22.12.18, 10:52
Kochani!

Życzę Wam spokojnych, radosnych, ciepłych Świąt, pachnących choinką i makowcem, sernikiem i pomarańczami. I jeszcze pragnę dla Was grubego od pieniędzy portfela i chudej figury (nie na odwrót), miłości, spotkań rodzinnych, serdeczności i uśmiechu - niech każdy spędzi ten czas jak lubi, jak chce, bez pośpiechu i gonitwy nie wiadomo za czym. Pamiętajcie, że czysta podłoga i umyte okna nie są w tych dniach najważniejsze, ale bliscy, kochani i wasi.
A w 2019 roku niech Wam się spełnią wszystkie marzenia, a każdy kolejny dzień będzie lepszy niż poprzedni.

Wszystkiego najlepszego..

https://s3.viva.pl/styl-zycia/jak-ubrac-choinke-493198-article.jpg
Obserwuj wątek
    • meda08 Re: Życzenia 22.12.18, 11:54
      Dziękuje Algario i wszystkim również życzę pogodnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku
    • niki.x Re: Życzenia 22.12.18, 16:16
      Spokojnych i pogodnych Świąt Dziewczyny smile
      www.youtube.com/watch?v=5c_vzRUKiZY
      ps. w Nowym 2019 Roku Uran na dobre po 7 latach opuści Barana. Kończą się rewolucje i wojny. Teraz Uran przez 7 lat zadba o nasze portfele. Kto miał mało będzie miał dużo, a kto miał dużo będzie miał jeszcze więcej. Tego się trzymajmy przez te 7 lat wink
    • caro-caro Re: Życzenia 22.12.18, 18:00
      To już czas na życzenia... Pięknie dziewczyny piszecie i życzycie wspaniałych rzeczy 😊 dziękuję
      Ja też chciałabym dla Was wszystkich, spokojnych, radosnych świąt Bożego Narodzenia, koniecznie spędzonych z życzliwymi ludźmi, z odrobiną śniegu i wymarzonymi prezentami pod choinką 🤗
    • liu.jo Re: Życzenia 22.12.18, 19:29
      Dziękujękiss I ja również życzę zdrowych i pogodnych świąt, wyostrzonej intuicji w przyszłym roku big_grin i spełnienia wszystkich mniejszych bądź większych marzeń ni planówsmile wszystkiego dobrego!!!
    • pinia1214 Re: Życzenia 22.12.18, 19:30
      Kochani niech będzie to magiczny czas spędzony z ludżmi z którymi nam po drodze. Spełnienia najskrytszych marzeń i tych materialnych i niematerialnych.
      Niech stary rok zakończy się z przytupem i otworzy zupełnie nowe drogi i mozliwości w Nowym Roku. Niech wszystko będzie Wspaniałe, Cudowne, NOWE. Do siego roku!
      • skorpionek37 Re: Życzenia 22.12.18, 23:50
        Kobietki Życzę wam aby nadchodzące Swieta byly piękniejsze od poprzednich duzo milosci ,zdrowia,spokojnej milej i zgodnej atmosfery w domu w tak cudownym dniu i tez Życzę aby ten siwy gruby dziadek z dlugą brodą po kolana przyniosl piękne prezenty .
    • baba_potwor Re: Życzenia 23.12.18, 00:09
      Serdecznie dziękuję i wszystkim życz wesołych, spokojnych, zdrowych i smacznych świąt.

https://up.programosy.pl/foto/2u0gb6pcbd01_3.gif
    • leda-is-one Re: Życzenia 23.12.18, 04:59

Dziękuję kochane, życzę Wam i ja zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia!

ps. Jestem już u siebie w Polsce, od przedwczoraj,vale to nadal tylko urlop.
      Warzę, smażę, wypiekam,, delektuję się też wszystkim co zawarte w Waszych życzeniach, póki co czar trwa,,
    • inguszetia_2006 Re: Życzenia 23.12.18, 14:06
      Witam
      Ode mnie też - zdrowych, radosnych świąt Bożego Narodzenia. Bardzo mi się podobają życzenia matki przeoryszy dotyczące grubego portfela i chudego ciała, więc też wam tego życzę. Mnie te życzenia nie dotyczą, bo tyle jedzenia zrobiłam, że je będę musiała zjeść, żeby się nie zmarnowałobig_grin Nie pytajcie, jak to się znowu stało, że mam tyle jedzenia. Po prostu nie wiem;-P
      Pzdr.
      Ing
      • adoptowany Re: Życzenia 23.12.18, 18:42
        ,..Drogie Wiedzmy, cieszmy się zdrowiem teraz i zawsze,a bez względu na okolicznosci zachowajmy zawsze dziecieca radość ze wszystkiego i we wszystkim z czym przyjdzie nam się mierzyc w przyszłym roku. amen. 8) A.
        • babowa Re: Życzenia 23.12.18, 18:52
          i ode mnie dla Was, wszystkich ABeCadłowców smile

Swiat dobrych, spokojnych, dajacych wytchnienie w gronie osob Wam przyjaznych !

I Mikołaja z wielkim worem wink
    • bronxi Re: Życzenia 25.12.18, 15:05
      Dzisiaj jest ten rodzaj ciszy,
      że każdy wszystko usłyszy:
      I sanie w obłokach mknące
      i gwiazdy na dach spadające,
      A wszędzie to ufne czekanie...
      Czekajmy - dziś cud się stanie.
      Życzę Wam Świąt spędzonych w ciepłej,
      rodzinnej atmosferze, dających radość
      i odpoczynek.
      Nadziei na Nowy Rok,