a.w1 04.06.02, 15:13 Ciekawe jak teraz będzie komentował to co się zdarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdzbło9 Re: T. Hajto IP: 212.160.232.* 04.06.02, 15:16 a nahujto mi to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jery Re: T. Hajto IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.06.02, 15:25 Beznadziejny KUTAS Odpowiedz Link Zgłoś
pocztowy Re: T. Hajto 04.06.02, 15:28 pajac, pozer, cham, prymityw, a dobrze mu tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szklarz wstyd mi za tych cwokow IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 15:46 Beznadziejni idioci. Swierczewski i Hajto faulowali w tak idiotycznych sytuacjach i w taki zenujacy sposob ze rece opadaja. Zaluje ze nie dostali po czerwonej - chociaz troche przewietrzyloby sie w tej naszej reprezentacji Co gorsze dolaczyl do nich Krzynowek za kretynskie podciecie nogi kolesiowi ktory szedl po pilke na out. Z taka gra i takim zachowaniem niech wypieprzaja na bambus. Wesolkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Az Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: 213.25.22.* 04.06.02, 15:50 Hajto był jednym z najlepszych na boisku. Tak uważam. Chcecie dyskutować, to używajcie argumentów a nie wyzwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasha Re: Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: *.pl 04.06.02, 16:12 Hajto skomentowal to w Polsacie, ze sendzia rozstrzygal wszystko na korzysc koreanczykow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zezik Re: Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 16:52 Az.... Skad Ci pojebancy sie biora??? Hajto gral najlepiej ze wszystkich Polakow... ja pierdole niektorzy tu albo nie ogladali meczu albo sie nie znaja na pilca!!!!!!!!! Jezu ludzie opanujcie sie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Az Re: Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: 213.25.22.* 04.06.02, 17:01 Gość portalu: Zezik napisał(a): > Az.... Skad Ci pojebancy sie biora??? Hajto gral najlepiej ze wszystkich > Polakow... ja pierdole niektorzy tu albo nie ogladali meczu albo sie nie znaja > na pilca!!!!!!!!! Jezu ludzie opanujcie sie!!! Myślę (poważnie), że niektórzy uczestnicy tych dyskusji mają w swoich mózgach miejsce tylko na jeden rodzaj opinii. Jak nasi wygrają z Portugalią, to nie będą mieli nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Az Re: Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: 212.244.27.* 04.06.02, 17:03 Gość portalu: Az napisał(a): > Gość portalu: Zezik napisał(a): > > > Az.... Skad Ci pojebancy sie biora??? Hajto gral najlepiej ze wszystkich > > Polakow... ja pierdole niektorzy tu albo nie ogladali meczu albo sie nie z > naja > > na pilca!!!!!!!!! Jezu ludzie opanujcie sie!!! > > Myślę (poważnie), że niektórzy uczestnicy tych dyskusji mają w swoich mózgach > miejsce tylko na jeden rodzaj opinii. Jak nasi wygrają z Portugalią, to nie będ > ą > mieli nic do powiedzenia. "Jaj nasi wygrają z Portugalią" - a skąd Ty sie urwałes chłopie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziekam Re: Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: *.ipt.aol.com 04.06.02, 17:08 jak wygraja z portugalia to zesram sie ze szczescia, a po dzisiejszym meczu mam prawo ich krytykowac bo zagrali beznadziejnie, powracajac do Hajto,to wyrobil 50% normy i dostal "tylko" zoltko bo ja przewidywalem czerwien, szkoda ze koles ma pustke w glowie, faul byl w jego stylu, chamski i bezsensowny, wierze jednak ze cos z portugalia wreszcie ruszy, chociaz moja wiara pomalu wygasa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HSPS Re: Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: 5.2.1R1D* / 141.202.246.* 04.06.02, 17:56 W pełni się zgadzam - też stawiałem, że przynajmniej Polska dostanie pierwszą czerwoną kartkę mistrzostw - szkoda, że Turcy nas uprzedzili - jak można być tak bezmyślnym jak Hajto - radzę obejrzeć dokładnie powtórki z bramek i zobaczyć wyczyny "kosiarza". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Az Re: Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: 213.25.22.* 04.06.02, 17:15 Gość portalu: Do Az napisał(a): > "Jaj nasi wygrają z Portugalią" - a skąd Ty sie urwałes chłopie? A będziesz oglądał ten mecz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zezik Re: Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 17:11 Mam nadzieje ze tak bedzie.ze wygramy z Porugalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: *.parkiet.com.pl 04.06.02, 17:38 Zgadzam się - hajto był najlepszy na boisku... w ośmieszaniu się. Wystarczyło popatrzeć na jego ustawienie w obronie, wyjścia z piłką z własnego pola karnego, "zwrotność" przy dryblingach Koreańczyków. I do tego te celne crossowe podania do napastników... Poza tym był naprawdę zajebisty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Az Re: Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: 213.25.22.* 04.06.02, 18:00 Gość portalu: zibi napisał(a): > Zgadzam się - hajto był najlepszy na boisku... w ośmieszaniu się. Wystarczyło > popatrzeć na jego ustawienie w obronie, wyjścia z piłką z własnego pola > karnego, "zwrotność" przy dryblingach Koreańczyków. Patrzyłem. Na wszystkich. Hajto wyróżniał się pozytywnie. Miał dużo więcej udanych interwencji niż nieudanych. Dobrze blokował, dobrze wyprowadzał, dobrze podawał. Nie zawinił przy żadnej z bramek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phillip Re: Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.02, 19:29 Gość portalu: Az napisał(a): > > > Patrzyłem. Na wszystkich. Hajto wyróżniał się pozytywnie. Miał dużo więcej > udanych interwencji niż nieudanych. Dobrze blokował, dobrze wyprowadzał, dobrze > > podawał. Nie zawinił przy żadnej z bramek. Ty chyba inny mecz oglądałeś. Przy pierwszej bramce pozwolił Koreańczykowi dokładnie dośrodkowac do kolegi. Jego podania byly bez nadziejne - gupie wrzutki 40m pol boiska od napastnikow. Bezmyslne faule. Jedyna zaleta Hajty to jego "zaangazowanie" czyli wkurwianie sie na rywali, bieganie od lini bocznej do lini bocznej i rozgrywania na pale. To TROCHE zamalo na reprezentanta Polski. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majczaj Re: Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: *.medianet.pl 04.06.02, 19:29 Gość portalu: Az napisał(a): > Gość portalu: zibi napisał(a): > > > Zgadzam się - hajto był najlepszy na boisku... w ośmieszaniu się. Wystarcz > yło > > popatrzeć na jego ustawienie w obronie, wyjścia z piłką z własnego pola > > karnego, "zwrotność" przy dryblingach Koreańczyków. > > Patrzyłem. Na wszystkich. Hajto wyróżniał się pozytywnie. Miał dużo więcej > udanych interwencji niż nieudanych. Dobrze blokował, dobrze wyprowadzał, dobrze > > podawał. Nie zawinił przy żadnej z bramek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majczaj Re: Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: *.medianet.pl 04.06.02, 19:33 hm... alenawet Enegel mowi, a on nie lubi krytykowac swoisch wybrancow!!! ze HAjto zawalil druga brame... no bo k.... ZAWALIL!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lestat Re: Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 18:01 Hajto jest typowym prostakiem i taka jest tez jego gra..ma jeden opanowany zwod, jak nie wie co zrobic (a takich sytuacji jest sporo) to kopie piłkę "na oślep" byle dalej od siebie lub fauluje. Poza jedna sytuacja z jego zagran nic nie wyniklo. Natomiast jego komentarze po meczach sa jeszcze gorsze niz jego gra.. szkoda slow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jz Re: Hajto był jednym z najlepszych na boisku IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.02, 18:59 Hajto to prostak,mozna go porownac do Krzysia Oliwy,robi tylko zamieszanie,fauluje i napierdala sie,a tak na marginesie to 95 procent pilek wypierdala na pałę byle do przodu,piłkarsko jest cieniutki jak biszkopcik tak jak Swierczewski.Co z niego za rozgrywajacy???Zadnej pilki nie rozegrał,nie umie przytrzymac ani kiwnac,zrobic przewagi liczebnej ani celnie podac na 40 metrow,po kiego grzyba on potrzebny reprezentacji,on sie najwyrazniej boi wziac na siebie rozgrywanie bo wie ze jest słabiutki i nie sobie nie poradzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bt Re: T. Hajto IP: *.mexico.one.pl 04.06.02, 18:11 Ciekawe spostrzeżenie w Polsce wszyscy znają się na futbolu. Jedni w sposób wzniosły. Inni trochę prymitywny, jeszcze inni bardziej lub mniej chamski. Ale wszyscy są ekspertami. O kurcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KHysiek Hajto: I tak jesteśmy lepszą drużyną od Korei IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.02, 19:22 www2.gazeta.pl/mundial/1,31642,864270.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WACO Hym mialnas rozgrzać? IP: 213.76.53.* 04.06.02, 19:37 Ale z pewnośćią zrobiła to Edytka w szatni.Każdemu obciągneła i wylizała i to ich tak zdekoncentrowało Waco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi DLACZEGO CZEPIACIE SIE HAJTY?????? IP: *.ruhr 04.06.02, 19:45 o.k. przegralismy (choc przed meczem nie dopuszczalem w moich myslach takiej mozliwosci), no i co z tego???? Ludzie - to tylko sport!!!!!!! Ktos musi wygrac, ktos musi przegrac. NIC sie nie stalo. Nie rozumiem tylko paru rzeczy: 1. dlaczego wszyscy narzekaja teraz na Polakow - nie podobal wam sie mecz, trzeba bylo przelaczyc na inny program (chyba wszystkie telewizy maja taka opcje) 2. i dlaczego wszyscy czepiaja sie w pierwszej lini Hajty? Czym on wam zawinil? Piszecie, ze gral tak, a tak, ze faulowal, ze to zrobil tak a nie inaczej, itd. Dla mnie sa to najlepsze dowody na to, ze Hajto zwrocil na siebie wasza uwage. A jesli ja na siebie juz zwrocil, to swiadczy to tylko o tym, ze on po prostu gral. Gral z zaangazowaniem, z duzym zaangazowaniem - a o to wlasnie w pilce chodzi. I dlatego tez mi sie podobal. Zostawcie go wszyscy w swietym spokoju!!!!!!!!!!!! Wy, ktorzy zapewne pierwszy raz w waszym zyciu widzicie mecze pilki noznej. Wczesniej ich pewnie nie ogladaliscie, bo to was nie interesowalo, gdyz nie bylo na mistrzostwach Polakow. A jak byli na nich ostatni raz (1986), to wy robiliscie pewnie jeszcze w pieluchy i tych wystepow pamietac nie mozecie. PS. Pozdrawiam Aza. Obserwuja tak od paru dni jego posty i widze, ze mowimy podobnym glosem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joder Re: DLACZEGO CZEPIACIE SIE HAJTY?????? IP: *.uc.nombres.ttd.es 04.06.02, 20:42 odpowiem ci tylko tak mimo tego ze jestem przygnebiony tym ze w zwyciestwo wlasnej druzyny mozna tylko wierzyc i trzymac za nia kciuki to jestem nawet zadowolony z tego ze ten prostak (na dodatek bardzo slabo grajacy) nie zarobi na tym mundialu, a co wazniejsze to zaden powazny klub sie nim nie zainteresuje, bo po co. w sumie ta wypowiedz odnosi sie do sporej czesci naszej reprezentacji ktora najwyrazniej zeby wygrac musi grac u siebie, z sedzia im sprzyjajacym ( www2.gazeta.pl/mundial/1,31642,864270.html ) i majac bardzo duzo szczescia. przydalo by sie by przeciwnik nie mial 2 graczy, najlepiej bramkarza. zostaje nadzieja ze cos sie zmieni , a przynajmniej ze do kolejnej szansy nie bedzie trzeba czekac nastepnych 16 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bardziej Re: DLACZEGO CZEPIACIE SIE HAJTY?????? IP: *.polbox.pl / *.ii.pl 04.06.02, 20:54 Wiesz co, to chyba przez te jego wypowiedzi po meczu... Twoje teksty w stylu: "pewnie 1 raz oglądaliście mecz..", albo: "nie było was w Meksyku" są co najmniej niskie... Co do chłopaków, fakt część grała lepiej,a część gorzej, ale przeciętna ocena z gry pozostawia wiele do życzenia... Zagrali słaby mecz, może i włożyli w tą gre serce, ale oni są po prostu słabi i na dużo więcej ich nie stać, nawet Engel z nich nie zrobi Canarinios. Odpowiedz Link Zgłoś