Dodaj do ulubionych

Początek zgrupowania. Zając w kadrze

IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.10.04, 23:27
Brakuje chyba jeszcze tylko Stolarczyka do tej kamandy łamagów !
Obserwuj wątek
    • il_siciliano Początek zgrupowania. Zając w kadrze 04.10.04, 23:38
      ech, rozbijają się taksówkami zamiast się wziąć do roboty, LESERZY... brac
      przyklad z Krzynowka panowie gwiazdorzy
    • Gość: kibic Re: Pospolite ruszenie - zgraja dziadow !!! IP: *.client.comcast.net 04.10.04, 23:47
    • Gość: LoRd QulaG Stolarczyk przecież powołany :D IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 05.10.04, 01:24
      Boshe on jeszcze chciał brać Dembińskiego i Skrzypka! To może lepiej Bońka
      niech powoła :D ja myslę że wobec kontuzji i ogólnej żenady jaką serwują nam
      nasi pesudokopacze jedyna sznasa to młodzi i ambitni piłkarze, jak choćby kilku
      chłopaków z Amicy... I tak przegramy eliminacje, Hajty, Dudki i Szymkowiaki już
      się kończą (albo skończyły) więc jedyna sznasa to dać pograć młodszym ale pod
      warunkiem że zmieni się trener! Zostać mogą Krzynówek, Żuraw, Smolarek, Mila
      Boruc, może Głowacki jeszcze... resztę trzeba "wynaleźć" i po to trzeba nam
      prawdziwego fachowca a nie kolejnego chłoptasia prezesa, który nie ma nic
      oprócz nazwiska i sukcesów w przeszłości... Dobrze że Wisła cieni, może
      niedługo Janasa zastąpi Kasperczak... To jedyna nasza szansa wobec niemożności
      zatrudnienia fachury z zagranicy...
      • Gość: jim Trener IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 05.10.04, 12:20
        Co do trenera się zgadzam. Kasperczak to mimo wszystko jedyna szansa na
        poprawę, choć ja bym wolał np. Augentallera z Leverkusen albo Wolfa z
        Norynbergi.To są trenerzy którzy trenowali lub trenują Krzynówka, Hajtę,
        Bosackiego,Kałużnego. Nie mają wirtuozów w sładach swoich drużyn, a te drużyny
        radzą sobie bardzo dobrze w Bundeslidze. Myślę, że najbardziej realistyczna
        byłaby kandydatura Wolfa.
    • Gość: as Re: Początek zgrupowania. Zając w kadrze IP: *.chello.pl 05.10.04, 01:42
      A dlaczego Janas nie powołał Cantoro, przecież jest lepszy od tego cieniasa
      Szymkowiaka?
    • Gość: misio Przynajmniej ten Zajac ma dobre skoki IP: *.sympatico.ca 05.10.04, 01:44
      • Gość: optimista na bani Re: Przynajmniej ten Zajac ma dobre skoki IP: *.cvx.algx.net 05.10.04, 05:43
        Jeszcze mecz sie nie zaczal, a wy juz krytykujecie.
        Wlasnie ze Polska wygra i z Austria i z Walia! jakies 2:0 i 3:0.
        I Rasiak strzeli 3 bramki, a Zajac bedzie rozgrywal, Dudek nic nie przepusci.
        Polska Gola!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Robko Banda pseudogwiazdorkow. IP: *.c3-0.crm-ubr1.crm.ny.cable.rcn.com 05.10.04, 05:57
      Nie rozumiem jak mozna poblazac "zawodowcom", ktorzy spozniaja sie na
      zgrupowanie kadry. Gwarantuje, ze na treningi/wyjazdy/zgrupowania swoich druzyn
      klubowych tego by nie zrobili. Totalna "olewka" Janasa i kadry Polski wychodzi
      mi juz bokiem. Wstyd panowie! Jestem trenerem w szkole sredniej w Stanach i
      brak dyscypliny wsrod zawadnikow NIGDY na dobre nie wychodzi. Ale oczywiscie
      reprezentacja to swiete krowy i nic nie mozna im zrobic. Jaki PZPN taka
      kadra... Smiechu warte.
      • Gość: muka! a ty pseudoczytelnik IP: *.chello.pl 05.10.04, 09:40
        Może przeczytasz cały artykuł zamiast tylko lead i dowiesz się co było przyczyną
        spóźnień, zafundowanych, jak wynika i z tego tekstu, i z innego materiału w
        Gazecie, przez działaczy, którzy nie umieli dogadać się po niemiecku z kierowcą
        autokaru. Najpierw czytać, potem komentować.
    • Gość: Czarek Bez Kukielki, ale Muppet Show znow w komplecie IP: 140.122.110.* 05.10.04, 06:46
      to wszystko :)
      • Gość: NLC JANAS NA CYNKU ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 08:38
        KTO WIDZIAŁ WIADOMOŚCI SPORTOWE WCZORAJ TJ. 04.10.2004 NA TVP1 PO WIADOMOŚCIACH
        I WYWIAD Z TRENEREM JANASEM ?
        WYDAJE MI SIĘ, NIE CHCIAŁBYM NIKOGO OSKARŻAĆ, ALE ON BYŁ NAJEBANY. NORMALNIE
        WYWIAD Z PIJANYM TRENEREM. NIKT NIE ZAUWAŻYŁ OCZEK TRENERA JANASA ?
    • Gość: Autor Ja chcę 2 zwycięstw, nawet z tym składem można IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 10:39
      ... wygrac oba mecze, tylko trzeba chcieć, a nie opowiadać, że nie mozemy przegrac i starczą nam 2 remisy. Tylko kto ma bramki strzelać ??? Oto jest pytanie ! :)
    • Gość: Grześ Wasze komentarze IP: 5.5R2D* / *.pg.com 05.10.04, 10:47
      To już stało się normą, czytając wasze komentarze odnoszę wrażenie,że kibiców
      piłki nożnej już nie ma, sami malkontenci. To dziwne bo i tak znając życie
      usiądziecie przed telewizorem gryząc palce, ale na zewnątrz bedziecie udawać
      znawców w stylu "wiedziałem że tak będzie". To chyba jest juz narodową cechą
      brak wiary w sukces, ciągłe narzekanie, bo co złego to nie my - to "Oni".
      A wystarczy mały sukces by zaraz wszyscy zaczęli się identyfikować z jego
      autorem. Prawdziwi kibice to ci co wierzą w zwycięstwo i są na dobre i złe ze
      swoją drużyną. Ciekawe jak czują się zawodnicy czytając o
      sobie "łamagi" "nieudacznicy" czy z takim garbem można wyjść na boisko i grać,
      wiedząc, że nikt w nich nie wierzy?
    • Gość: jim Stolarczyk jest w kadrze! IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 05.10.04, 12:15
      Janas go powołał! I podobno jeszcze Kałużnego, ale prawdę mówiąc to kogo innego
      miał powołać?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka