Dodaj do ulubionych

Piłkarskie Oscary - nominacje

28.02.05, 14:24
A co z kategoria dla najlepszego zagranicznego pilkarza?
Obserwuj wątek
    • Gość: SEVEN KRAKOW RZADZI!!! :D IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.02.05, 14:36
      prawie wszystko zostanie w Krakowie ;)

to moje typy:

Odkrycie Roku:
      Piotr Giza (Cracovia Kraków)

Sędzia Roku:
      Jacek Granat

Bramkarz Ligi Polskiej:
      Radosław Majdan (Wisła Kraków). - za mecze z realem!!

Obrońca Ligi Polskiej:
      Marcin Baszczyński (Wisła Kraków)

Pomocnik Ligi Polskiej:
      Mauro Cantoro (Wisła Kraków)

Napastnik Ligi Polskiej:
      Tomasz Frankowski (Wisła Kraków).

Drużyna Roku:
      Reprezentacja Polski - ale podobaja mi sie pozostali nominowani :D

Trener Roku:
      Wojciech Stawowy (Cracovia Kraków).

Prezes Klubu:
      Janusz Filipiak (Cracovia Kraków).

Dziennikarz Prasowy:
      zaden:P

Komentator Telewizyjny:
      Tomasz Smokowski (Canal+).
    • twinn Re: Piłkarskie Oscary - nominacje 28.02.05, 14:52
      mysle ze na wzor usa mozna zrobic jeszcze pilkarskie maliny, noo i np. dla
      komentatora dostalby moim zdaniem szpaq, dla prezesa cupial/basalaj, trener-
      kaczmarek, no i oczywiscie sedzia-legendarny cwalina. wpiszcie swoje typy:)
      moze jeszcze inne kategorie, np szmata roku
      • Gość: MM Re: Piłkarskie Oscary - nominacje IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.02.05, 14:57
        Bramkarz - Norbert Tyrajski

• Gość: Joaquin A co zdobyła w tym roku Cracovia???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 14:59
      Nie rozumiem tylu nominacji dla Cracovi??? A może plebiscyt powinien się
      nazywać Piłkarskie Oscary Krakowa???
      • Gość: kivi Cracovia druzyna roku ROTFL, a moze GKS? IP: *.jgsullivan.com 28.02.05, 15:29
        Paranoja, czy Filipiak sponsoruje gale i szuka sponsorow?
        jw.
        • Gość: Jaro Re: Cracovia druzyna roku ROTFL, a moze GKS? IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 28.02.05, 15:48
          Kategoria 14. - nożownicy polskiej ligi - jedyna nominacja: kibice Cracovii.
        • Gość: ja kibic Re: Cracovia druzyna roku ROTFL, a moze GKS? IP: *.ds1-k.us.edu.pl 28.02.05, 20:38
          Gość portalu: kivi napisał(a):

> Paranoja, czy Filipiak sponsoruje gale i szuka sponsorow?
          > jw.
          moze i sponsoruje a moze nie ale faktem pozostaje ze cracovia idzie juz jak burza od 3 ligi a teraz praktycznie bez wiekszych wzmocnien jest w czoluwce pierwszej ligi jako beniaminek!!! a to chyba cos znaczy??? a poza tym ma wielu wiernych kibicow juz od lat. zeby uciac watpliwosci jestem z wodzisławia śląskiego i jestem kibicem ODRY a nie cracovii ale w przeciwienstwie chyba do wiekszosci tutaj nie jestem zawistny i potrafie docenic osiagniecia. moje typy to: odkrycie-marcin smoliński, sędzia-z takim poziomem polskiego sedziowania nikt na tytułm w tej kategorii moim zdaniem nie zasługuje, bramkarz-marcin cabaj, obrońca-baszczyński, pomocnik-mimo wszystko mila, napastnik-mam dylemat więc równolegle frankowski z żurawskim, drużyna-reprezentacja, trener-wojciech stawowy(właśnie za to co osiągnął z cracovią juz od 2 ligi-nazwał bym go trenerskim odkryciem roku) tutaj ps-nie rozumiem co w nominacji do tej kategorii robi henryk kasperczak-szanuję jego wczesniejsze osiągniecia ale są to wyróżnienia za ostatni rok, a co ten pan w nim osiągnął z prowadzoną drużyną w ostatnim roku?????? rozumiem ze odpadł z LM zw konfrontacji z realem ale puchar uefa to była już po prostu kompromitacja!!!, prezes-janusz filipiak,dziennikarz-adam godlewski, komentator-tomasz smokowski, bramka-marek zieńczuk, piłkarz-jacek krzynówek(jeśli ktos mysli inaczej to chyba znaczy ze kompletnie nie zna sie na piłce). dodał bym jeszcze jedną kategorię-"inkwizytor roku" lub nazłał bym ją podobnie i nominował bum w niej( mimo tego że tego pana nie lubie tak jak i większości tonu jego wypowiedzi) jana tomaszewskiego bo przy zmowie milczenia całego środowiska on jako jeden z nielicznych stara się dociekać prawdy i ją ujawniać. pozdrawiam wszystkich normalnych kibiców.
    • Gość: MR Kpiny z piłki nożnej!!! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 28.02.05, 15:00
      Kpiną jest umieszczanie tak wielu piłkarzy grających w Wiśle Kraków, którzy z
      piłkarskimi prymitywami z Gruzji nie są wstanie sobie poradzić. Trener Roku:
      Kasperczak. Zero sukcesów z Wisłą na arenie międzynarodowej w ostatnich dwóch
      sezonach. Najpierw kanał z Norwegami, a później z Gruzinami. Wstyd i hańba!
      Chyba szanowna Kapituła, która nominuje tych zacnych profesjonalistów zdaje
      sobie sprawę z marnacji ...
      • Gość: kivi A jest ktos lepszy? Tylko Wisla TS! IP: *.jgsullivan.com 28.02.05, 15:31
        Co do Kasperczaka to mu sie nalezy oskar - zobacz tabele I Ligi!
        Janas za co? chyba za to ze Franek go uratowal (hmm to chyba Wislak),
        Kto tam jeszcze jest nominowany z trenerow? Stawowy - smiech na sali.
        • Gość: ja kibic Re: A jest ktos lepszy? Tylko Wisla TS! IP: *.ds1-k.us.edu.pl 28.02.05, 20:48
          Gość portalu: kivi napisał(a):

> Co do Kasperczaka to mu sie nalezy oskar - zobacz tabele I Ligi!
          > Janas za co? chyba za to ze Franek go uratowal (hmm to chyba Wislak),
          > Kto tam jeszcze jest nominowany z trenerow? Stawowy - smiech na sali.
          i tu sie nie zgadzam bo mając jak na polskie realia taki skład to nawet ja prowadząc wisłe prowadził bym w tabeli, a poza tym patrz puchar uefa-totalna kompromitacja i hańba!!!(jak na to patrzyłem to doszedłem do wniosku żę czasami w takich momentach wstydzę sie że też jestem polakiem tak jak ci panowie!!!) pozdr.
      • Gość: ja kibic Re: Kpiny z piłki nożnej!!! IP: *.ds1-k.us.edu.pl 28.02.05, 20:43
        Gość portalu: MR napisał(a):

> Kpiną jest umieszczanie tak wielu piłkarzy grających w Wiśle Kraków, którzy z
        > piłkarskimi prymitywami z Gruzji nie są wstanie sobie poradzić. Trener Roku:
        > Kasperczak. Zero sukcesów z Wisłą na arenie międzynarodowej w ostatnich dwóch
        > sezonach. Najpierw kanał z Norwegami, a później z Gruzinami. Wstyd i hańba!
        > Chyba szanowna Kapituła, która nominuje tych zacnych profesjonalistów zdaje
        > sobie sprawę z marnacji ...
        jak najbardziej popieram ale nie w całości bo osiągnięć indywidualnych nie można oceniać tylko poprzez wyniki klubu w pucharach bo naprzykład taki frankowski i żurawski tak i i lidze jak i w reprezentacji robili to co do nich należało. pozdr.
    • Gość: PawełB. Re: Piłkarskie Oscary - nominacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 15:01
      Nominacja dla Cupiała?
      Za nowy kontrakt dla trenera Kasperczaka?
      To chyba jakies niedopatrzenie.
      Dziwi mnie też nominacja dla komentatora Mielcarskiego
      i Kołtonia. Chyba ,że jest błąd w nazwie kategorii.
      Nie dziennikarz tylko dziennikarzyna roku.
    • mariog Re: Piłkarskie Oscary - nominacje 28.02.05, 16:57
      Najlepszym dziennikarzem i jednocześnie komentatorem jest Rafał Nahorny z
      Przeglądu Sportowego!!!!!!
      • Gość: rafal Re: IP: *.aster.pl 28.02.05, 19:29
        Swieta racja - Nahorny rules!
        Brak jego kandydatury (np. zamiast Koltonia i Mielcarskiego - w obu z
        dziennikarskich kategorii) to skandal, ktory powinien znalezc sie w Sensacjach
        XX Wieku!
    • Gość: ury Re: Piłkarskie Oscary - nominacje IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 02.03.05, 15:00

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka