Dodaj do ulubionych

Całowanie swoich dzieci w usta

27.12.18, 18:08
Rozenek zrobila zobie zdjecie, kiedy swojego kilkuletniego syna caluje namietnie w usta:
Link 1
Link 2
Link 3
Jedni twierdzą, ze to nic złego, inni, ze to niedopuszczalne. Mam mieszane uczucia. Czy ojciec swoją kilkuletnią córkę powinien tez całować namiętnie w usta? Czy pocałunek w usta to czynność erotyczna, cy nie? A czy mogłaby całować go w szyje, albo czy ojciec swoją kilkuletnią córkę powinien całować w szyję? Albo czy ojciec powinien całować swojego kilkuletniego syna w usta? Czy to wszystko to wyrażanie rodzinnej miłości, czy przemoc seksualna wobec dziecka? A może to prawidłowe wprowadzanie dzieci w świat erotyzmu? I co z dotykaniem i obejmowaniem? Czy dorosłych członków rodziny (poza partnerem seksualnym) tez można całować w usta?
Obserwuj wątek
    • t-zorro Re: Całowanie swoich dzieci w usta 28.12.18, 10:43
      Wydaje mi się, iż całowanie w usta należy zarezerwować dla sfery erotycznej. Ale dzisiaj można zaistnieć właśnie dzięki prowokacji, "przekroczeniu granicy", zbulwersowany "zacofanego" społeczeństwa. Więc każdy sposób dobry. 😁
      • keekees Re: Całowanie swoich dzieci w usta 28.12.18, 22:58
        t-zorro napisał(a):

> Wydaje mi się, iż całowanie w usta należy zarezerwować dla sfery erotycznej. Al
        > e dzisiaj można zaistnieć właśnie dzięki prowokacji, "przekroczeniu granicy", z
        > bulwersowany "zacofanego" społeczeństwa. Więc każdy sposób dobry. 😁

Mnie tez tak się wydaje. Wydaje mi się właściwe, ze swoich dzieci nie powinno się nigdy całować w usta.
      • calineczka91 Re: Całowanie swoich dzieci w usta 28.03.19, 12:38
        Jest chyba różnica pomiędzy opisanym w temacie "namiętnym całowaniem w usta", a zwykłym cmoknięciem. To drugie jak dla mnie nie jest w ogóle erotyczne, ale też nie byłoby dla mnie komfortowe, nie życzyłabym sobie takiego kontaktu.
        • mikk25 Re: Całowanie swoich dzieci w usta 28.03.19, 15:47
          Edyta całuje w usta 15-letniego żołnierza. Też fajnie.
          www.pudelek.pl/artykul/144425/15-letni__allan_krupa_pali_papierosy_i_caluje_sie_z_mama_na_swojej_imprezie_urodzinowej_zdjecia_s/foto_1#s1
    • t-zorro Re: Całowanie swoich dzieci w usta 29.12.18, 18:20
      A całowanie się obcych dorosłych w usta? Też dziwne się wydaje. Znane jest zdjęcie Breżniewa z Honekerem. A moja żona właśnie mi się przyznała, że koleżanka z pracy też usiłuje pocałować ja centralnie w same usta. Podobno w rodzinie tej koleżanki tak praktykują
      • keekees Re: Całowanie swoich dzieci w usta 29.12.18, 22:47
        t-zorro napisał(a):

> A całowanie się obcych dorosłych w usta? Też dziwne się wydaje. Znane jest zdję
        > cie Breżniewa z Honekerem. A moja żona właśnie mi się przyznała, że koleżanka z
        > pracy też usiłuje pocałować ja centralnie w same usta. Podobno w rodzinie tej
        > koleżanki tak praktykują

Całowanie się obcych dorosłych w usta jest ok, jeśli to ma być erotyczne (przestają być wtedy sobie obcy ;) A jesli ma to być tylko powitanie jak podanie reki to jest to nadużycie.
    • qqazz Ty naprawdę jesteś nieźle pokręcony 30.12.18, 19:49
      Kiedy psychicznie niezrównoważony facio ubzdura sobie że jest babą, ucina wacka, faszeruje się hormonami i zmienia formalnie płeć (czyli jedynie w dokumentach bo faktycznie pozostaje faciem) to jest to dla ciebie najzupełniej normalne.
      Kiedy matka całuje kilkuletniego syna to dopatrujesz się w tym nie wiadomo czego.

pozdrawiam
      • keekees Nie pluj, nie pluj 30.12.18, 20:43
        qqazz napisał:

> Kiedy psychicznie niezrównoważony facio ubzdura sobie że jest babą, ucina wack
        > a, faszeruje się hormonami i zmienia formalnie płeć (czyli jedynie w dokumentac
        > h bo faktycznie pozostaje faciem) to jest to dla ciebie najzupełniej normalne.

Skad wiesz, ze to był facio, a nie XXY?

> Kiedy matka całuje kilkuletniego syna to dopatrujesz się w tym nie wiadomo czeg
        > o.

Ty swoje kilkuletnie córki całujesz w usta??

>
        > pozdrawiam
        • qqazz Re: Nie pluj, nie pluj 31.12.18, 18:12
          A może ZSDGETV?
    • ezdord Re: Całowanie swoich dzieci w usta 03.01.19, 22:17
      keekees napisał:

> Rozenek zrobila zobie zdjecie, kiedy swojego kilkuletniego syna caluje namietni
      > e w usta:

Calowanie swoich dzieci w usta jest nienormalne, tak robią ludzie niezrównoważeni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka