Gość: los6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 19:23 Będzie ciężko. Jak się pytli trenera Milanu czy się nie boi meczu z MU to odpowiedział "Nie boje się, bo mam Szewczenke". Ciekawe co by teraz powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamyl wszystko jest jakieś z dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 19:24 no z dupy jest ten świat dupa Odpowiedz Link Zgłoś
lil_makaveli Starcie niby niegroźne, ale buźka Szewczenki 21.02.05, 19:28 nie wyglądała za ciekawie... nawet bardzo nieciekawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Starcie niby niegroźne, ale buźka Szewczenki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.05, 19:38 z jednej strony szkoda bo teraz sa kluczowe mecze, manchester inter manchester... ale z drugiej Milan moze pokazac ze nie zalezy od jednego pilkarza a Andrij w derbach zawsze swietnie wypadal ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochniunia kocham Milan IP: 62.233.214.* 21.02.05, 19:50 Nie znam sie na piłce ale kocham Milan i nawet bez biednego andrija na pewno wygraja:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leni Re: Starcie niby niegroźne, ale buźka Szewczenki IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.02.05, 19:56 Współczuję Szewie, ale ja też uważam, że Milan nie zależy od jednego piłkarza. Capello był zawsze wyważony i ostrożny w swoich opiniach. I za to go cenię, chociaż ma tyle osiągnięć. Wprawdzie to jego drużyna złamała mi serce w Atenach w 1994...ale jakoś bufonów typu Mourinho i Fergusson nie lubię. Zresztą Andrij chyba będzie gotowy na rewanż, a mecz mimo osłabienia zapowiada się przednio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Starcie niby niegroźne, ale buźka Szewczenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 20:40 Jaki Capello ??? ten ktory jest trenerem Juve?? ech sami fachowcy na tym forum.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leni Re: Starcie niby niegroźne, ale buźka Szewczenki IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.02.05, 23:41 No fakt, głupiam jak but, on trenował Milan i rozwalił mi Barcę w 94. Miałam napisać Carlo Ancelotti oczywiście, ale oglądałam Happy Hour w Eurosporcie i Mourinho tak się nabzdyczał (neurotyczny pajac), a potem Capello mówił w tak wyważony sposób, że coś mi się w głowie synapsy poprzepalały i cofnęłam się o 11 lat w czasie a może i w rozwoju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Starcie niby niegroźne, ale buźka Szewczenki IP: *.76.classcom.pl 22.02.05, 11:27 Uwielbiam takie kobiety ktore kochaja piłke a zwłaszcza Barcelone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan A. Szevchenko Re: Andrij Szewczenko po operacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 13:23 Andiij to moj idol. Nawet jak coś mu się stanie przez innych zawodnikow i inne same dobre żeczy Odpowiedz Link Zgłoś