Dodaj do ulubionych

TVP bez Ligi Mistrzów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 19:31
kompletny bezsens
Obserwuj wątek
    • Gość: banan Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.elpos.net / *.elpos.net 04.04.05, 19:33
      Ja chce lige mistrzow.Kompletna paranoja...
      • Gość: Rafal jest to dzialanie na szkode spolki ! IP: *.chello.pl 05.04.05, 02:48
        Tym sie powinien zajac prokurator- to jest dzialanie na szkode spolki. Ciekawe
        czy Szefowie TVP obejrza mecz w Polsacie Sport... ja na pewno obejrze i wiecie
        co? W NICZYM NIE ZMIENI TO MOJEGO ZALU PO SMIERCI PAPIEZA !
        • Gość: jan3sob ZEBY PAPIEZ WIEDZIAL Z JAKIEGO DURNEGO NARODU SIE IP: *.chello.pl 05.04.05, 10:24
          zrodzil ! nie dosc ze brudasy lenie i przyglupy to jeszcze TOTALNE ZAKLAMANIE
          !!!! CO MA PILKA DO PAPIEZA ?? CHYBA LUBIJ SPORT CO NIE !!????
          • Gość: jafia Pokazaniem SZACUNKU dla JPII moze byc brak.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 14:03
            komentarza tak jak to robi canal+ w ostatnich dniach, obejrzenie czy nie - to
            juz powinnii zostawic kazdemu indywidualnie
    • Gość: mystery Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.icpnet.pl 04.04.05, 19:33
      bezsens to Ty jesteś! Jest żałoba narodowa człowieku! Odszedł najcudowniejszy
      człowiek tego świata, w dodatku Polak a Ty już myślisz o rozrywce! Opanuj
      się !!!
      • sutekh1 Re: TVP bez Ligi Mistrzów 04.04.05, 19:36
        kolejny przykład ignorowania sportu i to b.atrakcyjnego przez tvp!!!!
      • Gość: mag Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 21:09
        Rozumiem że ty przez cały tydzień będziesz się pogrązał w smutku i głębokiej
        zadumie, ani razu się nie roześmiejesz ani nie dasz się rozśmieszyć. Będziesz
        cały tydzień leżał krzyżem w kościele i się modlił. Powodzenia.
        • mazurjinez Re: TVP bez Ligi Mistrzów 04.04.05, 22:47
          Ja na ten przykład nie mam TV, więc mojego czasu on nie kradnie. Jeśli mam ochotę obejrzeć mecz, idę do knajpy, którą mam w pobliżu. Akurat ten mecz mam ochotę obejrzeć, bo na niego czekałem. Niech nikt mnie nie zmusza do tego, bym popadał w żałobny nastrój. Jeśli ktoś wierzy, powinien się radować - papa poszedł do nieba i jest mu dobrze; jeśli ktoś nie wierzy, również powinien się radować - wreszcie koniec męczarni. Ale po co tłuc temat non-stop? Czy w życiu nie dzieją się żadne inne rzeczy? Czy nie składa się ono z drobnych wydarzeń [na przykład meczu piłkarskiego]? Świat się nie skończył [a szkoda], życie toczy się dalej. Z całym szacunkiem dla Jana Pawła II, ale nie róbcie sobie jaj i dajcie mi obejrzeć ten mecz. Swoją drogą, ciekaw jestem czy papa będzie trzymał za Dudkiem i jego Liverpoolem.
          • Gość: MACIEK Liga Mistrzów IP: *.du.simnet.is 05.04.05, 01:06
            Liga mistrzów sie skończy i tu nas nie ma my sie lepiej módlmy o to aby
            pokazali mistrzostwa świata 2006 roku a nie że znowu ktoś nam je wykupi
            • mangold Re: Liga Mistrzów 05.04.05, 16:07
              albo, nie daj Bóg, znowu ktoś umrze....
        • tygrysio_misio Re: TVP bez Ligi Mistrzów 05.04.05, 19:17
          a do tego za pol roku nie bedzie pamietal o czym teraz mowil....i nic z tego co
          papiez mowil nie pozostanie

zalosne jest to jak teraz telwizje przesciguja sie w zalobie............
          to juz nie jest zaloba tylko pozoandztwo
      • Gość: emch@wp.pl POSŁUCHAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gl.digi.pl 04.04.05, 21:49
        każdy powinien w godny sposób uczcić odejście JPII nie ma dwóch zdań, ale w
        tym przypadku widze na siłe zmuszanie ludzi do.... no właśnie do czego??? dla
        mnie bardziej nie na miejscu są wystąpienia takich ludzi jak kraśko idp. czemu
        ci ludzie o poglądach liberalnych znajdują się cały czaas na wizji i raczą nas
        swoją kiepsą grą do zaistniałej sytuacji?? czy nie wydaje się wam w jakimś
        stopniu śmieszne, że co 5 min zabiera głos jakaś kolejna "wielka" osobistość,
        która mówi jaki to wielki wpływ miał papież na jej życie... szkoda tylko, że
        czyny większości tych osób świadczą o zupełnie czymś innym. mam na myśli takie
        kwestie jak aborcja, eutanacja, stosunek do małżeństw osób tej samej płci.
        przecież dla każdego katolika to są bardzo istotne sprawy. dlatego nie uważam,
        żeby relacja sportowa ( bez komentatora) była czymś negatywnym. NIECH TVP
        PUSZCZA TYLKO MUZYKĘ KLASYCZĄ I OBRAZ LUDZI GROMADZĄCYCH SIĘ W RZYMIE. NIECH
        PRZESTANIE NAS RACZYĆ TYMI WSZYSTKIM "ZŁOTYMI MYŚŁAMI" KTÓRE I TAK NIC NIE
        ZMIENIĄ I NIE WYJAŚNIĄ. PRZECIEŻ KAŻDY JEST NA TYLE ROZUMNY, ŻE POTRAFI POJĄĆ
        WIELKOŚĆ JANA PAWŁA II.
        • ron_obvious Re: POSŁUCHAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.04.05, 22:00
          no co ty??? TVP i muzyka klasyczna, dla nich muzyką klasyczną jest Rodowicz
          albo hiciory z "jaka to melodia".
          • Gość: emch@wp.pl Re: POSŁUCHAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gl.digi.pl 04.04.05, 22:05
            chcę tylko uzmysłowić niekonsekwencje tvp. skoro przeszkadza im mecz gdzie sa
            (zazwyczaj) tylko emocje sportowe to niech również zaprzestaną nadawać te swoje
            relacje gdzie niestety widze wiele sztuczności...
            • Gość: daysleeper Re: POSŁUCHAJCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warynski.net / *.warynski.net 05.04.05, 13:18
              troche sie z toba zgadzam, ale nie mozemy zawlaszczac sobie autorytetu JPII, ja
              wierze w ich szczerosc, a swoja droga w kosciele katolickim nie jest
              najistotniejsza sprawa eutanazji, aborcji, zwiazkow homoseksualnych (choc
              istotne), tylko nasladowanie CHrystusa i postawa milosci w stosunku do
              bliznich, nawet nieprzyjaciol jak pokazal Jan Pawel II
        • rafwne TVP bez Ligi Mistrzów 06.04.05, 10:21
          W obecnej sytuacji TYP postapił słusznie nie transmitujac spotkań LM
      • Gość: yanek Re: Paranoja! To może się wydarzyć tylko w Polsce IP: *.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 05.04.05, 09:23
        Ludzie!!! to nie jest kraj wyznaniowy, zrozumcie nie każdy jest katolikiem,
        wiec ja bym ten mecz z najwiekszą radością obejrzal w tv. jak ktoś jest w
        żalobie to nie musi oglądać meczu!!! nie popadajmy ze skrajności w
        skarajność!!!
        • Gość: Robert Re: Paranoja! To może się wydarzyć tylko w Polsce IP: *.acn.waw.pl 05.04.05, 10:00
          Tylko że jak jest ogłoszona żałoba to jest tam co,s o braku rozrywki w tv. Nie
          wiem czy chodzi o tv publiczną czy wszystkie, ale to chyba nie jest całkowita
          dowolność.
      • Gość: michael Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 05.04.05, 11:21
        Jan Pawel II jest! dla mnie kims Wielkim i to, ze nie ma go fizycznie nie
        oznacza, ze umarl we mnie! Zaloba powinna trwac, ale nie dajmy sie tez
        zwariowac! Jezeli ktos nie chce, nie bedzie ogladal meczu i walczy na kanal ze
        wspomnieniami o Papiezu. Kazdy przezywa na swoj sposob jego smierc, wiec
        zaniechanie transmisji z meczu jest pomyslem (przepraszam za wyrazenie w tak
        podnioslej wypowiedzi), ale iscie kretynskim! Czy Papiez chce, zebysmy za nim
        plakali kolejny dzien? Chyba nie, chce, zebysmy sie cieszyli, ze jest juz tam..
        i patrzy nan nas!
      • Gość: M Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 12:30
        A Ty stoisz na strazy porzadku i ladu i dlatego, z tego powodu mamy popasc w
        totalna depresje raczac sie jak nie kolejnym programem o Papiezu to Rysiekiem z
        Klanu. Gdzie byles gdy Papiez zył?? Teraz jedynie widac obludne jezor ktore
        nagle sie swiete zrobily. Umarl Czlowiek i to Wielki Czlowiek ale zycie toczy
        sie dalej i nic tego nie zmieni. Gdzie byla telewizja za jego zycia?? Puszczala
        od czasu do czasu Aniol Panski i cos jescze czasami! Gdzie byles wdety Ty
        obronca moralnosci Polakow?? Na piwie? Bo z pewnoscia nie przed telewizorem. A
        czy rozrywka nie jest wspomniany juz Rysiek z Klanu?? Papiez kochal sport i to
        czy mecz poleci czy nie nie zmieni szacunku ludzi jakim go dazyli. A o tego
        ciaglego smedzenia mozna juz tylko swira dostac, ilez mozna.
      • Gość: Nie Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: 158.194.46.* 05.04.05, 15:51
        Az zieje od ciebie milosc blizniego. Dobrze wiedziec, czego sie nauczyles z
        chrzescijanstwa
    • zebrowski.pawel Re: TVP bez Ligi Mistrzów 04.04.05, 19:34
      Szanuję papieża, byłem w kościele kiedy umierał, pomodliłem się za niego, ale
      bez jaj.
    • Gość: Martini Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.05, 19:38
      Wszyscy oddają hołd Papieżowi, a On przecież kochał sport, piłkę nożną i na
      pewno nie pogniewałby się widząc jak ludzie cieszą się oglądając mecze. Nawet w
      takiej chwili...
      • Gość: gdzie mecz? Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 19:43
        A nie wiecie gdzie na zagranicznych bedzie?
        • Gość: innyArek Re: Bayern na SAT1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 21:00
        • Gość: kkk Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.access.as9105.com 05.04.05, 16:04
          na pewno w bbc
    • Gość: jajaja Re: kto nie chce niech nie oglada IP: *.lunar.com.pl / *.lunar.com.pl 04.04.05, 19:43
      ...ale wtedy chyba srednio rozumie nauki Papieza. Popadacie w paranoje i
      zalobna gre pozorow. Zygac sie chce.
      • Gość: banan Re: kto nie chce niech nie oglada IP: *.elpos.net / *.elpos.net 04.04.05, 19:47
        mam nadzieje ze ktoras zagraniczna stacja pokaze ten mecz.mam juz dosc naszej
        tv ,co za duzo to nie zdrowo.
    • Gość: zbulwersowany skandal !!!zeby nie pokazac meczu.tvp niech sie w IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 04.04.05, 19:45
      leb puknie!!!Papież kochal sport,kochal pilke nozna,wiec dlaczego maja nie
      pokazac.panowie z tvp robia sobie z ludzi jaja.jak to dobrze ,ze mam polsat
      sport......
    • Gość: Figueroa Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 19:45
      Mnie się ta decyzja nie podoba.To straszna hipokryzja, media,które na co dzień
      żywią się sensacją,cierpieniem,okrucieństwem itd.,teraz nie chcą pokazać meczu
      piłkarskiego.Myślę, że On by tego nie chciał...
      • bazyliszek_i_jego_pies Re: TVP bez Ligi Mistrzów 04.04.05, 23:38
        masz rację. i to jeszcze takiego meczu, ktory ma być symbolem pojednania w 20
        rocznicę Heysel...
    • Gość: krem tchórzostwo IP: *.toya.net.pl 04.04.05, 19:49
      po prostu ktos się boi, że zostanie oskarżony o brak szacunku i nieuszanowanie żałoby. ze strachu lepiej wszystko zamknąć, odwołać, etc - zawsze ma się wzniosłą wymówkę. Jeśli ktoś nie chce oglądać meczu bo uważa że nie powinien, to nie włącza tv. Ja mecz obejrzałbym z chęcią, i nie znaczy to że nie szanuję papieża. Żałoba nie oznacza, że wszyscy mają siedzieć w ciszy i po ciemku, bo takie jest zarządzenie z góry. Każdy ma prawo przeżywać to na własny sposób, o ile nie przeszkadza innym. Ale zawsze łatwiej podejść asekuracyjnie...
      • Gość: koneser skandal,wstyd,paranoja,bezsens IP: *.his.uni.torun.pl 04.04.05, 19:55
        co to do jasnej cholery ma znaczyc?szacunek dla papieza, ale czy mecz komus
        przeszkadza?przeciez zycie toczy sie dalej,mozna bez komentarza,kto chce to
        obejrzy, kto nie chce do kosciola modlic sie lub nie placze, to tylko na pokaz,
        niby kogos sie szanuje, ale dla mnie to paranoja
        • Gość: pawel kochalem Ojca Sw. a On kochal pilke IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 19:57
          kochalem Ojca Sw. a On kochal pilke, nie wierze, zeby Ojciec Swiety mial nam za
          zle, ze chcemy obejrzec mecz! Przeciez on uwielbial sport i mlodziez i zawsze
          nawolywal do radosci i do zycia! Aby sie nim cieszyc i nie smucic. Ech, szkoda
          slow. Ta sama TVP, ktora nie puszcza meczow - puszcza filmy z przemoca w
          godzinach, kiedy przed TV siedza dzieci...
          • Gość: les paul Re: kochalem Ojca Sw. a On kochal pilke IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.04.05, 14:49
            Panowie, Ojciec Święty prawie nic by wam nie miał za złe bo to był świety
            człowiek, który nawet nie nakazał innym gdzie ma być miejsce jego pochówku, a
            mógł.

Nie udawajcie, że oglądanie meczu to takie prywatne, bo jest już wiosna, okna
            są otwarte...
    • Gość: Figueroa 2 Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 19:57
      Poza tym,miałbyć mecz Liverpool - Juventus,pojednanie po 20 latach od Heysel.To
      nie musiało stać w sprzeczności z aktualną atmosferą, pewnie będzie
      chóralne "You'll never walk alone".Każdy mógłby to zinterpretować na swój
      sposób.
    • Gość: Tobi Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 20:02
      Ludzie, bez przesady. Rozumiem, że odszedł największy człowiek na świecie i
      potrzebna była chwila zadumy, zastanowienia. Ale sam Papież mówił radujcie się.
      Jesli ktoś wierzy to wie że Papież poszedł do nieba i jest tam dużo bardziej
      szczęśliwy niż tu na Ziemi. Więc bez przesady.
      Czy przez to że nie będzie pokazanych meczów, ludzie staną się lepsi. Bo
      przecież o to chodzi, żeby śmierć Papieża była impulsem dla wszystkich, żeby
      zastanowili się nad swoim życiem i stawali sie lepszymi ludźmi. Brak meczów w
      TV napewno temu nie pomoże...
    • Gość: kel I bardzo dobrze IP: *.nat.tvk.wroc.pl 04.04.05, 20:02
      Nie możecie wytrzymać bez jednego meczu?? To takie straszne? Sam lubię oglądać
      mecze ale uszanuję żałobę narodową.
      • Gość: Tobi Re: I bardzo dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 20:05
        Żałoba dlatego, że Papież już nie musi cierpieć, że jest już w niebie
        szczęśliwy...
        • Gość: josip Hipokryci daremnie ukryci.... IP: *.pbpolsoft.com.pl 05.04.05, 10:21
          Żyjem w kraju galopująceh hipokryzji.
          Łatwiej mówić jak to komuś strasznie przykro, że odszedł Wielki Polak, itd...
          niż choć raz głębiej zastanowić się nad przekazem Jana Pawła - trudnym,
          wymagającym wielkiek odwagi i siły charakteru a też, nie rzadko, kontrowersyjnym.
          Jaki jest sens żałoby narzucanej z góry, czy stacje radiowe, które zaniechały
          reklam i grają non-stop muzyke poważną robią to z szacunku czy dlatego że muszą?
          Dlaczego tak wielki strach i rozpacz w ludziach głęboko wierzących wywołuje
          śmierć, czyżby wątpili? Śmierć , która, dodajmy, w tym przypadku była ukojeniem
          cierpienia i końcem udręki.... I dlaczego wszyscy wydają sie być zszokowani,
          zaskoczeni? Czy naprawdę nikt się tej smutnej wiadomości nie spodziewał. Mam
          wrażenie, jakby wiele osób sobie nagle przypomniało: "a właśnie - przecież
          mielismy papieża".
          Ja chcę obejrzec ten mecz i pewnie poszukam go gdzieś na mieście. Szkoda, że
          niektórzy nie pojmują, ze futbol to coś więcej niż tylko rozrywka
          ....szczególnie ten mecz - 20 lat po Heyzel, mecz pojednania, "you'll never walk
          alone", które jak już ktoś wspomniał można rozumieć na wiele sposobów.
          Cóż, taki kraj... pozwólcie ludziom myśleć i wybierać samodzielnie!
          • Gość: tiax Re: Hipokryci daremnie ukryci.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 18:33
            Popieram!!! Największym darem od Boga jest nasz wolna wola. Mamy prawo dokonać
            swobodnego wyboru!! I nadawca publiczny, którym jest TVP szczególnie powinien
            to respektować!!
      • yksy31102 Re: I bardzo dobrze 05.04.05, 10:14
        Wyłącz sobie telewizor. I wytrzymuj :-P
        • Gość: nie! Re: I bardzo dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 10:17
        • Gość: nie! Re: I bardzo dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 10:18
          Koniec z pie..ną dyktaturą katolitariatu! Domagam się od TVP meczów, nie
          będę w kółko oglądał pie..nych czarnych gnoi!
      • fanka_franka Re: I bardzo dobrze 05.04.05, 13:13
        Nie jednego, lecz dwóch. Ja chcę zobaczyć środowy meczi liczę, że Niemcy go
        pokażą.
    • Gość: Syniu nietrafna decyzja..... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.04.05, 20:04
      mogli by np oddac chold papiezowi poprzez brak komentarza w meczu...sama
      wizja.......i pokazac mecz milan-inter, wloskie zespoly i ich kibice ktorzy
      napewno umieli by na stadionie dotrzymac powagi.
    • Gość: fifi Chamy zawsze sie wykręcą IP: *.radom.pilicka.pl 04.04.05, 20:05
      Bez przesady!!!!
      Rozumiem smierc papieza ale to jest wykorzystywanie okazji, bo wysłanie
      komentatora do anglii kosztuje, a wplywy sa zbyt małe
      • Gość: ulath Re: Chamy zawsze sie wykręcą IP: *.icpnet.pl 05.04.05, 02:31
        tvp nie moglaby puszczac reklam w trakcie transmisji i mecz nie zarobilby na
        siebie. wykorzystali smierc papy zeby zaoszczedzic troche monet...
        Judasze! ;)
    • lucyfer13 Chodźcie popełnimy masowe samobójstwo 04.04.05, 20:13
      Chodźcie popełnimy masowe samobójstwo bo umarł papież
      • Gość: kel Re: Chodźcie popełnimy masowe samobójstwo IP: *.nat.tvk.wroc.pl 04.04.05, 20:36
        Chodźcie popełnimy masowe samobójstwo, bo nie będzie meczu w telewizji
    • Gość: Odi Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.gdynia.mm.pl 04.04.05, 20:16
      A ja powiem tak... Jesli jakikolwiek mecz powinien zostac pokazany, to wlasnie
      ten Liverpool-Juventus, zeby pokazac ze w tak smutnej godzinie dla swiata, sa
      tez radosne chwile.

Podczas meczu nastapic ma pojednanie kibicow obu druzyn, po wielkiej tragedii
      spred lat.Coz moze byc bardziej zgodnego nz duchem nauk papieza niz wlasnie to?
    • Gość: mag i to ma być tv PUBLICZNA ?? skandal... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 20:22
    • Gość: sza Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 20:28
      Pewnie mnie zaraz wszyscy wyklna, ale prawda jest taka ze jestem za tym aby
      pokazac mecze. Uwazam, ze odszedl najwiekszy Polak. Moze juz przez wiele lat
      nie dane nam bedzie miec chocby w polowie takiego jak on. Jednak akurat mecz
      liverpool - juve powinien byc. Zaznajomieni z tematem powinni wiedziec
      dlaczego. Tam bedzie milosc, przyjazn, pojednanie. Same wzniosle cechy a my ich
      nie zobaczymy. Wydaje mi sie, ze Jan Paweł II chcialby abysmy obejrzeli
      wydarzenie propagujace takie wartosci. Moze wtedy kibice u nas w krju by wiele
      zrozumieli.
    • Gość: Miki Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 20:29
      Ludzie ja tez jestem wielkim kibicem piłki, ale odszedł jeden z największych
      Polaków i ludzi w historii, a Wy się wkurzacie, że TVP nie pokaże dwóch meczów.
      W kraju i na świecie panuje żałoba i ja decyzje TVP uważam za słuszną. A tak
      na marginesie sądze, że przez najbliższy tydzień powinny być odwołane wszystkie
      imprezy sportowe z Ligą Mistrzów na czele.
      • Gość: banan Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.elpos.net / *.elpos.net 04.04.05, 20:33
        Sam sie odwolaj.Nikt ci nie kaze ogladac meczy.niech kazdy decyduje o sobie!
      • Gość: jurek Czy ktos wie jakie zagraniczne stacje pokazują LM? IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.04.05, 20:34
        czy ktoś wie gdzie na kablówce będzie można zobaczyć te mecze???
      • Gość: yrr Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 19:53
        Gość portalu: Miki napisał(a):

> W kraju i na świecie panuje żałoba

E tam. u nas w mediach, owszem, tłuką wiecznie papieża, ale w zagranicznych tv
        nic na ten temat nie ma. Nawet włoskie już dały sobie na wstrzymanie.
        Nikogo nie obchodzą uroczystości żałobne. Owszem, pewnie pokażą pogrzeb, ale
        żałoby to na świecie nikt nie obchodzi!
    • Gość: Wojtas Idiotyzm... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 20:38
      Szkoda slow...Na szczescie jest Polsat Sport.
    • Gość: greg pismaki wtorkowy mecz- polsat sport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.05, 20:38

obejrzenie/ puszczenie meczu - nie odbierze szacunku dla Wielkiego Człowieka- a
      może być hołdem dla pojednania- kato-tvp-wizja jest żałosna w swym braku
      myślenia
    • Gość: mjm kibice? śmiech warci IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.04.05, 20:42
      pamiętajcie POLACY. bez Papieża nie byłoby wolnej Polski, nie byłoby ligi
      mistrzów w tvp, tylko ciągłe marsze na cześć stalina itp. kocham piłkę ale dla
      Niego jestem w stanie z tego zrezygnować. nie rozumiem niektórych z was, ale
      widać rządzi wami prywata. jest wszystko ok jak was to nie dotyczy, ale jak
      wyłączyli ligę mistrzów to ogólna żałoba.
      • Gość: mag Re: kibice? śmiech warci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 20:57
        A czemu masz dla Niego rezygnować ? On cię o to prosił ? Jakoś nie wydaje mi
        się, żeby Papieżowi strasznie zależało na tym, aby odwoływać jakieś wydarzenia
        sportowe albo transmisje. Była dzisiaj cały dzień piękna pogoda, dzieciaki grały
        w piłkę. Wyszedłeś i im powiedziałeś, żeby nie grali ? To niby dlaczego mają
        mieć zakaz oglądania jej w tv ?
        • Gość: ja Re: kibice? śmiech warci IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 04.04.05, 21:59
          nie chcesz to nie ogladaj .nikt cie nie zmusza.proste.to ja proponuje pozamykac
          szpitale,szkoly,urzedy,piekarnie itp bo jest zaloba.ludzie nie dajmy sie
          zwariowac !!!odszedl Wielki Człowiek ale to co teraz odpierdziela tvp to juz
          jest szopka
    • Gość: mati Niech złodzieje oddadzą za sms które kazali wysyła IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 04.04.05, 21:15
      TVP zawsze musi być bardziej papieska od papierza, jestem przekonany że we
      Włoszech pokarzą ten mecz, skoro nie został odwołany, to że jest żałoba nie
      znaczy że nie można pokazywać w tym czasie zawodów sportowych
      • Gość: m Re: Niech złodzieje oddadzą za sms które kazali w IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 04.04.05, 21:34
        z jednej strony rozumiem TVP ale z drugiej postepuja bez sensu.rozumiem zalobe
        narodowa ale to nie znaczy ze nie mozna oddychac czy sie usmiechnac. mecz to nie
        film sensacyjny z elementami erotycznymi zeby mogl kogos zbulwersowac. poza tym
        trzeba wziac pod uwage ze nie kazdy Polak to katolik i bez wzgledu na to ze
        papiez byl postacia stojaca ponad wyznaniami i podzialami nie mozna narzucac
        kazdemu woli wiekszosci.pomijam to ze papiez napewno by sie nie obrazil.
        PS.gdy umarl wszyscy analizuja jego slowa itd. nie obawiajcie sie jednak, dzien
        po pogrzebie wszystko wroci do normy...politycy nadal beda robic swoje przekrety
        a pograzony w zalobie i zadumie Kwachu wroci do parodiowania Ojca Swietego.
        jedna wielka HIPOKRYZJA. obawiam sie ze (przynajmniej jesli chodzi o Polske)
        cale przeslanie i piekne zycie papieza pojdzie na marne. na Polaka nie ma
        mocnych...niestety.
        • Gość: les paul Re: Niech IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.04.05, 22:30
          nie przystoi żeby się ktoś darł "gol!" w tych dniach
          • Gość: mag Re: Niech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 00:26
            A kto tu mówi o darciu się ? ja się nigdy nie drę jak oglądam mecz, niezależnie
            od tego czy ktoś umarł czy nie.
            • Gość: les paul Re: Niech IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.04.05, 08:17
              jaki ty jesteś ograniczony bracie
              tylko "ja", "ja", "ja"
              • Gość: yanek Re: Niech IP: *.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 05.04.05, 09:43
                Piłka nożna dla kibiców!!! dobrze że mam Posat Sport i będe sobie mógł krzyknąć
                Gol!!!hehehe
                • Gość: les paul Re: Niech IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.04.05, 16:37
                  ano właśnie
              • Gość: mag Re: Niech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 16:38
                Wypowiadając się na forum zawsze wyrażam własnę zdanie, dlatego nie rozumiem,
                czemu nie miałbym tego akcentować ? jeśli tak bardzo przeszkadz ci to w odbiorze
                mojej wypowiedzi, zastąp sobie zdanie "Ja się..." na "Są osoby, które..."
                • Gość: les paul Re: Niech IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.04.05, 17:14
                  Ok, sorry. Chodzi mi o logikę - Ja nie krzyczę gol (albo: sa osoby które nie
                  krzyczą gol - wszak to jest oczywiste i w żaden sposób nie uzasadnia
                  puszczenia transmisji. Gdybyś napisał alez nikt nie będzie krzyczeć gol!!!
                  napisałbyś coś za transmisją.
                  • Gość: mag Re: Niech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.05, 18:00
                    Oczywiście, że jest to oczywiste. Ale jak widać nie dla wszystkich. Niektórzy
                    bowiem twierdzą, że nie puszczenie meczu z powodu takiego, że ktoś się wydziera,
                    jest bardziej uzasadnione niż puszczenie meczu dla tych, którzy by tego nie
                    robili. Wg mnie racje są w miare równe, więc nie wiem dlaczego druga opcja
                    przegrywa.
    • Gość: river Re: TVP bez Ligi Mistrzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.05, 22:02
      ciemno grod nam tu wprowadza zaniedlugo
    • Gość: les paul Re: TVP bez Ligi Mistrzów - dobrze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.04.05, 22:16
      Dobrze, obudźcie w sobie ciekawosc, macie okazję zobaczyć jak to jest bez paru
      standardowych programów w tv, może pare osób odzwyczai sie od telewizji
      (największy złodziej czas)
      • Gość: les paul Re: TVP bez Ligi Mistrzów - dobrze IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.04.05, 22:18
        ja tam lubie odmianę i cieszę się że media przestały karmić swoją codzienną
        papka sensacyjkowską (tak naprawdę nic się nie dzieje, może jedno wydarzenie na
        tydzień)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka