Dodaj do ulubionych

Mourinho: lepszy zespół przegrał

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.05, 23:48
Noo.. Mourinho ,przegrywać też trzeba umieć.
Dla mnie Liverpool był dużo lepszy.
Obserwuj wątek
    • Gość: petpet Re: Mourinho: lepszy zespół przegrał IP: *.visp.energis.pl 03.05.05, 23:53
      dlaczego J.M. jest taki atypatyczny ??????
      • Gość: Ania Sedzia sprzyjal Chelsea!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 00:14
        Nie odniesliscie takiego wrazenia? Kilka razy mogl pokazac zolte
        kartki...Carvalho, Terry....nie mowiac o tym, ze Cech powinien wyleciec za faul
        na Barosu! A Mourinho niech nie glosuje, bo gdyby nawet nie przeszla (choc
        wedlug mnie przeszla) pilka za linie bramkowa to powinien byc karny....Ten
        Lubos Michel byl za Chelsea!
        • Gość: ironista Nie miał innej możliwości! IP: *.aster.pl 04.05.05, 00:24
          Wiadomo, że sędzia był stronniczy, bo jako Słowak:
          a) nienawidzi Czechów (Barosa na boisku i Smicera na ławce), więc chciał pomóc
          przeciwnikowi;
          b) uwielbia Czechów (Petr Cech) i dlatego chciał pomóc drużynie swego
          czechosłowackiego brata.

Wybierz alternatywę, która bardziej Ci odpowiada i niniejszym daję Ci prawa
          autorskie do zbudowania na niej spiskowej teorii futbolu.
          Zarówno zasięg spisku (Liga Mistrzów, UEFA, FIFa itd.), jak i źródło
          finansowania arbitra (do wyboru: ruska mafia lub gubernatura Czukotki) łaskawie
          pozostawiam do Twojej dyspozycji.

; )
          • Gość: Mika Re: Nie miał innej możliwości! IP: 193.170.62.* 04.05.05, 01:29
            :)))
            • Gość: Ania Re: Nie miał innej możliwości! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 02:23
              Heh...A jak Ci sie podal meczyk?
          • Gość: Ania Drogi ironisto... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 02:10
            ...nie buduje spiskowej teorii - choc wcale nie byloby tu trudno ;-) i to wcale
            nie opierajac sie na sympatiach narodowosciowych a raczej na kasencji ;-)
            I nie mowie, ze byly to jakies WIELKIE bledy, ale delikatne sprzyjanie...
            Wedlug mnie na wiecej pozwalal Chelsea. Poza tym powinien:
            a) dac kartke Cech'owi za faul na Baros'u - faul byl zdecydowanie na czerwien
            b) dac kartke Lampardowi za zatrzymanie pilki (celowe) po faulu i
            uniemozliwienie rozegrania szybkiej akcji
            c) Carvalho ze dwa razy "zarobil" na karteczke
            Kilka rzutow wolnych - chocby za zagranie Terry'ego reka.
            Doliczenie 6 minut tez odebralam raczej jako delikatne zagranie na rzecz
            Chelsea...tych 2 kiboli ganiali moze ze 2 minuty :)
            Aaa..no i jeszcze sytuacja w ktorej Baros skleil strzala w twarz...sam Baros
            zachowal sie dokladnei tak samo jak kilka minut wczesniej Gudjonsen - patrzyl
            na przeciwnika nie zas bardzo na pilke...ale dostal strzala celowego, nie zas
            przypadkowego. Jesli czasem Ci sie zdarza ogladac polska lige...to powiem, ze
            we wczorajszym meczu Groclin-Cracovia Marek Citko otrzymal CZERWIEN za duuuuzo
            bardziej przypadkowe zagranie. Oczywiscie z ta czerwienia sie nie zgadzam...bo
            wygladalao ze Citek tylko chcial zrzucic reke goscia ktory Go lapal, ale
            tu...zolta powinna byc...I tak ja to widzialam :) I raczej obstawialabym ze po
            prostu im sprzyjal...bez podtekstow :)
            • hegemon72 [...] 04.05.05, 09:57
              Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
              • Gość: MIke Re: KOBIETO! Z BABAMI SIE O PIŁCE NIE DYSKUTUJE! IP: *.bbs.hik.se 04.05.05, 10:16
                Hegemon, ty bucu...jestes zwyklym chamem!!! A gdyby to bylo twoja siostra albo
                dziewczyna, to jak bys sie poczul!
              • Gość: Ania Nie mam pojecia co tam bylo - chyba niewiele... IP: *.cefarm.kielce.pl 04.05.05, 16:57
                ...madrego skoro wylecialo (coz za wspanialy popis musial niestety przepasc).
                Po "tytule" posta moge sie mniej-wiecej domyslac...Podziwiam w kazdym razie
                takich odwaznych palantow jak Ty...To wielka odwaga bluzgac w ten sposob. A co
                do znajomosci sportu - to nie mam kompleksow i nie musze udowadniac ze znam sie
                na tym lepiej niz Ty, bo to po prostu wiem. Wiec...bujaj sie :)
          • Gość: Iver Re: Nie miał innej możliwości! IP: *.crowley.pl 04.05.05, 16:06
            MAłe sprostowanie czechosłowacji już nie ma :)
        • Gość: kow3l Re: Sedzia sprzyjal Chelsea!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.05, 00:27
          eeee tam wydaje Ci sie.Sedzia nie wtracal sie zbytnio. Dobrze sedziowal. Poza
          tym bylo chyba wiecej sytuacji gdzie mogl gwizdnac faul na korzysc chelsea. Co
          do kartek to hamman tez powienien dostac (2 brzydkie faule) i nie zagralby w
          finale wiec sie nie doczepiaj do kartek carvahlo. Wiadomo,ze jesli nie byly
          faule na ewidentne kartki to sedzia nie bedzie w polfinale dawal
          zawodnikom,zeby wykluczyc ich byc moze z jedynego finalu CL w ich zawodowej
          karierze. A tak swoja droga - FORZA MILAN !!!
          • Gość: Ania No nie masz racji z tymi kartkami w polfinale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 02:16
            ...przypominam Ci polfinal, w ktorym grajacy w Juve Pavel Nedved w samej
            koncowce polfinalu glupio sfaulowal na srodku boiska....Wlasnie za to dostal
            zolta kartke eliminujaca Go z finalu, w ktorym Juve poleglo pozniej z Milanem...
            Mam nadzieje ze Dudus sie sprezy i pobroni dobrze strzaly Szewy ;-) Milan nie
            jest taki zly ;-) Ale ja i tak kocham Barce :) A z wloskich niestety
            wole "Stara Dame" co powoduje pewne niesnaski miedzy mna a moim lubym -
            zagorzalym wielbicielem Milanu ;-) Btw - szacuneczek dla Paolo Maldiniego -
            przekoles!
      • cozy Re: Mourinho: lepszy zespół przegrał 04.05.05, 07:50
        > dlaczego J.M. jest taki atypatyczny ??????

bo jest zarozumiały. Chwali się sowimi dokonaniami, co już źle o nim świadczy, a
        nie pamięta, że z Porto przegrali w Manchasterze, tylko sędziowie nie uznali
        prawidłowo zdobytej bramki przez Scolsa. Owszem to tylko piłka nożna a w niej
        takie sytuacje sią na porząddku dziennym. Jednak przedałoby się trochę pokory -
        gdyby tę bramkę uznano, Porto niczego by nie zdobyło. Zdobycie Mistrzostwa
        Anglii z drużyną z takim budżetem też nie wydaje się specjalnym wyczynem. Gdyby
        to zrobił z GKSem......;)
    • Gość: as Murinczo twoja pycha IP: *.hsd1.il.comcast.net 03.05.05, 23:54
      w koncu zostala ukarana, i jeszcze to chamskie stwierdzenie ze lepszy zespol
      przegral. Przegral gorszy bo byl po prostu za cienki na Final LM, taki z ciebie
      taktyk od siedmiu bolesci i do tego te teksty wszystko pod kontrola, chyba za
      burta LM, i bardzo dobrze.
    • Gość: Robert Re: Mourinho: lepszy zespół przegrał IP: *.acn.waw.pl 03.05.05, 23:55
      Jednak Mourinho pokazał po meczu że przegrywać potrafi. Z każdym zawodnikiem
      Liverpoolu przybił piątke, a do tego bił brawo publiczności. A to co powiedział
      na konferencji to nic, taki ma styl ale nie oznacza to że nie potrafi
      przegrywać, bo gdyby wygrał to pewnie też by na coś narzekał.
      A co do oceny meczu, to aż tak bardzo Liverpool nie był lepszy.
    • Gość: piko Panie Mourinho IP: *.48-203-24.mc.videotron.ca 03.05.05, 23:58
      Panie Mourinho - w pilke trzeba grac a nie kalkulowac.
      Byles pewny wygranej w L'poolu i odpusciles mecz u siebie.
      Glupota i arogancja a w tle zarozumialosc.
      Mam troche podejrzen ze bylo to wszystko wczesniej ukartowane ale samemu mi w
      to trudno uwierzyc i zrozumiec.
      - zwycierzyla ambicja i oddanie walce -
      • Gość: kutach You"ll never walk alone... IP: 83.238.86.* 04.05.05, 00:07
        ...Once red always red...
        Liverpool!!!!!!!!
        Nie wiem czy był lepszy.Szybko strzelił bramke i potem doskonale sie bronil.
        Sa w finale i to jest najwazniejsze!!:)))
        A co do Jose to raczej Czelsi( :) ) nie była lepsza.
        Jeszcze jedna sprawa:
        jakim kurfa cudem sedzia przedluzyl mecz az o 6 minut????
        Nie bylo zadnych przerw w grze a ci pojepancy to moze minute zajeli...
        Cos mi tu smierdzi...
        Ale nic Liverpool czeka na ....mam nadzieje,ze PSV!!!
      • Gość: Red_Devil Je**ac Chel$ea, Je**ac Romka, Je**ac Jose M.!!!!!! IP: 213.77.59.* 04.05.05, 00:08
        BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
        smiechu warte - wujek Romek wydal na Chel$ea ponad 700 duuuzych baniek i co
        otrzymal w zamian - 2 trofea w 2 lata w tym tak bezwartosciowy Puchar Ligi!!!
        Ja bym to okrzyknal najgorszym interesem XXI wieku!!
        • Gość: Kutach bez chamstwa kolego!! IP: 83.238.86.* 04.05.05, 00:11
          Koles ze swoja kasa moze robic co chce.Na tym jednak polega piekno sportu,ze
          slabszy teoretycznie tez moze sprawic niespodzianke:)))
        • Gość: blaugrana Re: Je**ac Chel$ea, Je**ac Romka, Je**ac Jose M.! IP: *.chello.pl 04.05.05, 00:11
          Zgadzam sie w 100%:) Sovieci do domu:)
          • Gość: blaugrana Re: Je**ac Chel$ea, Je**ac Romka, Je**ac Jose M.! IP: *.chello.pl 04.05.05, 00:14
            Wlasnie o tym piszemy ze kasa to nie wszystko,jakby mogl zrobic co chce to by
            wygral LM,a ne wygra jej nigdy bo za rok zapanuje BLAUGRANA(na wieki!)
            • Gość: kutach co ty wygadujesz IP: 83.238.86.* 04.05.05, 00:20
            • Gość: kutach masz rozwiniety aparat pojeciowy?? IP: 83.238.86.* 04.05.05, 00:21
            • Gość: kutach .................................................. IP: 83.238.86.* 04.05.05, 00:24
              pisze o tej zazdrosci.On moze kupic kazdego i wydac 700 baniej jesli mu to
              potrzebne i go na to stac ale nikt nie mowi ze ma wszystko zagwarantowane...
              Pisalem o tych 6 minutch ...
              Co do Barcelony wlasnie tam mieszkam i starsznie przezylem porazke z Chelsea.BCN
              gra cudowny footbal czasami,ale jeszcze musi troche poczekac.
              Dwa kluby w moim sercu BCN i Liverpool
              • Gość: blaugrana Re: ............................................. IP: *.chello.pl 04.05.05, 00:33
                No to pzdrawiam kolego:)Wczoraj wrocilem z Barcelony(bylem na
                Albacete).Wybieram sie w pazdzierniku na lige,do zobaczenia:)
        • unleashed Najłatwiej wydawać ukradzione - co widać na 04.05.05, 00:49
          przykładzie Abramowicza.
      • Gość: Swierku Re: Panie Mourinho IP: *.iele.polsl.gliwice.pl 04.05.05, 09:28
        Panie Murinho dla mnie jest pan zwyklym scierwem, to co zrobil pan sedziemu
        Friskowi to szczyt chamstwa i bezczelnosci, za to nalezy sie gorsza kara niz
        tylko odpadniecie z ligi mistrzow !!!
    • kemoki panie dresie M. 04.05.05, 00:12
      pieprzony dresiarz jak on sie ubral na półfinał całkowity brak szacunku juz taki
      byl pewny siebie ze wyskoczyl na mecz jak na trening i dostal lanie bardzo
      dobrze wioche odstawil i tyle, dupek!!!!!!
    • Gość: Daniel Jurek Dudek!!! IP: 82.160.7.* 04.05.05, 00:15
      Jurek, you are the best!
    • Gość: yogi Mourinho juz swoj limit szczescia wyczerpal IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 04.05.05, 00:23
      w zeszlym roku. Przypominam mecz z MU i nie uznana nieslusznie bramke dla
      Manchesteru
      • Gość: kutach You"ll never walk alone... IP: 83.238.86.* 04.05.05, 00:24
      • Gość: kutach You"ll never walk alone... IP: 83.238.86.* 04.05.05, 00:25
        • Gość: misiek Re: You"ll never walk alone... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 00:29
          jezu jak się cieszę ze chelsea odpadła
          a mourinho niech nie pierd.... bo przez cala lige mistrzów to wlasnie jego
          sovieci murowali bramke
    • Gość: jojo Re: Mourinho IP: *.server.ntli.net 04.05.05, 00:30
      jestem w anglii, wyobrazcie sobie caly pub...i nikogo za chelsea.
      najklepszy text jaki salyszalem: "rom (abramovich) dokup kilka minut" heheh.
      fakt faktem ze na nich siedzieli ale co z tego???tkaka jest pilka...to nie pogon szczecin ktora po takich atakach nie wytrzymalaby sie bronic przez kolejne 15 minut.
      TO WIELKI LIVERPOOL ktry w premiership przegral z chelsea 2 razy i w FA cup'ie.
      aj chcilbym zobaczyc tego pysznego zarozumialca....
      i gdzie jest teraz twoje ego jose????(przed finalem w sun'ie - taki tytul.moje ego jes teraz jeszcze wieksze. i eysunek przyglupa z wieeeeeeeeeeeeeeeelka glowa.
      "wodoglowie ma???pomyslalem" hhehehehe.
      baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
      chelsea
      baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
      ps to niesprawiedliwe.czlowiek wydaje milion dzinnie na klub a oini mu karza startowac w eliminacjach grupowych.dajcie spokoj.
      moze przyznawajmy puchary i mistrzostwo swiata itp za kasek romanie zlodzieju z sowieckmiego narodu????
      no millions.no chelsea.no mourinho.
      the reds
      • Gość: blaugrana Re:Dobry tekst Jojo:) IP: *.chello.pl 04.05.05, 00:39
        Jest dokladnie tak jak napisales,Czelsi nikt nie lubi bo to sztuczny klub.Za
        jakis czas Romek skonczy w ruskim wiezieniu,a klub sie rozleci bo nie beda
        mieli kasy na sztucznie wywindowane pensje(nie starczy dla samego jajoglowego
        Jose)
      • Gość: ra Re: Mourinho IP: *.range81-158.btcentralplus.com 04.05.05, 00:43
        ja tez jestem w angli nawet w londynie.w jakim ty pubie siedzisz chyba na
        jakies wiosce!!!!!!!!
    • Gość: rachciach ................................do kabaretu facet. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 00:39
    • Gość: [mr] Zack Re: Mourinho: lepszy zespół przegrał IP: *.c156.petrotel.pl 04.05.05, 00:58
      Skoro trener Mourinho tak twierdzi to chyba ogladal inny mecz Liverpool -
      Chelsea. Szanuje trenera Chelsea ale ostatnio jak przegrywa wazne mecze to
      krytykuje wszystkich i wszystko (np. sedziego w meczu z Barcelona, ktory
      zakonczyl kariere przez rosyjskich fanow Chelsea)
      • Gość: alpjha Re: Mourinho: lepszy zespół przegrał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 04:23
        "Po strzeleniu bramki Liverpool zaczął grać jak Chelsea" - o to mu chodziło, a sędzia pewne problemy ze sobą to miał
    • Gość: promil Re: Mourinho: lepszy zespół przegrał IP: *.207-68.tampabay.res.rr.com 04.05.05, 05:02
      Po prostu madrzejszy zespol wygral.....
    • Gość: nigier Re: Mourinho: lepszy zespół przegrał IP: *.jersyc01.nj.comcast.net 04.05.05, 05:13
      moze ogladales w tym czsie jakis inny mecz?!
      chelsea dominowal, mial pilke ok. 95% czasu meczu.
      czerwoni ruszali sie jak muchy w smole, nie potrafili celnie podac...
      co tu gadac - kto widzial ten mecz wie o czym mowie.
      • Gość: AtoL Jejq człowieku... IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 04.05.05, 12:20
        > moze ogladales w tym czsie jakis inny mecz?!
        > chelsea dominowal, mial pilke ok. 95% czasu meczu.

Jak dominował to czemu Liverpool strzelił bramkę? Czemu Cisse 2 razy mógł strzelić bramkę. Nie gadaj mi tutaj o dominacji bo jakoś gwiazdki nie błyszczały a Kezman dał dupska jak nigdy. Jak sie nie potrafi grac odpowiednio taktycznie to sie nie wygrywa. Zespół to nie tylko gwiazdy ale też Trener i taktyka. # razy przegrali i wyciągneli z tego wnioski. Byli Lepszym zespołem.
    • Gość: jagod Re: Mourinho: lepszy zespół przegrał IP: *.prs.pl 04.05.05, 07:29
      Chelsea jest lepszym zespołem, ale wczoraj nie pokazali tego co potrafią.
      Szkoda, że mecz komentował Szpakowski, który jest największą porażką piłki
      nożnej. Czy nikt nie może tego zmienić?
      • Gość: sebeek Re: Mourinho: lepszy zespół przegrał IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.05.05, 07:44
        Szpaku jest ok zostawcie go w spokoju, nikt tak wspaniale jak on nie czysci
        • Gość: Ignac Re: Mourinho: lepszy zespół przegrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 08:09
          Ależ on nie musi już czyścić sedesów! Teraz czas na obuwie ludzi z TVN
    • Gość: rafiki Re: Mourinho: lepszy zespół przegrał IP: *.skyware.pl 04.05.05, 07:53
      nom mecz był jednostronny , i gdyby nie ta fuksiarska bramka to liverpool nie
      miał by w tym meczu nic do powiedzienia, bo fak jet faktem ze ta bramka z deka
      pocieła nogi CFC ale, NIC SIE NIE STAŁO CHELSEA NIC SIE NIE STAŁO!!! , w tym
      roku jest mistrzostwo ligi, a za rok bedzie i LM , POZDRO Z RZESZOWA
    • Gość: viol Re: Mourinho: lepszy zespół przegrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 08:35
      swoją drogą to ten cały trener to niezły buc ktory nie umie przegrywac...
      Liverpool po strzeleniu gola cofnął sie i bronił??? jakos nie zauważyłem...
      brawo Liverpool!!!!!!!
    • Gość: Christo Re: Mourinho: lepszy zespół przegrał IP: 84.217.60.* 04.05.05, 08:42
      Czy liverpool byl lepszy?Na pewno byl lepszy w grze obronnej i co najwazniejsze
      zdobyl jedna bramke wiecej:) Wypowiedz Mourinho jest troszke nie na miejscu.
      Prawdziwych ludzi charakteru poznaje sie po tym jak przyjmuja porazke...
    • Gość: Prezes Ochóźdźki Re: Mourinho: lepszy zespół przegrał IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.05, 08:52
      Panie Mourinho nie myl Pan 2 różnych systemów walutowych i nie bądź Pan
      pewexem. Ciekawe jakby to było gdyby w 4 minucie meczu sędzia dał czerwoną
      kartkę dla Cecha i podykrował rzut karny? Nie wiem kto by strzelał karnego ale
      1:0 byłoby.... i 90 minut gry w 10 bez najlepszego bramkarza na wyspach. Wtedy
      wynik, po 97 minutach, mógłby być większy.... Chelsea i tak miało szczęście
      (czyżby przypadek?) ale nie potrafiło wykorzystać choćby jednej sytuacji.... A
      Liverpool, no cóż, BARDZO PIĘKNIE. Cisse mógł zakończyć ten horror chyba 3
      razy..... Serce mi zamarło jak Dudek ze swoim obrońcą podali do Gudjohnsena w
      końcówce. Dobrze , że Gudjohnsen strzelał bardziej silnie niż celnie. BRAWO
      LIVERPOOL:)Brawo DUDEK....
    • Gość: jack Re: Mourinho: lepszy zespół przegrał IP: *.chello.pl 04.05.05, 09:19
      Chłopaki, nie chcę Was martwić, ale Mourinho Was nie słyszy. Śmieszy mnie, że
      szydzicie z niego - czy on jest zarozumiły, czy antypatyczny - taki jego styl, a
      co ma na swoje usprawiedliwienie? WYNIKI. Przejrzyjcie sobie jego karierę, może
      wtedy zrozumniecie, że jest ewenementem jeśli chodzi o zawód trenera.
      Mistrzostwo w Premiership już sobie zapewnił, półfinał LM w pierwszym sezonie z
      druzyną po przebudowie to Waszym zdaniem porażka? Mourinho nie jest człowiekiem,
      który po tym półfinale nabierze ogłady i pokory. Nabierze apetytu i zrobi
      wszystko, by go zaspokoić. Chelsea w przyszłym sezonie LM będzie jeszcze
      groźniejsza.
    • Gość: Hermes Re: Mourinho: lepszy zespół przegrał IP: 62.233.236.* 04.05.05, 09:46
      Na tym polega sport !!!!!!!!!!
    • Gość: greg bo mial slabego trenera... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 09:50
      ...nie ukrywajmy- z takim potencjalem chelsea powinna rozniesc liverpool-a ze
      tego nie zrobila winny jest TYLKO murinio
    • zimok Re: Mourinho: lepszy zespół przegrał 04.05.05, 09:53
      W zeszłym sezonie z Porto poprzegrywali sami lepsi od portugalskich kosiarek
      więc lecisz na remis :)
      Co do meczu, Liverpool wygrał z Chelsea w stylu Mourinho :) obrona doskonała,
      11 obrońców i wredna gra na czas. Za uderzenia w twarz powinno wylecieć 2
      piłkaży The Blues + Cech za faul na Barrosu, a sędzia faworyzował Niebieskich
      niestety, czym stracił u mnie opinie dobrego sędziego.
      pozdrawiam
      • Gość: poldek Re: Mourinho: lepszy zespół przegrał IP: *.184.wp3.ptc.pl 04.05.05, 12:13
        Mourincho to PAJAC,ktory zostal skarcony jak maly chlopiec przez LIVERPOOL.
        • Gość: Kosa Re: Mourinho: lepszy zespół przegrał IP: *.acn.waw.pl 04.05.05, 12:51
          Stara retoryka, sędzia przekupiony, Mourinho buc i arogant, Chelsea przegrała czyli Polska wygrała! A ja na to teraz, czy znacie?- jednego trenera na świecie całym, który jest pod taką presją i po najważniejszym a przegranym meczu sezonu
          gratuluje podając rękę wszystkim zawodnikom swojej drużyny i drużyny rywali!
          A teraz luźne uwagi w odniesieniu do tego hałasu, który przeczytałem wcześniej:
          -Liverpool ponoć lepszy od Chelsea? W lidze 33pkt. mniej,
          -Panuje powszechna opinia, że jeśli rozpędzony napastnik(Baros) bez próby
          minięcia wpada na bramkarza(Cecha), to winny??? tej sytuacji bramkarz
          ma dostać czerwoną kartkę! W Barcelonie w podobnej sytuację czerwoną dostał,
          napastnik Drogba. Pamięta ktoś jeszcze?!
          -Tak jak Mourinho "wróg nr.1" tego forum, gratuluję Liverpoolowi, chociaż
          publiczność nie zachowywała się zbyt gościnnie, bramka słabo zdokumentowana
          ale zwycięzców się nie sądzi, czapki z głów!
          Pzdr.
      • Gość: poldek MAURINCHO-PAJAC IP: *.184.wp3.ptc.pl 04.05.05, 12:21
        Mourincho to PAJAC,ktory zostal skarcony jak maly chlopiec przez LIVERPOOL.
        • Gość: POLDEK MOURINHO TO PAJAC IP: *.184.wp3.ptc.pl 04.05.05, 12:26
          MOURINHO TO PAJAC,KTORY ZOSTAL SKARCONY JAK MALY CHLOPIEC PRZEZ LIVERPOOL.
        • Gość: WISLA KRAKOW Re: MAURINCHO-PAJAC IP: *.184.wp3.ptc.pl 04.05.05, 12:28
          TAK TAK TAK TAK TAK
    • Gość: Prezes Ochódźki Re: Mourinho: lepszy zespół przegrał IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.05, 13:07
      No może i Chelsea miało tam trochę plusów. Ale chodzi o to, żeby te plusy nie
      przesłaniały ewidentnych minusów. Mourinho miał do wygrania dwumecz. U siebie
      zremisował 0:0 , więc w Liverpoolu miał do zrobienia co najmniej bramkowy
      remis. Na ten jeden strzał miał 93 minuty - faktycznie cały mecz. To Benitez
      robił lepsze zmiany, to Liverpool blokował większość groźnych akcji i
      wyprowadzał ładne kontry. Zabrakło być może kropki nad I w postaci drugiej
      bramki.... Ale był to dumecz ewidentnie przegrany przez Chelsea. Co do sytuacji
      bramkowej to będą powtarzać interwencje bramkarza. Proszę popatrzeć jak
      napastnik Liverpoolu próbuje lewą stroną obiec bramkarza Chelsea (piłkę ma już
      za plecami). Kto na kogo wpada i dlaczego:) ??? My Polacy mamy już taką słabość
      do teoretycznie słabszych... I dlatego dzisiaj będę kibicował PSV bo w
      Mediolanie pokazali bardzo ładny futbol i nie zasłużyli na przegraną 2:0.
      • Gość: koneser miej pretensje do gudjonsena ze nie wykorzystal... IP: *.his.uni.torun.pl 04.05.05, 17:09
        blad dudka w 96 min.
    • Gość: Siwy Marko i Gorze Re: Mourinho: lepszy zespół przegrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 14:01
      Naszym zdaniem Chelsea był o wiele słabszy gdyż prowadzi go najgorszy trener w
      Europie. Chcemy jego dymisji !!!!1
    • Gość: warszawianka Re: Mourinho: lepszy zespół przegrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 19:10
      Mourinho powiedział, że Chelsea była lepsza. Gdyby byli lepsi to by wygrali.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka