Dodaj do ulubionych

Incydenty z udziałem kibiców

• Gość: DarkestDream Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 01:54
      Zniknijcie hipokryci, na nic wasze msze i pojednanie. Tego panstwa nic nie
      zjednoczy......To przykre ze kazda sytuacja nie daje wam nic do myslenia, do
      zobaczenia za granica.
    • daro74 jestem za eutanazją pseudo - kiboli !!! 11.04.05, 02:37
      jestem za eutanazją pseudo - kiboli !!!
    • Gość: leo Monster to co piszesz to niestety smutna prawda IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 11.04.05, 02:49
      nic dodać
    • Gość: chrepcio figurka Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 11.04.05, 06:18
      zamknąć tym debilom stadiony aż otrzeźwieją - na początek do końca sezonu
      przez garstkę idiotów na anabolach normalny człowiek z dzieckiem boi się pójść na mecz
      • Gość: Robert Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.acn.waw.pl 11.04.05, 11:28
        Ale to bedzie przede wszystkim kara dla reszty kibiców, a ci co rozrabiają i tak
        niespecjalnie interesują się sportem. A co do strachu to bez przesady bo jako
        osobie postronnej wzasadzie nic ci nie grozi i nikt cię nie ruszy na stadionie.
        Ja od prawie 12lat chodze na mecze i nigdy mi się nic nie stało, jak widać że
        się zbierają to wystarczy odejść kawałek dalej i po sprawie.
        Choć oczywiście w rzadnym wypadku niczego nie usprawiedliwiam i pomieram
        "Wyrwijmy chwasty ze stadionów", ale nie przesadzał bym że na stadionie jest
        niebezpiecznie.
    • Gość: oZ Jakie sa kary w Polsce? IP: 202.147.44.* 11.04.05, 07:02
      W Australii za np. wbiegniecie na płyte boiska kara wynosi $6000. Bardzo skuteczny sposob. Ile taki wybryk kosztuje w Polsce?
      • Gość: Robert Re: Jakie sa kary w Polsce? IP: *.acn.waw.pl 11.04.05, 11:30
        Australia to bogaty kraj i ich stać, u nas jest to gratis dodawane do biletu ;)
    • Gość: detker radykalne działania KSZO i KORONY !!! IP: 213.241.75.* 11.04.05, 07:33
      Działacze obu świętokrzyskich klubów powinni zareagować na działanie pseudofanów
      obu klubów. Jeśli nie zrobią tego teraz, tylko ich rozgrzeszą, to nigdy nie
      będzię spokoju na piłkarskich stadionach. Do zakończenia rządów debilnych łysych
      "hord nienawiści" potrzebne są natychmiastowe działania, a nie rozgrzeszanie, że
      ci, czy inni zostali sprowokowani, czy prowokowali.
      ZAKAZY STADIONOWE< ZWROT KOSZTÓW ZNISZCZEŃ I PRZYKŁADNE SROGIE KARY DLA
      "PÓŁMÓZGIEJ ARMII" MUSZĄ ZOSTAĆ WPROWADZONE NATYCHMIAST !!!!!!!!!!!
      • Gość: Kibic Re: radykalne działania KSZO i KORONY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 08:00
        Dziwi mnie przyzwolenie na chuligaństwo ze strony władz klubów i PZPN. Słyszałem
        po meczu jak się Listkiewicz w TV wypowiadał i nazwał zadymę na meczu, którym
        był małym incydentem.
        W normalnym kraju dowaliliby po milionie grzywny dla obu klubów. Zamknęli
        stadiony. Dali obsutronny walkower, a chuliganom dali po 10 000 kary i byłby
        spokój. A u nas się przyzwala na bandytyzm niestety.
    • Gość: error przeciez to bylo pewne IP: *.torun.mm.pl 11.04.05, 07:33
      naprawde ktos wierzyl, ze bezmozgi w dresach sie pojednaja??? na jakim swiecie
      wy zyjecie???
    • Gość: kibic Wit Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 07:38
      Sterydy, karki i inne bezmózgi, to nie kibice ale nawet nie pseudokibice. To
      zwykli idioci, którzy pewnie nawet nie wiedzą kto gra w ich "ukochanej"
      drużynie. Na mecze jeżdżą dla bitew, a nie kibicowania. Wina nie leży jednak
      tylko po ich stronie - bo jak mozna winić kogoś z watą zamiast mózgu - ale
      kluby ktore się z nimi układają, a także ci prawdziwi kibice którzy nie
      wyplenią kretynów ze stadionów. I jeszcze jedno - to pojednanie kibiców to była
      woda na młyn idiotom, bo było wiadomo że jak będzie zadyma to pokażą to we
      wszystkich wiadomościach - pozdro
    • Gość: woj Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: 62.121.136.* 11.04.05, 08:32
      Kiboli zagazować, jak szczury i karakony. Po co komu taka grupa społeczna,
      która przynosi tylko wstyd, hańbę, zniszcenia moralne i nie tylko. A mecze
      powinny być dawno za zamkniętym murem. Futbol przynosi tylko wyzwolenie
      agresji, jest to sport dla prymitywów. Oburzeni jesteście?, to pokażcie mi inny
      sport, który wyzwala takie prymitywne instynkty. Do pewnych rzeczy trzeba
      doróść, a nasze społeczeństwo-szczególnie młodzież- rozpuszczone jest jak
      cygański bicz, dzięki naszemu "wspaniałemu prawu" ustawionego pod bandziorów.
      Nawet stu papieży nie pomoże temu w większości zgniłemu społeczeństwu polskiemu.
    • Gość: (Nie)normalnykibic Puste gesty nic nie kosztują-prymitywy won!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 08:33
      Nienawidzę was, brzydzę się wami, chcę żebyście zdechli w zapomnieniu bezmózgie
      szmaciarze. Mogę nawet iść za to do piekła, ale przynajmniej uwolnię ziemię od
      takich jak wy. Zrobię sobie samochód, który będzie miał milion bagażników,
      wszystkich was do nich wsadzę i wywiozę do lasu. Zakopię żywcem w masowej
      mogile, a wy będziecie się nap... pod ziemią, walcząc o życie i powietrze.
      Potem naszczam i nasram na ten wasz grób, a waszym matkom powiem, jak
      zdychaliście, prosząc o litość. Kozacy... Dajcie żyć normalnym ludziom - nikt
      was nie chce na tej ziemi, burackie pomioty.
    • Gość: GOSC Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 11.04.05, 08:47
      NIESTETY KOPANIE TO JEDYNA PRZYJEMNOŚĆ W ICH ZIDIOCIAŁYM ŻYCIU WIĘC JAK MOGLI
      SIĘ TEGO POZBAWIĆ?
    • Gość: Bla I te durne tłumaczenia, ze tamci zaczeli bo szale IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.05, 08:51
      spalili, i ze on ich rozumie. debil.
      I ciagle wymiar sprawiedliwosci, ktory nic nie moze. debile.
      po co nam pojednanie, skoro my sie tylko jednamy z papiezem (ktory nota bene
      umarl), ale ze stojacym w sektorze obok - WOJNA. to najwieksza hipokryzja jaka
      widzialem.
    • Gość: anty Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.tsi.tychy.pl / *.media-com.com.pl 11.04.05, 08:54
      To było do przewidzenia. POLSCY PSEUDO KIBOLE NIGDY SIE NIE ZMIENIA CHYBA ZE
      ICH WSZYSTKICH WYSTRZELAMY.ŻADNEGO SZACUNKU I ZERO ALE TO KOMPLETNE ZERO...NAWE
      SŁOWA DANEGO NIE POTRAFIĄ DOTRZYMAĆ...POLSKO - WSTYDŹ SIĘ SWOICH KIBICÓW...
    • Gość: gosc A moze tak: burda - NASTEPNY mecz bez kiboli? IP: 217.153.97.* 11.04.05, 08:59
      Mam taki pomysl:
      Jezeli bedzie burda lub zamieszki to nastepny mecz OBU druzyn bez kibicow?

Mysle ze to bylaby najsluszniejsza kara. Wtedy Ci bardziej roztropni troche
      studziliby innych. Tylko trzeba stanowczo - jeden wybryk i koniec. Mysle ze
      kamery i inne tego typu rzeczy niewiele pomoga. Natomiast takie jasne
      przedstawienie sytuacji mogloby cos dac.
      • Gość: Jonek Z choinki sie urwałeś? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 11.04.05, 09:48
        Przecież juz tak jest. Po zadymach na stadionach bardzo często nastepne mecze
        odbywaja się bez publiki. Ale to nic nie daje, bo tym bandytom mecze są nie
        potrzebne, jak nie ma meczu to leja sie poza stadionami. A ci "roztropni" nie
        będa studzili zapałów bandytów bo po pierwsze nie znaja ich osobiście a po
        drugie boja sie tych bydlaków. Czy wyobrażasz sobie że normalny ojciec rodziny,
        który w ramach niedzielnego spaceru poszedł z rodzina na stadion podejdzie do
        buraków, którzy świerzo co wyszli z siłowni i będzie ich uspokajał. To samobójstwo.
    • Gość: Gdańszczanin Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.eia.pl 11.04.05, 09:13
      Aż sie cisną te nieśmiertelne słowa: '...a nie mówiłem'. Ciekawe ilu obłudników
      najeżdżało na Lechie i Arke, że pojednać się nie chcą. Przynajmniej nie ma
      rozczarowań:p I kto tu ma się wstydzić? PS:Czekam na dalsze burdy z 'pojednanych
      klubów'
    • Gość: ignac Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 09:14
      jestescie prostymi głupkami drodzy "kibice"

• Gość: kibic z Gdańska Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.pro-internet.pl 11.04.05, 09:31
      banda wypaczonych debili ... zamiast się modlić za Papieża trzeba było iść się
      pomodlić za swój rozum !!! pozdrówka dla KIBICÓW LEGII Wa-Wa za to że chodziaż
      Oni potrafią stworzyć atmosferę na meczach reprezentacji (BRAWO).
    • Gość: KIBIC Z FINLANDII Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.elisa-laajakaista.fi 11.04.05, 09:40
      CZY NIE MA SPOSOBU NA TO BANDYCKIE BYDLO , NAZYWANE " POLSKIMI KIBICAMI " ? W
      CALYM CYWILIZOWANYM SWIECIE IMPREZY SPORTOWE , TO SPOSOB NA RELAKS DLA CALYCH
      RODZIN , TYLKO NIE W POLSCE !
    • Gość: xyz Szmaciarze IP: *.crowley.pl 11.04.05, 09:49
      No cóż, szmaciarze zawsze pozostaną szmaciarzami. Bardzo zabawne są tłumaczenia
      typu "to nie my, to oni są wszystkiemu winni" oraz „to oni nas sprowokowali, a
      nam puściły nerwy”. To dobitnie świadczy, iż nauki Jana Pawła II są całkowicie
      obce polskim chuliganom. Wiele osób liczyło na to, że ów „pokój dla Papieża”
      między grupami łobuzów potrwa choćby tydzień. Mało osób spodziewało się, że
      skończy się to tak szybko. Warto też zauważyć, że hasło „Pokój dla Papieża”
      jest całkowitym zaprzeczeniem nauk Jana Pawła II. W świetle wiary katolickiej
      oraz pisemnych i ustnych papieskich nauk, wspomniany pokój powinien być zawarty
      w imię Chrystusa, w imię Boga, dla godności człowieka, dla poszanowania innego
      człowieka, by być lepszym, by lepiej żyć. No cóż, w przypadku naszych
      chuliganów sprawdza się powiedzenie: „Modli się pod figurą, a diabeł za skórą”.
    • Gość: kook Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: 80.48.123.* 11.04.05, 09:54
      hahahaha do gnoju to bydło zapedzic ....
    • zyrafsko Kibice, zakaszcie rekawy i do dziela! 11.04.05, 09:58
      Wiesci stadionowe mnie zdolowaly troche, ale czytam to forum i widze kupe
      fajnych ludzi, ktorzy chca normalnie kibicowac... Hej, Kibice!!! Pierwszy raz
      Was slychac wyraznie, a to juz cos! Wiecej Was jest niz tych, co rozrabiaja,
      macie pomysly jak z tym skonczyc, mozecie sie zorganizowac oddolnie, chocby za
      pomoca tego forum! Kibice + kluby + policja - taka narada by sie przydala. Jak
      inicjatywa wyjdzie od Was, nikt nie bedzie pieprzyl o bydle z ktorym sie nie da
      gadac!!! A jakby ktos nie chcial z Wami rozmawiac... media sa i w to wejda z
      pewnoscia. Kciuki trzymam nieustajaco i kibicuje Wam calym sercem!
    • Gość: kobe Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.neologic.pl 11.04.05, 09:59
      Ludzie, nie ma sensu robic akcji internetowych, wpisywac sie na forum z tego
      wzgledu ze barany czytac nie umieja. edukacje skonczyli na klasach 1-3 szkoly
      podstawowej i to wszystko. czy oni wiedza co to jest portal GW? przeciez nikt z
      nich sie nawetn nie dowie ze my mowimy im wynocha ze stadionow. jedyny sposob to
      sposob angielski - dozywotni zakaz wstepu na imprezy sportowe gdy cos delikwent
      odpie... niech sie leja na ustawkach (ja bym im jeszzce granaty w dlonie dal) i
      najlepiej jak by sie wszyscy pozabijali. pozdro od kibica Legii dla wszystkich
      kibicow (powtarzam - KIBICOW) wszystkich klubow
      • Gość: takitam Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.04.05, 10:38
        Najgorsze w tym wszystkim jest to że ta cała nasza piłka nożna jest
        nic nie warta.Te drużyny ,ten poziom śmieszny, ta cała otoczka,syfiaste
        stadiony,beznadziejni sędziowie,machloje ,kombinacje ,lewa kasa.
        Mieszkam w małym mieście chodzę na mecze ligi międzyokręgowej ,A klasowe.
        To wszystko zaczyna się już tu na dole.Ja nie wierzę że to można zmienić.
        Za dużo frustracji ,głupoty prymitywnej w nas siedzi.Kto ma to zrobić.
        Patrzcie na te nasze elyty.
        Nie ma szans ,trzeba sobie samemu radzić w tym
        gnoju codziennym.
        Patrzę na te mecze Bundesligi w TV ,dziesiątki tysięcy ludzi ,cały przekrój
        wiekowy,super atmosfera,super gra ,sam chcialbym tam siedzieć ptrzeżywać to
        z nimi ,coś wspaniałego. E szkoda klawiatury....
    • Gość: MAX_21 Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: 195.47.201.* 11.04.05, 10:48
      LUDZIEE!!! Nie mylcie kibiców z pseudokibicami. Kibice choć nie dażą sie
      sympatią to sie pojednali i dla nich pakt "pojednianie dla PAPIEŻA" trwa. To
      pseudokibice(tzw. hooligani, kibole) dla ktorych sport nie ma żadnych wartości
      (tylko bijatyka sie liczy) są przyczyną takiej a nie innej sytuacji. KIBICE
      NADAL DLA PAIEŻA TRWAJĄ!!!!! DLA CIEBIE OJCZE ŚWIĘTY WSZYSTKO!!!!
      • turecki4 Re: Niech PZPN wreszcie coś zrobi!!!! 11.04.05, 10:51
        Za co oni biorą kasę? Ile to już lat? Dlaczego w Anglii można, a u nas
        Listkiewicz powtarza jak mantrę "nieliczna grupka pseudokibiców...". Kto ich
        wpuszcza, dlaczeo Związek przymyka na to oczy? Czy są prawdą "powiązania"
        działaczy z bandytami???
        • Gość: Robert Re: Niech PZPN wreszcie coś zrobi!!!! IP: *.acn.waw.pl 11.04.05, 11:13
          Po pierwsze w PZPnie prawie wszyscy pracują społecznie (oprócz prezesa ;), po
          drugie: jakie masz pomysły bo rzucić niech coś zrobią to każdy potrafi, ale
          zarzuć jakiś pomysł to bedzie o czym dyskutować.
          A przykład Anglii jest bardzo nietrafiony bo Anglia była i jest znacznie
          bogatsza i w Angli po wydarzeniach włożono dużo pracy ale i pieniedzy a
          dokładnie ok.12mld zł aby wszystko dostosować, więc nie da się żywcem przenieść
          wzorców angielskich bo nas na to nie stać. trzeba szukać własnych pomysłów i tu
          jest również pole do popisu dla nas.
          • turecki4 Re: Niech PZPN wreszcie coś zrobi!!!! 11.04.05, 15:11
            Przeczytaj post Barnaby wyżej: proszę bardzo, pomysł: zwiększenie,
            zwielokrotnienie kar nakładanych na kluby - wystarczy, że jeden młotek rzuci
            kamienieniem, co ja mówię - odpali jedną racę, to klub wtedy tak buli, że
            drugim raz debila nie wpuszczą. Kluby mają sponsorów, są przedsiębiorstwami,
            więc jeśli będą miały bulić kary, to się zastanowią czy wpuścić 150 bandytów
            mniej.
            Skąd masz wiedzę nt. 12 miliardów? To chyba łącznie - wszsytkie ligi gier
            zespołowych w Polsce.
            • Gość: Robert Re: Niech PZPN wreszcie coś zrobi!!!! IP: *.acn.waw.pl 11.04.05, 16:00
              Zgoda ale kluby są biedne i nie stać ich na drogie monitoringi które spełniały
              by wymogi. Taki zalecany przez PZPN (budowany od podstaw) kosztuje ok3,5mln zł a
              to ogromne pieniądze. Kary jak najbardziej ale kluby są karane za każdy wybryk
              swoich kibiców. Jak po Finale PP Legia miała zamknięty stadion to nie zarobiła
              przez to na nastepnym meczu jakiś 300-400tys zł a do tego była oczywiście kara
              za sam wybryk. Ale co klub może zrobić, tu jest potrzeba aby kibice byli
              identyfikowali ale nie przez klub ale jakąś jednostke w policji która zajmowała
              by się tylko tym. Drogo by to nie wyszło a napewno było by sporo chętnych do
              współfinansowania.

Co do tych 12mld zł to nie pamietam gdzie ale czytałem o tym z 2-3lata temu ale
              juz naie pamiętam w czym. A czy to możliwe aby tyle to kosztowało, jak
              najbardziej tak. W Anglii wszystkie stadiony zostały przepudowane (nie tylko I
              liga ale wszystkie w dół) same krzesełka, konstrukcje niepalne itd. U nas
              zamontowanie krzesełka to koszt ok.200-250zł czyli za 10.000 już wychodzi
              2-2,5mln. A przecież Anglicy mieli znacznie lepsze stadiony niż my teraz i
              zostały doprowadzone do porządku i takiego stanu że wszystkie spełniają
              standardy UEFA a ich nie spełniały. To naprawde sporo kosztuje.
    • Gość: Polska bajda Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.127.adsl.wplus.ru 11.04.05, 11:08
      Kleska "Cudu nad Wisla" to sa znow dzialania Alganowa. Uderzymy na alarm!!!
      Obronimy polska pilka nozna od KGB!!!
      • Gość: Raf Pojednanie kibiców IP: *.it4.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 11:22
        Nie wierzyłem, że pojednają się bandy chuliganów. Oni są zbyt rymitywni na takie postępowanie. Ale mam nadzieję, że ostatnie msze i manifestacje wiary wpłyna na tych nieco rozsądniejszych. Jest znaczna grupa kibiców, którzy nie chcą się mieszać w chuligaństwa, ale ich serca nie są do końca wypełnione miłosierdziem. Niby pełna kulturka, a o przeciwnym klubie myśli sobie tak, a nie inaczej, a uzewnętrznia to najwyżej anonimowo na forach internetowych. Mam nadzieję, że do takich ludzi trafiły nauki Ojca Świętego. Trzeba zrozumieć, że gdyby nie istniał inny klub, tylko nasz, to nie byłoby z kim grać. To oczywiste, że nie wszyscy kibice popierają nasz klub i ich stanowisko trzeba zaakceptować. To nie prawda, że nasi kibice sa doskonali, a u nich to tylko kibole, tak samo jak my maja wielu wartościowych ludzi na trybunach i nieliczny margines, który pragnie zniszczyć wszelkie zaląźki pojednania. Nie dopuśćmy, by dopieli swego.
    • Gość: Marta Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.04.05, 11:12
      wstyd !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka