Gość: krakus IP: *.anixter.com 24.06.02, 18:25 i tylko dlatego aby sprawiedliwosc na tym swiecie wygrala ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: toler Gratuluje trafnego wyboru!!!:-) :-) IP: *.CUSTOMER.DSL.ALTER.NET 24.06.02, 19:02 Gość portalu: krakus napisał(a): > i tylko dlatego aby sprawiedliwosc na tym swiecie wygrala ! i mam nadzieje ze sie nie rozczarujesz:-) na pewno nie King Kahnem!!!:-) :-) :-) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pryk Re: PO RAZ PIERWSZY Z ZYCIU BEDE KIBICOWAL NIEMCOM IP: 195.117.41.* 25.06.02, 09:39 wybaczam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soyer Re: PO RAZ PIERWSZY Z ZYCIU BEDE KIBICOWAL NIEMCOM IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 10:25 Dokładnie tak samo jak ja. Strasznei nie lubię Niemców ale w tym przypadku GO GO DEUTSCHLAND!! Odpowiedz Link Zgłoś
vigor Re: PO RAZ PIERWSZY Z ZYCIU BEDE KIBICOWAL NIEMCOM 25.06.02, 10:29 ja też nie lubię niemców,lubię za to ich samochody Odpowiedz Link Zgłoś
spiralarchitect Re: PO RAZ PIERWSZY Z ZYCIU BEDE KIBICOWAL NIEMCOM 25.06.02, 10:46 Po co sie tu w ogole opowiadac za kims? Ja nie bede kibicowal ani jednym ani drugim, z roznych przyczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo151 Re: PO RAZ PIERWSZY Z ZYCIU BEDE KIBICOWAL NIEMCOM IP: *.waw.pdi.net / *.zamoyski.edu.pl 25.06.02, 12:56 Gość portalu: krakus napisał(a): > i tylko dlatego aby sprawiedliwosc na tym swiecie wygrala ! Jaka sprawiedliwość??? Przypomnij sobie mecz Niemców z USA!!!!!(ręka obrońcy) Odpowiedz Link Zgłoś