Gość: młodzieżowiec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 08:53 znam go z lat gdy zajmował się jeszcze frakcją. Młody, uczciwy. On by się nadawał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sldowiec Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 08:58 jestem za. Świetny Kandydat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miron Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 20:15 W życiu co to za kandytat, on przecirz , ciągle w ELEA kupuje alkohol, jak sie wyraza, to przeciez mlody szczaw i niekulturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były radny Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:00 byłem z nim w Radzie Dzielnicy sródmieście. Mile go wspominam. Ale jest zbyt uczciwy aby go wybrali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:01 lubięgo go. Jest o.k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezadowolony Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:02 mimo takiego wieku nic nie osiągnął. Może coś nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? a kto... Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:04 a kim on jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MRM Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:06 no własnie czy on jeszcze zajmuje się polityka. Czy tez nie. Znam go z Młodzeżowej Rady Miasta. Dobry organizator. Zawsze wierny lewicy. Ciekawe co on teraz porabia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: impra Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:07 no właśnie. Spoko gość. Dawniej to chodził po knajpach. Ale teraz go wogóle nie widzę. czyżby sie ustatkował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakans Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:08 świetny gość mogę na niego głsować. Znam go jeszcze z wakansu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawicowiec Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:09 co ten czerwony komuch.... Fuj...Fe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewicowiec Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:22 uważam, że jest dobrym kandydatem. Ma doswiadczenie. Wiele osób go zna z biura jako asystenta. Jest o.k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpina Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: 212.87.241.* 10.06.05, 10:40 Ha ha ha młody uczciwy i co tam jeszcze. Juz chyba żaden przymiotnik nie pasuje do tego zarozumialca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.ipt.aol.com 11.06.05, 01:36 bueheheheheheheheh.... piotrus byl zawsze lepszy w bajerowaniu lasek z wakansu niz w rzadzeniu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a co Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 09:55 no właśnie. Czy on rzeczywiście kiedyś rządził? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 09:56 śmieszy mnie to co piszecie. Nie znam faceta. Ale chyba jeśli dobrze bajeruje i to laski to chyba jest dobrym politykiem nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 10:00 co to za facet ten Piotr Krawczyk. Czy był zlustrowany czy też nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 10:07 znam Piotrka. Wesołek... nadaje się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 10:11 a co jego nazwisko robi na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znam Piotra Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:01 znam Piotra, dobry i uczynny chłopak. Ja bym go poparła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a co u niego Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:47 no właśnie a co u Piotrka. Gdzies ostanio go nigdzie nie widać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:53 znam Piotra i go popieram. Nawet jeżeli lubi się bawić to chociaż nie udaje świętego. Piotrze z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:54 no fajnie, że jest ktos na wątku którego znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 13:19 znam Piotrka. Kiedyś należałem do Frakcji i z nim działałem. To dość energiczny chłop. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s. Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:20 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 14:20 no wreszcie ktoś znajomy. Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat 13.06.05, 14:36 Heh... Pewnie 90% z tych postów, które tu są napisała ta sama osoba, tylko pod różnymi nickami... Nie ma jak dobra propaganda... Moze jak juz ktos sie wychylił z jego "kandydatura" to podałby więcej informacji na jego temat? Skończył w ogóle jakąs szkołę? Bo to co widze to wepchał sie w jakąś pseudo radę, a jego najwieksza zaleta jest bajerka dziewczyn... Moim zdaniem, kolejny niewypał P.s. Poza tym nie wiem czy zyczyłby sobie, aby jego imie i nazwisko wymieniac na forum - chyba, ze to zlecona akcja z kontrolowanymi postami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEJJJJJJJJJJJJJ Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 14:39 Post z 14.36, a u mnie dopiero 14.32 (oczuwiście w komputerze). JAK TO MOŻLIWE???? Odpowiedz Link Zgłoś