Gość: jebacwisle IP: *.aster.pl 18.12.04, 23:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Man [...] IP: 80.51.227.* 19.12.04, 01:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sentar ZA TAKIE BADZIEWIE NIE LUBIE WLOCHOW!! IP: *.chello.pl 19.12.04, 10:12 Niby 2 najlepsze druzyny a taki slaby mecz, wlosi do bani!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser porazka wloskiej pilki, zenada,wstyd,hanba IP: *.his.uni.torun.pl 19.12.04, 16:37 to co juve pokazal wczoraj swiadczy o poziomie wloskiej ligi, takiej pilki nie widzialem nawet w wykonaniu beniaminka polskiej ligi, niby prowadzi w lidze i ma 4 punkkty ptrzewagi, ale wsytd, hanba, ciekaw jestem opinii kibicow juve Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twinn Re: porazka wloskiej pilki, zenada,wstyd,hanba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 19:10 wloskiego ch..stwa nie da sie ogladac. faktycznie co na to kibice juve. placa za ogladanie tego shitu ciezka kase a tu takie widowisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: porazka wloskiej pilki, zenada,wstyd,hanba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 20:43 niestety wlosi to szmaciarze bez honoru. w sumie na meczach najsilniejszych warto obstawiać remisy (współczynnik 3, a 90% z nich konczy sie remisem 0:0 lub 1:1). nie zapomne, jak rok temu juwe u siebie z lecce (albo chievo, te 'druzyny' mi sie mylą) przegral 1:4 a parma i lazio w tym roku to chyba sięgneły już dna. poziom niemal jak como przed 3 laty.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: ZA TAKIE BADZIEWIE NIE LUBIE WLOCHOW!! IP: *.wmgalicja.krakow.pl 19.12.04, 19:56 a czemu slaby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cube Re: Juventus - Milan 0:0 IP: *.chello.pl 19.12.04, 23:10 No cóż, Juve znowu zarżnęło dobrze zapowiadający się mecz, a sędziowie jak zwykle się nie popisali. Juventus nadal ma 4 pkt. przewagi nad Milanem chociaż gra beznadziejnie (w tym meczu chyba jeden celny strzał na bramkę + dwa niecelne, bodajże jeden rzut rożny, za to niezliczona liczba fauli - brawo). Milan był przynajmnniej o klasę lepszy. Aha, ten kto pisał ten artykuł chyba nie ma pojęcia o tym, co to jest catenaccio. Tym systemem od dawna nie gra już nikt, nawet we Włoszech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanas to napisz, co to jest 'catenaccio', doksztalce sie IP: *.kosson.com 19.12.04, 23:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cube Re: to napisz, co to jest 'catenaccio', doksztalc IP: *.chello.pl 20.12.04, 00:08 Zawsze mi się wydawało, że catenaccio to była gra oparta przede wszystkim na obronie i szybkich kontratakach, owszem, ale jej cechami charakterystycznymi były także ustawienie z jednym napastnikiem, pięcioma pomocnikami i czterema obrońcami, z których jeden grał na pozycji libero, tuż przed bramkarzem. Obecnie takie ustawienie nie jest już chyba stosowane? Przepraszam autora tekstu za moje być może trochę zbyt ostre słowa w poprzednim poście, ale alergicznie reaguję już na wszechobecne i z zamierzenia pogardliwe 'catenaccio', którym opisuje się włoską piłkę. Nie wszystkie drużyny w Italii grają brzydko, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś