Dodaj do ulubionych

Puchar UEFA - CSKA pokonało Auxerre

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 20:43
I co z tego??Jak na trybunach zamiast kibiców same zwierzaki,dzicz azjatycka
Obserwuj wątek
    • Gość: bulwers Re: Puchar UEFA - CSKA pokonało Auxerre IP: *.icpnet.pl 07.04.05, 21:24
      Napiszcie o tym, co zrobili kibice rosyjscy!!!! Dlaczego nic o tym nie ma???
      • Gość: ks. Makaveli pamiętaj - "miłuj bliźniego swego" IP: *.quarknet.pl / 83.16.19.* 07.04.05, 22:14
        wybaczmy rosyjskim pseudokibicom ich szczeniackie zachowanie podczas minuty ciszy....
        • Gość: Sasza Nie osadzajmy Rosjan na podstawie grupy idiotow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 23:33
          W niedziele tez w Moskwie przed meczem Spartak Moskwa- Amkar Perm na prosbe
          bramkarza Spartaka Wojciecha Kowalewskiego kibice i zawodnicy obydwu druzyn
          minuta ciszy uczcicli pamiec Ojca Swietego. A konie to kibice wojskowego klubu.
          Trudno liczyc w icvh przypadku na cos wiecej.
    • Gość: melan Re: Puchar UEFA - CSKA ciekawe z jakim budżetem IP: *.kom / *.kom-net.pl 07.04.05, 23:20
      znając futbolową szczodrość oligarchów pewnie sporym ...
    • Gość: bz Re: Puchar UEFA - CSKA pokonało Auxerre IP: *.olsztyn.mm.pl 07.04.05, 23:25
      Gazeta znowu się opóźnia.
      Pan Sebastain Mila strzelił w 61. minucie wyrównującego gola w meczu Austria -
      Parma.
      Brawo. Co byście o Nim nie myśleli. Brawo - trzeba Pana Milę wspierać. To w
      naszym interesie.

pozdr
      bz
      • Gość: chris*** brawo sebek! IP: 85.124.40.* 08.04.05, 08:09
        bramka mili i to w tak waznym meczu! wszyscy w polsce smiali sie z ciebie, ze
        jedziesz na wies (austria) i juz po tobie. na twoim miejscu zadedykowalbym ta
        bramke wszystkim malkontentom w polsce. ciekawy jestem ilu jest obecnie
        pilkarzy w polsce, ktorzy strzelaja gole w europejskich pucharach (zwlaszcza na
        wiosne...). brawo sebek! ciesz sie, ze wyjechales do austrii bo tutaj czegos
        sie nauczysz
    • parcewo1 Re: Puchar UEFA - CSKA pokonało Auxerre 08.04.05, 05:32
      • Gość: mak ..... IP: *.petrus.com.pl 08.04.05, 21:11
        a co robili kibice w mobkbie w minucie ciszy? tylko mi nie mówcie że
        gwizadli...;-/ niekumata i nietolerancyjna masa. zresztą w holandii nie jest
        lepiej , ludzie sobie wrecz żartują. to pisałem ja . osoba niewierząca ,
        szanująca Papieża. sorry za offtopicowanie,pozdrawiam
        • Gość: que? Re: ..... IP: *.aster.pl 08.04.05, 22:25
          no i co z tego?
          • Gość: mak Re: ..... IP: *.petrus.com.pl 09.04.05, 08:06
            jajco...tak ładnie sie rymuje ze sie nie powstrzymałem
    • Gość: Jerry co masz do Azji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.05, 22:09
      bylem w Japonii, Tajlandii , Korei i Kambodzy i wcale nie uwazam ich za dzicz
      Jerry
      • Gość: expert CSKA Z pucharem IP: *.kom / *.kom-net.pl 11.04.05, 11:50
        Villarreal - AZ Alkmaar 1:2 1:3
        CSKA Moskwa - Auxerre 4:0 1:1
        Newcastle United - Sporting Lizbona 1:0 1:2
        Austria Wiedeń - Parma 1:1 0:1

Parma - CSKA 1:2 1:2
        Newcastle - AZ Alkmaar 1:0 2:1

Newcastle- CSKA 2:3

tak będzie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się