Dodaj do ulubionych

Incydenty z udziałem kibiców

• Gość: gregski Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.google.com / 217.15.96.* 11.04.05, 11:15
      Deklaracje kiboli sa tyle warte co oni sami. Banda debili. Dlaczego polskie
      kluby nie wprowadza indentyfikatorow na ktorych zakodowane by byly wszystkie
      pseudo-osiagniecia a bez ktorych nie mozna by wejsc na stadion. Tym najbardzij
      zasluzonym mozna by go odebrac. Prowadzac taki rejestr, dalo by mozliwosc
      jakies kontroli nad tym stadem baranow.
      • Gość: r Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.acn.waw.pl 11.04.05, 11:36
      • Gość: Robert Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.acn.waw.pl 11.04.05, 11:39
        A więc króciutko. Identyfikatory miały być zapisane w ustawie o imprezach ale
        posłowie sie nie zgodzili a trudno wymagać (choc powinnismy) od klubów które
        naie mają czasami na ciepłą wode aby wychodziły przed szereg i wprowadzały coś
        co jets nieobowiazkowe.
        Co do rejestru to takie coś też miało być ale tu skoei nie popisała się Policja
        (czy MSWiA dokładnie) która przy okazji chciała ugrac dla siebie troche nowego
        sprzętu i wyszła jakaś ogromna suma i cały pomysła szlag trafił.
    • Gość: KeRaM Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 11:36
      jak widać tanie wina i prochy pozżerały resztki rozumu w ich wygolonych durnych
      łbach.Dopóki tacy debile będą wpuszczani na mecze i kluby wraz z policją i
      sądami nie wezmą się ostro za takich gnojków,to nigdy nie będzie normalnie,a
      chołota będzie wygrywała z prawdziwymi kibicami,którzy chociaż w wiekszości ,to
      cierpią przez idiotów.Pozdrowienia dla wszystkich prawdziwych kibiców w Polsce
    • Gość: leoś Nie da sie leczyć kogoś kto nie ma mózgu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 11:42
      Nie da sie leczyć kogoś kto nie ma mózgu. Pusto w głowach
      • dobrzepoinformowany A policja była na mszy pojednania ??? 11.04.05, 21:42
        Dziwna ta rzetelność dziennikarska ;-)
        cytuje:
        .."w niedzielę po zakończeniu meczu Cracovia - Legia doszło do awantury
        pomiędzy pseudokibicami Pasów a policją..."

Ludzie o czym wy piszecie?
        Za co wy pieniądze bierzecie ?

• morspoznan Re: Incydenty z udziałem kibiców 11.04.05, 11:45
      Porobić zdjęcia tych wszystkich bandytów i pokazać we wszystkich stacjach TV,
      pokazać ich w internecie, wysłać informacje do szkół jeżeli się uczą i zakładów
      pracy (pokazać ich zdjęcia w gablotach szkolnych i w zakładach pracy),
      rozwiesić plakaty z ich zdjęciami w miejscyu zamieszkania. Ośmieszać i
      pokazywać gdzie się da.
    • Gość: Olek Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: 62.148.85.* 11.04.05, 11:46
      MACIE KU.. TUPET !
    • jerry.maguire Bandyci powinni siedziec w wiezieniach ... 11.04.05, 11:49
      .. a jezeli chca sie nawracac to istnieje Duszpasterstwo Więziennictwa.
    • Gość: olgowa Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.icpnet.pl 11.04.05, 11:50
      nie ma kibiców w naszym kraju !!!!!
      są tylko psełdo kibice
      czy nie można ze spokojem obejrzec rywalizacji sportowej ??? Niech wszyscy
      psełdokibice wezma sie do pracy !!!!!! nad swoim zachowaniem !!!!!!
    • Gość: olgowa Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.icpnet.pl 11.04.05, 11:52
      zgadaz mis z tobą w zupe łności
    • Gość: antykibol Walić łysych stadionowych kretynów!!! IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.05, 12:14
    • Gość: Maciek Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.punkt.pl 11.04.05, 12:19
      Już najwyższy czas, żeby PZPN dokonał "ostatecznego rozwiązania" kwestii
      chuligaństwa na stadionach piłkarskich, bo wielu ludzi już teraz boi się
      chodzić na mecze, a jak na razie wszystko zmierza ku gorszemu...
    • Gość: gosc Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.crowley.pl 11.04.05, 12:24
      popieram przedmowce - naga prawda
    • Gość: zdesperowany. Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* 11.04.05, 12:33
      dlaczego takie rzeczy musza sie zawszwe dziac u nas? jak kilka lat temu odbyly
      sie zawody nach pouchar swiata w skokach narciarskich to tzw. kibice tez
      pokozali na jakie chamstwa ich stac. dlaczego my polacy nie potrafimy sie
      zmobilizowac, byc inni niz jakas tam wschodnioeuropejska prowincja, tylko
      zawsze sie znajdzie kilku debili, a do nich dolacza kolejni i kolejni. jak
      widac proby pojednania nic nie daja. trzeba lysych dresiarzy po prostu wyrznac
      jak bydlo przy chorobie wscieklych krow.
    • chrobry_nowogrodziec Re: Incydenty z udziałem kibiców 11.04.05, 12:33
      lejcie sie zwierzaki...co wam lepszego w zyciu zostalo? pare burd i klepanie
      bidy w kawalerce z zona i 5 bachorami bez zebow!
      co za idiota niszczy wlasny stadion? popis inteligencji, rujnujecie wasze
      klub...KSZO, Korona, GKS - zamnknac stadiony do konca rundy! Ciekawe gdzie
      sobie mecze poogladacie jak was nawet na kablowke nie bedzie stac...
      powodzenia zycze...
      • Gość: fatality Re: znieczulica społeczna czy strach? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 11.04.05, 13:22
        Jeżeli to Wy Kibice czegoś nie zrobicie nikt się tym nie zajmie.. Jeśli
        pseudokibiców jest tak niewielu to dlaczego wielotysięczny tłum nie może
        wypersfadować tym matołom kto tu rządzi? Trochę przypomina mi to sytuację gdzie
        na ulicy jakiś huligan kopie leżącego ,a wszyscy udają że nic się nie dzieje..
        Słowo nie wystarczy tu trzeba czynów..

• Gość: ak.kraków Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 13:01
      W "Gazeta Sport" ktoś z redaktorów niezbyt dał niezbyt fortunny tytuł do
      artykułu traktujacym o burdach pseudokibiców Legii i Cracovii.Pisząc "bandyci z
      Cracovii"miał na myśli może kogoś z zawodników klubu?
      Może jakiegoś piłkarza?A może hokeistów,hokeistki lub kolarzy czy szachistów bo
      chyba nie zarząd?
      Mam nadzieję że odróżnia pojęcie klubu od jego kibiców i przeprosi klub.
      Kibic.
    • Gość: michal82 Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.ds14.agh.edu.pl 11.04.05, 13:24
      w zupelnosci sie zgadzam z przedmowca.
      pseudokibice stanowia niewielki odsetek ludzi na trybunach...moze im trzeba
      pomóc,bo sa to ludzie zagubieni, niewykształceni, prawdopodobnie tez bezrobotne
      sterydy. Takiego pseudokibola nie spotkasz na ulicy samego z szalikiem
      identyfikujacego sie ze swoją druzyną,bo sie poprostu boją. To są zwierzęta
      stadne, bez stada nie sa tym samym co w stadzie.

Mówią tyle ze oddadzą życie za swoją drużynę/klub, wiec czemu by im tego nie
      umozliwic. Wystarczyłoby z Polski wydzielic kwadrat 100mx100m, stworzyc tam
      niezalezny kraj, gdzie nie ma zadnego prawa. I tam organizowac wojny klubowe na
      noże,siekiery etc. Ciekawe ilu z nich wszystkich by się tam pokazało, pewnie
      nikt, taki woli zasztyletowac bezbronnego goscia na ulicy po zmierzchu,
      zamaskowanym rzucic czyms z tłumu w strone sasiedniej trybuny.

Poza tym dobrym sposobem byly by na nich kary. Nie pieniezne bo te ćwoki i tak
      nie zapłacą, a jesli juz zapłacą to z pieniędzy pobitego goscia. Oni nie mają
      skrypułów. Pakowac ich trzeba do obozów pracy na miesiąc gdzie kilofem będą
      przez całą swoją odsiadke rozwalac kamienie a potem klejem je sklejac i znowu
      rozwalac,,, a po odsiadce zrobic mu tatuaz na czole z nazwą klubu z którym sie
      identyfikował... hehe ... albo zamknac ich w wiezieniu i powiedziec
      wspolwiezniom ze sa pedofilami :P ...

pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców
      • Gość: maly Brawo michal82 !!!! IP: 82.160.108.* 11.04.05, 14:51
        zgadzam się w 100 % !!!!

i jescze jedno mi się nasunęło, coraz więcej ludzi zauważ a to, ze jednak w
        Polsce są prawdziwi kibice, nie chuligani !!!! i trzeba to wykorzystać w
        wyplenieniu tych debili !!! pzdr. dla wszystkich kibiców... prawdziwych
    • Gość: wojtek_gkm Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.econ.uni.torun.pl 11.04.05, 13:27
      Przyznam ze od samego poczatku zastanawialem sie czy te pojednania przetrwaja
      choc tydzien, no i niestety... To nie sa ludzie normalni, tylko banda debili,
      ktorzy nie maja nic wspolnego z kibicani. Wstyd!
      Jednak pocieszam sie, ze moze nie jest to tak czarny obraz jak sie wydaje,
      wierze ze znalazlo sie choc kilku w kazdym miescie, ktorzy wzieli te pojednanie
      sobie do serca i tak juz pozostanie. Cieszmy sie choc tym...
    • Gość: Polak Darek ZAMKNĄĆ stadiony!!! IP: 212.160.200.* 11.04.05, 13:31
      jeżeli nie potrafimy upilnować kilku debili to zamknąć ten cyrk, szkoda moich
      podatków na pilnowanie słabych meczy ... ci "ludzie: nie znaja żadnej
      świętości, czy nie można ioch karać finansowo??? bo za ich "pudło" też nie mam
      zamiaru płacić ...
      • Gość: wojtek_gkm Re: ZAMKNĄĆ stadiony!!! IP: *.econ.uni.torun.pl 11.04.05, 13:39
        to nie jest zadna metoda! dlaczego kluby i normalni kibice maja ponosic
        konsekwencje postepowania bandy lysych bezmozgich dresiarzy?!
        Jedyna metoda jest zaostrzenie kar wlasnie dla tych ktorzy rozroby robia, ale
        do tego konieczna jest lepsza praca policji i sadow! ci debile musza wiedziec
        ze odpowiedza z aswoje czyny, dopoki sa nietykalni to niestety nic sie nie
        zmieni.
        • szarak54 Re: ZAMKNĄĆ stadiony!!! 11.04.05, 14:45
          Zamknąć stadiony!!! Natychmiast!! Nie mam zamiaru ze swoich podatków dopłacać do
          bandytów i debili, którzy niczego się nie nauczyli z minionego tygodnia i
          niczego sie już nie nauczą.
    • Gość: lol Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 14:21
      nie ma ze boli
      • Gość: maly Wstyd i żenada !!!! IP: 82.160.108.* 11.04.05, 14:47
        czy naprawdę nie można tych debili i chuliganów sprowadzic na ziemię !!!
        kilkunastu bandytów sieje ferment na całą polska ligę i na prawdziwych
        kibiców !! ile to jeszcze będzie trwało !!!!
    • Gość: TATA_WIKTORA Kibic nie bandyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 14:46
      Kto inny się jednał, akto inny prał po mordach. I tak jest 2; 1 dla tych
      pojednanych.

Nie mówmy, że wszyscy kibice zepsuli pojednanie, bo to kłamstwo. Pojednanie
      chciało dla uciechy popsuc kilku bezmózgich bandziorów. I oni z takich
      artykułów na pewno ciesza sie najbardziej
    • Gość: Ja Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: 195.47.201.* 11.04.05, 15:02
      Zgadzam się z szanownym przedmówcą - na określenie kiboli-debili mam nowe
      hasło: KIBOLE-GŁUPOLE! Zrobiłbym im egzamin z wiedzy o piłce nożnej i zapewne
      chu... by wiedzieli. Jedynie na temat swojego klubu wiedzą sporo, ale i tę
      wiedzę ktoś im wkrótce wybije pałą z ich durnych łbów.
    • Gość: abiks1981 Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: 82.160.21.* 11.04.05, 15:05
      Wiedziałem że tak będzie .Po co w ogóle mówić o pojednaniu skoro wiadomo ,że
      oprócz ludzi kochających sport są jeszcze popier...cy.Dużo ich w Krakowie ,na
      Śląsku są wszędzie.Nigdy nie będzie spokoju na stadionach dopóki tacy goście
      będą wchodzić na nie.
    • Gość: tio Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 15:13
      Pojednanie mozliwe ale tylko pod lufami karabinow albo pałami zomo. Ten motłoch
      musi czuć silną reke karmiąca ale też karzącą. To nie są bowiem ludzie ale
      troglodyci, ktorzy potrzebuja tanich rozrywek typu "wzajemne obicie sobie mordy
      po pijaku". To tak jakby chcieć wyplenić całe chamstwo z Polski...
    • lambert77 Re: Incydenty z udziałem kibiców 11.04.05, 15:22
      Wiecie co mi się marzy??
      Marzy mi się, że któregoś pięknego dnia kiedy kibole zaczną zadyme piłkarze ich
      ukochanych drużyn powiedzą mamy to w d.pie nie będziemy grać przy takiej
      bandzie małpoludów. Zejdą z boiska i może zastrajkują. Albo może wprowadzić
      bezwględny zakaz wpuszania widzów na teren stadionu w czasie meczu. Nie ma
      sensu grać dla kogoś kto nie przyszedł zobaczyć meczu. Normalni ludzie obejrzą
      go sobie w tv.
      Maszerowali modlili się w imię czego?? Napluli na grób człowieka tylko dlatego
      że są małpoludami. Odmawiam człowieczeństwa istotom które nie potrafią zachować
      się jak ludzie.
    • Gość: michal Re: Incydenty z udziałem kibiców IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 11.04.05, 15:36
      Niestety autor tekstu myli sie co do jednej rzeczy w Sosnowcu. Wyzwisk nie
      bylo. Na pewno ze strony Zaglebia. LKS tez raczej nic nie spiewal.
    • Gość: wurth Legia to my! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.05, 16:19
      Legia to my!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka