lucky8 28.02.05, 14:24 A co z kategoria dla najlepszego zagranicznego pilkarza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SEVEN KRAKOW RZADZI!!! :D IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.02.05, 14:36 prawie wszystko zostanie w Krakowie ;) to moje typy: Odkrycie Roku: Piotr Giza (Cracovia Kraków) Sędzia Roku: Jacek Granat Bramkarz Ligi Polskiej: Radosław Majdan (Wisła Kraków). - za mecze z realem!! Obrońca Ligi Polskiej: Marcin Baszczyński (Wisła Kraków) Pomocnik Ligi Polskiej: Mauro Cantoro (Wisła Kraków) Napastnik Ligi Polskiej: Tomasz Frankowski (Wisła Kraków). Drużyna Roku: Reprezentacja Polski - ale podobaja mi sie pozostali nominowani :D Trener Roku: Wojciech Stawowy (Cracovia Kraków). Prezes Klubu: Janusz Filipiak (Cracovia Kraków). Dziennikarz Prasowy: zaden:P Komentator Telewizyjny: Tomasz Smokowski (Canal+). Odpowiedz Link Zgłoś
twinn Re: Piłkarskie Oscary - nominacje 28.02.05, 14:52 mysle ze na wzor usa mozna zrobic jeszcze pilkarskie maliny, noo i np. dla komentatora dostalby moim zdaniem szpaq, dla prezesa cupial/basalaj, trener- kaczmarek, no i oczywiscie sedzia-legendarny cwalina. wpiszcie swoje typy:) moze jeszcze inne kategorie, np szmata roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Piłkarskie Oscary - nominacje IP: *.tvsat364.lodz.pl 28.02.05, 14:57 Bramkarz - Norbert Tyrajski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joaquin A co zdobyła w tym roku Cracovia???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 14:59 Nie rozumiem tylu nominacji dla Cracovi??? A może plebiscyt powinien się nazywać Piłkarskie Oscary Krakowa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kivi Cracovia druzyna roku ROTFL, a moze GKS? IP: *.jgsullivan.com 28.02.05, 15:29 Paranoja, czy Filipiak sponsoruje gale i szuka sponsorow? jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: Cracovia druzyna roku ROTFL, a moze GKS? IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 28.02.05, 15:48 Kategoria 14. - nożownicy polskiej ligi - jedyna nominacja: kibice Cracovii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja kibic Re: Cracovia druzyna roku ROTFL, a moze GKS? IP: *.ds1-k.us.edu.pl 28.02.05, 20:38 Gość portalu: kivi napisał(a): > Paranoja, czy Filipiak sponsoruje gale i szuka sponsorow? > jw. moze i sponsoruje a moze nie ale faktem pozostaje ze cracovia idzie juz jak burza od 3 ligi a teraz praktycznie bez wiekszych wzmocnien jest w czoluwce pierwszej ligi jako beniaminek!!! a to chyba cos znaczy??? a poza tym ma wielu wiernych kibicow juz od lat. zeby uciac watpliwosci jestem z wodzisławia śląskiego i jestem kibicem ODRY a nie cracovii ale w przeciwienstwie chyba do wiekszosci tutaj nie jestem zawistny i potrafie docenic osiagniecia. moje typy to: odkrycie-marcin smoliński, sędzia-z takim poziomem polskiego sedziowania nikt na tytułm w tej kategorii moim zdaniem nie zasługuje, bramkarz-marcin cabaj, obrońca-baszczyński, pomocnik-mimo wszystko mila, napastnik-mam dylemat więc równolegle frankowski z żurawskim, drużyna-reprezentacja, trener-wojciech stawowy(właśnie za to co osiągnął z cracovią juz od 2 ligi-nazwał bym go trenerskim odkryciem roku) tutaj ps-nie rozumiem co w nominacji do tej kategorii robi henryk kasperczak-szanuję jego wczesniejsze osiągniecia ale są to wyróżnienia za ostatni rok, a co ten pan w nim osiągnął z prowadzoną drużyną w ostatnim roku?????? rozumiem ze odpadł z LM zw konfrontacji z realem ale puchar uefa to była już po prostu kompromitacja!!!, prezes-janusz filipiak,dziennikarz-adam godlewski, komentator-tomasz smokowski, bramka-marek zieńczuk, piłkarz-jacek krzynówek(jeśli ktos mysli inaczej to chyba znaczy ze kompletnie nie zna sie na piłce). dodał bym jeszcze jedną kategorię-"inkwizytor roku" lub nazłał bym ją podobnie i nominował bum w niej( mimo tego że tego pana nie lubie tak jak i większości tonu jego wypowiedzi) jana tomaszewskiego bo przy zmowie milczenia całego środowiska on jako jeden z nielicznych stara się dociekać prawdy i ją ujawniać. pozdrawiam wszystkich normalnych kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MR Kpiny z piłki nożnej!!! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 28.02.05, 15:00 Kpiną jest umieszczanie tak wielu piłkarzy grających w Wiśle Kraków, którzy z piłkarskimi prymitywami z Gruzji nie są wstanie sobie poradzić. Trener Roku: Kasperczak. Zero sukcesów z Wisłą na arenie międzynarodowej w ostatnich dwóch sezonach. Najpierw kanał z Norwegami, a później z Gruzinami. Wstyd i hańba! Chyba szanowna Kapituła, która nominuje tych zacnych profesjonalistów zdaje sobie sprawę z marnacji ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kivi A jest ktos lepszy? Tylko Wisla TS! IP: *.jgsullivan.com 28.02.05, 15:31 Co do Kasperczaka to mu sie nalezy oskar - zobacz tabele I Ligi! Janas za co? chyba za to ze Franek go uratowal (hmm to chyba Wislak), Kto tam jeszcze jest nominowany z trenerow? Stawowy - smiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja kibic Re: A jest ktos lepszy? Tylko Wisla TS! IP: *.ds1-k.us.edu.pl 28.02.05, 20:48 Gość portalu: kivi napisał(a): > Co do Kasperczaka to mu sie nalezy oskar - zobacz tabele I Ligi! > Janas za co? chyba za to ze Franek go uratowal (hmm to chyba Wislak), > Kto tam jeszcze jest nominowany z trenerow? Stawowy - smiech na sali. i tu sie nie zgadzam bo mając jak na polskie realia taki skład to nawet ja prowadząc wisłe prowadził bym w tabeli, a poza tym patrz puchar uefa-totalna kompromitacja i hańba!!!(jak na to patrzyłem to doszedłem do wniosku żę czasami w takich momentach wstydzę sie że też jestem polakiem tak jak ci panowie!!!) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja kibic Re: Kpiny z piłki nożnej!!! IP: *.ds1-k.us.edu.pl 28.02.05, 20:43 Gość portalu: MR napisał(a): > Kpiną jest umieszczanie tak wielu piłkarzy grających w Wiśle Kraków, którzy z > piłkarskimi prymitywami z Gruzji nie są wstanie sobie poradzić. Trener Roku: > Kasperczak. Zero sukcesów z Wisłą na arenie międzynarodowej w ostatnich dwóch > sezonach. Najpierw kanał z Norwegami, a później z Gruzinami. Wstyd i hańba! > Chyba szanowna Kapituła, która nominuje tych zacnych profesjonalistów zdaje > sobie sprawę z marnacji ... jak najbardziej popieram ale nie w całości bo osiągnięć indywidualnych nie można oceniać tylko poprzez wyniki klubu w pucharach bo naprzykład taki frankowski i żurawski tak i i lidze jak i w reprezentacji robili to co do nich należało. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełB. Re: Piłkarskie Oscary - nominacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 15:01 Nominacja dla Cupiała? Za nowy kontrakt dla trenera Kasperczaka? To chyba jakies niedopatrzenie. Dziwi mnie też nominacja dla komentatora Mielcarskiego i Kołtonia. Chyba ,że jest błąd w nazwie kategorii. Nie dziennikarz tylko dziennikarzyna roku. Odpowiedz Link Zgłoś
mariog Re: Piłkarskie Oscary - nominacje 28.02.05, 16:57 Najlepszym dziennikarzem i jednocześnie komentatorem jest Rafał Nahorny z Przeglądu Sportowego!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: IP: *.aster.pl 28.02.05, 19:29 Swieta racja - Nahorny rules! Brak jego kandydatury (np. zamiast Koltonia i Mielcarskiego - w obu z dziennikarskich kategorii) to skandal, ktory powinien znalezc sie w Sensacjach XX Wieku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ury Re: Piłkarskie Oscary - nominacje IP: gateway.d* / *.mofnet.gov.pl 02.03.05, 15:00 Odpowiedz Link Zgłoś