Dodaj do ulubionych

Dudek: Nie chcę opuścić Liverpoolu

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.04, 12:26
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: Dudek: Nie chcę opuścić Liverpoolu IP: *.netventure.pl / *.netventure.pl 18.11.04, 12:38
      admin kalosz.. jak mozna tego debila tak dlugo tolerowac?
      • Gość: wierny kibic Re: Dudek: Nie chcę opuścić Liverpoolu IP: 155.158.48.* 18.11.04, 14:21
        admin kalosz.. jak mozna tego debila tak dlugo tolerowac?
        popieram jak najbardziej debila to malo powiedziane. ten kastrat jest chyba
        dalej z poziomem umyslowym conajwyrzej na etapie przedszkola-zakladając ze cos
        takiego jak MÓZG co jest do tego konieczne w ogole posiada. po pierwsze co ma
        piernik do wiatraka??? czy to byl tekst o wisle??? apoza tym naucz sie szanowac
        innych jak chcesz zeby ciebie szanowali!!!!!!!!!!! chyba ze w swoim widac
        bardzo skromnym zasobie slownictwa nie ma takiego slowa jak szacunek, czym
        wcale bym sie nie zdziwil. debilizmowi mówimy NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        chyba ze cie tata w dziecinstwie molestował seksualnie to wtedy od biedy
        jeszcze idzie zrozumiec twoją nienawisc do wszystkiego na okolo, ale wtedy to
        nie pozostaje nic innego jak złożyć ci kondolencje i szczerze współczuc.
        biedactwo...
        • Gość: Kibic nikt nie pilnuje porzadku na forum IP: *.ght.iadfw.net 18.11.04, 16:54
          Tracisz nadaremnie swoje nerwy. Tu nikt nie pilnuje porzadku na forum,
          calkowity chaos i samowola. Na innych forach, zagranicznych i polskich pilnujo
          aby sie ludziska zachowywali - ale nie tutaj. Tu jest totalne olewajstwo.
    • Gość: Szmi Re: Dudek: Nie chcę opuścić Liverpoolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 13:06
      Co do cholery ma wspolnego "Wisla Krakow" z Dudkiem - chamie. Zawodnicy wisly
      grali wczoraj wspaniale i nie widze powodu zeby wypisywac takie bzdury. Fan
      Legii
      • Gość: mc Panowie zamiast gadac z tym debilem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 13:11
        ...wyslijcie zgloszenie do skasowania postu i tyle. Ja tak robie za kazdym
        razem kiedy widze post tego idioty.
        Pozdrawiam.
        • Gość: tomi do "fana" wisly- prosze odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 13:22
          jestes niesamowity, za kazdym razem twoj komentarz jest pierwszy. jak ty to
          robisz. ciekawe komu kibicujesz. czy to tylko podpucha czy naprawde nie masz
          nic wiecej do powiedzenia
          • Gość: dd Re: do "fana" wisly- prosze odpowiedz IP: *.ifr-pan.krakow.pl 18.11.04, 14:57
            ciii, on był molestowany w dzieciństwie przez ojca i wujka Mietka. Należy go zrozumieć. On tak musi. Pomyślcie o tym kiedy zobaczycie znowu jego posty. Pochylmy się nad jego nieszczęściem...
    • Gość: tomekha Re: Dudek: Nie chcę opuścić Liverpoolu IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.11.04, 15:08
      jebacwisle..........gratuluje czujnosci.......leje ze smiechu za kazdym razem
      jak czytam twoj post:-)))............CRACOVIA PANY!!!!!!
    • Gość: 876543 Mam JESZCZE kontrakt obowiązujący JESZCZE??!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.04, 15:25
      nie za duzo tego jeszcze, korekta?
    • Gość: wrocławianin Re: Dudek: Nie chcę opuścić Liverpoolu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.04, 15:41
      Moje 3 ukochane kluby: Śląsk Wrocław, FC Liverpool i Celtic Glasgow.
      • Gość: tez wroclawianin Re: Dudek: Nie chcę opuścić Liverpoolu IP: *.nys.biz.rr.com 18.11.04, 16:30
        Oj ja ci wspolczuje z tym slaskiem a i celtic tez .......
    • Gość: e tam... [...] IP: 193.195.192.* 18.11.04, 15:58
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: AB do e.tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 16:24
      nie wiedziałem, z ekibice Cracovii mają taki stosunek do warszawskiej
      Polonii?:) Wszyscy sa tam tacy jak ty?
      Temu " fanowi" Wisły chodzi właśnie chyba o zaintereswoanie. Najlepszy sposob
      na niego- to ignorowanie i nie komentowanie jego " wypoiwedzi" , oraz
      glosowanie na usuwanie jego postow. W koncu kiedys mu sie znudzi.
    • Gość: kibic Re: Dudek: Nie chcę opuścić Liverpoolu IP: *.gorzow.mm.pl 18.11.04, 16:39
      no i dobrze
    • Gość: Red Guitar Re: Dudek: Nie chcę opuścić Liverpoolu IP: 147.106.3.* 18.11.04, 16:41
      GOSCIE:
      1. NIe odpisujcie na jego posty bo to nic nie da; a on wtedy wie ze jego posty
      ludzie czytaja i to jest co on chce... Tylko 'kasujcie' i tyle
      2. Dudek powinien JAK najszybciej odejsc bo:
      Liverpool idzie w dol: NIE MAJA NAPASTNIKOW: cisse out, baros podobno
      wyszedl wczoraj z gry czech z kontuzja, i jeszcze jeden, zapomnialem..
      Gerrard dopiero wraca, liverpool jest 8 w Premier i sie nie podniasa w
      czasie...
      A Benitez nie da Dudkowi grac bo anglicy chca miec dobrego golkipera Kierka
      i Dudi bedzie grzal lawe
    • Gość: Kirk Re: Dudek: Nie chcę opuścić Liverpoolu IP: *.arreks.com.pl 18.11.04, 17:01
      Wlasnie dlatego powinienes dobrze czuc sie wrod swoich...
      • Gość: tomek Re: Dudek: tylko chce pieniadze IP: *.dsl.ksc2mo.swbell.net 18.11.04, 17:08
    • Gość: jebacmichnika Michnik to qrva i pedal IP: *.z27-106-66.customer.algx.net 18.11.04, 18:27
      bla
    • Gość: Lumpenproletariat Jebacwisle. Jestes ostatnim smieciem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 19:12
    • Gość: mu fan gratulacje dla adminów IP: *.aster.pl 18.11.04, 19:20
      Post tego debila jebacwisle jest na forum od 12 a jak niedawno napisałem na
      któryms forum nie najładniej o muzułmanach (bez uzywania wulgaryzmów) to
      wycięli mi posta po 10 minutach.brawo Wybiórcza!
    • Gość: groszek Re: Dudek: Nie chcę opuścić Liverpoolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 20:20
      weź się walnij w łeb, jeśli masz tyle do napisania to lepiej się w ogóle nie udzielaj
    • Gość: pasti Re: Dudek: Nie chcę opuścić Liverpoolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 20:28
      gościu ''je.. wisłe'' ciekawy jestem co chciałeś uzyskać przezswoje debilne wypowiedzi. Obawiam się że u Ciebie jest daleko posunięty zanik mózgu i już tobie nic nie pomożę. Przez takich ludzi jak ty zastanawiam się po co jest forum. Gzie są ADMNISTRATORZY.
    • Gość: lucke Re: Dudek: Nie chcę opuścić Liverpoolu IP: 62.233.169.* 19.11.04, 08:23
      Jerzy uciekaj jak sie zdarzy dobra okazja
    • Gość: chan dudek do arsenalu !!!! IP: *.laczpol.net.pl 19.11.04, 11:06
      i po mistrzostwo anglii !!!
    • Gość: rico Dudek: Nie chcę opuścić Liverpoolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 15:07
      chce grac powiedzial a nie ze chce siedziec wiec jak bedzie oferta to pewnie
      odejdzie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka