Gość: gregski Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.google.com / 217.15.96.* 11.04.05, 11:15 Deklaracje kiboli sa tyle warte co oni sami. Banda debili. Dlaczego polskie kluby nie wprowadza indentyfikatorow na ktorych zakodowane by byly wszystkie pseudo-osiagniecia a bez ktorych nie mozna by wejsc na stadion. Tym najbardzij zasluzonym mozna by go odebrac. Prowadzac taki rejestr, dalo by mozliwosc jakies kontroli nad tym stadem baranow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.acn.waw.pl 11.04.05, 11:39 A więc króciutko. Identyfikatory miały być zapisane w ustawie o imprezach ale posłowie sie nie zgodzili a trudno wymagać (choc powinnismy) od klubów które naie mają czasami na ciepłą wode aby wychodziły przed szereg i wprowadzały coś co jets nieobowiazkowe. Co do rejestru to takie coś też miało być ale tu skoei nie popisała się Policja (czy MSWiA dokładnie) która przy okazji chciała ugrac dla siebie troche nowego sprzętu i wyszła jakaś ogromna suma i cały pomysła szlag trafił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KeRaM Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 11:36 jak widać tanie wina i prochy pozżerały resztki rozumu w ich wygolonych durnych łbach.Dopóki tacy debile będą wpuszczani na mecze i kluby wraz z policją i sądami nie wezmą się ostro za takich gnojków,to nigdy nie będzie normalnie,a chołota będzie wygrywała z prawdziwymi kibicami,którzy chociaż w wiekszości ,to cierpią przez idiotów.Pozdrowienia dla wszystkich prawdziwych kibiców w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leoś Nie da sie leczyć kogoś kto nie ma mózgu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 11:42 Nie da sie leczyć kogoś kto nie ma mózgu. Pusto w głowach Odpowiedz Link Zgłoś
dobrzepoinformowany A policja była na mszy pojednania ??? 11.04.05, 21:42 Dziwna ta rzetelność dziennikarska ;-) cytuje: .."w niedzielę po zakończeniu meczu Cracovia - Legia doszło do awantury pomiędzy pseudokibicami Pasów a policją..." Ludzie o czym wy piszecie? Za co wy pieniądze bierzecie ? Odpowiedz Link Zgłoś
morspoznan Re: Incydenty z udziałem kibiców 11.04.05, 11:45 Porobić zdjęcia tych wszystkich bandytów i pokazać we wszystkich stacjach TV, pokazać ich w internecie, wysłać informacje do szkół jeżeli się uczą i zakładów pracy (pokazać ich zdjęcia w gablotach szkolnych i w zakładach pracy), rozwiesić plakaty z ich zdjęciami w miejscyu zamieszkania. Ośmieszać i pokazywać gdzie się da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: 62.148.85.* 11.04.05, 11:46 MACIE KU.. TUPET ! Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.maguire Bandyci powinni siedziec w wiezieniach ... 11.04.05, 11:49 .. a jezeli chca sie nawracac to istnieje Duszpasterstwo Więziennictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olgowa Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.icpnet.pl 11.04.05, 11:50 nie ma kibiców w naszym kraju !!!!! są tylko psełdo kibice czy nie można ze spokojem obejrzec rywalizacji sportowej ??? Niech wszyscy psełdokibice wezma sie do pracy !!!!!! nad swoim zachowaniem !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olgowa Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.icpnet.pl 11.04.05, 11:52 zgadaz mis z tobą w zupe łności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykibol Walić łysych stadionowych kretynów!!! IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.05, 12:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.punkt.pl 11.04.05, 12:19 Już najwyższy czas, żeby PZPN dokonał "ostatecznego rozwiązania" kwestii chuligaństwa na stadionach piłkarskich, bo wielu ludzi już teraz boi się chodzić na mecze, a jak na razie wszystko zmierza ku gorszemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.crowley.pl 11.04.05, 12:24 popieram przedmowce - naga prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdesperowany. Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* 11.04.05, 12:33 dlaczego takie rzeczy musza sie zawszwe dziac u nas? jak kilka lat temu odbyly sie zawody nach pouchar swiata w skokach narciarskich to tzw. kibice tez pokozali na jakie chamstwa ich stac. dlaczego my polacy nie potrafimy sie zmobilizowac, byc inni niz jakas tam wschodnioeuropejska prowincja, tylko zawsze sie znajdzie kilku debili, a do nich dolacza kolejni i kolejni. jak widac proby pojednania nic nie daja. trzeba lysych dresiarzy po prostu wyrznac jak bydlo przy chorobie wscieklych krow. Odpowiedz Link Zgłoś
chrobry_nowogrodziec Re: Incydenty z udziałem kibiców 11.04.05, 12:33 lejcie sie zwierzaki...co wam lepszego w zyciu zostalo? pare burd i klepanie bidy w kawalerce z zona i 5 bachorami bez zebow! co za idiota niszczy wlasny stadion? popis inteligencji, rujnujecie wasze klub...KSZO, Korona, GKS - zamnknac stadiony do konca rundy! Ciekawe gdzie sobie mecze poogladacie jak was nawet na kablowke nie bedzie stac... powodzenia zycze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: znieczulica społeczna czy strach? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 11.04.05, 13:22 Jeżeli to Wy Kibice czegoś nie zrobicie nikt się tym nie zajmie.. Jeśli pseudokibiców jest tak niewielu to dlaczego wielotysięczny tłum nie może wypersfadować tym matołom kto tu rządzi? Trochę przypomina mi to sytuację gdzie na ulicy jakiś huligan kopie leżącego ,a wszyscy udają że nic się nie dzieje.. Słowo nie wystarczy tu trzeba czynów.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak.kraków Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 13:01 W "Gazeta Sport" ktoś z redaktorów niezbyt dał niezbyt fortunny tytuł do artykułu traktujacym o burdach pseudokibiców Legii i Cracovii.Pisząc "bandyci z Cracovii"miał na myśli może kogoś z zawodników klubu? Może jakiegoś piłkarza?A może hokeistów,hokeistki lub kolarzy czy szachistów bo chyba nie zarząd? Mam nadzieję że odróżnia pojęcie klubu od jego kibiców i przeprosi klub. Kibic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal82 Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.ds14.agh.edu.pl 11.04.05, 13:24 w zupelnosci sie zgadzam z przedmowca. pseudokibice stanowia niewielki odsetek ludzi na trybunach...moze im trzeba pomóc,bo sa to ludzie zagubieni, niewykształceni, prawdopodobnie tez bezrobotne sterydy. Takiego pseudokibola nie spotkasz na ulicy samego z szalikiem identyfikujacego sie ze swoją druzyną,bo sie poprostu boją. To są zwierzęta stadne, bez stada nie sa tym samym co w stadzie. Mówią tyle ze oddadzą życie za swoją drużynę/klub, wiec czemu by im tego nie umozliwic. Wystarczyłoby z Polski wydzielic kwadrat 100mx100m, stworzyc tam niezalezny kraj, gdzie nie ma zadnego prawa. I tam organizowac wojny klubowe na noże,siekiery etc. Ciekawe ilu z nich wszystkich by się tam pokazało, pewnie nikt, taki woli zasztyletowac bezbronnego goscia na ulicy po zmierzchu, zamaskowanym rzucic czyms z tłumu w strone sasiedniej trybuny. Poza tym dobrym sposobem byly by na nich kary. Nie pieniezne bo te ćwoki i tak nie zapłacą, a jesli juz zapłacą to z pieniędzy pobitego goscia. Oni nie mają skrypułów. Pakowac ich trzeba do obozów pracy na miesiąc gdzie kilofem będą przez całą swoją odsiadke rozwalac kamienie a potem klejem je sklejac i znowu rozwalac,,, a po odsiadce zrobic mu tatuaz na czole z nazwą klubu z którym sie identyfikował... hehe ... albo zamknac ich w wiezieniu i powiedziec wspolwiezniom ze sa pedofilami :P ... pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Brawo michal82 !!!! IP: 82.160.108.* 11.04.05, 14:51 zgadzam się w 100 % !!!! i jescze jedno mi się nasunęło, coraz więcej ludzi zauważ a to, ze jednak w Polsce są prawdziwi kibice, nie chuligani !!!! i trzeba to wykorzystać w wyplenieniu tych debili !!! pzdr. dla wszystkich kibiców... prawdziwych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek_gkm Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.econ.uni.torun.pl 11.04.05, 13:27 Przyznam ze od samego poczatku zastanawialem sie czy te pojednania przetrwaja choc tydzien, no i niestety... To nie sa ludzie normalni, tylko banda debili, ktorzy nie maja nic wspolnego z kibicani. Wstyd! Jednak pocieszam sie, ze moze nie jest to tak czarny obraz jak sie wydaje, wierze ze znalazlo sie choc kilku w kazdym miescie, ktorzy wzieli te pojednanie sobie do serca i tak juz pozostanie. Cieszmy sie choc tym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Darek ZAMKNĄĆ stadiony!!! IP: 212.160.200.* 11.04.05, 13:31 jeżeli nie potrafimy upilnować kilku debili to zamknąć ten cyrk, szkoda moich podatków na pilnowanie słabych meczy ... ci "ludzie: nie znaja żadnej świętości, czy nie można ioch karać finansowo??? bo za ich "pudło" też nie mam zamiaru płacić ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek_gkm Re: ZAMKNĄĆ stadiony!!! IP: *.econ.uni.torun.pl 11.04.05, 13:39 to nie jest zadna metoda! dlaczego kluby i normalni kibice maja ponosic konsekwencje postepowania bandy lysych bezmozgich dresiarzy?! Jedyna metoda jest zaostrzenie kar wlasnie dla tych ktorzy rozroby robia, ale do tego konieczna jest lepsza praca policji i sadow! ci debile musza wiedziec ze odpowiedza z aswoje czyny, dopoki sa nietykalni to niestety nic sie nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
szarak54 Re: ZAMKNĄĆ stadiony!!! 11.04.05, 14:45 Zamknąć stadiony!!! Natychmiast!! Nie mam zamiaru ze swoich podatków dopłacać do bandytów i debili, którzy niczego się nie nauczyli z minionego tygodnia i niczego sie już nie nauczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 14:21 nie ma ze boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Wstyd i żenada !!!! IP: 82.160.108.* 11.04.05, 14:47 czy naprawdę nie można tych debili i chuliganów sprowadzic na ziemię !!! kilkunastu bandytów sieje ferment na całą polska ligę i na prawdziwych kibiców !! ile to jeszcze będzie trwało !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TATA_WIKTORA Kibic nie bandyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 14:46 Kto inny się jednał, akto inny prał po mordach. I tak jest 2; 1 dla tych pojednanych. Nie mówmy, że wszyscy kibice zepsuli pojednanie, bo to kłamstwo. Pojednanie chciało dla uciechy popsuc kilku bezmózgich bandziorów. I oni z takich artykułów na pewno ciesza sie najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: 195.47.201.* 11.04.05, 15:02 Zgadzam się z szanownym przedmówcą - na określenie kiboli-debili mam nowe hasło: KIBOLE-GŁUPOLE! Zrobiłbym im egzamin z wiedzy o piłce nożnej i zapewne chu... by wiedzieli. Jedynie na temat swojego klubu wiedzą sporo, ale i tę wiedzę ktoś im wkrótce wybije pałą z ich durnych łbów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abiks1981 Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: 82.160.21.* 11.04.05, 15:05 Wiedziałem że tak będzie .Po co w ogóle mówić o pojednaniu skoro wiadomo ,że oprócz ludzi kochających sport są jeszcze popier...cy.Dużo ich w Krakowie ,na Śląsku są wszędzie.Nigdy nie będzie spokoju na stadionach dopóki tacy goście będą wchodzić na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tio Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 15:13 Pojednanie mozliwe ale tylko pod lufami karabinow albo pałami zomo. Ten motłoch musi czuć silną reke karmiąca ale też karzącą. To nie są bowiem ludzie ale troglodyci, ktorzy potrzebuja tanich rozrywek typu "wzajemne obicie sobie mordy po pijaku". To tak jakby chcieć wyplenić całe chamstwo z Polski... Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Incydenty z udziałem kibiców 11.04.05, 15:22 Wiecie co mi się marzy?? Marzy mi się, że któregoś pięknego dnia kiedy kibole zaczną zadyme piłkarze ich ukochanych drużyn powiedzą mamy to w d.pie nie będziemy grać przy takiej bandzie małpoludów. Zejdą z boiska i może zastrajkują. Albo może wprowadzić bezwględny zakaz wpuszania widzów na teren stadionu w czasie meczu. Nie ma sensu grać dla kogoś kto nie przyszedł zobaczyć meczu. Normalni ludzie obejrzą go sobie w tv. Maszerowali modlili się w imię czego?? Napluli na grób człowieka tylko dlatego że są małpoludami. Odmawiam człowieczeństwa istotom które nie potrafią zachować się jak ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 11.04.05, 15:36 Niestety autor tekstu myli sie co do jednej rzeczy w Sosnowcu. Wyzwisk nie bylo. Na pewno ze strony Zaglebia. LKS tez raczej nic nie spiewal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wurth Legia to my! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 16:19 Legia to my! Odpowiedz Link Zgłoś