Dodaj do ulubionych

!!!!!!!!!!BOJKOT POLSATU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.06.02, 21:13
PROPONUJĘ CAŁKOWITĄ IGNORANCJĘ DLA WSZYSTKICH KANAŁÓW PLATFORMY POLSATU.
HE HE HE POLSAT SPORT I TAK ZBANKRUTUJE I SKOŃCZY NADAWANIE ZARAZ PO MUNDIALU.
U MNIE ŻADNYCH KANAŁÓW POLSATU NIE BĘDIE!!!-DO KOŃCA ŚWIATA I O JEDEN DZIEŃ
DŁUŻEJ!!!(ZRESZTĄ I TAK OFERTA BARDZO UBOGA,WIĘC NIC NIE TRACIMY).
WIWAT CZESKA TELEWIZJA!!!!!WIWAT!!!!!WIWAT!!!!!WIWAT!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: shrek Re: !!!!!!!!!!BOJKOT POLSATU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.profinet.eu.org 01.06.02, 22:06
      Powiem tylko tyle że mistrzostwa świata w piłce nożnej to świeto dla
      wszystkich sympatyków futbolu.Uważam że żadna komercyjna stacja nie może
      ograniczać kibicom dostępu do tego wydarzenia.ps uważam również ze
      polsatowskie relacje i transmisje nie są prowadzone profesionalnie.Dla mnie
      porażka!!!! Nie ma jak MŚ w telewizji publicznej!!!!!!
      • Gość: beny Wchodzcie na:www.polsat.com.pl /forum i ..... IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.06.02, 22:10
        proponuje wchodzić na www.polsat.com.pl /forum i wypowiedzieć się co
        frajerkach naród myśli !!!!
      • Gość: POLSAT Re: !!!!!!!!!!BOJKOT POLSATU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 01.06.02, 22:15
        Gość portalu: shrek napisał(a):

> Powiem tylko tyle że mistrzostwa świata w piłce nożnej to świeto dla
        > wszystkich sympatyków futbolu.

Zgoda.

>Uważam że żadna komercyjna stacja nie może

Czasy zakazów juz się skończyły ;-))

> ograniczać kibicom dostępu do tego wydarzenia.

Nikt nie zabraniał TVP przedstawić oferty korzystniejszej i wykupic prawa do
        transmisji. Proszę mieć pretensje do firmy z Woronicza.

• Gość: shrek Re: !!!!!!!!!!BOJKOT POLSATU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.profinet.eu.org 01.06.02, 23:07
          Myślę że Polsat i tak przeceni sie i nie zostaną mu zwrócone koszta jakie
          zainwestował w wykupienie praw do transmisji.Bądźmy szczerzy w Polsce prawie
          każdy ma zestaw do odbioru tv sat i nie musi mieć dekodera polsatu więc nie
          wiem co im z tego przyjdzie oprócz oburzenia ze strony kibiców.A komercyjne
          telewizje z reguły nie potrafią odpowiednio prowadzić relacji z takich
          wydarzeń. WOLE SŁUCHAĆ RELACJI TELEWIZJI ARABSKIEJ.
        • Gość: Andrzej. Re: !!!!!!!!!!BOJKOT POLSATU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chomiczowka.net.pl 02.06.02, 15:54
          Gość portalu: POLSAT napisał(a):
          > Czasy zakazów juz się skończyły ;-))

NO WŁAŚNIE. Dlatego niczego mi nie może Polsat zakazać. Obejrzę MŚ gdzie zechcę a
          dekodera Polskatu nie kupię bo mi nie pasuje kolorem do wieży a zresztą nie mam
          go gdzie postawić.
          • korwinnorwid Re:Pojkot Polsatu 02.09.14, 12:53
            Masakra, na wszystkim chcą zarabiać a zapominają za główną siłą napędową wszystkich sportów są kibice. Ja sam nie będę kupować żadnego dekodera polsatu i swoim znajomym nie polecam. Lepiej już będę oglądać przez strony internetowe niż w tv.
    • Gość: ct2 Re: !!!!!!!!!!BOJKOT POLSATU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.06.02, 23:04
      Gość portalu: CT 2 napisał(a):

> PROPONUJĘ CAŁKOWITĄ IGNORANCJĘ DLA WSZYSTKICH KANAŁÓW PLATFORMY POLSATU.
      > HE HE HE POLSAT SPORT I TAK ZBANKRUTUJE I SKOŃCZY NADAWANIE ZARAZ PO MUNDIALU.
      > U MNIE ŻADNYCH KANAŁÓW POLSATU NIE BĘDIE!!!-DO KOŃCA ŚWIATA I O JEDEN DZIEŃ
      > DŁUŻEJ!!!(ZRESZTĄ I TAK OFERTA BARDZO UBOGA,WIĘC NIC NIE TRACIMY).
      > WIWAT CZESKA TELEWIZJA!!!!!WIWAT!!!!!WIWAT!!!!!WIWAT!!!!!

• Gość: Bojkot Polsatu Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.14, 21:35
      zerknij na: "Nienawidzę Polsatu" :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka