Dodaj do ulubionych

Frankowski: nie muszę się zgadzać z trenerem

IP: *.futuro.pl 14.10.04, 22:08
zajebisty koles z tego Franka.
Obserwuj wątek
    • Gość: marian Frankowski: nie muszę się zgadzać z trenerem IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 22:10
      Na pewno zdziałał by więcej od Włodarczyka i Rasiaka, a wkażdym razie nie
      mniej, bo mniej się nie da:)
      • Gość: zenek Gruz..ja IP: *.icpnet.pl 15.10.04, 09:39
        A dzie był ten cudotwórca w meczu z Tibilisi ?
        • Gość: Ja Re: Gruz..ja IP: *.zetobi.com.pl / *.zetobi.com.pl 15.10.04, 09:52
          Był na boisku. Strzelił bramkę.
      • Gość: zibi Re: Frankowski: nie muszę się zgadzać z trenerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 14:16
        teraz dopiero widac jaki k z tego Janasa. nawet nie rozmawia z Frankowskim,
        tylko wypuszcza go na boisko przez drugiego trenera. Zaczynam zalowac, ze
        wygralismy te ostatnie mecze, bo teraz to on juz po dobrej woli nie odejdzie.
        gdyby Franek go nie uratowal, to moze mielibysmy szanse na normalnego trenera.
    • Gość: agaj Re: Frankowski: nie muszę się zgadzać z trenerem IP: 213.233.91.* 14.10.04, 22:11
      Zle wroze pilkarzowi, ktory nie szanuje trenera(ow). Cytuje: "występami dałem
      prztyczka w nos nie tylko Pawłowi Janasowi, ale też wcześniejszym selekcjonerom
      reprezentacji - Engelom, Wójcikom".

Co innego kibice i dziennikarze - ci moga wieszac psy na trenerow. Ale
      zawodnik ma mowic: Tak jest Panie Trenerze.
      • Gość: eryk Re: Frankowski: nie muszę się zgadzać z trenerem IP: *.futuro.pl 14.10.04, 22:12
        ty chyba jestes trepem bitym przez ojca.
      • Gość: leon Re: Frankowski: nie muszę się zgadzać z trenerem IP: *.tvk3.pl / *.tvk3.pl 14.10.04, 22:20
        agaj być może masz rację, ale w tym przypadku jeżeli powołanie do kadry
        wymuszaja media i kibice, jeżeli wypuszczenie na boisko wymuszaja kibice to coś
        jest nie tak. Nie dziwię się irytacji Frankowskiego. Tym bardziej że nie biegał
        po boisku bezczynnie
        • Gość: agaj Re: Frankowski: nie muszę się zgadzać z trenerem IP: 213.233.91.* 14.10.04, 22:32
          Wiem, ze Janasa nalezy wywalic, a najlepsi pilkarze maja grac. Ale sportowiec
          (nie tylko pilkarz), ktory publicznie krytykuje trenera???? Ja o moim szefie
          zle mowie tylko przy zonie i zaufanym kumplom przy piwku.
          • Gość: alllax Re: Frankowski: nie muszę się zgadzać z trenerem IP: *.tnt9.nyc9.da.uu.net 15.10.04, 00:41
            Bo jestes ciec i tchorz.

Gość portalu: agaj napisał(a):

> Wiem, ze Janasa nalezy wywalic, a najlepsi pilkarze maja grac. Ale sportowiec
            > (nie tylko pilkarz), ktory publicznie krytykuje trenera???? Ja o moim szefie
            > zle mowie tylko przy zonie i zaufanym kumplom przy piwku.
            • Gość: Jasiek mowic prawde zawsze IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 15.10.04, 06:54
              Szefowi nalezy powiedziec prosto w oczy co sie o nim mysli :)
              Niech k... wie o tym a nie robi z sibie gwiazde. Ja mialemtrzech i kazdemu
              powiedzialem. Robote stracilem a mam czwartego w porzadku, robotke jeszcze
              lepsza i siedem stow wiecej niz mialem. I zle na szczerosci nie wyszedlem
              Panowie.
          • Gość: xxx Re: Frankowski: nie muszę się zgadzać z trenerem IP: *.csk.pl 15.10.04, 01:08
            jesli twoj szef prowadzi prywatna firme to cie rozumiem
            ale pamietaj ze janas jest trenerem reprezantacji polski na ktora loza
            wszystkie kluby a min. my kibice
            wiec franek ma prawo krytykowac janasa ktory nie wystawiajac go od pierwszej
            minuty kompromituje sie.
        • Gość: pimek Re: Frankowski: nie muszę się zgadzać z trenerem IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 14.10.04, 23:43
          Dokładnie, wywalić Janasa!
        • Gość: kolega Re: Frankowski: nie muszę się zgadzać z trenerem IP: *.10.12.univie.teleweb.at 15.10.04, 00:34
          oczywiscie, ze tomek nie musi zgadzac sie z trenerem ani z panem listkiewiczem
          czy z innymi "swietymi" sposrod polskich funkcjonariuszy. bylem na stadionie w
          wiedniu, life przezywalem emocje tego meczu i szlag mnie trafial na janasa, ze
          nie wprowadzil wczesniej frankowskiego na boisko. musielismy sie glosno
          domagac, dopiero pomoglo. wszedl i strzelil gola!!! to samo bylo wczoraj w
          walii... o co tu chodzi, do cholery?!!! ... beckenbauera czy figo zaden
          selkcjoner nie chowal na lawce rezerwowych.... boniek tez mial utrudniany
          start... frankowkiego swiat juz zobaczyl, wiec cieszmy sie na nastepne mecze...
          napewno je wygramy... oczywiscie z tomka pomoca!!!
      • Gość: Yrek Ale Bufon!!! Wrócą Oli i Wtorek... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.10.04, 22:51
        i dla Franka nawet ławka będzie za krótka. A swoją droga dziwne że Janas zdjał
        dobrze grającego Włodara, a zostawił beznadziejnego Żurawia... Janas rulezzz!!!
        Ma facet niesamowitego nosa.
        • Gość: Kochający Wisłę Do Yrka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 23:01
          Gość portalu: Yrek napisał(a):

> i dla Franka nawet ławka będzie za krótka. A swoją droga dziwne że Janas
          zdjał
          > dobrze grającego Włodara, a zostawił beznadziejnego Żurawia... Janas
          rulezzz!!!
          >
          > Ma facet niesamowitego nosa.

Drogi Yrku. Chyba nie obejrzałeś do końca meczu, bo ten "beznadziejny Żuraw"
          pięknie strzeloną bramką dał prowadzenie naszym. "Dobrze grający Włodar"!
          Chryste, kiedy ci kibice Legii nareszcie zrozumieją, że Wisła jest w tej chwili
          najlepszym klubem w Polsce. Ahoj.
          • Gość: etc Re: Do Yrka IP: *.tnt9.nyc9.da.uu.net 15.10.04, 00:47
            Nie przejmuj sie stary (Kochający Wisłę).

Tamta wypowiedz to wypowiedz typowego kibola. Ot co.

Gość portalu: Kochający Wisłę napisał(a):

> Gość portalu: Yrek napisał(a):
            >
            > > i dla Franka nawet ławka będzie za krótka. A swoją droga dziwne że Janas
            > zdjał
            > > dobrze grającego Włodara, a zostawił beznadziejnego Żurawia... Janas
            > rulezzz!!!
            > >
            > > Ma facet niesamowitego nosa.
            >
            > Drogi Yrku. Chyba nie obejrzałeś do końca meczu, bo ten "beznadziejny Żuraw"
            > pięknie strzeloną bramką dał prowadzenie naszym. "Dobrze grający Włodar"!
            > Chryste, kiedy ci kibice Legii nareszcie zrozumieją, że Wisła jest w tej
            chwili
            >
            > najlepszym klubem w Polsce. Ahoj.
            • Gość: Zet Re: Do Yrka IP: 212.122.214.* 15.10.04, 01:50
              Wcale nie. Ten kibol ma akurat rację tego dnia Włodarczyk grał lepiej od
              Żurawia... Przypomnij sobie że Żuraw nie umiał się nawet z piłką zabrać (potykał
              o nią) a Włodarczyk miał niemal sytuację sam na sam (wątpliwy spalony,
              statystyki wyborczej są tendencyjne, to nie wina Włodara że nie miał komu podac
              bo wszyscy grali cofnięci i na jedno podanie do przodu tylko). Dopiero wejscie
              Frankowskiego i jego gol (a właściwie to juz gol Walijczyków) rozruszał naszych,
              wymusil granie bardziej ofensywne. Mozna miec pretensje do Janasa o to ze tak
              gra cofniety ale to juz jego styl taki choc moim zdaniem warto grac smielej gdy
              ma sie taki atak...
              • Gość: Bart Re: Do Yrka IP: *.bci.net.pl 15.10.04, 08:37
                male sprostowanie - Wlodarczykowi pilke na czysta pozycje przy tym watpliwym
                (chyba jednak minimalny byl) spalonym wylozyl Zurawski i to z pierwszej pilki -
                zagranie miodzio... Poza tym to Zurawski oddal jedyny celny strzal na bramk
                Walii w pierwszej polowie. Widziales tez moze statystyki napastnikow po meczu?
                Wlodarczyk mial wieceju strat niz celnych podan.
                • Gość: Wikitor Yrek ma racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 09:48
                  A statystyki sa tendencyjne. Jesli ogladalo sie mecz, a nie tylko suche liczby
                  po spotkaniu, to doskonale bylo widac, ze trzykrotnie Zuraw przerwal swietne
                  akcje naszych - dwukrotnie potknal sie o pilke i raz za dlugo zwlekal. Poza tym
                  Wlodar walczyl o pilke w przeciwienstwie do kolegi z napadu. Prawda jest jednak
                  taka, ze po wejsciu Franka zobaczylismy innego Zurawia! Mam jednak nadzieje, ze
                  fanom Wisly milosc do klubu przestanie wreszcie swiat przyslaniac. Do 70 minuty
                  Wlodar byl lepszy...
                • Gość: Wikitor Yrek ma racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 09:53
                  Co nie zmienia faktu, ze w nastepnym meczu postawilbym na duet z Wisly :)
                  • Gość: m Re: Yrek ma racje IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 10:36
                    Włodar był lepszy? A to om grał?
                    Ten koleś w dwóch meczach beznadziejnej austrii wiedeń nie potrafił zagrozić, a
                    tu do reprezentacji go wystawiają, żeby potykał się o swoje nogi i czekał nie
                    wiadomo na co.
                    • Gość: sprawca franek lepiej idz przeczytac teleranek bo tu ..... IP: *.aster.pl 15.10.04, 14:06
                      rzadzi Niedzielan !!!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: Wikitor Re: Yrek ma racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 14:23
                      rozumiem, ze zartujesz :) z Austria nie mogl zagrozic, bo nie gral - pauzowal
                      za czerwona kartke. poniewaz traktuje to jako zart, to nie przypomne kto
                      dwukrotnie potkna sie o pilke w ostatnim spotkaniu ;)
                      • Gość: Wikitor Re: Yrek ma racje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 14:27
                        ups. sorry zle przeczytalem ;) nie zagrozil Austrii Wieden i to jest prawda.
                        ale zauwaz, ze Zurawski jakos w Tbilisi nie blysnal :/. nie powinienes oceniac
                        zawodnikow po jednym meczu, bo to nie tak idzie. Osobiscie nie wystawilbym
                        Wlodara tylko kogos innego, ale te komentarze dotyczyly raczej kwestii
                        porownania gry napastnika Wisly i Legii do 70 minuty...
              • Gość: kjml Re: Do Yrka IP: *.chello.pl 15.10.04, 13:34
                włodarczyk był bardzo marny, ale i tak lepszy niz saganowski w swoich wystepoach

niestety, stoleczne, buraki, prawdy nie zminicie....
        • Gość: Max von Proszowice Re: Ale Bufon!!! Wrócą Oli i Wtorek... IP: *.proxy.aol.com 15.10.04, 01:22
          Gostek, sluchaj. Dzieki takim prowokatrom jak ty
          Janas i jemu podobni pieprza w tym kraju co sie
          da odwolujac sie do tego, ze maja tzw. spoleczne
          poparcie. Co z tego, ze popieraja ich prowakycyjni
          cwierc inteligenci z Warsiawy...
          Nie pisz pierdol bo sie osmieszasz.
          Nawroc sie jeszcze nie jest za pozno.
        • Gość: jaceloth Re: Ale Bufon!!! Wrócą Oli i Wtorek... IP: *.icpnet.pl 15.10.04, 14:51
          przecież to jasne jak, janas;-), że gdy wchodzi frankowski to lepiej będzie mu
          sie współpracowało z żurawskim, bo gra z nim w klubie.a czy włodarczyk był
          lepszy, czy gorszy to nie miało takiego znaczenia.choć,gdyby oddał z pięć
          groźnych strzałów na bramkę to może by sie janas zastanowił...
      • Gość: VB Co innego gry trener jest szmata. IP: *.tnt9.nyc9.da.uu.net 15.10.04, 00:39
        A ty agaj? Calujesz wszystkie dupy? Nawet te smierdzace? A co sie stanie gdy
        zobasz Supertrenera? Wejdziesz do srodka? Hahaha!

Gość portalu: agaj napisał(a):

> Zle wroze pilkarzowi, ktory nie szanuje trenera(ow). Cytuje: "występami dałem
        > prztyczka w nos nie tylko Pawłowi Janasowi, ale też wcześniejszym
        selekcjonerom
        >
        > reprezentacji - Engelom, Wójcikom".
        >
        > Co innego kibice i dziennikarze - ci moga wieszac psy na trenerow. Ale
        > zawodnik ma mowic: Tak jest Panie Trenerze.
      • Gość: prof Uszaszowski Tata byl pewnie wojskowym albo milicjantem. co ? IP: *.78.221.203.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 15.10.04, 08:47
        No i zrobil z ciebie 'pokornego' byczka na cale zycie, ktory 'dwie krowy doi' i
        wszystkiego sie boi.
    • Gość: AOL Frankowski: nie muszę się zgadzać z trenerem IP: 198.161.203.* 14.10.04, 22:11
      No wiec jak...? Mysli ze jest gwiazda, czy nie..?
    • Gość: szpak A niby kiedy to Franek gral z Anglia??????? IP: *.it-net.pl 14.10.04, 22:11
      poprawcie sie dziennikarze, bo bzdury wypisujecie
    • Gość: fachman Frankowski: nie muszę się zgadzać z trenerem IP: *.czestochowa.cn.net.pl 14.10.04, 22:15
      Grał kiedyś w reprezentacji RFN niejaki Gerd Muller, chodził sobie po boisku
      nie angażował sie w granie ,rozgrywanie, walkę, był drobny, niski
      niepozorny,ale jak tylko dostał piłkę to śmierdziało bramką na
      odległość.Tylko że trenerem reprezentacji RFN nie był Janas.
      • Gość: nmnm Re: Frankowski: nie muszę się zgadzać z trenerem IP: *.tnt9.nyc9.da.uu.net 15.10.04, 00:53
        Teraz tez smierdzi. Tyle ze z lawki trenerskiej.

Gość portalu: fachman napisał(a):

> Grał kiedyś w reprezentacji RFN niejaki Gerd Muller, chodził sobie po boisku
        > nie angażował sie w granie ,rozgrywanie, walkę, był drobny, niski
        > niepozorny,ale jak tylko dostał piłkę to śmierdziało bramką na
        > odległość.Tylko że trenerem reprezentacji RFN nie był Janas.
    • Gość: xxx i oby tak dalej IP: *.cable.ubr05.haye.blueyonder.co.uk 14.10.04, 22:15
      rzeczywiscie wspaniale bramki, a i przy drugiej bramce mial udzial, bo Mila
      podajacy pilke do Zurawskiego, otrzymal ja wlasnie od "Franka". Oby nie
      stracil formy i w pierwszych trzech meczach na wiosne ustrzelil pare bramek,
      ktore dadza "narodowej" kolejne 9 pkt., a zainteresowanemu przewodnictwo w
      klasyfikacji strzelcow gr.6 el. MS!!!
    • Gość: leon Frankowski: nie muszę się zgadzać z trenerem IP: *.tvk3.pl / *.tvk3.pl 14.10.04, 22:16
      coś nie ma mojej opini?
    • Gość: leon Re: Frankowski: nie muszę się zgadzać z trenerem IP: *.tvk3.pl / *.tvk3.pl 14.10.04, 22:18
      napisałem opinie i jej nie pusciliście, czyżby janas był święta krową?
    • Gość: punisher Nareszcie Franek utarł nosa Białońskiemu IP: *.dialin.kamp-dsl.de 14.10.04, 22:20
      Pamietacie felietony, wywiady, newsy Bialonskiego sprzed dwoch tygodni, po tym
      jak Wisla odpadla z pucharow? To on tuz po meczu w Tbilisi zwolnil
      Kasperczaka, to on wprowadzil swoimi artykulami totalna zadyme na Reymonta. To
      on zgnoil wislackiego trenera, zawodnikow, caly zarzad Wisly. A teraz? Takiego
      wazeliniarza dawno swiat dziennikarski nie widzial. Nie dosc ze Kasperczak jak
      najbardziej pracuje dalej na swoim stanowisku, to jeszcze Franek z Zurawiem i
      innymi wislakami totalnie go zdolowali swoimi wystepami w reprezentacji.
      Aprzewidywal rychly upadek Wisly. Tak falszywego czlowieka, chorego z
      nienawisci do wszystkiego co wislackie nie spotkacie w calej Polsce. Chyba ze
      na Lazienkowskiej!
      • Gość: Stach Re: Nareszcie Franek utarł nosa Białońskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 22:41
        Bo Białoński jest koszerny jak cała Gazeta i kibicuje Craxie.
    • Gość: Grzegorz Re: Frankowski: nie muszę się zgadzać z trenerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 22:23
      nigdy za nim nie przepadałem, ale gdybym miał go w klubie zawsze grałby 90 minut
    • Gość: Iro Re: Frankowski: nie muszę się zgadzać z trenerem IP: 193.151.26.* 14.10.04, 22:23
      FAJNY CHOP... PANIE MLECZKO, A MOŻE BY GO TAK DO RUCH-U???
    • Gość: gurol Re: Frankowski: nie muszę się zgadzać z trenerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 22:25
      Franek lowca bramek jest szanowany i ceniony w krakowie. jak sami widzicie to
      swietny napastnik ze wspanialym instynktem strzeleckim. i inteligentny facet!
      mam nadzieje, ze jeszcze wiosna pokaze wszystkim na co Go stac...
      • Gość: kibic legii Re: Frankowski: nie muszę się zgadzać z trenerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 22:40
        jestem pełen uznania dla gry panów Tomka i Maćka z Wisły oraz pana Jacka! fenomanalne bramki!!! trzymam kciuki za Wasze wiosenne występy w reprezentacji, oby tak dalej!
        • Gość: Kochający Wisłę Respekt dla kibica Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 23:07
          Gość portalu: kibic legii napisał(a):

> jestem pełen uznania dla gry panów Tomka i Maćka z Wisły oraz pana Jacka!
          fenom
          > analne bramki!!! trzymam kciuki za Wasze wiosenne występy w reprezentacji,
          oby
          > tak dalej!

Takich właśnie kibiców życzę Legii. Obiektywnych i kulturalnych. Czołem!
          • joly.roger Re: Respekt dla kibica Legii 15.10.04, 16:51
            > Takich właśnie kibiców życzę Legii. Obiektywnych i kulturalnych. Czołem!

A ja jako kibic Legii, ale PRZEDE WSZYSTKIM kibic pilki noznej, zycze sobie
            takich kibicow WSZYSTKICH druzyn :)
            Pozdrawiam
        • Gość: Wislak Szacunek dla Kibica Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.04, 07:46
    • Gość: ciekaw_ski Re: Pytanie IP: *.bredband.skanova.com 14.10.04, 22:42
      Co znaczy "zajebisty"? Jesli to sposob wyrazania aprobaty to czy powiedzenie,
      ze szanowna mamusia jest zajebista mozna rowniez zaliczyc do superlatyw?
    • Gość: Olisadebe A ja z Rasiakiem i tak jesteśmy lepsi !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 22:46
    • Gość: Janusz "Franek" Wielki! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 22:48
      Rasiak i Włodarczyk w kadrze.to jakieś nieporozumienie!Pinokio miałby więcej
      polotu i szybkości.Ale co mądrego może wymyślić Janas.Zauważcie,że ten facet
      nie potrafi patrzeć rozmówcy w oczy!
      • Gość: Łysy Re: "Franek" Wielki! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.04, 22:55
        agaj, nie rób więcej swoim rodzicom wstydu i poruty, nie odzywaj się na forum i
        tyle, w żadnym razie nie pozdrawiam
    • Gość: rok71 Re: Frankowski: nie muszę się zgadzać z trenerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 23:08
      Franek jesteś oki graj i wygrywaj a trenerów to .... czyli wtrzyj to dobrym
      papierm taletowym
    • wojfr Re: Frankowski: nie muszę się zgadzać z trenerem 14.10.04, 23:09
      Frankowski sprawil że odzyskałem ochotę oglądania reprezentacji. To błąd że nie
      stawiano na niego wcześniej. Prywatnie jestem kobicem Wisły...
      • Gość: Wikitor Re: Frankowski: nie muszę się zgadzać z trenerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 09:57
        W meczu z Irlandia i bez Franka wygralismy 3:0. Nawet bez niego milo ogladac
        reprezentacje ;) co nie zmienia faktu, ze w kadrze powinien grac od pierwszej
    • Gość: Fryc Frankowski: nie muszę się zgadzać z trenerem IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.10.04, 23:27
      Z jaką Anglią ???? Piszcie porządnie te artykuły !!
    • Gość: Windsor Skromny, utalentowany i nie owija w bawelne IP: *.cogeco.net 14.10.04, 23:29
      Brawo Frankowski.
      Uratowal Pan Janasa przed zwolnieniem. To tez trzeba powiedziec wprost.
      Dzien przed meczem z Austria trener przyznal w wywiadzie, iz NIE WIE kogo
      wystawic do skladu na mecz.
      Przy okazji swietna gra Frankowskiego dala szanse calej druzynie na awans do
      finalow.
      Paradoks?
      Nie, to "Polska zwyczajnosc". Utalentowanych, mowiacych wprost, po prostu
      wedlug zachodnich standardow bardzo dobrych czy to w sporcie, czy w pracy
      odsuwa sie na bok. Miernota wchodzi do pierwszych skladow, czy to
      reprezentacja, czy rzad, Sejm...
      Jak od czasu do czasu dopuszcza takich "Frankowskich", to wtedy "cala para na
      gwizdki" jacy to oni sa fachowcy zauwazajac taki talent.
      Frankowski ma racje i chwala mu za postawienie sprawy tak otwarcie. Jesli Janas
      nadal bedzie udawal idiote, to finaly bedzie odladal w telewizji.
      Czy prezes Listkiewicz bedzie w stanie to zauwazyc, zobaczymy.
      "Frankowscy" do boju.
      Janasy - na wczasy.
      • Gość: Zizu_36 Re: Skromny, utalentowany i nie owija w bawelne IP: *.icpnet.pl 14.10.04, 23:40
        > Frankowski ma racje i chwala mu za postawienie sprawy tak otwarcie. Jesli
        Janas nadal bedzie udawal idiote,

A jeśli on wcale nie udaje????
        • Gość: jajananas Re: Skromny, utalentowany i nie owija w bawelne IP: *.tnt9.nyc9.da.uu.net 15.10.04, 01:04
          Janas wlasnie nieudaje ze nie jest nieidiota.
      • Gość: x1w5 Re: Skromny, utalentowany i nie owija w bawelne IP: *.tnt9.nyc9.da.uu.net 15.10.04, 01:03
        Wlasnie tak jest. Bardzo trafne spostrzezenie.

> Brawo Frankowski.
        > Uratowal Pan Janasa przed zwolnieniem. To tez trzeba powiedziec wprost.
        > Dzien przed meczem z Austria trener przyznal w wywiadzie, iz NIE WIE kogo
        > wystawic do skladu na mecz.
        > Przy okazji swietna gra Frankowskiego dala szanse calej druzynie na awans do
        > finalow.
        > Paradoks?
        > Nie, to "Polska zwyczajnosc". Utalentowanych, mowiacych wprost, po prostu
        > wedlug zachodnich standardow bardzo dobrych czy to w sporcie, czy w pracy
        > odsuwa sie na bok. Miernota wchodzi do pierwszych skladow, czy to
        > reprezentacja, czy rzad, Sejm...
        > Jak od czasu do czasu dopuszcza takich "Frankowskich", to wtedy "cala para na
        > gwizdki" jacy to oni sa fachowcy zauwazajac taki talent.
        > Frankowski ma racje i chwala mu za postawienie sprawy tak otwarcie. Jesli
        Janas
        >
        > nadal bedzie udawal idiote, to finaly bedzie odladal w telewizji.
        > Czy prezes Listkiewicz bedzie w stanie to zauwazyc, zobaczymy.
        > "Frankowscy" do boju.
        > Janasy - na wczasy.
        >
    • Gość: Palnick Bystry Janas :)) IP: *.stenaline.com 14.10.04, 23:36
      Piłkarz Tomasz Frankowski z Krakowa
      bramki cud strzela - aż boli głowa.
      Janas tego nie widzi
      Polska już z niego szydzi
      Nie jest facet bystrzejszy niż krowa.
    • Gość: Kaka-piarowiec Re: Frankowski: nie muszę się zgadzać z trenerem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 23:51
      Franek sam tego nie wymyslil, ale gratulacje za wszytsko.
    • Gość: AX FRANEK: TRZYMAJ SIE STARY !!! IP: *.tnt9.nyc9.da.uu.net 15.10.04, 00:26
      FRANEK: TRZYMAJ SIE STARY !!! FRANEK: TRZYMAJ SIE STARY !!! FRANEK: TRZYMAJ SIE
      STARY !!! FRANEK: TRZYMAJ SIE STARY !!! FRANEK: TRZYMAJ SIE STARY !!! FRANEK:
      TRZYMAJ SIE STARY !!! FRANEK: TRZYMAJ SIE STARY !!! FRANEK: TRZYMAJ SIE
      STARY !!! FRANEK: TRZYMAJ SIE STARY !!!
      • Gość: boss Re: FRANEK: TRZYMAJ SIE STARY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 00:40
        ja jestem stary. pamiętam za Górskiego, jak Wielki Trener nie był - jeszcze
        przed mistrzostwami w Niemczech - przekonany do Laty.
        Był mecz, chyba z Grecją, gdy gra naszym się nie kleiła, kibice na śląskim
        zaczęli krzyczeć - jak dziś to słyszę!:
        "Panie Górski co Pan na to, że na ławce siedzi Lato".

Wielki Kazio posłuchał, Lato strzelił bramke - i potem został królem strzelców
        WM w Niemczech. Bo Kazio zobaczył talent.

Janas co prawda słyszy, jak kibice wykrzyczą - ale zdaje się WCIĄŻ NIE CHCE (LUB
        NIE UMIE!!!) ZOBACZYĆ!

Nędza ten Janas. niestety.

Wisły nie trawię (jestem Slązakiem) - ale Franek i Żuraw: TO SĄ ASY!
        • Gość: Windsor Re: FRANEK: TRZYMAJ SIE STARY !!! IP: *.cogeco.net 15.10.04, 04:24

" Janas.... zdaje się WCIĄŻ NIE CHCE...ZOBACZYĆ!

Drogi Slazaku, zauwaz,ze Janas po prostu "nie chce CHCIEC".
          Zupelnie jak u Wyspianskiego. I tam tez na koncu wystepowaly...chocholy.
          "Frankowscy" do boju
          Janasy - na wczasy

• Gość: baszczu Re: Frankowski: nie muszę się zgadzać z trenerem IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.04, 00:34
      minut występu z Anglią, pół godziny w starciu z Walią i dwa gole, asysta,
      poderwanie drużyny do zwycięstwa.
      ...

- Rozmawiałem z drugim trenerem Maciejem Skorżą. Przekazywał mi taktykę, jak
      się zachować na boisku, kogo pilnować przy rogu i rzucie rożnym.

Chyba się komuś coś pomyliło?!
      • Gość: xc Wszystko gra... bo wtedy Janas z Rasiakiem.. IP: *.tnt9.nyc9.da.uu.net 15.10.04, 01:10
        No wiesz... na czacie szkoda mowic.... byli razem na trybunach a potem gdzies
        poszli na 30 minut. A jak wrocili to Franek juz biegal.

Gość portalu: baszczu napisał(a):

> minut występu z Anglią, pół godziny w starciu z Walią i dwa gole, asysta,
        > poderwanie drużyny do zwycięstwa.
        > ...
        >
        > - Rozmawiałem z drugim trenerem Maciejem Skorżą. Przekazywał mi taktykę, jak
        > się zachować na boisku, kogo pilnować przy rogu i rzucie rożnym.
        >
        > Chyba się komuś coś pomyliło?!
    • janas_p Re: Frankowski: nie muszę się zgadzać z trenerem 15.10.04, 01:26
      odpierdutac sie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka