Dodaj do ulubionych

Viva Ceska Televize !!!!

IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 14.06.02, 11:15
Dziękuję wam czescy sąsiedzi za to nie musiałem wzbogacać tego ch..a Solorza i
bandy nidorozwiniętych komentatorów Polsatu. Abonamentu za polska telewizją i
tak nie mam zamiaru płacić. KISS MY ASS i buziaczki xxx :)
A tak poza tym ILE POLSKA TELEWIZJA ZAPŁACIŁA ZA PRAWA DO TRANSMISJI!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kuzmiak Re: Viva Ceska Televize !!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 11:26
      w kablowce UPC masz polsat sport za friko, a Czesi niech lepiej odpowiedzą za
      śmierć naszego górnika.
      • Gość: look8 Re: Viva Ceska Televize !!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 14.06.02, 11:44
        Za friko? Puknij się w głowę !. Dziś nic nie ma za darmo poczekaj 2 miechy a
        cwaniaki z UPC podniosą ci abonament tłumacząc się wzrostem cen czegoś tam
    • Gość: gonzoR Re: Viva Ceska Televize !!!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 14:34
      Solorz niech się pierdol. i ten jego polsrat, pepiki znowu mądrzejsi od Wa-wy
      • Gość: szaron Re: Viva Ceska Televize !!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.02, 14:58
        też chciałbym podziękować czechom - przxynajmniej można oglądać
        • Gość: loop Re: Viva Ceska Televize !!!! IP: 195.117.149.* 19.06.02, 15:13
          Gość portalu: szaron napisał(a):

> też chciałbym podziękować czechom - przxynajmniej można oglądać

Pilka zadzwonila o tycz--fajnie gadaja.APolsrat ciągle sie zawiesza.wiem bo mam w
          pracy.rzewne g..

• Gość: plan_b Re: Viva Ceska Televize !!!! IP: *.pl 19.06.02, 15:16
      > A tak poza tym ILE POLSKA TELEWIZJA ZAPŁACIŁA ZA PRAWA DO TRANSMISJI!!!
      cos miedzy 5 a 7 baniek dolo
      • Gość: klamar Re: Viva Ceska Televize !!!! IP: 62.65.162.* 19.06.02, 15:24
        to nie wina wlašcicieli polsatu že kupili prawa na transmisje tylko požadna
        wpadka telewizji publicznej že dala sobie wyfuknač te prawa takijest stan
        rzeczy i to wszystko jedno czy chodzi o polske czy inny kraj popatrz np:niemcy
        holandia itp.
        • djgregory Re: Viva Ceska Televize !!!! 19.06.02, 17:55
          TVP wydała dokładnie 7 mln pln za 10 meczy. I vivat jeszcze STV2(Słowacka
          telewizja), w którrej ja oglądam całkiem za FRIKO Mundial !!!!!
        • daras27 Macie wszyscy nasrane w głowie 19.06.02, 19:14
          Akurat w UPC jest Polsat Sport w czerwcu odkodowany, i chwała im za to, a co do
          podnoszenia abonamentu nikt na to nie pójdzie, bo abonament i tak jest wysoki,
          i coraz więcej osób rezygnuje, bo ich nie stać.
          A co do wychwalanie Pepików, panowie nie przesadzajcie, te huje sie z nas
          śmieja na każdym kroku, a wy im za transmisje niekodowame dupy liżecie, wstyd.
          Lepiej takich tematów nie poruszać.
    • Gość: Yogi Re: Viva Ceska Televize !!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.02, 18:00
      To prawda że nalezy podziękować Czechom za te transmisje. Już wysłałem maila
      do ichnieszej telewizji, wprawdzie pisałem po polsku ale wiem że to sobie
      przetłumaczą. Niech sie uciesza bo ich pochwaliłem. Kablówka Vectra tez
      wprawdzie daje polsat sport ale nie da sie tego słuchać, te ich komentarze
      mnie dobijają. Wole czeskiego komentatora.
      • Gość: happy Re: Viva Ceska Televize !!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 09:39
        Gość portalu: Yogi napisał(a):

> To prawda że nalezy podziękować Czechom za te transmisje. Już wysłałem maila
        > do ichnieszej telewizji, wprawdzie pisałem po polsku ale wiem że to sobie
        jaki jest tam mail ?

• Gość: fritz Cały dzień mundial!!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 10:09
          Bravo Polsat Sport!!! Zajebiste mistrzostwa, w Tvp jest i byl kibel. Cały dzień
          munduial (własnie leci powtórka Portugalia-Polska), ciekawe komentarze ,
          rzeczowi Eksperci (Wołek, Pol, Strejlau i inni). Dzieki odemnie i moich kumpli,
          piwko sie leje i mundial leci. Dobrze ze nie musze wchodzic Czechom w dupe i
          słuchać jaki to Dudek jest beznadziejny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka