Dodaj do ulubionych

Mourinho nie chce Ronaldinho

IP: *.ssees.ac.uk 21.02.05, 14:54
ale taktyk z niego, zjeb@l mecz z newcastle, 3 zmiany w przerwie to tylko
idiota moglby doonac, a jednak mourinho chcial byc oryginalny, i wygladalo
wczoraj jak wiemy po kontuzji bridge'a, fatalne zagranie p. mourinho
Obserwuj wątek
    • Gość: Kiwi Re: Mourinho nie chce Ronaldinho IP: 193.170.62.* 21.02.05, 15:12
      Jakos wczesniej, kiedy wygrywal, nikt mu nie zarzucal tego, ze po przerwie
      wymienial 3 zawodnikow. Teraz okazuje sie, ze jednak jest idiota. Daruj sobie.
      • wlk.brytania Re: Mourinho nie chce Ronaldinho 21.02.05, 15:21
        Nie twierdze ze lubie Mourinho ,ale Chelsea pewnie zmierza po pierwszy w swej
        historii tytul mistrzowski.Nieporozumieniem jest wiec nazywanie faceta idiota...
        Moze to bufon,ale napewno szalenie inteligentny.
        • Gość: twinn Re: Mourinho nie chce Ronaldinho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 15:33
          chelsea zdobyla juz tytul mistrzowski-50 lat temu, ale zawsze
    • Gość: koneserinho Re: IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.02.05, 15:17
      Tak! A potem jeszcze wszedl na boisko i osobiscie pogruchotal kostke
      Bridge'owi, a jeszcze na dokladke poturbowal sobie Duffa i Gallasa, zeby miec
      problemy ze skladem na mecz z Barca. Totalny idiota! ;)

Naprawde pierwszy raz w zyciu widzisz trzy zmiany na raz? To chyba od niedawna
      i b. selektywnie pilka sie interesujesz, dziecko drogie...
      Gdyby nie staranowny Bridge druga polowa wygladalaby zupelnie inaczej i
      doskonale o tym wiesz. A jesli nie zdajesz sobie sprawy, ze brak jednego
      zawodnika i konieczne w zwiazku z tym przegrupowania, maja wplyw na przebieg
      gry, to wyrazy wspolczucia z powodu tottalnego braku inteligencji
      (przejawiajacej sie kojarzeniem podstawowych faktow).
      Masz prawo nie lubic Chelsea, Mourinho czy kogo tam jeszcze chcesz, ale
      zwalanie winy za trafy losowe (kontuzja po wykorzystaniu wszystkich zmian itp.)
      na bogu ducha winna osobe trenera jest przejawem totalnej glupoty i klapek na
      oczach.
      • Gość: roko Re: IP: *.usr.onet.pl / *.usr.onet.pl 21.02.05, 15:26
        > Naprawde pierwszy raz w zyciu widzisz trzy zmiany na raz?
        W przerwie meczu - to bardzo rzadkie zjawisko, jeśli nie jest to mecz
        towarzyski! Zawsze zostawia się jedną zmianę przynajmniej do 70 minuty meczu.
        Przecież każdy rywal, mając świadomość, że przeciwnik nie ma już żadnych
        możliwości zmian, zaczyna grać faul.
        > zwalanie winy za trafy losowe (kontuzja po wykorzystaniu wszystkich zmian
        itp.)
        >
        > na bogu ducha winna osobe trenera jest przejawem totalnej glupoty i klapek na
        > oczach.
        Czyżby??? Każdy trener wie, że dopóki sędzia nie zakończy meczu, to nie można
        czuć się wygranym. Trener musi przewidzieć, że zdarzają się kontuzje. Granie 45
        minut bez możliwości zmian kończy się najczęściej tak jak w tym meczu.
        • Gość: kobe Re: IP: *.neologic.pl 21.02.05, 15:41
          jezeli uwazasz ze trener nie powinien zmieniac gracza ktory o pilke sie potyka
          tylko dlatedo, ze zawsze moze zdazyc sie kontuzja to ja Ci gratuluje.bycie
          trenerem to m.in. umiejetnosc podejmowanie ryzyka - a to ten koles potrafi.
          zdobyl w europejskich pucharach wszystko i juz sie boje srodowego meczu z Barca
          bo jej wlasnie kibicuje. jedno co moge powiedziec/napisac o Mourinho - genialny
          trener. tyla
          • Gość: roko Re: IP: *.usr.onet.pl / *.usr.onet.pl 21.02.05, 17:33
            > jezeli uwazasz ze trener nie powinien zmieniac gracza ktory o pilke sie
            potyka
            > tylko dlatedo, ze zawsze moze zdazyc sie kontuzja to ja Ci gratuluje.
            Zapomniałeś tylko, że wystawienie takiego piłkarza to też decyzja trenera ;)
            Nie pisałem o sytuacji, kiedy drużyna nie ma nic do stracenia. Kiedy mecz jest
            remisowy a do końca 45 minut, tak się nie robi. Najlepszym tego dowodem jest
            wynik meczu Newcastle-Chalsea.
            • Gość: Kiwi Re: IP: 193.170.62.* 21.02.05, 18:02
              No ale Chelsea po pierwszej polowie przegrywala i dlatego Mourinho zmienil
              trzech. Ale trzeba przyznac, ze w drugiej polowie Chelsea grala rewelacyjnie i,
              mimo ze w oslabieniu miala wiecej okazji do gola niz Newcastle. Mieli poprostu
              pecha i tyle.
    • Gość: Michał Re: Mourinho nie chce Ronaldinho IP: *.p-s-inter.net 21.02.05, 15:22
      To dobrze bo nie przepadam za tym zespołem!Uważają ,że mogą kupić sobie kogo
      chcą i kiedy chcą.Z jednej strony to Trener The Blues ma rację,iż niema sensu
      sprowadzać co chwile nowych piłkarzy,ponieważ trudno jest wtedy utworzyć
      kolektyw na miare tego jaki miał zbudowany w Porto.
      • Gość: Kiwi Re: Mourinho nie chce Ronaldinho IP: 193.170.62.* 21.02.05, 17:26
        Zastanow sie facet co ty piszesz.
        Uważają ,że mogą kupić sobie kogo
        > chcą i kiedy chcą.Z jednej strony to Trener The Blues ma rację,iż niema sensu
        > sprowadzać co chwile nowych piłkarzy,ponieważ trudno jest wtedy utworzyć
        > kolektyw na miare tego jaki miał zbudowany w Porto.

To chca sobie kupic, czy nie??
    • Gość: Ja Re: Mourinho nie chce Ronaldinho IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 18:07
      Ej, weźcie mi w końcu powiedzcie jak się mówi "Nou Camp", czy "Camp Nou"? Bo
      Szpakowski tak już mnie przyzwyczaił do tej drugiej wersji, że zawsze rażą mnie
      wszelkie odstępstwa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka