Gość: Gdańszczanin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 20:43 I co z tego??Jak na trybunach zamiast kibiców same zwierzaki,dzicz azjatycka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bulwers Re: Puchar UEFA - CSKA pokonało Auxerre IP: *.icpnet.pl 07.04.05, 21:24 Napiszcie o tym, co zrobili kibice rosyjscy!!!! Dlaczego nic o tym nie ma??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks. Makaveli pamiętaj - "miłuj bliźniego swego" IP: *.quarknet.pl / 83.16.19.* 07.04.05, 22:14 wybaczmy rosyjskim pseudokibicom ich szczeniackie zachowanie podczas minuty ciszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sasza Nie osadzajmy Rosjan na podstawie grupy idiotow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 23:33 W niedziele tez w Moskwie przed meczem Spartak Moskwa- Amkar Perm na prosbe bramkarza Spartaka Wojciecha Kowalewskiego kibice i zawodnicy obydwu druzyn minuta ciszy uczcicli pamiec Ojca Swietego. A konie to kibice wojskowego klubu. Trudno liczyc w icvh przypadku na cos wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melan Re: Puchar UEFA - CSKA ciekawe z jakim budżetem IP: *.kom / *.kom-net.pl 07.04.05, 23:20 znając futbolową szczodrość oligarchów pewnie sporym ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bz Re: Puchar UEFA - CSKA pokonało Auxerre IP: *.olsztyn.mm.pl 07.04.05, 23:25 Gazeta znowu się opóźnia. Pan Sebastain Mila strzelił w 61. minucie wyrównującego gola w meczu Austria - Parma. Brawo. Co byście o Nim nie myśleli. Brawo - trzeba Pana Milę wspierać. To w naszym interesie. pozdr bz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris*** brawo sebek! IP: 85.124.40.* 08.04.05, 08:09 bramka mili i to w tak waznym meczu! wszyscy w polsce smiali sie z ciebie, ze jedziesz na wies (austria) i juz po tobie. na twoim miejscu zadedykowalbym ta bramke wszystkim malkontentom w polsce. ciekawy jestem ilu jest obecnie pilkarzy w polsce, ktorzy strzelaja gole w europejskich pucharach (zwlaszcza na wiosne...). brawo sebek! ciesz sie, ze wyjechales do austrii bo tutaj czegos sie nauczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak ..... IP: *.petrus.com.pl 08.04.05, 21:11 a co robili kibice w mobkbie w minucie ciszy? tylko mi nie mówcie że gwizadli...;-/ niekumata i nietolerancyjna masa. zresztą w holandii nie jest lepiej , ludzie sobie wrecz żartują. to pisałem ja . osoba niewierząca , szanująca Papieża. sorry za offtopicowanie,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: ..... IP: *.petrus.com.pl 09.04.05, 08:06 jajco...tak ładnie sie rymuje ze sie nie powstrzymałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry co masz do Azji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 22:09 bylem w Japonii, Tajlandii , Korei i Kambodzy i wcale nie uwazam ich za dzicz Jerry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expert CSKA Z pucharem IP: *.kom / *.kom-net.pl 11.04.05, 11:50 Villarreal - AZ Alkmaar 1:2 1:3 CSKA Moskwa - Auxerre 4:0 1:1 Newcastle United - Sporting Lizbona 1:0 1:2 Austria Wiedeń - Parma 1:1 0:1 Parma - CSKA 1:2 1:2 Newcastle - AZ Alkmaar 1:0 2:1 Newcastle- CSKA 2:3 tak będzie:) Odpowiedz Link Zgłoś