Dodaj do ulubionych

Szymkowiak nie chce grać w Trabzonsporze

IP: *.ramtel.com.pl 06.11.04, 01:19
BASALAJ!! NAJEPSZA RESTRUKTURYZACJA WISLY TO BEDZIE WTEDY JAK SIE Z NIEJ
WYNIESIESZ IDIOTO!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: khmer restrukturyzacja? IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 06.11.04, 01:23
      wyslac kopaczy na wczesniejsza emeryture:)
      • Gość: Lilia Re: restrukturyzacja? IP: *.adsl.pi.be 06.11.04, 08:23
        Nie chcialo im sie grac, to niech sp... Zasrane swiete krowy - g... potrafia
        poza ngocjowaniem niebotycznych kontraktow. Szymkowiak robi z siebie taka wielka
        gwiazde jak jeszcze niedawno Swierczewski, ktory uwazal, ze siedzenie na lawie w
        lidze angielskiej to wielka kara dla takiego talentu jak on. I gdzie on teraz jest?!
    • Gość: Lilia Re: Szymkowiak nie chce grać w Trabzonsporze IP: *.adsl.pi.be 06.11.04, 08:28
      A ty wezmiesz emeryture babci i cioci, dorzucisz swoja rente inwalidzka i
      sfinansujesz dzialalnosc klubu?! Kretyn! Klub jest takim przedsiebiorstwem jak
      kazde inne, stad jego dzialalnosc rowniez nie powinna byc deficytowa. Pilkarze
      Wisly mieli byc nadzieja polskiej pilki, mieli najlepsze w kraju warunki do
      przygotowan, najlepsze kontrakty itd. Mieli bic sie o LM, ew. jak najdalej zajsc
      w Pucharze UEFA. Przegrali z jakimis Czeczencami, co to nawet swojego boiska nie
      maja. Na miejscu szefow tego burdelu wszystkim kopaczom bez wyjatku obcialbym
      pensje, a komu by sie nie podobalo niech sp... roznosic ulotki.
      • Gość: seven Re: Szymkowiak nie chce grać w Trabzonsporze IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.11.04, 11:48
        czytam juz ktorys twoj komentarz dzisiaj i w kazdym coraz wieksze pierdoly, przejdz sie do
        psychiatry, a nie wypisuj swoje bzdury tutaj. dla twojej wiadomosci- czeczenia to nie to samo co
        gruzja, polaczku z zachodu ...
    • Gość: Robert Re: Szymkowiak nie chce grać w Trabzonsporze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 08:41
      Mógłbyś gburze przynajmniej nauczył się wyrażać. Pozdrowienia od rodziny.
    • Gość: Marcin Szymkowiak to straszny cienias IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.04, 10:00
      Nigdy sobi nie radził z mocnymi przeciwnikami
    • Gość: arka Szymkowiak WON !!! IP: *.delfnet.pl / 83.238.45.* 06.11.04, 11:06
      Szymkowiak WON!!! do turków; przywieź za pięć lat kilka sweterków to sprzedasz
      na XX-lecia.
    • Gość: inek JUŻ MNIE TU NIE ZOBACZYĆIE - mówił IP: *.gw.ipl.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 11:58
      JUŻ MNIE TU NIE ZOBACZYĆIE - mówił gdy jeden z kibiców krzyknał na treningu,
      żeby nie imfrezowali w nocnych klubach, tylko wzięli się do roboty. A teraz
      chce doczekać nowego stadionu - Szymkowiak oto cała Twoja wartość - tylko
      nadajesz się na naszę ligę - i Ty też o tym wiesz.
    • Gość: lozan Gornik - Wisla: wstyd IP: *.adslplus.ch 06.11.04, 12:48
      nie zagraja: Piotr Brozek, Kuzera i Szalega. Umowa miedzy klubami! Wielki wstyd
      dla Wisly Krakow... szkoda
      • Gość: Krakus Hej ignorancie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 14:04
        Nie zagrają bo to Wisła im płaci. To chyba proste i logiczne. A tym co marudzą,
        że wypożyczeni nie mają się w takim razie kiedy wykazać przypominam, że
        pozostaje - oprócz tego jednego - jeszcze kilkanaście innych meczów w rundzie.
    • Gość: he, he w Trabzonsporze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.11.04, 12:54
      to nie liga polska, tylko pilka nożna
      • Gość: Szopen Re: w Trabzonsporze IP: *.net.autocom.pl 06.11.04, 13:13
        ja teg naprawde nie rozumiem...moze by tak sprzedac jakichs zawodnikow ktorzy i
        tak nie wnosza nic do gry!?!?!? ja wiem ze wisla ostatnio dawala dupy bo
        poprostu gwiazdorzy dostali za duzo kasy i teraz nie chce im sie grac. ale to ze
        kosowski odszedl to juz bylo do dupy a teraz jak nie bedzie zyrawskiego i
        szymkowiaka to juz bedzie wogole bida!!! bedzie jak LA Lakers norlanie:)tam sam
        kobe tez niby gwiazdro ale sam nic nei zrobi tak samo jak franek sam nic nie
        zdziala.ja bym sie zastanowil co zrobic zeby nastepnym razem poszlo lepiej a nie
        wywalac wszystkich ktorzy cos jeszcze nacza...
    • Gość: Jourdan Problem w tym że Szymkowiak sie nie nadaje nigdzie IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 06.11.04, 13:26
      • Gość: koneser szymkowiak=0=polska pilka=porazka IP: *.his.uni.torun.pl 06.11.04, 14:23
        nie rozumiem co to za idioci ktorzy chca kupic takiego beznadziejnego
        zawodnioka jak szymkowiak, wszyscy pytaja dlaczego wisla nie gra w champions i
        dlaczego odpadla z uefa 2 razy z takimi potegami jak walerenga i tbilisi??i
        mowie caly czas ze poko rozgrywajacym bedzie taki szymkowiak to porazki czekaja
        wisle i polska pilke, koles potrafi tylko sie klocic ze sedziami i rekoma
        zagrazac zawodnikom .....wlasnej druzyny, oprocz tego farbuje wlosy,to
        najslabsze ogniwo wisly, nie rozumiem dlaczego kasperczak nie szuka kogos
        innego,przeciez on gdy ma pilke patrzy tylko na nia, a nie umie podniesc
        glowy,szymkowiak to najlepszy dowod dlaczego polska pilka jest taka slaba, tacy
        jak on,kaluzny,kukielka, lewandowski maja rozgrywac w reprezentacji?to ja
        dziekuje
        • Gość: seven Re: szymkowiak=0=polska pilka=porazka IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.11.04, 15:02
          no ja tez sie dziwie, ze nie gra za niego kwiek, kasperczak zbyt sie przywiazuje do nazwisk....
          szymkowiak moze i ma przeblyski, ale pora stawiac na mlodziez ... ciagle ta sama 11 nie moze
          grac przez caly sezon.
    • piotr33k2 Re: Szymkowiak nie chce grać w Trabzonsporze 07.11.04, 01:34
      to że nie chce tam grać to mnie akurat nie dziwi ,druga sprawa że szymkowiak za
      granicę to się chyba nie nadaje za bardzo, chodzi o mentalnosć i zaraz pewno
      złapie kontuzje ,jak chce zostać w wiśle to niech mu obniża pensje,zresztą
      wszystkim którzy nie chcą być sprzedani byle gdzie niech obnizą kontrakty za
      niezakwalifikowanie się nawet do uefa,teraz widać jakie sieroty niektóre tam
      graja a taka wisła co jest od połowy wystepujących tam druzyn o klase lepsza
      nie ,wstyd!.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka