Gość: Wisla!!!!!!!!!! IP: *.netvisao.pt 30.09.04, 17:10 Jestem pierwszy... hahaha Wisla!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dimmu3 Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow IP: 62.233.146.* 30.09.04, 17:11 To napisz, co się dzieje na boisku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisla Wisla!!!!!!!!!! IP: *.netvisao.pt 30.09.04, 17:13 Nie wiem bo niestety nie mam mozliwosci ogladac:((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.09.04, 19:24 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt PZPN won chochoły ze stołków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 14:29 PZPN won chochoły ze stołków PZPN won chochoły ze stołków PZPN won chochoły ze stołków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki NO NO, KTOŚ SIE PODE MNIE PODSZYWA IP: *.aster.pl 30.09.04, 19:36 Bo ja kibicuję Wiśle i życzę jej jak najlepiej. Choć przykro mi to pisać, ale po kilkudniowej nieobecności w kraju godzinę temu wróciłem do Polski i nie oglądałem meczu, ale żona mi powiedziałe, że Wisła odpadła. Szkoda, ale pozdrawiam kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typowo polskie ZAROBIC A SIE NIE NAROBIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 206.47.220.* 30.09.04, 19:04 Dobrze ze olewactwo i brak profesjonalizmu tak procentuje. Uczcie sie od Wisly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo prosze panstwa, to jest Zuraw, chetnie cos od IP: 206.47.220.* 30.09.04, 19:36 siebie doda. Nie chce mowic - a to szkoda... Qrwa jaka zalamka, pod ziemie sie zapasc. Kiedy sie zaczynaja pogrzeby co wrazliwszych kibicow Wisly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Jak angielskie buki nie przyjmuja zakladow to tak IP: *.man.nc.charter.com 30.09.04, 19:24 bywa ze gruzini jada z patalachami ,abuhahah,pamietam tez jak kiedys sie niby potega widzewa rozbila o czernomorec odessa to samo polskie bagienko ,qrwa bym im takie kary powlepial zeby popamietali ech unioslem sie wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szota rustaweli będzie:Dinamo - Wisła 1:0... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 17:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toler Cos kiedys czytalem tu o Lidze Mistrzow, o tym ze. IP: *.107.55.2.ptr.us.xo.net 30.09.04, 19:00 caly ten system jest niesprawiedliwy dal druzyn ze wschodu Europy...cos w tym stylu. Oto dzis mamy kolejny przyklad na to ze system jaki jest taki jest ale to polska pilka jest naprawde cieniutenka. Z Norwegami byl blamaz i teraz tez jest wspaniale:-( pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow IP: 62.159.148.* 30.09.04, 17:44 www.uefa.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisla Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 17:51 jazda jazda jazda biala gwiazda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marihuana Taki jest poziom całej polskiej piłki IP: 62.233.190.* 30.09.04, 20:39 To niestety nie jest przypadek, bo przecież przypadki nie zdarzają się co roku. W naszej lidze grają same ogóry nawet większe lub takie same jak w Gruzji. Amica ledwo ledwo, wszystko leży. Ja pierdole z Gruzinami.... A co by było gdyby w pucharach grały drużyny ze środka pola ?? po 0:3 z Macedończykami u siebie i po 6:0 na wyjeździe. P.S. Nai trenerzy i ogólnie fachowcy wypowiadja się jak to poziom piłku w Europie się wyrównał, jak to każdy może wygrać z każdym. Niestety nie mają racji to niestety nasza piłka jest już na samym dnie. Mamy bodajże jedną z najsłabszych lig w Europie. Nawet w Gruzji z tego co dziś widziałem mają lepsze zespoły... brawo Listkiewicz, Strejlau i inne dinozaury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi jazda biała gwiazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 17:13 co za wieśniacki okrzyk "jazda biała gwiazda". to chyba koniec pucharowej przygody wisły. cóż, może za rok pójdzie im lepiej.... o ile zakwalfikują się do pucharów. 3,5 tys w Wiedniu - to było naprawdę niezły wyjazd :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinio Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 17:41 Jestem przekonany,że przejdą do dalszych gier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Wisła 0:0, miazdzona przez Gruzinow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 17:53 powiedzmy sobie szczerze z czym do Europy ta podobno "wielka Wisla" zepchnieta do desperackiej obrony, wybijaja pilke na oslep, -0- przemyslanych akcji, dramat, bramkarz ratuje wislakow przed kompromitacja, ten zespol w LM nie ugralby w takim stylu nawet jednego punktu (a ja naiwny myslalem, ze maja tylko pecha itd. a to po prostu slaba druzyna) w Polsce moga sobie rzadzic i dzielic, tylko kto interesuje sie polska pilka ZENADA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem to Re: Wisła 0:0, miazdzona przez Gruzinow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 17:54 Gruzini mają gorszą kondycję, w 10 minucie II połowy padną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jpzibi Re: Wisła 0:0, miazdzona przez Gruzinow IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 30.09.04, 19:18 jako kibic Wisełki niestety popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Będzie 2:0 dla Wisły IP: *.ssmb.com 30.09.04, 17:52 mhhhhhhhhhhmmmmmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChuckD Komentator IP: *.chello.pl 30.09.04, 17:54 Rany... jak mozna dac takiego czlowieka do komentowania, i to w sytuacji kiedy wlasnie ciagle mowi sie o tym i naglasnia problem... Czlowiek moze jest dobry dziennikarzem (nie wiem, bo go nie znam), ale do komentowania nie nadaje sie kompletnie, i slychac przy kazdej akcji (np. w "goracych" momentach, zamiast mowic wiecej i szybciej- tak jak robi to wiekszosc komentatorow na calym swiecie, facet po prostu zamiera- tak jak robi to wiekszosc kibicow :) ) No coz- kazali mu to sie stara, i oczywiscie nie do niego mam pretensje, tylko do TVN'u, ze odwala taka kiche- wstyd! no i ten nieszczesny konkurs sms'owy... Sama uwaga o konkursie niech juz tam sobie bedzie- kazdy juz sie przyzwyczail i mozna to olac, ale kto wpadl na pomysl, zeby sprawozdawca zamiast komentowac to co na boisku, przypominal widzom o tym, zeby wyslali sms'a?!?! To juz nie jest obciachowe, tylko zenujace... ChuckD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc. Re: Komentator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 19:18 z nawoływan tego sprawozdawcy wynika zatem, że Walter i Sp-ka z TVN nie są filantropami. Oglądający poprzez SMSy maja zwrócic tym ludzikom z TVN kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jpzibi Re: Komentator IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 30.09.04, 19:21 nie świruj, ciesz sie z tego, że dali Ci pooglądać ten mecz. ja sobie wylączyłem fonię i tylko oglądałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakaew i tak wisla da dupe! IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 30.09.04, 18:03 bo Polak zawsze daje dupe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: error Kłos!!! Ty sie za główki nie zabieraj!!!!!! :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:16 karny ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakaew hahahaha POLAK ZAWSZE DAJE DUPA! IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 30.09.04, 18:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Baszczynski, co ty robisz?????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west buahahahahahaa 1-0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:19 ej wisełka wisełka..... koniec marzeń...hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisełka gola Re: buahahahahahaa 1-0 IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 30.09.04, 19:26 no i co z tego że legia cudem wejdzie dalej??? jak i tak skończy na czwartym miejscu w grupie. A panu cupiałowi przypominam pana Abramowiczza, ten to włożył kase w zespół, cupiał zrobił team ledwie na polską ligę,... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3gr PÓŁ REPREZENTACJI POLSKI IP: *.dsl.mindspring.com 30.09.04, 20:49 Gość portalu: wisełka gola napisał(a): > no i co z tego że legia cudem wejdzie dalej??? jak i tak skończy na czwartym > miejscu w grupie. A panu cupiałowi przypominam pana Abramowiczza, ten to > włożył kase w zespół, cupiał zrobił team ledwie na polską ligę,... Co ty debilu, Ciupiała porównujesz do Abramowicza? Ciupiał kupił wszystkich, co się dało, z reprezentacji Polski plus najlepszych cudoziemców w Polsce! Ta drużyna powinna wygrywać z nietylko z Gruzinami, ale nawet z reprezencją gwiazd "byłych republik sovieckich (poza Rosją)" Zastanów się ile jeszcze ma dać i skąd a przede wszystko czy warto! Ta drużyna nie ma charakteru!!! Co pokazała dziś i rok temu z Valerengą, Anderlechtem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbycho Żegnaj Heniek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:19 W S T Y D ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oni są słabi kibicuje Wisle, ale oni sa po prostu cieńcy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darosied(L)ce Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow IP: *.stolica.pl / *.stolica.pl 30.09.04, 18:21 Wisła skisła, oni są za słabi, żeby wygrać z jakimś Dynamem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsa Jest 1-0 dla dinama i wisla w 10 buhaha IP: 62.233.190.* 30.09.04, 18:22 c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Jest 2-0 dla Dinama KONIEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:24 Wislacy wypier...c do Kambodzy PATALACHY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurex Wisla juz wrąbała, teraz czas na Legie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:22 Wisla juz wrąbała, teraz czas na Legie :) Amica, jak sądzę, przegrała już przed meczem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha-kicha Re: Wisla juz wrąbała, teraz czas na Legie :) IP: 212.160.172.* 30.09.04, 18:23 Gdzie jest relacja on-line? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczony TO JUZ KONIEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:23 Polska piłka nie ISTNIEJE. Precz Listkiewicz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakaew nie po prostu POLAK ZAWSZE DAJE DUPA! IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 30.09.04, 18:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow IP: *.volkswagen.de 30.09.04, 18:23 wyglada na to ze tym razem dostana w dupe....:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:23 no to koniec 0-2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 liga no prosze -> i 2:0. HAŃBA !!! Wisła do 2 ligi !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! 2:0. HAŃBA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:25 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LAFTA Re: no prosze -> i 2:0. HAŃBA !!! Wisła do 2 IP: 62.65.124.* 30.09.04, 18:34 YEEEEEEES!!!!!!!!! GOOOOL!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubaś Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 30.09.04, 18:27 wakacje 2003, eliminacje do ligi mistrzów wypowiada się pilkarz Wisły: "Naszym celem jest liga mistrzów" kilka dni pózniej po przegrancy elimnacjach, wislacy zapowiadaja walkę w pucharze uefa wakacje 2004,eliminacje do ligi mistrzów wypowiada się pilkarz Wisły: "Naszym celem jest liga mistrzów" kilka dni pózniej po przegrancy elimnacjach, wislacy zapowiadaja walkę w pucharze uefa wakacje 2005, eliminacje do ligi mistrżów wypowiada się pilkarz Wisły: "Naszym celem..." i tak w kólko Macieju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Puchar UEFA: Dinamo - Wisła 0:0, trwa I połow IP: *.sympatico.ca 30.09.04, 18:30 2:0 no to kr.... po wislie, zeby to szlag trafil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafarafa Są jeszcze szanse na remis... ;( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:27 przynajmniej dopóki nie usłyszymy 0:3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luxc Re: Są jeszcze szanse na remis... ;( IP: 213.17.164.* 30.09.04, 18:28 Kibicuj Legii, ale to co się stało to jest tragedia. Teraz jeszcze Legia się odkryje i dostanie dwie z kontry i będziemy mieć zero miejsc w kwalifikacjach do LM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakaew zeby dac wiecej dupe? IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 30.09.04, 18:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filcek Re: Są jeszcze szanse na remis... ;( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:31 Kpisz? Czy o drogę pytasz? Na jakiej podstawie tak sądzisz? Spójż na ich miny! Przecież oni są TACY wielcy! A idźcie Wy wszyscy w h... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafarafa 2:1. Jeszcze jeden prooooooooszę ;O IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 18:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wak WSTYYYYYYD IP: *.adsl.solnet.ch 30.09.04, 18:28 Jako zagorzaly kibic Wisly, chcialem w tym miejscu przeprosic za to co wyprawiaja kopacze z Krakowa. Bez wiary, bez ambicji, bez umiejetnosci nawet na zespol z Gruzji. Tym Panom juz dziekujemy! pozdrawiam, licze na Legie i Amice, ze obronia honor polskiej kopanej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afred Re: WSTYYYYYYD IP: 62.21.18.* 01.10.04, 08:48 JAKI KURWA HONOR POLSKIEJ PIŁKI!!!???? Coś takiego nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś