Dodaj do ulubionych

Liczka trenerem Wisły od wtorku

• Gość: M1 Ciupila ty debilu IP: *.client.comcast.net 13.12.04, 20:31
      ciupial i cos ty zrobil najlepszego??
    • Gość: XXX Typowed dla Krakowa TERAZ K..U..R..W..A. MY!!!!!!! IP: *.crowley.pl 13.12.04, 20:34
      Zenada!!! Co to za kolesie!!!!
      Basalaje, Liczki, Prascy prowincjonalna,zasciankowa,galicyjska mentalosc.
      WIEM COS O TYM BO MIESZKAM W KRAKOWIE!!!!!!!!
      TO MIASTO SIE DUSI!!!!!!
      WSZYSCY STAD WYJEZDZAJA!!!!
      PENDERECKA, STHUR, LUPA, KASPERCZAK
      • Gość: jojo-wiślak Zapomniałeś o mnie, hehe - n/txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 21:34
      • Gość: pitt Re: Typowed dla Krakowa TERAZ K..U..R..W..A. MY!! IP: *.blich.krakow.pl 14.12.04, 12:11
        to ty tez ciulu wyp...j !!!
    • Gość: Luxc Re: Liczka trenerem Wisły od wtorku IP: 213.17.164.* 13.12.04, 20:44
      Bardzo dobrze. Teraz nowy trener ma pół roku na przygotowanie drużyny do LM.
      Przestańcie krakowscy krzykacze dramatyzować, bo mistrza macie w kieszeni nawet
      z Liczką, a w pucharach może być tylko lepiej. Drużyną tak czy siak trzeba
      trochę zamieszać bo się wypaliła.
    • Gość: Peether hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 20:44
      po co w wiśle Żuraw, po co Frankowski, po co Cantoro??
      przecież teraz przybędzie jej nowy superbohater
      marcel liczka swoja techniką i ponadludzkimi zdolnościami
      poprowadzi Wisłe do triumfu w lidze mistrzów
      oczywiście pod bacznym okiem tatusia
      • Gość: que? Re: hehehe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.04, 00:03
        a widziałeś jak liczka gra? moim zdaniem całkiem nieźle.
    • Gość: bolo Re: Liczka trenerem Wisły od wtorku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.04, 20:51
      Heniek, spier.... z Krakowa, Legia czeka. Gdybym zarobił tyle kasy, to najpierw
      pojechałbym na 3 miesiące na Karaiby, a potem bym wrócił i pomyślał o
      przyszłości.
      • Gość: ccc KASPERCZAK NAUCZYL WISLE GRAC!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 13.12.04, 20:55
        mam nadziej, ze Kasperczak bedzie pracowal nadla w Polsce (moze Legia?)
        bo to z pewnoscia wysokiej klasy fachowiec.
    • Gość: darek_z1 Re: Liczka trenerem Wisły od wtorku IP: *.chello.pl 13.12.04, 21:02
      kasperczak do legii, a zielinski asystentem!!:D i mamy mistrza!!
    • Gość: Woj Re: Liczka trenerem Wisły od wtorku IP: *.com.pl 13.12.04, 21:10
      Jakie to polskie.... Jak dobrze idzie to szybko wszysko spieprzyć. Pan Cupiał
      zrobił bardzo dużo dla Wisły, ale musi zrozumieć, że aby awansować do LM
      nakłady finansowe muszą być jeszcze większe! I trener powinien mieć czas na
      poukładanie wszyskiego. Jedno jest pewne: za czasów Kasperczaka Wisła grała
      najładniejszy i najskuteczniejszy futbol. A Valarenga i Tbilisi? I Real Madryt
      się potknie....
    • Gość: sentar A ja sie ciesze!! IP: *.chello.pl 13.12.04, 21:10
      Kasperczak sie skompromitowal jako trener w meczach z Valerenga i dynamem , wiem
      ze posypia sie glosy ze to nie trener gra ale to on musi za to beknac. Poza tym
      dziadowe transfery, np brasilia?!! O Liczce chodza tylko dobre opinie teraz ma
      okazje by potwierdzic je, bedzie szczegolnie umotywowany bo jak mu sie w Wisle
      nie uda to bedzie skonczony jako trener!!
    • Gość: lopa Re: Liczka trenerem Wisły od wtorku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 21:13
      teraz może być tylko gorzej !!!!!!!!!!!!!
    • nieomylny Re: Liczka trenerem Wisły od wtorku 13.12.04, 21:19
      No to z Wisłą będzie ciężko
    • Gość: Figo Re: Liczka trenerem Wisły od wtorku IP: *.crowley.pl 13.12.04, 21:26
      Z jednej strony szkoda Kasperczaka, a z drugiej, jego postawa wskazuje, ze nie
      wzial na siebie odpowiedzialnosci za porazki w pucharach, a woli wziac
      niebotyczne jak na nasze warunki odszkodowanie za zerwanie kontraktu. Jednym
      slowem, nie jest w porzadku wobec Wisly i kibicow. A to pokazuje, ze nie jest
      wcale idealnym trenerem i facetem z charakterem. Wiele by mu nie ubylo bo i tak
      jest czlowiekiem bogatym. Cupial postawil jasno sprawe i calkiem slusznie (patrz
      wywiad w Wyborczej), bo skoro wszyscy przegrywamy, to wszyscy poniesmy
      konsekwencje. A straty ponisl na razie klub (nie liczac trenera i piłkarzy), no
      i co oczywiste, kibice. Dlatego nie szkoda mi trenera, chociaz boje sie o
      przyszlosc Wisly.
      • Gość: jm Re: Liczka trenerem Wisły od wtorku IP: *.77.classcom.pl 13.12.04, 22:03
        Bardzo dobrze. Niech teraz Kasperczak wydusi z tego Cupiała całą kasę co do
        grosza. A to, że podpisano z Kasperczakiem taką idiotyczną umowę, to zasługa
        mecanasa Praskiego. Jeżeli Cupiałowi jest to za dużo, to niech potrąci to z
        pensji np. p. Praskiego, który przecież nie kręci sie koło Cupiała za darmo. A
        stara rzymska zasada mówi, że umów należy dotrzymywać. Zresztą p. Cupiał poległ
        od własnej broni. Przecież on bardzo lubi podpisywać długoletnie umowy, co z
        lepszymi zawodnikami, żeby mieć ich w saku i żeby na nich zarobić. To nic
        innego jak robienie z ludzi niewolników. Bardzo mi się to nie podoba.
        Henio Kasperczak niech go terez porządnie wydoi. W końcu jest to nie byle kto,
        a członek genialnej drużyny Kazimierza Górkiego.
        Zresztą p. Cupiał, to dla mnie dosyć dziwny facet. Ostatnio usłyszałem, że te
        80 milionów wpompowane w Wisłę, to zostały tylko pożyczone Sportowej Spółce i
        mają te pieniądze być zwrócone p. Cupiałowi z przyszłych zysków klubu (może
        nawet z odsetkami, ha, ha!). Chyba zwariował ten Cupiał. Jeżeli jest taki
        mądrala, to niech da te pieniądze, a nie robi jakieś idiotyczne pożyczki. Niech
        przestanie bawić się w księgowego. Rozumiem, że trudno zbliżyć mu się do klasy
        Profesora Filipiaka, ale niech chociaż próbuje.
        To co robi p. Cupiał dowodzi, że trzeba być bardzo ostrożnym wobec tego
        spryciarza. Zwłaszcza, jeżeli chodzi o przekazywanie mu kolejnych atrakcyjnych
        terenów w centrum Krakowa. Dziwię się Cracovii, która dała się oszukać i
        zamieniła atrakcyjne tereny przy Al. 3-go Maja na tereny przy Wielickiej.
        Trzeba tutaj bardzo uważać. Nie jestem zwolennikiem przekazywania miejskich
        terenów sportowych prywatnym firmom, jest to miebezpieczne. Mam nadzieję, że
        prezydent Krakowa wykaże w tej materii dużą ostrożność i roztropność. Przy
        każdej dyskusji o budowie stadionu ciągle słyszę, że p. Cupiał jako warunek
        stawia uzyskanie przez niego prawa własności. Mam tego szczerze dość. Nie chcę
        się obudzić pewnego dnia i stwierdzić, że pół Krakowa należy do Cupiała.
        Wystarczy, że ma już prywatną swoją ulicę w Myślenicach na Zarabiu.
        • Gość: zdziwiony obojętnym okiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 23:02
          Na wstępie chcialem powiedzieć, że wisi mi ta cała polska liga kalafiorem. I
          rownie dobrze dla mistrzem może być Wisła jak i Pisia Zyrardów wsio ryba. Przy
          tak wybitnym poziomie jaki prezentuje nasza kopana wartość mistrzostwa polski
          niewiele więcej jest warta od laurki zrobionej przez przedszkolaki.
          Kasperczak jakim trenerem jest trudno powiedzieć choć przeciez powinny o tym
          mówić wyniki - a takich tak naprawdę na dzień dzisiejszy NIE MA.
          Mistrzostwo Polski z takim składem i budżetem powinno być bezdyskusyjne dla tego
          stada rozpasanych kopaczy bez jakiegokolwiek trenera badź ewentualnie z pierwszą
          lepszą teściową (że tak sobie sparafrazuję kogoś kogo bliżej nie pamiętam).
          Weryfikacja wartości Kasperczaka w starciu z piłkarską europą-bis wypadła
          żenująco więc nie rozumiem doprawdy tych wszystkich pieniaczy.
          Czy potrafilibyście przytoczyć jakiś jeden poważny argument świadczący o
          wielkość H. K jako trenera.
          Emocjonalnie zabarwione dzwięki nieartukułowane, obelgi i temu podobne rzygowiny
          możecie sobie podarować.
          Niewątpliwie H. K jest bardzo dobrym specjalistą od zawieraniu umów o pracę.
          Tego nie da mu się odebrać.

polecam wodę, dużo zimnej wody..... zamiast
          • Gość: mnm Re: obojętnym okiem IP: *.chello.pl 14.12.04, 00:11
            Jeden argument? Proszę bardzo. Wisła gra piękną i skuteczną piłkę. A porażka w
            pucharach? To efekt słabości polskiej ligi. Wisła jest za silna na drużyny z
            wiochy typu Wronki, Wodzisław, Łęczna a za słaba na średnie drużyny z Europy.
            Bez reformy ligi nic się nie zmieni.
      • Gość: virton Re: Liczka trenerem Wisły od wtorku IP: *.compnet.com.pl 13.12.04, 22:56
        Bardzo trafny komentarz. Popieram.
        • Gość: virton Re: Liczka trenerem Wisły od wtorku IP: *.compnet.com.pl 13.12.04, 22:59
          Trafny komentarz kolegi Figo of korz, nie wiem czemu przeskoczyło niżej ???
    • Gość: p. liczka jest niezlym trenerem IP: *.acn.waw.pl 13.12.04, 21:26
      czy ktos napisze tu wreszcie jakis sensowny komentarz?

ok. co osiagnal kasperczak? nie awansowal dwukrotnie do ligi mistrzow, odpadl z
      pucharu uefa z koszmarnie slabymi druzynami. co z tego, ze zdobyl 2
      mistrzostwa? na naszym podworku wisla nie ma sobie rownych, mysle ze przecietny
      polski trener doprowadzilby ja w takich warunkach do mistrzostwa. nawet "polska
      mysl szkoleniowa" (kasp. takiej nie prezentuje) by prawdopodobnie dala rade.

liczka jest niezlym trenerem, fakt ze w czechach trenowal tylko mlodziez, ale z
      duzymi sukcesami. nie pamietam dokladnie, co to bylo i ktorych pilkarzy on
      odkryl, ale wiem ze duzo osiagnal, bo sledzilem to gdy jeszcze byl drugoligowym
      trenerem w pl. sledzilem tez jego kariere w polsce i potrafil on zrobic z
      niczego cos. zdaje sie byc jednym z bardziej obiecujacych trenerow, ja bardzo
      mocno wierze w jego umiejetnosci, zeby nie powiedziec, ze jest moim idolem od
      kilku lat.
      ciekaw jestem co powiedza wieczni malkontenci, jesli mu sie powiedzie, a
      wlasciwie nie jestem ciekaw, ja to wiem.

wiekszosc ludzi tu komentujacych nic pewnie nie wie o tym kim jest liczka, poza
      tym ze byl trenerem gornika, ktory teraz jest na xx miejscu w lidze pl.. nc

najsmieszniejsze jest to, ze wszyscy jak zwykle sa najmadrzejsi (typowo polska
      cecha?). cupial zglupial. swietne. ten gostek ma glowe na karku i mysli
      znacznie sprawniej niz pewnie niejeden z was.
      co wy myslicie, ze to jest spontaniczna decyzja? on nie ma tyle kasy co
      romek 'zlodziej' abramowicz i dobrze wie co robi zatrudniajac liczke, jak
      rowniez dobrze wie co robi zatrudniajac go w tej chwili, gdy jest duzo czasu by
      wdrozyc swoja koncepcje, ew zakupic odpowiednich jej wykonawcow, tak by
      zrealizowac plan liga mistrzow 05/06.

cupial zglupial. co to za liczka?! liczka-piczka!
      a po mistrzostwie czy awansie do lm bedzie: brawo werner! gratulacje!

pewnie, ze moze mu sie nie udac. ale kasperczakowi nie udalo sie juz 3x
      (anderlecht, valerenga, tbilisi, pomine real- on nie byl do ogrania, bo polscy
      pilkarze maja kompleksy, ktore nie pozwalaja im walczyc z 'wielkimi', nawet gdy
      ci sa bez formy. czas awansowac do lm i to zmienic- tak jak prokom walczy jak
      rowny z rownym z gigantami)

cheers.

pozdro dla wszystkich ktorzy ewentualnie na mnie skocza.
      • Gość: Figo Re: liczka jest niezlym trenerem IP: *.crowley.pl 13.12.04, 21:34
        Zgadzam sie z Toba!, a moj post ukazal sie tuz przed Twoim. Chociaz na razie bez
        entuzjazmu z Liczka. Czas pokaze.
        • Gość: p. Re: liczka jest niezlym trenerem IP: *.acn.waw.pl 14.12.04, 00:44
          ale w tej samej minucie :)

oczywiscie, ze czas pokaze, liczka wydaje sie byc jednak ciekawym trenerem.
          a czasami jest tak, ze druzynie potrzebne jest po prostu swieze spojrzenie,
          bardziej niz lepszy trener. co jeszcze moze zaoferowac kasperczak, ktory przez
          tak dlugi okres czasu nic nie osiagnal? to niezly trener, ale tej druzynie juz
          nic nie jest w stanie zaoferowac..
          a prawdziwe oblicze pokazal nie zgadzajac sie na przedluzenie kontraktu na
          nowych (trzeba przyznac- drastycznych) warunkach. widocznie juz sam nie wierzy
          w ten awans do ligi mistrzow. ale wlasciwie mu sie nie dziwie, rozsadny
          czlowiek by tak postapil. teraz moze zaczac sciagac kase od wisly.. god, ile
          tego bedzie do 2008.. choc podejrzewam, ze bedzie jakas ugoda i np. polowa
          kasy. a o (rzekomej) ustnej umowie na pewno juz zapomnial..

ciekaw jestem jak sie teraz zachowa. podejrzewam, ze wkrotce obrzuci blotem
          cupiala :/

• Gość: p. KIM JEST Werner LICZKA IP: *.acn.waw.pl 14.12.04, 00:53
            przeczytajcie sobie przynajmniej kilka zdan opisu ze strony canal+ bo 80% ludzi
            tu nie wie w ogole kim jest werner liczka (a baros to taki pilkarz liverpoolu
            dzieci):

Werner Liczka to jeden z tych trenerów, którzy do polskiej ligi wprowadzają
            nową jakość. Czech posiada znakomite przygotowanie teoretyczne, świetny
            warsztat szkoleniowy. Dla nauczyciela futbolu rodem z Czech u piłkarzy liczy
            się przede wszystkim technika użytkowa, a także - w kontekście gry całego
            zespołu - umiejętność zdominowania rywala poprzez perfekcyjną realizację
            taktyki. Liczna nie stosuje tylko schematycznych, podręcznikowych ustawień
            formacji. Górnik Zabrze często stosuje ustawienie niesymetryczne, które pozwala
            na jeszcze większą elastyczność taktyczną. Gdy już rozpływamy się nad
            fachowością czeskiego trenera, dodajmy jeszcze, że do jego wychowanków należą
            min. Milan Baros oraz Marek Jankulovski.

Ci piłkarze do wielkich karier startowali w Baniku Ostrawa, gdzie swoją
            przygodę szkoleniową rozpoczynał także Liczka. Po zakończeniu swojej misji w
            mieście położonym nieopodal granicy z Polską, Liczka przejął obowiązki trenera
            w FC Zlin. Później nastąpił powrót do Banika (jednocześnie pięcioletni okres
            asystentury w reprezentacji Czech u Dusana Uhrina), wyjazd w odległe strony do
            Qatar SC i wreszcie podjęcie pracy w Polonii Warszawa. Stołeczni włodarze
            okazali się niecierpliwi i po zajęciu przez "Czarne Koszule" czawartego miejsca
            w sezonie 2001/2002 podziękowali Liczce za współpracę. Na dzień dzisiejszy
            lokata tuż za podium byłaby dla włodarzy Polonii spełnieniem marzeń, a wtedy
            było to za mało...

Czeski szkoleniowiec wyrobił sobie podczas pobytu w naszym kraju jednak na tyle
            dobrą markę, że swego czasu znalazł się nawet w orbicie zainteresowań PZPN,
            jako kandydat na selekcjonera reprezentacji Polski. Liczka rozpoczął jednak
            pracę z kadrą Czech U-21. Po wypełnieniu kontraktu ten sympatyczny dżentelmen
            szukał sobie nowego zajęcia, a o Czechu przypomnieli sobie Zbigniew i Marek
            Koźmińscy, którzy zgodnie stwierdzili, że to jest właśnie odpowiedni
            szkoleniowiec dla ich zespołu.
            • Gość: p. i jeszcze jedno IP: *.acn.waw.pl 14.12.04, 00:54
              ten facet fantastycznie mowi po polsko-czesku.
              przynajmniej bedzie smiesznie ;)

zycze mu jak najlepiej
      • Gość: oleś Re: liczka jest niezlym trenerem IP: 81.210.21.* 14.12.04, 02:17
        faktycznie, nieźle śledziłeś dokonania p. Liczki (jakieś osiągnięcia, jacyś
        piłj\karze). Człowieku co ty bredzisz przeczytaj opinię p.mnm, albo po prostu
        idź spać
        dobranoc
        • Gość: p. Re: liczka jest niezlym trenerem IP: *.acn.waw.pl 14.12.04, 11:08
          pilkarz ktorego odkryl to przykladowo baros, nie pamietam jego osiagniec w
          czechach, a w polsce to np. swit ndm
          mnm? przeczytalem i zgadzam sie ze nasza pilka jest w tragicznym stanie, ale
          nie zgadzam sie ze wisla jest slabsza od valerengi czy tbilisi (bo chyba te
          druzyny mial na mysli piszac o sredniakach z europy.
          spojrz na takie druzyny jak celtic i rangers. tez graja w relatywnie slabej
          lidze i w pucharach radza sobie nie najlepiej, ale znacznie lepiej niz wisla.
          pzdr
    • Gość: finch Re: Liczka trenerem Wisły od wtorku IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 13.12.04, 21:32
      No to teraz POWIŚLE mistrzem!!!
    • Gość: Piotr z Łodzi Re: Liczka trenerem Wisły od wtorku IP: *.lodz.mm.pl 13.12.04, 21:40
      Wisła popełniła już podobny błąd zwalniając Smudę mimo, że ten zbudował
      podwaliny silnej drużyny, zdobył mistrzostwo i superpuchar (jakby nie było
      trofeum). Kasperczak osiągnął dwa razy tyle... i też go zwolnili. Kto więc
      przyszedł za Kasperczaka ? Znany trener Bundesligi, Ligii francuskiej czy
      włoskiej, holenderskiej ...nie - Liczko, którego nie chciano ani jako trenera
      kadry Czech, czy Słowacji, ani jako trenera Sparty, Slavii, czy Banika
      Ostrawy.Wisła to polski skarb więc zasługiwała na coś więcej.
      Kasperczak popełnił błędy kadrowe bo szukał piłkarzy wybitnych, kreatywnych za
      małe pieniądze, piłkarzy w rodzaju Kalu Uche czy Olisadebe. Nie udało się.
      Pewnie miał za wysoki kontrakt - więc po co ta ułańska fantazja przy
      podpisywaniu kontraktów. A co się tyczy dwóch ostatnich wpadek Wisły w
      pucharach to wynik najpierw drastycznego osłabienia klubu przed meczem z
      Anderlechtem, a następnie słabej rywalizacji z jaką mają do czynienia piłkarze
      Wisły w polskiej lidze. Czyli kadra + psychologia. Zresztą nawet Małysz nie
      wygywał przez 21 miesięcy.
      • Gość: jm Re: Liczka trenerem Wisły od wtorku IP: *.77.classcom.pl 13.12.04, 22:22
        Wybacz stary, ale Smudę dzielą od Kasperczaka lata świetlne. Jest to bardzo
        prymitywny facet, bez wykształcenia, bez kwalifikacji trenerskich. Zatrudnienie
        go jakmo trenera w poważnej drużynie piłkarskiej to po prostu wstyd.
        Pamiętajny, że kapitalizm, to jest ustrój dla idiotów i każdy może być nawet
        trenerem, jeżeli jest odpowiednio odważny by nie powiedzieć bezczelny. Smuda
        musi naprzód skończyć jakąś szkołę (nie jestem pewny czy ma maturę) a potem
        ewentualnie zająć sie szkoleniem kopaczy piłki - najlepiej od d-klasy.
        Zatrudnienie go w Wiśle, to był bardzo orygninalny i bardzo drogi żart p.
        Cupiała.
        • Gość: que? Re: Liczka trenerem Wisły od wtorku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.12.04, 00:13
          o ile wiem to smuda skończył jakąś szkołe trenerską w niemczech. ma więc i
          wykształcenie (specjalistyczne) jak i kwalifikacje trenerskie.
          • Gość: jm Re: Liczka trenerem Wisły od wtorku IP: *.77.classcom.pl 14.12.04, 01:41
            Odpowiedź dla "que?" Smuda tak twierdził, ale gdy poproszono go o jakiś
            dokument potwierdzjący ten fakt, to niestety nie potrafił tego przedstawić.
            Jeżeli nie ma papierów, to i nie ma wykształcenia. Zresztą sposób formulowania
            przez niego myśli o tym świadczy. Wydaje mi się, że w tak dobrej drużynie jak
            obecnie Wisła, nie ma on już co szukać.
    • Gość: maly Teraz Kasperczak bedzie w Legii ktora zdemoluje IP: *.udn.pl 13.12.04, 21:41
      Wisle
    • Gość: fan Re: Liczka trenerem Wisły od wtorku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 21:49
      cupiał przez małe c ma pie..a z powikłaniami że zwalnia p. Henryka
      Kasperczyka!!!!!!!!!
    • Gość: kiv KASPERCZAK NA TRENERA KADRY!!! IP: *.chello.pl 13.12.04, 21:49
      • Gość: m. Re: KASPERCZAK NA TRENERA KADRY!!! IP: *.chello.pl 13.12.04, 22:08
        oby nigdy!
    • Gość: Mario Kto sie załozy? IP: *.elpos.net / 217.153.182.* 13.12.04, 21:54
      Obstawiam, że Walter zatrudni Henia w Legii do konca roku. Najpierw zabawa z ty
      czechem pantoflarzem , potem taniec z wdowczykiem, a teraz zielinski na
      przeczekanie. Kto ma ochote na zakład?
    • Gość: jony Re: Kibice NIE KUPUJEMY karnetów na wiosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:14
      Szybko wtedy Praski i jego Basałaje wylecą
    • matmi Re: Liczka trenerem Wisły od wtorku 13.12.04, 22:17
      to bylo do przewidzenia. Liczka byl szykowany od dawna
    • Gość: kleofas spod Rabki BIAŁOŃSKI - PIESEK PRASKIEGO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:25
      no jak tam, panie Michale, Hubercik juz dzwonil z podziekowaniami za "dobra
      robote"??
    • Gość: OLO TOTALNY BRAK LOGICZNEGO DZIAłANIA U CUPIAŁA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:30
      wydawanie prawie 1 mln euro na zwolnienie trenera gdy nie ma sie kasy na
      poźniejsze potem konieczne wzmocnienia,bo za tą kase z 2 dobrych zawodników
      mozna by sprawić sobie, bo wiadomo że wisła nadal wymaga wzmocnień, teraz
      zapewne nikogo dobrego nie kupią, a i oddadzą zawodników by budżet juz teraz
      nie dopinajacy sie zbilansować, dwa co prawda kasperczak nie jest zbyt
      elokwentny ani błyskotliwy i istotnie na menagerce sie nie zna( patzr
      transfery ) jak i potem ostatnim swym zachowanie takze mógł wkurzyc lekko
      własciciela to jednak trenowac potrafi bo wyniki ma vide liga a co do pucharów
      to za valerengę nie kasperczak odpowiada tylko zarzad co oddał serce zespołu
      uche kosowski... a co do wpadki z dinamo to raz że zawodnicy grają,a dwa jedna
      wpadka i słabszy mecz mzoę sie zdarzyć, po tzrecie te warunki co mu dali do
      podpisania tylko kretyn by podpisał bo do lm nie awansujemy dopóty dopóki i u
      nas milionowe transfery vide ukraińcy i rosjanie nie będa przeprowadzane a nie
      że ktos wyda na cały skład ledwie może z 4-5 mln euro łącznie pzrze pare lat na
      transfery i lm mu sie marzy :))))) tyle to ukraincy czy ruscy na jednego
      zawodnika wydają ,dwa albo pozostaje czekać na cud tzn do czasu rozstawienia
      albo i też wyjatkowo szczęsliwego losowania czyli nie np mu czy też real m :)
      a jakis austriacki czy też grecki klubik. GDYBY CUPIAŁ MIAŁ TAK JAK RUSCY
      CZY TEZ UKRAIŃCY KASĘ TO MOŻNA BY JESZCZE ZROZUMEIC ZWOLNIENIE TAKIEOG TRENERA
      ALE GDY CIĄGNIE OSTATKAMI I JUZ MUSI CIAĆ MOCNO WYDATKI GDY POTRZEBA DALSZYCH
      INWESTYCJI SKORO OBECNY SKŁAD JEST ZA SŁABY POWIEDZMY TO SZCZEZRE JEST
      ABSURDEM. tylko gdyby zwolnienie kasperczaka nie wiązalo sie z wypłatą
      odszkodowanai takiego w tej sytuacji by jeszcze w miare zrozumiec mozna by
      takie postępowanie.
    • Gość: JuRek good bye Wisełko, do zobaczenia w III lidze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 22:39
      Chodziłem na Wisłe, bo lubiłem Kasperczaka i to co z Wisłą zrobił. Ale w
      kapitaliźmie "polskim" jest tak, jak masz sukcesy, to kapitalista
      cupiałopodobny cie pogłaszcze, jak masz kłopot, to "fora ze dwora". Kiep ten,
      kto nie rozumie czasów których przyszło nam doczekać! Dlatego good bye Wisełko,
      do zobaczenia w III lidze!

• Gość: kap Jurek,z toba do zobaczenia w III lidze! IP: *.eavest.dk 14.12.04, 13:42
        Szanowny panie jurku z calym szacunkiem uwazam, ze pan nie do konca rozumie
        czasow w jakich nam przyszlo zyc. ale ja nie o tym, chodzi mi o to, ze jeszcze
        na wisle bedzie pan chodzil i skandowal werner liczka, werner liczka!! teraz
        nie straca punktu do konca rundy, trawe beda gryzc a w pucharach juz na pewno
        nie odpadna z zasciankiem europy. pozdrawiam i powodzenia werner, kasperczak
        wynocha za to co nam zrobiles... wlasnie za co koorwa tak wszyscy kochacie
        bylem na wszytskich tych meczach z belgami, valSEreka, tybylysy i realem-jeny
        zapomnieliscie wszyscy co wtedy skandowaliscie? np. Heniek koorva wez sie do
        roboty, albo Szymek cioto, nie upadaj tylka zapierdla... a teraz placza, ze sie
        go kapitalista pozbywa zeby zamknac budzet. ps. nie wiadomo jeszcze z jakich
        srodkow skorzysta ten wasz pan super trener henio zeby kaske odyskac, ciekaw
        jestem komentarzy na forum jak bedzie ograbial wisle z pieniedzy na
        stadion... :))
    • Gość: OŻARÓW 2 Re: Liczka trenerem Wisły od wtorku IP: 80.48.4.* 13.12.04, 22:41
      Jak mozna wierzyć cupiałowi.To przecież cwaniaczek co rozwalił OŻARÓW.TO GNIDA!
    • Gość: wrocławianin Koniec "wielkiej" Wisły... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.12.04, 22:44
      Sprostowanie tytulu: kiedy do najlepszej obecnie polskiej druzyny pilkarskiej
      przychodzi przecietny trener ktory nie osiagnal nic znaczacego rezulatat moze
      byc tylko jeden.
      Szacunek dla Henryka Kasperczaka. Ja jestem Pana zwolennikiem.
      Fan Śląska Wrocław.
      • ranyboskie Re: Koniec "wielkiej" Wisły... 13.12.04, 23:18
        Słowa najwiekszego uznania dla Kasperczaka. Cupiał ma chyba złych doradców. Za
        Liczka przyjdzie tandem Koźmińskich Praski to załatwi tak jak załatwil
        Kasperczaka i to bedzie pewny koniec Wisły. Jak pan odzyska te 80 mln panie
        Cupiał, rzygać sie chce na taka głupote

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka