Dodaj do ulubionych

Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 08:53
znam go z lat gdy zajmował się jeszcze frakcją. Młody, uczciwy. On by się
nadawał.
Obserwuj wątek
    • Gość: sldowiec Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 08:58
      jestem za. Świetny Kandydat!!!
      • Gość: Miron Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 20:15
        W życiu co to za kandytat, on przecirz , ciągle w ELEA kupuje alkohol, jak sie
        wyraza, to przeciez mlody szczaw i niekulturalny.
    • Gość: były radny Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:00
      byłem z nim w Radzie Dzielnicy sródmieście. Mile go wspominam. Ale jest zbyt
      uczciwy aby go wybrali.
    • Gość: znajomy Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:01
      lubięgo go. Jest o.k.
    • Gość: niezadowolony Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:02
      mimo takiego wieku nic nie osiągnął. Może coś nie tak?
    • Gość: ? a kto... Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:04
      a kim on jest...
    • Gość: MRM Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:06
      no własnie czy on jeszcze zajmuje się polityka. Czy tez nie. Znam go z
      Młodzeżowej Rady Miasta. Dobry organizator. Zawsze wierny lewicy. Ciekawe co on
      teraz porabia.
    • Gość: impra Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:07
      no właśnie. Spoko gość. Dawniej to chodził po knajpach. Ale teraz go wogóle nie
      widzę. czyżby sie ustatkował.
    • Gość: wakans Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:08
      świetny gość mogę na niego głsować. Znam go jeszcze z wakansu....
    • Gość: prawicowiec Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:09
      co ten czerwony komuch.... Fuj...Fe...
    • Gość: lewicowiec Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:22
      uważam, że jest dobrym kandydatem. Ma doswiadczenie. Wiele osób go zna z biura
      jako asystenta. Jest o.k.
    • Gość: kpina Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: 212.87.241.* 10.06.05, 10:40
      Ha ha ha młody uczciwy i co tam jeszcze. Juz chyba żaden przymiotnik nie pasuje
      do tego zarozumialca
    • Gość: . Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.ipt.aol.com 11.06.05, 01:36
      bueheheheheheheheh....

piotrus byl zawsze lepszy w bajerowaniu lasek z wakansu niz w rzadzeniu:)
    • Gość: a co Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 09:55
      no właśnie. Czy on rzeczywiście kiedyś rządził?
    • Gość: pytanie Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 09:56
      śmieszy mnie to co piszecie. Nie znam faceta. Ale chyba jeśli dobrze bajeruje i
      to laski to chyba jest dobrym politykiem nie....
    • Gość: zdziwiony Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 10:00
      co to za facet ten Piotr Krawczyk. Czy był zlustrowany czy też nie...
    • Gość: za Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 10:07
      znam Piotrka. Wesołek... nadaje się.
    • Gość: zdziwiony Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 10:11
      a co jego nazwisko robi na forum?
    • Gość: znam Piotra Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:01
      znam Piotra, dobry i uczynny chłopak. Ja bym go poparła
    • Gość: a co u niego Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:47
      no właśnie a co u Piotrka. Gdzies ostanio go nigdzie nie widać?
    • Gość: tomek Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:53
      znam Piotra i go popieram. Nawet jeżeli lubi się bawić to chociaż nie udaje
      świętego. Piotrze z Tobą.
    • Gość: ela Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 12:54
      no fajnie, że jest ktos na wątku którego znam.
    • Gość: arek Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 13:19
      znam Piotrka. Kiedyś należałem do Frakcji i z nim działałem. To dość energiczny
      chłop. Pozdrawiam
    • Gość: s. Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:20
      :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

<lol>
    • Gość: jarek Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 14:20
      no wreszcie ktoś znajomy. Popieram.
      • ulisses_czwa Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat 13.06.05, 14:36
        Heh... Pewnie 90% z tych postów, które tu są napisała ta sama osoba, tylko pod różnymi nickami... Nie ma jak dobra propaganda... Moze jak juz ktos sie wychylił z jego "kandydatura" to podałby więcej informacji na jego temat? Skończył w ogóle jakąs szkołę? Bo to co widze to wepchał sie w jakąś pseudo radę, a jego najwieksza zaleta jest bajerka dziewczyn... Moim zdaniem, kolejny niewypał

P.s. Poza tym nie wiem czy zyczyłby sobie, aby jego imie i nazwisko wymieniac na forum - chyba, ze to zlecona akcja z kontrolowanymi postami...
        • Gość: HEJJJJJJJJJJJJJ Re: Piotr Krawczyk - najlepszy kandydat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 14:39
          Post z 14.36, a u mnie dopiero 14.32 (oczuwiście w komputerze). JAK TO
          MOŻLIWE????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka