Dodaj do ulubionych

Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połowa

IP: *.netvisao.pt 30.09.04, 17:10
Jestem pierwszy... hahaha
Wisla!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: dimmu3 Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow IP: 62.233.146.* 30.09.04, 17:11
      To napisz, co się dzieje na boisku!
      • Gość: Wisla Wisla!!!!!!!!!! IP: *.netvisao.pt 30.09.04, 17:13
        Nie wiem bo niestety nie mam mozliwosci ogladac:(((((((((
        • Gość: Jo Plynie Wisla plynie.... IP: 206.47.220.* 30.09.04, 18:45
          • Gość: miki Ha ha ha ha ha ha ha ha!!!!! IP: *.itpp.pl 30.09.04, 19:18
            (L)
            ;-)
            • Gość: (L) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.09.04, 19:24
              HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
              HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
              HAHAHAHAHA
              • Gość: elvis W I S Ł A D Z I A D Y IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 13:42
                • Gość: zgrzyt PZPN won chochoły ze stołków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 14:29
                  PZPN won chochoły ze stołków

• Gość: Miki NO NO, KTOŚ SIE PODE MNIE PODSZYWA IP: *.aster.pl 30.09.04, 19:36
              Bo ja kibicuję Wiśle i życzę jej jak najlepiej. Choć przykro mi to pisać, ale
              po kilkudniowej nieobecności w kraju godzinę temu wróciłem do Polski i nie
              oglądałem meczu, ale żona mi powiedziałe, że Wisła odpadła.

Szkoda, ale pozdrawiam kibiców.
        • Gość: typowo polskie ZAROBIC A SIE NIE NAROBIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 206.47.220.* 30.09.04, 19:04
          Dobrze ze olewactwo i brak profesjonalizmu tak procentuje.
          Uczcie sie od Wisly.
          • Gość: lolo Co "Powiedzieli po meczu"???? IP: 206.47.220.* 30.09.04, 19:23
            • Gość: lolo prosze panstwa, to jest Zuraw, chetnie cos od IP: 206.47.220.* 30.09.04, 19:36
              siebie doda. Nie chce mowic - a to szkoda...
              Qrwa jaka zalamka, pod ziemie sie zapasc.
              Kiedy sie zaczynaja pogrzeby co wrazliwszych kibicow Wisly?
          • Gość: koko Jak angielskie buki nie przyjmuja zakladow to tak IP: *.man.nc.charter.com 30.09.04, 19:24
            bywa ze gruzini jada z patalachami ,abuhahah,pamietam tez jak kiedys sie niby
            potega widzewa rozbila o czernomorec odessa to samo polskie bagienko ,qrwa bym
            im takie kary powlepial zeby popamietali ech unioslem sie wrrrr
      • Gość: szota rustaweli będzie:Dinamo - Wisła 1:0... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 17:26
        • Gość: toler Cos kiedys czytalem tu o Lidze Mistrzow, o tym ze. IP: *.107.55.2.ptr.us.xo.net 30.09.04, 19:00
          caly ten system jest niesprawiedliwy dal druzyn ze wschodu Europy...cos w tym
          stylu.
          Oto dzis mamy kolejny przyklad na to ze system jaki jest taki jest ale to
          polska pilka jest naprawde cieniutenka. Z Norwegami byl blamaz i teraz tez jest
          wspaniale:-(

pozdr.
      • Gość: dd Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow IP: 62.159.148.* 30.09.04, 17:44
        www.uefa.com
      • Gość: wisla Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 17:51
        jazda jazda jazda biala gwiazda
      • Gość: marihuana Taki jest poziom całej polskiej piłki IP: 62.233.190.* 30.09.04, 20:39
        To niestety nie jest przypadek, bo przecież przypadki nie zdarzają się co roku.
        W naszej lidze grają same ogóry nawet większe lub takie same jak w Gruzji.
        Amica ledwo ledwo, wszystko leży. Ja pierdole z Gruzinami....
        A co by było gdyby w pucharach grały drużyny ze środka pola ?? po 0:3 z
        Macedończykami u siebie i po 6:0 na wyjeździe.
        P.S. Nai trenerzy i ogólnie fachowcy wypowiadja się jak to poziom piłku w
        Europie się wyrównał, jak to każdy może wygrać z każdym. Niestety nie mają
        racji to niestety nasza piłka jest już na samym dnie. Mamy bodajże jedną z
        najsłabszych lig w Europie. Nawet w Gruzji z tego co dziś widziałem mają lepsze
        zespoły... brawo Listkiewicz, Strejlau i inne dinozaury...
    • Gość: tomi jazda biała gwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 17:13
      co za wieśniacki okrzyk "jazda biała gwiazda". to chyba koniec pucharowej
      przygody wisły. cóż, może za rok pójdzie im lepiej.... o ile zakwalfikują się
      do pucharów. 3,5 tys w Wiedniu - to było naprawdę niezły wyjazd :)
    • Gość: Pinio Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 17:41
      Jestem przekonany,że przejdą do dalszych gier.
      • Gość: greg Wisła 0:0, miazdzona przez Gruzinow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 17:53
        powiedzmy sobie szczerze z czym do Europy ta podobno "wielka Wisla" zepchnieta
        do desperackiej obrony, wybijaja pilke na oslep, -0- przemyslanych akcji,
        dramat, bramkarz ratuje wislakow przed kompromitacja, ten zespol w LM nie
        ugralby w takim stylu nawet jednego punktu (a ja naiwny myslalem, ze maja tylko
        pecha itd. a to po prostu slaba druzyna) w Polsce moga sobie rzadzic i dzielic,
        tylko kto interesuje sie polska pilka
        ZENADA
        • Gość: wiem to Re: Wisła 0:0, miazdzona przez Gruzinow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 17:54
          Gruzini mają gorszą kondycję, w 10 minucie II połowy padną.
        • Gość: jpzibi Re: Wisła 0:0, miazdzona przez Gruzinow IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 30.09.04, 19:18
          jako kibic Wisełki niestety popieram
    • Gość: wiem to Będzie 2:0 dla Wisły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 17:51
      • Gość: realista Re: Będzie 2:0 dla Wisły IP: *.ssmb.com 30.09.04, 17:52
        mhhhhhhhhhhmmmmmmm....
    • Gość: ChuckD Komentator IP: *.chello.pl 30.09.04, 17:54
      Rany... jak mozna dac takiego czlowieka do komentowania, i to w sytuacji kiedy
      wlasnie ciagle mowi sie o tym i naglasnia problem... Czlowiek moze jest dobry
      dziennikarzem (nie wiem, bo go nie znam), ale do komentowania nie nadaje sie
      kompletnie, i slychac przy kazdej akcji (np. w "goracych" momentach, zamiast
      mowic wiecej i szybciej- tak jak robi to wiekszosc komentatorow na calym
      swiecie, facet po prostu zamiera- tak jak robi to wiekszosc kibicow :) ) No coz-
      kazali mu to sie stara, i oczywiscie nie do niego mam pretensje, tylko do
      TVN'u, ze odwala taka kiche- wstyd!

no i ten nieszczesny konkurs sms'owy... Sama uwaga o konkursie niech juz tam
      sobie bedzie- kazdy juz sie przyzwyczail i mozna to olac, ale kto wpadl na
      pomysl, zeby sprawozdawca zamiast komentowac to co na boisku, przypominal
      widzom o tym, zeby wyslali sms'a?!?! To juz nie jest obciachowe, tylko
      zenujace...

ChuckD
      • Gość: abc. Re: Komentator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:18
        z nawoływan tego sprawozdawcy wynika zatem, że Walter i Sp-ka z TVN nie są
        filantropami. Oglądający poprzez SMSy maja zwrócic tym ludzikom z TVN kasę.
      • Gość: jpzibi Re: Komentator IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 30.09.04, 19:21
        nie świruj, ciesz sie z tego, że dali Ci pooglądać ten mecz. ja sobie
        wylączyłem fonię i tylko oglądałem
    • Gość: Zakaew i tak wisla da dupe! IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 30.09.04, 18:03
      bo Polak zawsze daje dupe!
    • Gość: d bedzie Dinamo Wisla 0:2!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:10
    • Gość: error Kłos!!! Ty sie za główki nie zabieraj!!!!!! :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:12
    • Gość: x Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:16
      karny ha ha ha
    • Gość: Zakaew hahahaha POLAK ZAWSZE DAJE DUPA! IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 30.09.04, 18:17
    • Gość: pp Baszczynski, co ty robisz?????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:17
    • Gość: west buahahahahahaa 1-0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:19
      ej wisełka wisełka..... koniec marzeń...hehehehe
      • Gość: wisełka gola Re: buahahahahahaa 1-0 IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 30.09.04, 19:26
        no i co z tego że legia cudem wejdzie dalej??? jak i tak skończy na czwartym
        miejscu w grupie. A panu cupiałowi przypominam pana Abramowiczza, ten to włożył
        kase w zespół, cupiał zrobił team ledwie na polską ligę,...

• Gość: 3gr PÓŁ REPREZENTACJI POLSKI IP: *.dsl.mindspring.com 30.09.04, 20:49
          Gość portalu: wisełka gola napisał(a):
          > no i co z tego że legia cudem wejdzie dalej??? jak i tak skończy na czwartym
          > miejscu w grupie. A panu cupiałowi przypominam pana Abramowiczza, ten to
          > włożył kase w zespół, cupiał zrobił team ledwie na polską ligę,...

Co ty debilu, Ciupiała porównujesz do Abramowicza?
          Ciupiał kupił wszystkich, co się dało, z reprezentacji Polski plus najlepszych
          cudoziemców w Polsce!
          Ta drużyna powinna wygrywać z nietylko z Gruzinami, ale nawet z reprezencją
          gwiazd "byłych republik sovieckich (poza Rosją)"
          Zastanów się ile jeszcze ma dać i skąd a przede wszystko czy warto!
          Ta drużyna nie ma charakteru!!!
          Co pokazała dziś i rok temu z Valerengą, Anderlechtem...
    • Gość: zbycho Żegnaj Heniek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:19
      W S T Y D ! ! !
    • Gość: oni są słabi kibicuje Wisle, ale oni sa po prostu cieńcy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:20
    • Gość: Darosied(L)ce Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow IP: *.stolica.pl / *.stolica.pl 30.09.04, 18:21
      Wisła skisła, oni są za słabi, żeby wygrać z jakimś Dynamem
    • Gość: dsa Jest 1-0 dla dinama i wisla w 10 buhaha IP: 62.233.190.* 30.09.04, 18:22
      c
      • Gość: greg Re: Jest 2-0 dla Dinama KONIEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:24
        Wislacy wypier...c do Kambodzy PATALACHY
    • Gość: Jurex Wisla juz wrąbała, teraz czas na Legie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:22
      Wisla juz wrąbała, teraz czas na Legie :)
      Amica, jak sądzę, przegrała już przed meczem :)
      • Gość: micha-kicha Re: Wisla juz wrąbała, teraz czas na Legie :) IP: 212.160.172.* 30.09.04, 18:23
        Gdzie jest relacja on-line?
    • Gość: zrozpaczony TO JUZ KONIEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:23
      Polska piłka nie ISTNIEJE. Precz Listkiewicz!
      • Gość: Zakaew nie po prostu POLAK ZAWSZE DAJE DUPA! IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 30.09.04, 18:24
    • Gość: gosc Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow IP: *.volkswagen.de 30.09.04, 18:23
      wyglada na to ze tym razem dostana w dupe....:((
    • Gość: x Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:23
      no to koniec 0-2
    • Gość: 2 liga no prosze -> i 2:0. HAŃBA !!! Wisła do 2 ligi !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:24
      • Gość: ! 2:0. HAŃBA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:25
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: LAFTA Re: no prosze -> i 2:0. HAŃBA !!! Wisła do 2 IP: 62.65.124.* 30.09.04, 18:34
        YEEEEEEES!!!!!!!!! GOOOOL!!!!
    • Gość: kubaś Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 30.09.04, 18:27
      wakacje 2003, eliminacje do ligi mistrzów
      wypowiada się pilkarz Wisły: "Naszym celem jest liga mistrzów"
      kilka dni pózniej po przegrancy elimnacjach, wislacy zapowiadaja walkę w
      pucharze uefa

wakacje 2004,eliminacje do ligi mistrzów
      wypowiada się pilkarz Wisły: "Naszym celem jest liga mistrzów"
      kilka dni pózniej po przegrancy elimnacjach, wislacy zapowiadaja walkę w
      pucharze uefa

wakacje 2005, eliminacje do ligi mistrżów
      wypowiada się pilkarz Wisły: "Naszym celem..."

i tak w kólko Macieju

• Gość: mar Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow IP: *.sympatico.ca 30.09.04, 18:30
        2:0 no to kr.... po wislie, zeby to szlag trafil
    • Gość: fafarafa Są jeszcze szanse na remis... ;( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:27
      przynajmniej dopóki nie usłyszymy 0:3
      • Gość: Luxc Re: Są jeszcze szanse na remis... ;( IP: 213.17.164.* 30.09.04, 18:28
        Kibicuj Legii, ale to co się stało to jest tragedia.
        Teraz jeszcze Legia się odkryje i dostanie dwie z kontry i będziemy mieć zero
        miejsc w kwalifikacjach do LM.
      • Gość: Zakaew zeby dac wiecej dupe? IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 30.09.04, 18:28
      • Gość: filcek Re: Są jeszcze szanse na remis... ;( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:31
        Kpisz? Czy o drogę pytasz? Na jakiej podstawie tak sądzisz? Spójż na ich miny!
        Przecież oni są TACY wielcy! A idźcie Wy wszyscy w h...
      • Gość: fafarafa 2:1. Jeszcze jeden prooooooooszę ;O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:41
    • Gość: wak WSTYYYYYYD IP: *.adsl.solnet.ch 30.09.04, 18:28
      Jako zagorzaly kibic Wisly, chcialem w tym miejscu przeprosic za to co
      wyprawiaja kopacze z Krakowa. Bez wiary, bez ambicji, bez umiejetnosci nawet na
      zespol z Gruzji. Tym Panom juz dziekujemy!

pozdrawiam, licze na Legie i Amice, ze obronia honor polskiej kopanej
      • Gość: afred Re: WSTYYYYYYD IP: 62.21.18.* 01.10.04, 08:48
        JAKI KURWA HONOR POLSKIEJ PIŁKI!!!???? Coś takiego nie istnieje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka