Gość: jebacwisle IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.04, 12:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: Dudek: Nie chcę opuścić Liverpoolu IP: *.netventure.pl / *.netventure.pl 18.11.04, 12:38 admin kalosz.. jak mozna tego debila tak dlugo tolerowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny kibic Re: Dudek: Nie chcę opuścić Liverpoolu IP: 155.158.48.* 18.11.04, 14:21 admin kalosz.. jak mozna tego debila tak dlugo tolerowac? popieram jak najbardziej debila to malo powiedziane. ten kastrat jest chyba dalej z poziomem umyslowym conajwyrzej na etapie przedszkola-zakladając ze cos takiego jak MÓZG co jest do tego konieczne w ogole posiada. po pierwsze co ma piernik do wiatraka??? czy to byl tekst o wisle??? apoza tym naucz sie szanowac innych jak chcesz zeby ciebie szanowali!!!!!!!!!!! chyba ze w swoim widac bardzo skromnym zasobie slownictwa nie ma takiego slowa jak szacunek, czym wcale bym sie nie zdziwil. debilizmowi mówimy NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba ze cie tata w dziecinstwie molestował seksualnie to wtedy od biedy jeszcze idzie zrozumiec twoją nienawisc do wszystkiego na okolo, ale wtedy to nie pozostaje nic innego jak złożyć ci kondolencje i szczerze współczuc. biedactwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic nikt nie pilnuje porzadku na forum IP: *.ght.iadfw.net 18.11.04, 16:54 Tracisz nadaremnie swoje nerwy. Tu nikt nie pilnuje porzadku na forum, calkowity chaos i samowola. Na innych forach, zagranicznych i polskich pilnujo aby sie ludziska zachowywali - ale nie tutaj. Tu jest totalne olewajstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szmi Re: Dudek: Nie chcę opuścić Liverpoolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 13:06 Co do cholery ma wspolnego "Wisla Krakow" z Dudkiem - chamie. Zawodnicy wisly grali wczoraj wspaniale i nie widze powodu zeby wypisywac takie bzdury. Fan Legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Panowie zamiast gadac z tym debilem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 13:11 ...wyslijcie zgloszenie do skasowania postu i tyle. Ja tak robie za kazdym razem kiedy widze post tego idioty. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi do "fana" wisly- prosze odpowiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 13:22 jestes niesamowity, za kazdym razem twoj komentarz jest pierwszy. jak ty to robisz. ciekawe komu kibicujesz. czy to tylko podpucha czy naprawde nie masz nic wiecej do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: do "fana" wisly- prosze odpowiedz IP: *.ifr-pan.krakow.pl 18.11.04, 14:57 ciii, on był molestowany w dzieciństwie przez ojca i wujka Mietka. Należy go zrozumieć. On tak musi. Pomyślcie o tym kiedy zobaczycie znowu jego posty. Pochylmy się nad jego nieszczęściem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekha Re: Dudek: Nie chcę opuścić Liverpoolu IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.11.04, 15:08 jebacwisle..........gratuluje czujnosci.......leje ze smiechu za kazdym razem jak czytam twoj post:-)))............CRACOVIA PANY!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 876543 Mam JESZCZE kontrakt obowiązujący JESZCZE??!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.04, 15:25 nie za duzo tego jeszcze, korekta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocławianin Re: Dudek: Nie chcę opuścić Liverpoolu IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.04, 15:41 Moje 3 ukochane kluby: Śląsk Wrocław, FC Liverpool i Celtic Glasgow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez wroclawianin Re: Dudek: Nie chcę opuścić Liverpoolu IP: *.nys.biz.rr.com 18.11.04, 16:30 Oj ja ci wspolczuje z tym slaskiem a i celtic tez ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e tam... [...] IP: 193.195.192.* 18.11.04, 15:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB do e.tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 16:24 nie wiedziałem, z ekibice Cracovii mają taki stosunek do warszawskiej Polonii?:) Wszyscy sa tam tacy jak ty? Temu " fanowi" Wisły chodzi właśnie chyba o zaintereswoanie. Najlepszy sposob na niego- to ignorowanie i nie komentowanie jego " wypoiwedzi" , oraz glosowanie na usuwanie jego postow. W koncu kiedys mu sie znudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Dudek: Nie chcę opuścić Liverpoolu IP: *.gorzow.mm.pl 18.11.04, 16:39 no i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red Guitar Re: Dudek: Nie chcę opuścić Liverpoolu IP: 147.106.3.* 18.11.04, 16:41 GOSCIE: 1. NIe odpisujcie na jego posty bo to nic nie da; a on wtedy wie ze jego posty ludzie czytaja i to jest co on chce... Tylko 'kasujcie' i tyle 2. Dudek powinien JAK najszybciej odejsc bo: Liverpool idzie w dol: NIE MAJA NAPASTNIKOW: cisse out, baros podobno wyszedl wczoraj z gry czech z kontuzja, i jeszcze jeden, zapomnialem.. Gerrard dopiero wraca, liverpool jest 8 w Premier i sie nie podniasa w czasie... A Benitez nie da Dudkowi grac bo anglicy chca miec dobrego golkipera Kierka i Dudi bedzie grzal lawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kirk Re: Dudek: Nie chcę opuścić Liverpoolu IP: *.arreks.com.pl 18.11.04, 17:01 Wlasnie dlatego powinienes dobrze czuc sie wrod swoich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Dudek: tylko chce pieniadze IP: *.dsl.ksc2mo.swbell.net 18.11.04, 17:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebacmichnika Michnik to qrva i pedal IP: *.z27-106-66.customer.algx.net 18.11.04, 18:27 bla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lumpenproletariat Jebacwisle. Jestes ostatnim smieciem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 19:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mu fan gratulacje dla adminów IP: *.aster.pl 18.11.04, 19:20 Post tego debila jebacwisle jest na forum od 12 a jak niedawno napisałem na któryms forum nie najładniej o muzułmanach (bez uzywania wulgaryzmów) to wycięli mi posta po 10 minutach.brawo Wybiórcza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek Re: Dudek: Nie chcę opuścić Liverpoolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 20:20 weź się walnij w łeb, jeśli masz tyle do napisania to lepiej się w ogóle nie udzielaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasti Re: Dudek: Nie chcę opuścić Liverpoolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 20:28 gościu ''je.. wisłe'' ciekawy jestem co chciałeś uzyskać przezswoje debilne wypowiedzi. Obawiam się że u Ciebie jest daleko posunięty zanik mózgu i już tobie nic nie pomożę. Przez takich ludzi jak ty zastanawiam się po co jest forum. Gzie są ADMNISTRATORZY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucke Re: Dudek: Nie chcę opuścić Liverpoolu IP: 62.233.169.* 19.11.04, 08:23 Jerzy uciekaj jak sie zdarzy dobra okazja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chan dudek do arsenalu !!!! IP: *.laczpol.net.pl 19.11.04, 11:06 i po mistrzostwo anglii !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rico Dudek: Nie chcę opuścić Liverpoolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 15:07 chce grac powiedzial a nie ze chce siedziec wiec jak bedzie oferta to pewnie odejdzie Odpowiedz Link Zgłoś