Dodaj do ulubionych

Derby kocha Rasiaka

IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 24.04.05, 22:07
k... czytam i nie wierze. Nie to zebym zle Rasiakowi zyczy, bo jako Polakowi
kibicuje mu z calych sil ale nie jestem sobie w stanie wyobrazic Rasiaka
porywajacego swoja gra kibicow. Sorry Greg - musze zobaczyc zeby uwierzyc!
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Derby kocha Rasiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 22:08
      No proszę, proszę :) Grześ znalazł swój mały raj na ziemi. Jak Warzycha w
      Atenach :) Gratulacje.
      • piwko2 Derby kocha Rasiaka 24.04.05, 22:17
        Ja nie ma pojecia cow tym Derby w nim widza.Szkoda ze nie mam mozliwości
        ogladania naszego drewnianego Grzesia w akcji.Moze tam gra inaczej niz w
        reprezentacji i wczesniej na naszym boiskach???Nie wierze ze drewniany Grzesiu
        moze tak dobrze grac.Mam nadzieje ze Derby awansuje i wtedy zobacze Rasiaka w
        telewizji.
        • kubasa pisknet.internetdsl.pl/Rasiak.avi 24.04.05, 22:31
          to uwierzta niedowiarki
          • Gość: szechtar donieck Nie wszyscy kochają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 22:34
            www.nepforums.co.uk/therams/showflat.php?Cat=&Number=17060&page=0&view=collapsed&sb=5&o=&fpart=1
            • Gość: PoleRam Re: Nie wszyscy kochają IP: *.kompania.net 25.04.05, 00:11
              albo nie doczytales watku do konca albo z twoim angielskim kiepsko koleś
              • Gość: szechtar donieck Re: Nie wszyscy kochają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 10:12
                Czy wiesz co to znaczy "nie wszyscy" - koleś?
          • Gość: aquanta Re: pisknet.internetdsl.pl/Rasiak.avi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 11:51
            Jesli zrobi cos takiego w reprezentacji cala Polska zakocha sie w Rasiaku
          • Gość: trusi Re: pisknet.internetdsl.pl/Rasiak.avi IP: *.waw.cdp.pl / 213.134.142.* 25.04.05, 12:37
            Dobra bramka:) go gregor go:)
        • Gość: http://wisla-multi Re: Derby kocha Rasiaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 22:32
          Bramki Rasiaka można obejrzeć na wisla-multi.com/
          Najpierw zobacz, również reakcje kibiców a potem sie wypowiadaj.

piwko2 napisał:

> Ja nie ma pojecia cow tym Derby w nim widza.Szkoda ze nie mam mozliwości
          > ogladania naszego drewnianego Grzesia w akcji.Moze tam gra inaczej niz w
          > reprezentacji i wczesniej na naszym boiskach???Nie wierze ze drewniany Grzesiu
          > moze tak dobrze grac.Mam nadzieje ze Derby awansuje i wtedy zobacze Rasiaka w
          > telewizji.
        • Gość: Oxford Re: Derby kocha Rasiaka IP: *.server.ntli.net 25.04.05, 09:03
          Zaluj ze nie mozes widziec jak gra. Ja mam to szanse i ciesze oczy jego gra. Pzdr.
          • Gość: hello Re: Derby kocha Rasiaka IP: *.aster.pl 25.04.05, 09:07
            Potwierdza się że druga liga angielska jest słabiutka
        • Gość: Kazimierz Re: Derby kocha Rasiaka NO PEWNIE!!! IP: *.aster.pl 25.04.05, 15:33
          a co wy myśleliście, przecież Grzesiek jest z Polski, z Groclinu, z Idea
          Extraklasa - to jak go by mieli w takim Derby nie podziwiać???!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: zb Prima Apriilis w tym roku spóźniony czy jak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 01:09
        W Anglii wycięli dawno wszystkie lasy i teraz drewno jest w cenie....
        • Gość: zgrzyt no i co małe ch..ki drewniane co pluliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 14:39
          no i co małe ch..ki drewniane co pluliście na Rasiaka, łyso wam drewniaki,
          Rasia jest wielki :DDDDDDD
    • Gość: pingwin no nie źle... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 22:20
      heh nie byłem fanem jego talentu no ale to ile goli strzela w Derby b. mnie
      cieszy oby sobie wywalczył awans do Premiership i zobaczymy go next sezon
      canal+... powodzenia...
      • Gość: chris*** Re: no nie źle... IP: 85.124.47.* 24.04.05, 22:36
        dolaczam sie do zyczen
    • Gość: jerry008 No i jak Wam w buzi ??? IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 24.04.05, 22:21
      Drewniak mowicie ! Nic za darmo nie dostaje, dusza sie raduje jak tak o nim
      pisza> Oby tak dalej !! Brawo Grzegorz !
    • Gość: Raq Re: Derby kocha Rasiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 22:22
      Ciekawy artykuł, choć troszkę wydaję się być naciągany... Nie zmienia to faktu
      że Rasiak zostal doceniony i bardzo dobrze. Może w końcu skończą się głupawe
      teksty na forum pod jego adresem...
      • Gość: syphon Re: Derby kocha Rasiaka IP: *.chello.pl 25.04.05, 08:34
        Ani trochę nie naciągany, jeśli znasz angielski to poczytaj sobie forum kibiców
        derby na therams.com.
    • Gość: qwert Re: Derby kocha Rasiaka IP: *.icpnet.pl 24.04.05, 22:27
      Jak zwykle internetowi zakompleksiency w akcji.

Brawo Grzegorz !!! Serce rosnie po takich artykulach.
      Jest jednym z niewielu ktorym ostatnio powiodlo sie zagranica. I to w lidze
      silniejszej od polskiej, o co nie trudno tak na marginesie.
      • Gość: Pawlak Re: Derby kocha Rasiaka IP: *.itcomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 22:38
        ...jest kilka wytłumaczeń tego stanu rzeczy...

1) w Anglii dobra ziemia - drewno lepiej rośnie !!!!
        2) w Polsce drewna mamy aż nadto, dlatego nie podniecamy się nad nim. natomiast
        w Anglii mało drewna - od razu byli oczarowani Cudownym Dzieckiem Polskiego
        Drewna
        3) podobno jego drwalem/menadżerem* jest Rysio z Klanu - on wszystko zrobi,
        żeby Grażynka nie krzyczała... *(niepotrzebne skreślić - chyba że ktoś nie
        widzi różnicy)

a tak na serio...to gratuluje Panu Rasiakowi...tylko, jakoś w reprezentacji
        umie Pan tylko stać, stać, stać...i tracić piłki... wiec o co tu chodzi ??...
        tutejsza ziemia mało odżywcza ??... dziwne ...
        • Gość: zgrzyt no i co małe ch..ki drewniane co pluliście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 15:02
          no i co małe ch..ki drewniane co pluliście na Rasiaka, łyso wam drewniaki,
          Rasiak jest wielki :DDDDDD
      • Gość: Kruk Re: Derby kocha Rasiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 23:22
        wLasnie jestesmy w mojej willi i popijamy z Rasiakim zimne piwko. Wiem, ze
        bedzie z niego kozak, bo juz drugiego piwka nie chcial.
      • Gość: ?? Re: Derby kocha Rasiaka IP: *.aster.pl 25.04.05, 08:34
        tylko się odp...od polskiej ligi zakompleksieńcu
      • Gość: ACMilan77 Re: Derby kocha Rasiaka IP: 212.160.123.* 25.04.05, 08:40
        Brawo Grzesiu...oby tak dalej!!!
    • Gość: Leni Re: Derby kocha Rasiaka IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.04.05, 22:39
      Ja też chcę go pokochać, ale za mecze w reprezantacji, a na razie to raczej
      skłaniam się do fatal attraction. W drużynie Rams gra rzeczywiście imponująco.
      Wykaż się Grzesiu jako biało-czerwony! Czekam niecierpliwie
      • Gość: hasan Re: Derby kocha Rasiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 22:52
        nie pękajcie Rasiak się wykarze w reprezentacji
        musi się tylko trafić TEN mecz a potem pójdzie jak
        z nut :) jeszce będzie królem strzelców na MŚ 2006 ;P
        ja Wam to mówie!!!
      • Gość: Pride guy Re: Derby kocha Rasiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 23:00
        a ja widziałem jego bramki i troche akcji i jestem przekonany, iż poradziłby
        sobie w Premiership! Tekst nie jest naciągany, tam go naprawdę kochają, poza
        tym w UK piłka nożna to coś więcej , niż u nas... niestety. Ludzie mają kasę
        (39 funciaków za koszulkę) i w czasie niedzielnego meczu na pięknym Pride Park
        nie myślą o tym, czy w poniedziałek wyrzucą ich z pracy... Takie marzenie:
        przyjeżdżam metrem na Legię - 35 tys. miejsc na nowiutkim stadionie i wokół
        mnie ludzie bardziej uśiechnięci, niż po remisie z Łęczną...
        ok, ale nie o tym miałem pisać
        Well done Raziak! (tak mówią angielscy dziennikarze)
    • Gość: mleko Re: Derby kocha Rasiaka IP: *.interkam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 23:00
      a Juve kocha NEDVEDA!!!!!! GRAZIE GRANDE PAVEL!!!!!!!
    • Gość: mleko A JUVE KOCHA NEDVEDA!!!!!!!!! IP: *.interkam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.05, 23:01
      j.w.
    • Gość: cyg@nek To Janas robił z Rasiaka pajaca. IP: *.osk.enformatic.pl 24.04.05, 23:02
      Rasiak miał zawsze wiele zalet: był waleczny, dostrzegał partnerów, dobrze grał
      głową. Miał bardzo dobre mecze z Węgrami i Serbią oraz w barwach Groclinu, ale
      wtedy grał w ataku z Niedzielanem. Później Janas zostawiał go w ataku samego i
      był to zupełny niewypał, bo Grześ nie miał ani szybkości, ani dryblingu. Do
      kogo miał odgrywać? Bardzo dobrze, że odnalazł się w Derby. Przestańmy
      narzekać, bo dobry sezon to nie przypadek. Nasi trenerzy muszą się nauczyć
      wykorzystywać predyspozycje piłkarzy (bo Krzynówek może grać w każdym systemie,
      ale on jest tylko jeden), a nie tworzyć modelowe "diamenciki" i kazać w nich
      grać piłkarzom, bo qpa z tego wychodzi.
      • Gość: hehe Re: To Janas robił z Rasiaka pajaca. IP: *.aster.pl 25.04.05, 08:33
        Reprezentant kraju grający w drugiej lidze powinien być bohaterem miasta w
        którym gra. Wszystko!
      • Gość: Herman Re: To Janas robił z Rasiaka pajaca. IP: *.crowley.pl 25.04.05, 10:33
        Dobrze że makaroniarze oddali go do Derby bo u makaronów by się zmarnował.
    • Gość: kow drewno pozostanie drewnem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.04.05, 23:26
      A tak na serio, gratulacje! Niemalo frustracji sie najadlem z powodu gry
      Rasialdo w reprezentacji. Fajnie wiec, ze przynajmniej w drugoligowym klubie
      nasz Drewnopoulos dobrze sie spisuje.
      P.S. czy strony o Drewniaku, ktore wykielkowaly na jesieni, gdzies jeszcze
      istnieja? i jak reaguja na ostatnie sukcesy sportowe?
      • Gość: Mario www.grzesiurasiak.friko.pl IP: *.c155.petrotel.pl 25.04.05, 03:30
        www.grzesiurasiak.friko.pl
    • Gość: Sebastian Kocha Rasiaka?! IP: *.mok.waw.pl / *.mok.waw.pl 25.04.05, 00:03
      też jestem zaskoczony tą opinią i jego poczynaniami?
      w Polsce wydawał mi się wyraźnie lalkowaty na boisku
      może w Angli zdobył charyzmę?:))
      życzę mu, żeby wywalczył z Derby awans do Premiership:))
      to będzie dużo znaczyć
    • Gość: lfc_fan Tak trzymac Greg :))) IP: *.mil.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 00:49
      Musze przyznac, ze Rasiak irytowal mnie swoja gra w reprezentacji od samego
      poczatku. Mimo szczerych checi nie udalo mi sie obejrzec ani jednego dobrego
      meczu w jego wykonaniu, a jego mordercze wysilki by choc jeden raz zgasic pilke
      wolaly o pomste do nieba. Ostatnio jednak widzialem jego bramke ze Stoke i w
      pierwszej chwili nie moglem uwierzyc ze to Rasiak strzelil... Ba, w ogole nie
      moglem uwierzyc, ze taka bramke moze Polak strzelic. Ale w powtorce i na
      zblizeniu okazalo sie ze to faktycznie on, nasz Rasialdo :)) Takze zycze mu
      wszystkiego najlepszego, niech forma klubowa przelozy sie wreszcie na
      reprezentacje!
      • Gość: rasaman Re: Tak trzymac Greg :))) IP: *.jersyc01.nj.comcast.net 25.04.05, 02:27
        grrzesiu bravo!
        tak dalej dzieciak i bedzie bajera!
    • Gość: ms Re: Derby kocha Rasiaka IP: *.devs.futuro.pl 25.04.05, 02:32
      Jeśli macie jakieś wątpliwości polecam lekturę bramek strzelonych przez
      Grzegorza.... kilku naprawdę nie powstydziłyby się tuzy światowej
      piłki...poważnie, sam nie wierzyłem dopuki nie zobaczyłem na własne oczęta...
    • Gość: Jurek Re: Derby kocha Rasiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 02:50
      Człowieku małej wiary ;)
    • Gość: Kooba Strzela gole przeciez IP: *.adsl.ttn.net 25.04.05, 04:51
      Mozecie o nim mowic "drewniany" i oceniac jego umiejetnosci jak chcecie, ale
      bramki strzela i tego mu nikt nie odbierze. A po strzelonych bramkach sie
      ocenia napastnika, nie? Pozdrawiam!
    • Gość: greg i teraz wszyscy krytykanci moga mnie pocalowac w D IP: *.zak.com.pl / *.zak.com.pl 25.04.05, 07:28
      :)
    • Gość: mm Re: Derby kocha Rasiaka IP: 193.109.212.* 25.04.05, 07:29
      Coś w tym jest ... ja też nie mogę uwieżyć
    • Gość: lolo Re: Derby kocha Rasiaka IP: *.eia.pl 25.04.05, 07:40
      Powinni jeszcze Rysia z klanu sciagnac na rozgrywajacego i powalczyc z Chelsea w
      przyszlym sezonie bez kompleksow:P
    • Gość: inż. obserwator McFarland nie faulował Lubańskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 07:54
      Panie kolego redaktorze, fakty, tylko fakty, proszę o fakty. Włodek Lubański
      grał z niewyleczoną kontuzją i po minięciu McFarlanda sam upadł na murawę. Nie
      wytrzymały wiązadła. Proszę o FAKTY.
      • Gość: les paul Re: McFarland nie faulował Lubańskiego IP: *.aster.pl 25.04.05, 08:31
        Tak jest.
        • Gość: kow Re: McFarland nie faulował Lubańskiego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.04.05, 10:10
          o, to ciekawe bo ja zawsze myslalem, ze faulowal ;)
          • Gość: les paul Re: McFarland nie faulował Lubańskiego IP: *.aster.pl 25.04.05, 10:27
            większośc kibiców i - jak widać - redaktorów piłkarskich tak myśli, wbrew
            prawdzie o tamtym wydarzeniu

Lubański powinien wreszcie powiedzieć to w telewizji, bo sytuacja nieładna, NIE
            FAIR
            • Gość: les paul Re: McFarland nie faulował Lubańskiego IP: *.aster.pl 25.04.05, 10:34
              PS. Trochę a propos'. Widziałem niedawno rozmowę z Diego Maradoną na temat jego
              dwoch słynnych goli w meczu z Anglią w Meksyku na MŚ. Diego powiedział, że jego
              słynny rajd przez pół boiska zakończony bramką wszechczasów był możliwy raczej
              tylko dlatego, że grał przeciw Anglikom - "Anglicy są tacy, że jak już ich
              przejdziesz to odpuszczają, nie koszą, są najszlachetniejszymi graczami..." -
              bardzo poruszającve słowa Maradony...

I jak widać dosc wyraźnie w 1973 Lubański przechodzi zwodem McFralanda, który
              nie kosi go, a Lubański pada kilka kroków po przejściu McFarlanda. Sędzia
              dopiero po minucie decyduje się na żółtą kartkę. McFarland był czysty...
              • Gość: Leni Re: McFarland nie faulował Lubańskiego IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.04.05, 17:40
                Ja tam McFarlanda najlepiej zapamiętałam jak przytrzymał Latę, ciągnąc go za
                koszulkę w pamiętnym meczu na Wembley. Grzesiu pędził sam na bramkę i byłby gol
                jak nic. Anglicy są jednak trudni do przejścia.
                • Gość: les paul Re: McFarland nie faulował Lubańskiego IP: *.aster.pl 29.04.05, 20:59
                  ooo, to był historyczny moment...coś jak Kasperczak który w meczu o tak samo
                  ważną stawkę przez 15m ciagnął za koszulkę Brazylijczyka '74

ale obaj Kasperczak i McFarland nie łamali nóg...
    • Gość: lobo Brawo Grzesiek!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.04.05, 07:55
      Chlopak z ambicja, nie tak ja Zuraw czy Franek odcinajacy tylko kupony w
      ogorkowej lidze! Obejrzyjcie sobie 1 bramke z meczu Derby - Forest. Zaden
      Wislak by tam nogi nie wstawil, a Grzesiek wpakowal glowe... To walczak, a tacy
      daleko zachodza...
      • Gość: xxxca Za Maćka i Tomka ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 08:22
        już Rasiak i Niedzielan byli i co???? Ale to dobrze że go chwalą w Anglii i
        niech tam narazie.........zostanie
      • Gość: eeeeeeh Re: Brawo Grzesiek!!! IP: *.aster.pl 25.04.05, 11:44
        chrzanisz, facet przechodzi do gorszej ligi i gorszego sportowo klubu żeby
        lepiej zarabiać a ty odwracasz jeszcze kota ogonem, że niby strasznie sportowy
        i szlachetny gest wykonał

Brawo Franek i Żuraw - szacunek!
    • Gość: les paul Re: Mc FARLAND, POL, LUBAŃSKI IP: *.aster.pl 25.04.05, 08:30
      Roy McFarland [faulował Włodzimierza Lubańskiego w 1973 roku powodując jego
      długoletnią kontuzję - red.].

NO TO MOŻE CZAS JUŻ na PRAWDĘ redattore. McFarland wcale nie faulował
      Lubańskiego - o czym od zawsze trąbią polscy dziennikarze. Lubański doznał
      cięzkiej kontuzji poniewaz przystąpił do meczu po długiej przerwie, był
      nieprzygotowany, a noga wysiadła mu bez żadnego faulu, w czasie szybkiego
      rajdu, już po przejściu McFarlanda, który nie faulował go. Lubański sam
      napisał to w swoich wspomnieniach. Szkoda, że w 1973r. nie rzekł słówka w
      obronie niesłusznie potępianego Mc Farlanda...
    • Gość: Alphonsinho druga, jednak IP: *.aster.pl 25.04.05, 08:40
      Żeby miec pewność trzeba by w tym Derby zobaczyć kilku innych naszych
      napastników - czy nie radziliby sobie w tej drugiej lidze tak samo jak Greg

w drugiej lidze, drugoligowi obrońcy, drugoligowe gole
      Rasiak może być zadowolony, powodów do dumy sportowej dla sznującego się kibica
      polskiego - nie widzę, naprawde nie widzę jeszcze - pierwsza liga,
      reprezentacja, to jest sprawiedliwy tytuł do sławy, nie druga liga
      • pzzm Re: druga, jednak 25.04.05, 10:12
        Championship Division (2 liga angielska) jest lepsza niz polska Idea
        Ekstraklasa, slowo. Wyobraz sobie takie Derby (bo o tym klubie artykul) grajace
        z czolowka polskiej ligi. Nie zebym nie wierzyl w naszych, ale wiecej niz 5
        zlotych na zwyciestwo Polakow bym nie postawil. Nie ta taktyka (o ile mozna o
        jakiejs mowic w angielskim wykonaniu), nie ta organizacja klubu, nie to
        ogranie. I choc polscy pilkarze moze maja umiejetnosci albo talent na to zeby
        grac w Premiership to calosciowo polskie druzyny mieszcza sie najwyzej na
        poziomie 2. ligi angielskiej, niestety. Poza tym, gdzie w Polsce na mecz
        przychodzi po 15-20 tysiecy widzow? Co kolejke... No gdzie? Czasem w Lubinie,
        czasem w Poznaniu i to wsio. Na Legii sie chyba nawet tyle nie zmiesci.
        • Gość: Alphonsinho Re: druga, jednak IP: *.aster.pl 25.04.05, 10:25
          A jednak to ten Rasiak - wychowanek tej naszej polskiej ligi - jest gwiazdą
          Derby, najwspanialszym piłkarzem jakiego widzieli tam w ostatnich 10 latach...
          Nie daje ci to do myslenia?

Ten Rasiak który w Groclinie był jednym z 3 najlepszych (Niedzielan, Mila) w
          Derby jest bezapelacyjnie numero uno, wywołuje szał swoją grą - i to po kilku
          miesiącach bez treningu i po - nadal - kiepskich występach w kadrze Polski. Nie
          daje ci to do myślenia?

Skąd wy ludzie bierzecie to swoje przekonanie że druga angielska taka
          mocniejsza...hm...
          • Gość: SYFON Re: druga, jednak IP: *.chello.pl 26.04.05, 14:32
            > Ten Rasiak który w Groclinie był jednym z 3 najlepszych (Niedzielan, Mila) w
            > Derby jest bezapelacyjnie numero uno

Nie wiem skąd wziąłeś to przekonanie. Nie jest Bezapelacyjnie numerem jeden. Gra
            tam jeszcze jeden Hiszpan i mają też swojego ulubieńca Anglika, więc sytuację ma
            podobną jak w Groclinie.
            • Gość: eeeeh Re: druga, jednak IP: *.aster.pl 29.04.05, 20:57
              ale pie....lisz
              Greg jest NUMBER 1 w Derby a ty tu o jakims hiszpanie i ulubieńcu - nie
              czytałeś ile koszulek się sprzedaje (RASIAK!), ile goli strzelił??
      • Gość: herman Re: druga, jednak IP: *.crowley.pl 25.04.05, 10:35
        w ich I lidze może Wisla by poradziła a poza tym chyba nikt.
        • Gość: Alphonsinho Re: druga, jednak IP: *.aster.pl 25.04.05, 10:37
          może tak, może nie - wiem tylko że poprzedni klub Rasiaka eliminował
          pierwszoligowe drużyny angielskie i niemieckie - o grze z którymi Derby na
          razie może sobie tylko pomarzyć

takie sa fakty, a gdybania są owszem - takie jak piszesz
    • Gość: optymista Po prostu IP: *.neuroinformatik.ruhr-uni-bochum.de 25.04.05, 10:16
      Styl gry Derby pasuje do Rasiaka a nie do polskiej reprezentacji...
      • Gość: rok1978 Re: Po prostu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.05, 10:57
        najwazniejsze ze chlopak znalazl dla siebie miejsce na boisku. Gra pilke jaka
        gra. Kibicie za nim szaleja. I oto chodzi. Wtedy radosc z gry i gole przychodza
        same.
    • mario86 Re: Derby kocha Rasiaka 25.04.05, 11:40
      Jeśli tak bardzo go kochają to mogą go sobie zatrzymać. Powiem więcej: Derby
      zatrzymujcie Drewniaka u siebie, gdy on dostaje powołanie na kadrę!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka