astrologiiia333 11.01.21, 17:34 Namiętnie oglądałam galę o nieznanej mi nazwie. Zmartwiła mnie bardzo kochana Ania Lewandowska. Jej zachowanie wskazywało na poważne problemy z sercem. Bałam się, że zaraz będzie trzeba wzywać pogotowie ratunkowe, jednak zadowolony Robert dał mi do zrozumienia, że problem jest bardziej zabawny, niż poważny. Otóż rozkleiły mu się buty i Anusia kleiła mu je przed gałą klejem super glue i niechcący przykleiła się do dekoltu sukienki. A że sukienka nie byle jaka...bo D&G, to trzeba było iść na galę mimo to. Czy Emama poszłaby na galę w takiej sytuacji, czy jednak lepiej byłoby się przebrać? Post dla odstresowania się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astrologiiia333 Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 17:35 GAŁĄ, a bardziej GAŁĄ 😂. BŁĄD niezamierzony. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 17:41 Stawiam, że ten dekolt jej się rozłazi na boki i dlatego tak kurczowo przytrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 17:44 Tak, aż dziwne ze taśmami nie podkleili. Chyba ze suknia wypożyczana i strach był. Odpowiedz Link Zgłoś
azalee Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 17:54 Ta sukienka, pomimo ceny, wyglada jak plan B narzucony w ostatniej chwili - rozlazacy sie dekolt, dziwne marszczenia na dole, przyciasne rekawy, dziwna dlugosc i niepasujace buty. Tylko kolor sie broni. Moze tez zamierzala wystapic w sukni balowej i w koronie ale ja Stoch ubiegla ? Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 17:56 Moze jest w trzeciej ciazy? Odpowiedz Link Zgłoś
gama2003 Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 17:46 Eeee. Profesjonalna i bardzo długa ( całą galę ) reklama apartu. Wyszlo jak widać bardzo naturalnie. I na każdym zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 17:47 Są dwie szkoły, bardziej skłócone niż krakowska i warszawska szkoła prawa karnego. Szkoła falenicka, inaczej zwana tekstylną twierdzi, że dekolt się rozjeżdża. Szkoła otwocka (monetarystyczna) twierdzi, że chodzi o kontrakt z apartem na reklamę biżuterii. Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 17:49 Nie wiem jak Wy, ale kompletnie przeoczyłam biżuterię Dopiero po Waszych wpisach się przyjrzałam. Rozjeżdżający się dekolt widać wyraźniej Odpowiedz Link Zgłoś
mashcaron Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 19:13 Dali rozjeżdżające się dekolt żeby nie zapomniała reklamować :p Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 17:54 To ja sie tez odwaze dopisac z reflection w sprawie owych szkol Czy ktoras cos glosi na temat oszczedzania na szamponie vs. splurging na zel do wlosow? Sukienka to sukienka ale mnie przeszkadza ta tlustawa falka nad czolem. Istenieje jednak (duuuuze!) prawdopodobienstwo, ze ja sie nie znam bom nieobyta. Stad pytanie: jak tam te szkoly w temacie Hair? Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 17:58 To przecież oczywiste: szkoła monetarystyczna jest jednocześnie ekologiczna i uznaje wyłącznie szampony eko-sreko, które wprawdzie kosztują (no ale przecież zarabiamy na reklamie), ale za to nie myją. Szkoła tekstylna twierdzi, że fala odwraca uwagę od dekoltu, to wydajemy na żel i robimy "fale na Biale" jak się mawia w moich okolicach Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 19:21 OK, przyjmuje z pokora eko-sreko kaganek oswiaty. Long live Szkola Monetarystyczna - wraca nowe Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 18:02 daniela34 napisała: > Są dwie szkoły, bardziej skłócone niż krakowska i warszawska szkoła prawa karn > ego. Szkoła falenicka, inaczej zwana tekstylną twierdzi, że dekolt się rozjeżdż > a. Szkoła otwocka (monetarystyczna) twierdzi, że chodzi o kontrakt z apartem na > reklamę biżuterii. e tam szkoły, AL sama powiedziała, że taka robota... www.plotek.pl/plotek/7,154063,26673110,anna-lewandowska-zdradzila-dlaczego-na-gali-zaslaniala-dekolt.html#do_w=56&do_v=133&do_a=325&s=BoxNPrzeImg13 Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 18:04 I tak tezy szkoły falenickiej legły w gruzach z hukiem- zupełnie jak teorie warszawskiej szkoły prawa karnego Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 18:10 daniela34 napisała: > I tak tezy szkoły falenickiej legły w gruzach z hukiem- zupełnie jak teorie war > szawskiej szkoły prawa karnego i zupełnie jak cała edukacja w tym kraju... szkoła monetarystyczna jest jedynym pewniakiem ! Odpowiedz Link Zgłoś
padum Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 18:38 Sponsor by dał jakiś konkretny złoty oczojebny wisior zamiast tej niewidocznej popierdółki, a nie takie jaja sobie robi, ze biednej Ani ręka musiała cierpnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 19:55 wyglada na to, ze targetem są pierścionki... Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 19:41 + A.L. reklamuje Apart i była w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
latarka Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 12.01.21, 00:12 chatgris01 napisała: > Stawiam, że ten dekolt jej się rozłazi na boki i dlatego tak kurczowo przytrzym > uje. Też tak pomyślałam, a nie tam żadne reklamowanie biżuterii. Co zrobiłabym? Użyłabym nitki i igły aby delikatnie zwęzić dekolt. Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 17:48 Lepszy jest film na którym wręcza nagrodę. Wszystko udało jej się pomylić - a w sumie przeczytać Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 17:56 Mnie nieco, ale nie za bardzo, nurtuje to, że ona znów się robi przaśna z urody. Wyglądała już lepiej, subtelniej. Kwestia przytycia? Odpowiedz Link Zgłoś
fornita111 Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 18:01 Ja bym na ciaze stawiala, ale chyba za szybko... Bo rzeczywiscie jakas inna z twarzy. Moze zle zrobiony makijaz po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
milupaa Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 17:59 Sukienka piękna, założyła bym taka. Zupełnie wyjątkowo bo mi się ubrania celebrytow zwykle nie podobają. I tyle, reszta mnie nie interesuje co tam jej się porobiło 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
koko8 Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 18:01 Oświadczyła przecież, że w ten sposób eksponowała pierścionki. Tym bardziej, że podczas wręczania wyróżnienia dekolt do pasa już jej zupełnie nie przeszkadzał. I pięciu zdań z kartki nie potrafiła przeczytać, myląc dyscypliny. Strasznie żenujące bylo to wystąpienie . Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 19:32 Totalny brak szacunku do osób wyróżnionych. Odpowiedz Link Zgłoś
bo_ob Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 18:07 nie ma większego wroga kobiety, niż druga kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 19:42 Prawda? NA przykład taka AL, najpierw pląsa w przebraniu grubej baby, a potem usiłuje wyciągać kasę od niezachwyconych... Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 18:11 Bylo juz. Sponsor wymaga Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 18:16 Żenada to mało powiedziane. Na miejscu gazet tak bym wstawiła kadry, żeby nawet cienia pierścionka nie było widać. Kiecka fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
huexido Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 18:20 Jakaż piękna i długa reklama Apartu 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 18:54 Reklama bizuterii mi wyskoczyla. Ciekawe czy przypadek hehe Odpowiedz Link Zgłoś
chatgris01 Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 19:19 Mnie ogniw fotowoltaicznych... Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 19:29 A u mnie galerii sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 19:38 Hmmm ... u mnie oswietlenia kuchennego - interesting w kontekscie blasku jewels Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 19:10 Założyła kiecę ropierdakiem do pępka to musiała trzymać żeby jej niezręcznej foty nie zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 19:26 Tak się kończy zniedbywanie lektury babci Cartland czy innych autorów romansów - tam co i raz ręka spoczywa na sercu/piersi. I bynajmniej nie chodzi o żaden atak serca. Odpowiedz Link Zgłoś
gulcia77 Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 23:15 U Jadwigi Courths-Mahler bardziej. A jeszcze lepsi są przemawiający mężczyźni. Tak przy trzeciej stronie robiłabym na łbie garnek z gotującym się rosołem. 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 19:29 Początkowo faktycznie myślałam, że chodzi o rozchodzący się dekolt. A to tylko piękna reklama Apartu. Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 19:42 I reklama sie udala, przezywacie ja jak mrowka okres. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 21:25 Udała? Chyba, że na cel wzięli głupków. Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 21:36 ile ty masz lat, że jeszcze nie wiesz, że dźwignią skutecznej reklamy jest, że "nieważne jak mówią, ważne, że mówią".? Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 21:57 Dźwignią skutecznej reklamy jest wzrost sprzedaży. Gadać sobie możemy do rana, ale raczej Aparatowi od tego nie przybędzie. Mnie bardzo zniechęcili najpierw niekończącą się reklamą, a teraz faktem, że za twarz wzięli pustostana. A akurat w Aparcie kupowałam dużo. Aktualnie robię sobie przerwę. Odpowiedz Link Zgłoś
asia261 Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 22:01 W ogóle ta Al już nie podobna Do AL Odpowiedz Link Zgłoś
disco-ball Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 21:29 Napisała na swoim profilu, ze „eksponowała biżuterię”. Ale ze aż tak? 😂 Ja ze szkoły tekstylnej, na filmiku widać, ze ściąga dekolt do środka. Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 22:40 > Ja ze szkoły tekstylnej, na filmiku widać, ze ściąga decoct do środka. To spójrz na dół tej sukienki (na trzecim zdjęciu dobrze widać). Czy to jest fastryga??? Odpowiedz Link Zgłoś
ma-ura Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 11.01.21, 23:52 Ta suknia wyglada jak zaslona z lureksu. I faktycznie na dole wyglada jakby napredce pofastrygowana. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 12.01.21, 00:00 Ja bym powiedziała, że dół zszyty złym ściegiem i materiał się ściąga. Porażka za tyle kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
daniela34 Re: Anna Lewandowska. Atak serca? 12.01.21, 00:05 heca7 napisała: > Ja bym powiedziała, że dół zszyty złym ściegiem i materiał się ściąga. Porażka > za tyle kasy. > Tak, moim zdaniem to to Odpowiedz Link Zgłoś