04.06.02, 15:13
Ciekawe jak teraz będzie komentował to co się zdarzyło.
Obserwuj wątek
    • Gość: zdzbło9 Re: T. Hajto IP: 212.160.232.* 04.06.02, 15:16
      a nahujto mi to wszystko
      • Gość: Jery Re: T. Hajto IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.06.02, 15:25
        Beznadziejny KUTAS
    • pocztowy Re: T. Hajto 04.06.02, 15:28
      pajac, pozer, cham, prymityw, a dobrze mu tak
    • Gość: szklarz wstyd mi za tych cwokow IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 15:46
      Beznadziejni idioci.
      Swierczewski i Hajto faulowali w tak idiotycznych sytuacjach i w taki zenujacy
      sposob ze rece opadaja. Zaluje ze nie dostali po czerwonej - chociaz troche
      przewietrzyloby sie w tej naszej reprezentacji

Co gorsze dolaczyl do nich Krzynowek za kretynskie podciecie nogi kolesiowi
      ktory szedl po pilke na out. Z taka gra i takim zachowaniem niech wypieprzaja
      na bambus. Wesolkowie.
    • Gość: Az Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: 213.25.22.* 04.06.02, 15:50
      Hajto był jednym z najlepszych na boisku. Tak uważam. Chcecie dyskutować, to
      używajcie argumentów a nie wyzwisk.
      • Gość: natasha Re: Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: *.pl 04.06.02, 16:12
        Hajto skomentowal to w Polsacie, ze sendzia rozstrzygal wszystko na korzysc
        koreanczykow...
      • Gość: Zezik Re: Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 16:52
        Az.... Skad Ci pojebancy sie biora??? Hajto gral najlepiej ze wszystkich
        Polakow... ja pierdole niektorzy tu albo nie ogladali meczu albo sie nie znaja
        na pilca!!!!!!!!! Jezu ludzie opanujcie sie!!!
        • Gość: Az Re: Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: 213.25.22.* 04.06.02, 17:01
          Gość portalu: Zezik napisał(a):

> Az.... Skad Ci pojebancy sie biora??? Hajto gral najlepiej ze wszystkich
          > Polakow... ja pierdole niektorzy tu albo nie ogladali meczu albo sie nie znaja
          > na pilca!!!!!!!!! Jezu ludzie opanujcie sie!!!

Myślę (poważnie), że niektórzy uczestnicy tych dyskusji mają w swoich mózgach
          miejsce tylko na jeden rodzaj opinii. Jak nasi wygrają z Portugalią, to nie będą
          mieli nic do powiedzenia.
          • Gość: Do Az Re: Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: 212.244.27.* 04.06.02, 17:03
            Gość portalu: Az napisał(a):

> Gość portalu: Zezik napisał(a):
            >
            > > Az.... Skad Ci pojebancy sie biora??? Hajto gral najlepiej ze wszystkich
            > > Polakow... ja pierdole niektorzy tu albo nie ogladali meczu albo sie nie z
            > naja
            > > na pilca!!!!!!!!! Jezu ludzie opanujcie sie!!!
            >
            > Myślę (poważnie), że niektórzy uczestnicy tych dyskusji mają w swoich mózgach
            > miejsce tylko na jeden rodzaj opinii. Jak nasi wygrają z Portugalią, to nie będ
            > ą
            > mieli nic do powiedzenia.

"Jaj nasi wygrają z Portugalią" - a skąd Ty sie urwałes chłopie?
            • Gość: dziekam Re: Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: *.ipt.aol.com 04.06.02, 17:08
              jak wygraja z portugalia to zesram sie ze szczescia, a po dzisiejszym meczu mam
              prawo ich krytykowac bo zagrali beznadziejnie, powracajac do Hajto,to wyrobil
              50% normy i dostal "tylko" zoltko bo ja przewidywalem czerwien, szkoda ze koles
              ma pustke w glowie, faul byl w jego stylu, chamski i bezsensowny, wierze jednak
              ze cos z portugalia wreszcie ruszy, chociaz moja wiara pomalu wygasa...
              • Gość: HSPS Re: Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: 5.2.1R1D* / 141.202.246.* 04.06.02, 17:56
                W pełni się zgadzam - też stawiałem, że przynajmniej Polska dostanie pierwszą
                czerwoną kartkę mistrzostw - szkoda, że Turcy nas uprzedzili - jak można być
                tak bezmyślnym jak Hajto - radzę obejrzeć dokładnie powtórki z bramek i
                zobaczyć wyczyny "kosiarza".
            • Gość: Az Re: Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: 213.25.22.* 04.06.02, 17:15
              Gość portalu: Do Az napisał(a):

> "Jaj nasi wygrają z Portugalią" - a skąd Ty sie urwałes chłopie?

A będziesz oglądał ten mecz?
          • Gość: Zezik Re: Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 17:11
            Mam nadzieje ze tak bedzie.ze wygramy z Porugalia
        • Gość: zibi Re: Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: *.parkiet.com.pl 04.06.02, 17:38
          Zgadzam się - hajto był najlepszy na boisku... w ośmieszaniu się. Wystarczyło
          popatrzeć na jego ustawienie w obronie, wyjścia z piłką z własnego pola
          karnego, "zwrotność" przy dryblingach Koreańczyków. I do tego te celne crossowe
          podania do napastników... Poza tym był naprawdę zajebisty!
          • Gość: Az Re: Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: 213.25.22.* 04.06.02, 18:00
            Gość portalu: zibi napisał(a):

> Zgadzam się - hajto był najlepszy na boisku... w ośmieszaniu się. Wystarczyło
            > popatrzeć na jego ustawienie w obronie, wyjścia z piłką z własnego pola
            > karnego, "zwrotność" przy dryblingach Koreańczyków.

Patrzyłem. Na wszystkich. Hajto wyróżniał się pozytywnie. Miał dużo więcej
            udanych interwencji niż nieudanych. Dobrze blokował, dobrze wyprowadzał, dobrze
            podawał. Nie zawinił przy żadnej z bramek.
            • Gość: phillip Re: Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.02, 19:29

>
              >
              > Patrzyłem. Na wszystkich. Hajto wyróżniał się pozytywnie. Miał dużo więcej
              > udanych interwencji niż nieudanych. Dobrze blokował, dobrze wyprowadzał, dobrze
              >
              > podawał. Nie zawinił przy żadnej z bramek.

Ty chyba inny mecz oglądałeś.
              Przy pierwszej bramce pozwolił Koreańczykowi dokładnie dośrodkowac do kolegi.
              Jego podania byly bez nadziejne - gupie wrzutki 40m pol boiska od napastnikow.
              Bezmyslne faule.
              Jedyna zaleta Hajty to jego "zaangazowanie" czyli wkurwianie sie na rywali,
              bieganie od lini bocznej do lini bocznej i rozgrywania na pale.
              To TROCHE zamalo na reprezentanta Polski.
              Pozdrawiam.
            • Gość: majczaj Re: Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: *.medianet.pl 04.06.02, 19:29

> Gość portalu: zibi napisał(a):
              >
              > > Zgadzam się - hajto był najlepszy na boisku... w ośmieszaniu się. Wystarcz
              > yło
              > > popatrzeć na jego ustawienie w obronie, wyjścia z piłką z własnego pola
              > > karnego, "zwrotność" przy dryblingach Koreańczyków.
              >
              > Patrzyłem. Na wszystkich. Hajto wyróżniał się pozytywnie. Miał dużo więcej
              > udanych interwencji niż nieudanych. Dobrze blokował, dobrze wyprowadzał, dobrze
              >
              > podawał. Nie zawinił przy żadnej z bramek.

• Gość: majczaj Re: Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: *.medianet.pl 04.06.02, 19:33
              hm...
              alenawet Enegel mowi, a on nie lubi krytykowac swoisch wybrancow!!! ze HAjto
              zawalil druga brame...
              no bo k.... ZAWALIL!!!!!!
          • Gość: lestat Re: Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 18:01
            Hajto jest typowym prostakiem i taka jest tez jego gra..ma jeden opanowany
            zwod, jak nie wie co zrobic (a takich sytuacji jest sporo) to kopie piłkę "na
            oślep" byle dalej od siebie lub fauluje. Poza jedna sytuacja z jego zagran nic
            nie wyniklo. Natomiast jego komentarze po meczach sa jeszcze gorsze niz jego
            gra.. szkoda slow.
            • Gość: Jz Re: Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 18:59
              Hajto to prostak,mozna go porownac do Krzysia Oliwy,robi tylko
              zamieszanie,fauluje i napierdala sie,a tak na marginesie to 95 procent pilek
              wypierdala na pałę byle do przodu,piłkarsko jest cieniutki jak biszkopcik tak
              jak Swierczewski.Co z niego za rozgrywajacy???Zadnej pilki nie rozegrał,nie
              umie przytrzymac ani kiwnac,zrobic przewagi liczebnej ani celnie podac na 40
              metrow,po kiego grzyba on potrzebny reprezentacji,on sie najwyrazniej boi wziac
              na siebie rozgrywanie bo wie ze jest słabiutki i nie sobie nie poradzi
    • Gość: bt Re: T. Hajto IP: *.mexico.one.pl 04.06.02, 18:11
      Ciekawe spostrzeżenie w Polsce wszyscy znają się na futbolu. Jedni w sposób
      wzniosły. Inni trochę prymitywny, jeszcze inni bardziej lub mniej chamski. Ale
      wszyscy są ekspertami. O kurcze!
    • Gość: KHysiek Hajto: I tak jesteśmy lepszą drużyną od Korei IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.02, 19:22
      www2.gazeta.pl/mundial/1,31642,864270.html
      • Gość: WACO Hym mialnas rozgrzać? IP: 213.76.53.* 04.06.02, 19:37
        Ale z pewnośćią zrobiła to Edytka w szatni.Każdemu obciągneła i wylizała i to
        ich tak zdekoncentrowało
        Waco
    • Gość: rafi DLACZEGO CZEPIACIE SIE HAJTY?????? IP: *.ruhr 04.06.02, 19:45
      o.k. przegralismy (choc przed meczem nie dopuszczalem w moich myslach takiej
      mozliwosci), no i co z tego???? Ludzie - to tylko sport!!!!!!! Ktos musi
      wygrac, ktos musi przegrac. NIC sie nie stalo. Nie rozumiem tylko paru rzeczy:
      1. dlaczego wszyscy narzekaja teraz na Polakow - nie podobal wam sie mecz,
      trzeba bylo przelaczyc na inny program (chyba wszystkie telewizy maja taka
      opcje)
      2. i dlaczego wszyscy czepiaja sie w pierwszej lini Hajty? Czym on wam zawinil?
      Piszecie, ze gral tak, a tak, ze faulowal, ze to zrobil tak a nie inaczej, itd.
      Dla mnie sa to najlepsze dowody na to, ze Hajto zwrocil na siebie wasza uwage.
      A jesli ja na siebie juz zwrocil, to swiadczy to tylko o tym, ze on po prostu
      gral. Gral z zaangazowaniem, z duzym zaangazowaniem - a o to wlasnie w pilce
      chodzi. I dlatego tez mi sie podobal. Zostawcie go wszyscy w swietym
      spokoju!!!!!!!!!!!! Wy, ktorzy zapewne pierwszy raz w waszym zyciu widzicie
      mecze pilki noznej. Wczesniej ich pewnie nie ogladaliscie, bo to was nie
      interesowalo, gdyz nie bylo na mistrzostwach Polakow. A jak byli na nich
      ostatni raz (1986), to wy robiliscie pewnie jeszcze w pieluchy i tych wystepow
      pamietac nie mozecie.

PS. Pozdrawiam Aza. Obserwuja tak od paru dni jego posty i widze, ze mowimy
      podobnym glosem
      • Gość: joder Re: DLACZEGO CZEPIACIE SIE HAJTY?????? IP: *.uc.nombres.ttd.es 04.06.02, 20:42
        odpowiem ci tylko tak
        mimo tego ze jestem przygnebiony tym ze w zwyciestwo wlasnej druzyny mozna
        tylko wierzyc i trzymac za nia kciuki to jestem nawet zadowolony z tego ze ten
        prostak (na dodatek bardzo slabo grajacy) nie zarobi na tym mundialu, a co
        wazniejsze to zaden powazny klub sie nim nie zainteresuje, bo po co. w sumie
        ta wypowiedz odnosi sie do sporej czesci naszej reprezentacji ktora
        najwyrazniej zeby wygrac musi grac u siebie, z sedzia im sprzyjajacym (
        www2.gazeta.pl/mundial/1,31642,864270.html ) i majac bardzo duzo
        szczescia. przydalo by sie by przeciwnik nie mial 2 graczy, najlepiej
        bramkarza.
        zostaje nadzieja ze cos sie zmieni , a przynajmniej ze do kolejnej szansy nie
        bedzie trzeba czekac nastepnych 16 lat.
      • Gość: Bardziej Re: DLACZEGO CZEPIACIE SIE HAJTY?????? IP: *.polbox.pl / *.ii.pl 04.06.02, 20:54
        Wiesz co, to chyba przez te jego wypowiedzi po meczu...
        Twoje teksty w stylu: "pewnie 1 raz oglądaliście mecz..", albo: "nie było was w
        Meksyku" są co najmniej niskie...
        Co do chłopaków, fakt część grała lepiej,a część gorzej, ale przeciętna ocena
        z gry pozostawia wiele do życzenia...
        Zagrali słaby mecz, może i włożyli w tą gre serce, ale oni są po prostu słabi i
        na dużo więcej ich nie stać, nawet Engel z nich nie zrobi Canarinios.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka