Gość: rzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 19:31 kompletny bezsens Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: banan Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.elpos.net / *.elpos.net 04.04.05, 19:33 Ja chce lige mistrzow.Kompletna paranoja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal jest to dzialanie na szkode spolki ! IP: *.chello.pl 05.04.05, 02:48 Tym sie powinien zajac prokurator- to jest dzialanie na szkode spolki. Ciekawe czy Szefowie TVP obejrza mecz w Polsacie Sport... ja na pewno obejrze i wiecie co? W NICZYM NIE ZMIENI TO MOJEGO ZALU PO SMIERCI PAPIEZA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan3sob ZEBY PAPIEZ WIEDZIAL Z JAKIEGO DURNEGO NARODU SIE IP: *.chello.pl 05.04.05, 10:24 zrodzil ! nie dosc ze brudasy lenie i przyglupy to jeszcze TOTALNE ZAKLAMANIE !!!! CO MA PILKA DO PAPIEZA ?? CHYBA LUBIJ SPORT CO NIE !!???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jafia Pokazaniem SZACUNKU dla JPII moze byc brak.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 14:03 komentarza tak jak to robi canal+ w ostatnich dniach, obejrzenie czy nie - to juz powinnii zostawic kazdemu indywidualnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mystery Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.icpnet.pl 04.04.05, 19:33 bezsens to Ty jesteś! Jest żałoba narodowa człowieku! Odszedł najcudowniejszy człowiek tego świata, w dodatku Polak a Ty już myślisz o rozrywce! Opanuj się !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sutekh1 Re: TVP bez Ligi Mistrzów 04.04.05, 19:36 kolejny przykład ignorowania sportu i to b.atrakcyjnego przez tvp!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 21:09 Rozumiem że ty przez cały tydzień będziesz się pogrązał w smutku i głębokiej zadumie, ani razu się nie roześmiejesz ani nie dasz się rozśmieszyć. Będziesz cały tydzień leżał krzyżem w kościele i się modlił. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mazurjinez Re: TVP bez Ligi Mistrzów 04.04.05, 22:47 Ja na ten przykład nie mam TV, więc mojego czasu on nie kradnie. Jeśli mam ochotę obejrzeć mecz, idę do knajpy, którą mam w pobliżu. Akurat ten mecz mam ochotę obejrzeć, bo na niego czekałem. Niech nikt mnie nie zmusza do tego, bym popadał w żałobny nastrój. Jeśli ktoś wierzy, powinien się radować - papa poszedł do nieba i jest mu dobrze; jeśli ktoś nie wierzy, również powinien się radować - wreszcie koniec męczarni. Ale po co tłuc temat non-stop? Czy w życiu nie dzieją się żadne inne rzeczy? Czy nie składa się ono z drobnych wydarzeń [na przykład meczu piłkarskiego]? Świat się nie skończył [a szkoda], życie toczy się dalej. Z całym szacunkiem dla Jana Pawła II, ale nie róbcie sobie jaj i dajcie mi obejrzeć ten mecz. Swoją drogą, ciekaw jestem czy papa będzie trzymał za Dudkiem i jego Liverpoolem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEK Liga Mistrzów IP: *.du.simnet.is 05.04.05, 01:06 Liga mistrzów sie skończy i tu nas nie ma my sie lepiej módlmy o to aby pokazali mistrzostwa świata 2006 roku a nie że znowu ktoś nam je wykupi Odpowiedz Link Zgłoś
mangold Re: Liga Mistrzów 05.04.05, 16:07 albo, nie daj Bóg, znowu ktoś umrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: TVP bez Ligi Mistrzów 05.04.05, 19:17 a do tego za pol roku nie bedzie pamietal o czym teraz mowil....i nic z tego co papiez mowil nie pozostanie zalosne jest to jak teraz telwizje przesciguja sie w zalobie............ to juz nie jest zaloba tylko pozoandztwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emch@wp.pl POSŁUCHAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gl.digi.pl 04.04.05, 21:49 każdy powinien w godny sposób uczcić odejście JPII nie ma dwóch zdań, ale w tym przypadku widze na siłe zmuszanie ludzi do.... no właśnie do czego??? dla mnie bardziej nie na miejscu są wystąpienia takich ludzi jak kraśko idp. czemu ci ludzie o poglądach liberalnych znajdują się cały czaas na wizji i raczą nas swoją kiepsą grą do zaistniałej sytuacji?? czy nie wydaje się wam w jakimś stopniu śmieszne, że co 5 min zabiera głos jakaś kolejna "wielka" osobistość, która mówi jaki to wielki wpływ miał papież na jej życie... szkoda tylko, że czyny większości tych osób świadczą o zupełnie czymś innym. mam na myśli takie kwestie jak aborcja, eutanacja, stosunek do małżeństw osób tej samej płci. przecież dla każdego katolika to są bardzo istotne sprawy. dlatego nie uważam, żeby relacja sportowa ( bez komentatora) była czymś negatywnym. NIECH TVP PUSZCZA TYLKO MUZYKĘ KLASYCZĄ I OBRAZ LUDZI GROMADZĄCYCH SIĘ W RZYMIE. NIECH PRZESTANIE NAS RACZYĆ TYMI WSZYSTKIM "ZŁOTYMI MYŚŁAMI" KTÓRE I TAK NIC NIE ZMIENIĄ I NIE WYJAŚNIĄ. PRZECIEŻ KAŻDY JEST NA TYLE ROZUMNY, ŻE POTRAFI POJĄĆ WIELKOŚĆ JANA PAWŁA II. Odpowiedz Link Zgłoś
ron_obvious Re: POSŁUCHAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.04.05, 22:00 no co ty??? TVP i muzyka klasyczna, dla nich muzyką klasyczną jest Rodowicz albo hiciory z "jaka to melodia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emch@wp.pl Re: POSŁUCHAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gl.digi.pl 04.04.05, 22:05 chcę tylko uzmysłowić niekonsekwencje tvp. skoro przeszkadza im mecz gdzie sa (zazwyczaj) tylko emocje sportowe to niech również zaprzestaną nadawać te swoje relacje gdzie niestety widze wiele sztuczności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daysleeper Re: POSŁUCHAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warynski.net / *.warynski.net 05.04.05, 13:18 troche sie z toba zgadzam, ale nie mozemy zawlaszczac sobie autorytetu JPII, ja wierze w ich szczerosc, a swoja droga w kosciele katolickim nie jest najistotniejsza sprawa eutanazji, aborcji, zwiazkow homoseksualnych (choc istotne), tylko nasladowanie CHrystusa i postawa milosci w stosunku do bliznich, nawet nieprzyjaciol jak pokazal Jan Pawel II Odpowiedz Link Zgłoś
rafwne TVP bez Ligi Mistrzów 06.04.05, 10:21 W obecnej sytuacji TYP postapił słusznie nie transmitujac spotkań LM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanek Re: Paranoja! To może się wydarzyć tylko w Polsce IP: *.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 05.04.05, 09:23 Ludzie!!! to nie jest kraj wyznaniowy, zrozumcie nie każdy jest katolikiem, wiec ja bym ten mecz z najwiekszą radością obejrzal w tv. jak ktoś jest w żalobie to nie musi oglądać meczu!!! nie popadajmy ze skrajności w skarajność!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Paranoja! To może się wydarzyć tylko w Polsce IP: *.acn.waw.pl 05.04.05, 10:00 Tylko że jak jest ogłoszona żałoba to jest tam co,s o braku rozrywki w tv. Nie wiem czy chodzi o tv publiczną czy wszystkie, ale to chyba nie jest całkowita dowolność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michael Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 05.04.05, 11:21 Jan Pawel II jest! dla mnie kims Wielkim i to, ze nie ma go fizycznie nie oznacza, ze umarl we mnie! Zaloba powinna trwac, ale nie dajmy sie tez zwariowac! Jezeli ktos nie chce, nie bedzie ogladal meczu i walczy na kanal ze wspomnieniami o Papiezu. Kazdy przezywa na swoj sposob jego smierc, wiec zaniechanie transmisji z meczu jest pomyslem (przepraszam za wyrazenie w tak podnioslej wypowiedzi), ale iscie kretynskim! Czy Papiez chce, zebysmy za nim plakali kolejny dzien? Chyba nie, chce, zebysmy sie cieszyli, ze jest juz tam.. i patrzy nan nas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 12:30 A Ty stoisz na strazy porzadku i ladu i dlatego, z tego powodu mamy popasc w totalna depresje raczac sie jak nie kolejnym programem o Papiezu to Rysiekiem z Klanu. Gdzie byles gdy Papiez zył?? Teraz jedynie widac obludne jezor ktore nagle sie swiete zrobily. Umarl Czlowiek i to Wielki Czlowiek ale zycie toczy sie dalej i nic tego nie zmieni. Gdzie byla telewizja za jego zycia?? Puszczala od czasu do czasu Aniol Panski i cos jescze czasami! Gdzie byles wdety Ty obronca moralnosci Polakow?? Na piwie? Bo z pewnoscia nie przed telewizorem. A czy rozrywka nie jest wspomniany juz Rysiek z Klanu?? Papiez kochal sport i to czy mecz poleci czy nie nie zmieni szacunku ludzi jakim go dazyli. A o tego ciaglego smedzenia mozna juz tylko swira dostac, ilez mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: 158.194.46.* 05.04.05, 15:51 Az zieje od ciebie milosc blizniego. Dobrze wiedziec, czego sie nauczyles z chrzescijanstwa Odpowiedz Link Zgłoś
zebrowski.pawel Re: TVP bez Ligi Mistrzów 04.04.05, 19:34 Szanuję papieża, byłem w kościele kiedy umierał, pomodliłem się za niego, ale bez jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martini Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.05, 19:38 Wszyscy oddają hołd Papieżowi, a On przecież kochał sport, piłkę nożną i na pewno nie pogniewałby się widząc jak ludzie cieszą się oglądając mecze. Nawet w takiej chwili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdzie mecz? Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 19:43 A nie wiecie gdzie na zagranicznych bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.access.as9105.com 05.04.05, 16:04 na pewno w bbc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaja Re: kto nie chce niech nie oglada IP: *.lunar.com.pl / *.lunar.com.pl 04.04.05, 19:43 ...ale wtedy chyba srednio rozumie nauki Papieza. Popadacie w paranoje i zalobna gre pozorow. Zygac sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan Re: kto nie chce niech nie oglada IP: *.elpos.net / *.elpos.net 04.04.05, 19:47 mam nadzieje ze ktoras zagraniczna stacja pokaze ten mecz.mam juz dosc naszej tv ,co za duzo to nie zdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowany skandal !!!zeby nie pokazac meczu.tvp niech sie w IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 04.04.05, 19:45 leb puknie!!!Papież kochal sport,kochal pilke nozna,wiec dlaczego maja nie pokazac.panowie z tvp robia sobie z ludzi jaja.jak to dobrze ,ze mam polsat sport...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figueroa Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 19:45 Mnie się ta decyzja nie podoba.To straszna hipokryzja, media,które na co dzień żywią się sensacją,cierpieniem,okrucieństwem itd.,teraz nie chcą pokazać meczu piłkarskiego.Myślę, że On by tego nie chciał... Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek_i_jego_pies Re: TVP bez Ligi Mistrzów 04.04.05, 23:38 masz rację. i to jeszcze takiego meczu, ktory ma być symbolem pojednania w 20 rocznicę Heysel... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krem tchórzostwo IP: *.toya.net.pl 04.04.05, 19:49 po prostu ktos się boi, że zostanie oskarżony o brak szacunku i nieuszanowanie żałoby. ze strachu lepiej wszystko zamknąć, odwołać, etc - zawsze ma się wzniosłą wymówkę. Jeśli ktoś nie chce oglądać meczu bo uważa że nie powinien, to nie włącza tv. Ja mecz obejrzałbym z chęcią, i nie znaczy to że nie szanuję papieża. Żałoba nie oznacza, że wszyscy mają siedzieć w ciszy i po ciemku, bo takie jest zarządzenie z góry. Każdy ma prawo przeżywać to na własny sposób, o ile nie przeszkadza innym. Ale zawsze łatwiej podejść asekuracyjnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser skandal,wstyd,paranoja,bezsens IP: *.his.uni.torun.pl 04.04.05, 19:55 co to do jasnej cholery ma znaczyc?szacunek dla papieza, ale czy mecz komus przeszkadza?przeciez zycie toczy sie dalej,mozna bez komentarza,kto chce to obejrzy, kto nie chce do kosciola modlic sie lub nie placze, to tylko na pokaz, niby kogos sie szanuje, ale dla mnie to paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel kochalem Ojca Sw. a On kochal pilke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 19:57 kochalem Ojca Sw. a On kochal pilke, nie wierze, zeby Ojciec Swiety mial nam za zle, ze chcemy obejrzec mecz! Przeciez on uwielbial sport i mlodziez i zawsze nawolywal do radosci i do zycia! Aby sie nim cieszyc i nie smucic. Ech, szkoda slow. Ta sama TVP, ktora nie puszcza meczow - puszcza filmy z przemoca w godzinach, kiedy przed TV siedza dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les paul Re: kochalem Ojca Sw. a On kochal pilke IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.04.05, 14:49 Panowie, Ojciec Święty prawie nic by wam nie miał za złe bo to był świety człowiek, który nawet nie nakazał innym gdzie ma być miejsce jego pochówku, a mógł. Nie udawajcie, że oglądanie meczu to takie prywatne, bo jest już wiosna, okna są otwarte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figueroa 2 Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 19:57 Poza tym,miałbyć mecz Liverpool - Juventus,pojednanie po 20 latach od Heysel.To nie musiało stać w sprzeczności z aktualną atmosferą, pewnie będzie chóralne "You'll never walk alone".Każdy mógłby to zinterpretować na swój sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tobi Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 20:02 Ludzie, bez przesady. Rozumiem, że odszedł największy człowiek na świecie i potrzebna była chwila zadumy, zastanowienia. Ale sam Papież mówił radujcie się. Jesli ktoś wierzy to wie że Papież poszedł do nieba i jest tam dużo bardziej szczęśliwy niż tu na Ziemi. Więc bez przesady. Czy przez to że nie będzie pokazanych meczów, ludzie staną się lepsi. Bo przecież o to chodzi, żeby śmierć Papieża była impulsem dla wszystkich, żeby zastanowili się nad swoim życiem i stawali sie lepszymi ludźmi. Brak meczów w TV napewno temu nie pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kel I bardzo dobrze IP: *.nat.tvk.wroc.pl 04.04.05, 20:02 Nie możecie wytrzymać bez jednego meczu?? To takie straszne? Sam lubię oglądać mecze ale uszanuję żałobę narodową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tobi Re: I bardzo dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 20:05 Żałoba dlatego, że Papież już nie musi cierpieć, że jest już w niebie szczęśliwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: josip Hipokryci daremnie ukryci.... IP: *.pbpolsoft.com.pl 05.04.05, 10:21 Żyjem w kraju galopująceh hipokryzji. Łatwiej mówić jak to komuś strasznie przykro, że odszedł Wielki Polak, itd... niż choć raz głębiej zastanowić się nad przekazem Jana Pawła - trudnym, wymagającym wielkiek odwagi i siły charakteru a też, nie rzadko, kontrowersyjnym. Jaki jest sens żałoby narzucanej z góry, czy stacje radiowe, które zaniechały reklam i grają non-stop muzyke poważną robią to z szacunku czy dlatego że muszą? Dlaczego tak wielki strach i rozpacz w ludziach głęboko wierzących wywołuje śmierć, czyżby wątpili? Śmierć , która, dodajmy, w tym przypadku była ukojeniem cierpienia i końcem udręki.... I dlaczego wszyscy wydają sie być zszokowani, zaskoczeni? Czy naprawdę nikt się tej smutnej wiadomości nie spodziewał. Mam wrażenie, jakby wiele osób sobie nagle przypomniało: "a właśnie - przecież mielismy papieża". Ja chcę obejrzec ten mecz i pewnie poszukam go gdzieś na mieście. Szkoda, że niektórzy nie pojmują, ze futbol to coś więcej niż tylko rozrywka ....szczególnie ten mecz - 20 lat po Heyzel, mecz pojednania, "you'll never walk alone", które jak już ktoś wspomniał można rozumieć na wiele sposobów. Cóż, taki kraj... pozwólcie ludziom myśleć i wybierać samodzielnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiax Re: Hipokryci daremnie ukryci.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 18:33 Popieram!!! Największym darem od Boga jest nasz wolna wola. Mamy prawo dokonać swobodnego wyboru!! I nadawca publiczny, którym jest TVP szczególnie powinien to respektować!! Odpowiedz Link Zgłoś
yksy31102 Re: I bardzo dobrze 05.04.05, 10:14 Wyłącz sobie telewizor. I wytrzymuj :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie! Re: I bardzo dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 10:18 Koniec z pie..ną dyktaturą katolitariatu! Domagam się od TVP meczów, nie będę w kółko oglądał pie..nych czarnych gnoi! Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_franka Re: I bardzo dobrze 05.04.05, 13:13 Nie jednego, lecz dwóch. Ja chcę zobaczyć środowy meczi liczę, że Niemcy go pokażą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syniu nietrafna decyzja..... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.04.05, 20:04 mogli by np oddac chold papiezowi poprzez brak komentarza w meczu...sama wizja.......i pokazac mecz milan-inter, wloskie zespoly i ich kibice ktorzy napewno umieli by na stadionie dotrzymac powagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Chamy zawsze sie wykręcą IP: *.radom.pilicka.pl 04.04.05, 20:05 Bez przesady!!!! Rozumiem smierc papieza ale to jest wykorzystywanie okazji, bo wysłanie komentatora do anglii kosztuje, a wplywy sa zbyt małe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulath Re: Chamy zawsze sie wykręcą IP: *.icpnet.pl 05.04.05, 02:31 tvp nie moglaby puszczac reklam w trakcie transmisji i mecz nie zarobilby na siebie. wykorzystali smierc papy zeby zaoszczedzic troche monet... Judasze! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyfer13 Chodźcie popełnimy masowe samobójstwo 04.04.05, 20:13 Chodźcie popełnimy masowe samobójstwo bo umarł papież Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kel Re: Chodźcie popełnimy masowe samobójstwo IP: *.nat.tvk.wroc.pl 04.04.05, 20:36 Chodźcie popełnimy masowe samobójstwo, bo nie będzie meczu w telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odi Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.gdynia.mm.pl 04.04.05, 20:16 A ja powiem tak... Jesli jakikolwiek mecz powinien zostac pokazany, to wlasnie ten Liverpool-Juventus, zeby pokazac ze w tak smutnej godzinie dla swiata, sa tez radosne chwile. Podczas meczu nastapic ma pojednanie kibicow obu druzyn, po wielkiej tragedii spred lat.Coz moze byc bardziej zgodnego nz duchem nauk papieza niz wlasnie to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag i to ma być tv PUBLICZNA ?? skandal... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 20:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 20:28 Pewnie mnie zaraz wszyscy wyklna, ale prawda jest taka ze jestem za tym aby pokazac mecze. Uwazam, ze odszedl najwiekszy Polak. Moze juz przez wiele lat nie dane nam bedzie miec chocby w polowie takiego jak on. Jednak akurat mecz liverpool - juve powinien byc. Zaznajomieni z tematem powinni wiedziec dlaczego. Tam bedzie milosc, przyjazn, pojednanie. Same wzniosle cechy a my ich nie zobaczymy. Wydaje mi sie, ze Jan Paweł II chcialby abysmy obejrzeli wydarzenie propagujace takie wartosci. Moze wtedy kibice u nas w krju by wiele zrozumieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 20:29 Ludzie ja tez jestem wielkim kibicem piłki, ale odszedł jeden z największych Polaków i ludzi w historii, a Wy się wkurzacie, że TVP nie pokaże dwóch meczów. W kraju i na świecie panuje żałoba i ja decyzje TVP uważam za słuszną. A tak na marginesie sądze, że przez najbliższy tydzień powinny być odwołane wszystkie imprezy sportowe z Ligą Mistrzów na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.elpos.net / *.elpos.net 04.04.05, 20:33 Sam sie odwolaj.Nikt ci nie kaze ogladac meczy.niech kazdy decyduje o sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Czy ktos wie jakie zagraniczne stacje pokazują LM? IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.04.05, 20:34 czy ktoś wie gdzie na kablówce będzie można zobaczyć te mecze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yrr Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 19:53 Gość portalu: Miki napisał(a): > W kraju i na świecie panuje żałoba E tam. u nas w mediach, owszem, tłuką wiecznie papieża, ale w zagranicznych tv nic na ten temat nie ma. Nawet włoskie już dały sobie na wstrzymanie. Nikogo nie obchodzą uroczystości żałobne. Owszem, pewnie pokażą pogrzeb, ale żałoby to na świecie nikt nie obchodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Idiotyzm... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 20:38 Szkoda slow...Na szczescie jest Polsat Sport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg pismaki wtorkowy mecz- polsat sport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 20:38 obejrzenie/ puszczenie meczu - nie odbierze szacunku dla Wielkiego Człowieka- a może być hołdem dla pojednania- kato-tvp-wizja jest żałosna w swym braku myślenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjm kibice? śmiech warci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.05, 20:42 pamiętajcie POLACY. bez Papieża nie byłoby wolnej Polski, nie byłoby ligi mistrzów w tvp, tylko ciągłe marsze na cześć stalina itp. kocham piłkę ale dla Niego jestem w stanie z tego zrezygnować. nie rozumiem niektórych z was, ale widać rządzi wami prywata. jest wszystko ok jak was to nie dotyczy, ale jak wyłączyli ligę mistrzów to ogólna żałoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: kibice? śmiech warci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 20:57 A czemu masz dla Niego rezygnować ? On cię o to prosił ? Jakoś nie wydaje mi się, żeby Papieżowi strasznie zależało na tym, aby odwoływać jakieś wydarzenia sportowe albo transmisje. Była dzisiaj cały dzień piękna pogoda, dzieciaki grały w piłkę. Wyszedłeś i im powiedziałeś, żeby nie grali ? To niby dlaczego mają mieć zakaz oglądania jej w tv ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kibice? śmiech warci IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 04.04.05, 21:59 nie chcesz to nie ogladaj .nikt cie nie zmusza.proste.to ja proponuje pozamykac szpitale,szkoly,urzedy,piekarnie itp bo jest zaloba.ludzie nie dajmy sie zwariowac !!!odszedl Wielki Człowiek ale to co teraz odpierdziela tvp to juz jest szopka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Niech złodzieje oddadzą za sms które kazali wysyła IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 04.04.05, 21:15 TVP zawsze musi być bardziej papieska od papierza, jestem przekonany że we Włoszech pokarzą ten mecz, skoro nie został odwołany, to że jest żałoba nie znaczy że nie można pokazywać w tym czasie zawodów sportowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Niech złodzieje oddadzą za sms które kazali w IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 04.04.05, 21:34 z jednej strony rozumiem TVP ale z drugiej postepuja bez sensu.rozumiem zalobe narodowa ale to nie znaczy ze nie mozna oddychac czy sie usmiechnac. mecz to nie film sensacyjny z elementami erotycznymi zeby mogl kogos zbulwersowac. poza tym trzeba wziac pod uwage ze nie kazdy Polak to katolik i bez wzgledu na to ze papiez byl postacia stojaca ponad wyznaniami i podzialami nie mozna narzucac kazdemu woli wiekszosci.pomijam to ze papiez napewno by sie nie obrazil. PS.gdy umarl wszyscy analizuja jego slowa itd. nie obawiajcie sie jednak, dzien po pogrzebie wszystko wroci do normy...politycy nadal beda robic swoje przekrety a pograzony w zalobie i zadumie Kwachu wroci do parodiowania Ojca Swietego. jedna wielka HIPOKRYZJA. obawiam sie ze (przynajmniej jesli chodzi o Polske) cale przeslanie i piekne zycie papieza pojdzie na marne. na Polaka nie ma mocnych...niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les paul Re: Niech IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.04.05, 22:30 nie przystoi żeby się ktoś darł "gol!" w tych dniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Niech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 00:26 A kto tu mówi o darciu się ? ja się nigdy nie drę jak oglądam mecz, niezależnie od tego czy ktoś umarł czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les paul Re: Niech IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.04.05, 08:17 jaki ty jesteś ograniczony bracie tylko "ja", "ja", "ja" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanek Re: Niech IP: *.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 05.04.05, 09:43 Piłka nożna dla kibiców!!! dobrze że mam Posat Sport i będe sobie mógł krzyknąć Gol!!!hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les paul Re: Niech IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.04.05, 16:37 ano właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Niech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 16:38 Wypowiadając się na forum zawsze wyrażam własnę zdanie, dlatego nie rozumiem, czemu nie miałbym tego akcentować ? jeśli tak bardzo przeszkadz ci to w odbiorze mojej wypowiedzi, zastąp sobie zdanie "Ja się..." na "Są osoby, które..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les paul Re: Niech IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.04.05, 17:14 Ok, sorry. Chodzi mi o logikę - Ja nie krzyczę gol (albo: sa osoby które nie krzyczą gol - wszak to jest oczywiste i w żaden sposób nie uzasadnia puszczenia transmisji. Gdybyś napisał alez nikt nie będzie krzyczeć gol!!! napisałbyś coś za transmisją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Niech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 18:00 Oczywiście, że jest to oczywiste. Ale jak widać nie dla wszystkich. Niektórzy bowiem twierdzą, że nie puszczenie meczu z powodu takiego, że ktoś się wydziera, jest bardziej uzasadnione niż puszczenie meczu dla tych, którzy by tego nie robili. Wg mnie racje są w miare równe, więc nie wiem dlaczego druga opcja przegrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: river Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 22:02 ciemno grod nam tu wprowadza zaniedlugo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les paul Re: TVP bez Ligi Mistrzów - dobrze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.04.05, 22:16 Dobrze, obudźcie w sobie ciekawosc, macie okazję zobaczyć jak to jest bez paru standardowych programów w tv, może pare osób odzwyczai sie od telewizji (największy złodziej czas) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les paul Re: TVP bez Ligi Mistrzów - dobrze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.04.05, 22:18 ja tam lubie odmianę i cieszę się że media przestały karmić swoją codzienną papka sensacyjkowską (tak naprawdę nic się nie dzieje, może jedno wydarzenie na tydzień) Odpowiedz Link Zgłoś