Gość: Semy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:15 Listkiewicz chyba sam prosi sie o dymisje, skandal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rex Janas ma racje IP: *.telia.com 05.06.05, 23:16 Tutaj akurat Janas ma racje. Po jaka chol...e przenosic sie do Chorzowa. Dodatkowy klopot i strata sil i czasu, bo pomiedzy meczami sa trzy dni. A na premie to bedzie jak awansujemy do MS. Panie Listkiewicz: chytry dwa razy traci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Legia szczęśliwa i doping najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 00:13 A w Chorzowie to najczęsciej w plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo Re: Legia szczęśliwa i doping najlepszy IP: 208.163.105.* 06.06.05, 11:58 Przynajmniej jeden mecz powinien byc w Krakowie bo przecież wiekszość piłkarzy z reprezentacji to obecni lub byli zawodnicy Wisełki. Z pewnością grałoby im się najlepiej na swoim stadionie a i doping jest nie gorszy niz na Legii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Kurnik tylko dla drobiu... IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 23:34 no nie wiem, czy wypada międzypaństwowe mecze grać w warszawskich kurniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysio221 Re: Janas ma racje IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.05, 10:00 Jasne że ma rację,a najlepiej to proponuję zaorać wszystkie stadiony i zostawić tylko w Warszawie i we Wronkach.Przyjdzie po Janasie nowy trener to się wybuduje nowe tam gdzie on akurat lubi ty buraku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gillos Re: Janas ma racje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 16:11 a czemu obydwa mecze nie odbędą się w chorzowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OleK Janas chce grać w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:17 co za kretynizm. Oba mecze powinny się odbyć w Chorzowie chociażby ze względu na to aby piłkarze nie musieli się przeprowadzać po pierwszym meczu a także ze względu na kibiców. Janas jest od trenowania i selkcji a nie od ustalania gdzie gramy. kazdy powinien znac miejsce w szeregu. Byleby mu nie odwaliło tak jak niektorym po awansie do Korei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Chyba nie byłeś nigdy na Śląskim IP: *.Interpl / 217.17.41.* 05.06.05, 23:21 albo byłeś i podoba ci się atmosfera trąbkowo-buraczana, ja byłem kilka razy w Chorzowie na meczu i tam nigdy nie było atmosfery, lepiej grać na 3 razy mniejszym stadionie, gdzie jest przynajmniej lepszy doping, ktory wspomoze naszych w jakze waznych meczach, nie jest wazne to czy jeden z drugim burakiem zobacza mecz na zywo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlaczego?po co? Re: Chyba nie byłeś nigdy na Śląskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:40 dlaczego goscie z Warszawy zawsze przywoza trąbki....??? a poza tym jezeli lepiej grac na mniejszym stadionie to po co wydawac pieniadze publiczne na nowy wiekszy stadion w naszej "ukochanej" stolicy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SebKo Re: Chyba nie byłeś nigdy na Śląskim IP: *.chello.pl 05.06.05, 23:56 Bo na Legii jest lepsza atmosfera i n i e m a t r ą b e k!!! Więc koncepcja o przyjezdnych trąbkach z Warszawy poszła się jeb... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wow Re: Chyba nie byłeś nigdy na Śląskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 00:12 zeby tylko trąbki ale jeszcze ta słoma która zasmiecaja cały Chorzów- to musza byc kibice Legii;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Re: Chyba nie byłeś nigdy na Śląskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 15:37 Pomylila ci sie sloma z luskami od slonecznika. A jak sloneczknik to tylko kibice Róha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: Chyba nie byłeś nigdy na Śląskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 00:17 nie zapominaj mądralo,że te publiczne pieniądze to pieniądze z budżetu Twojej "ukochanej" stolicy. O dziwo jeszcze cos zostało mimo, że cała nasza ukochana prowincja żyje z naszych podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slayne Re: Chyba nie byłeś nigdy na Śląskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 06:55 heheheh dobre, szczegolnie ci z wiejskiej heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryan Re: Chyba nie byłeś nigdy na Śląskim IP: *.teta.com.pl 06.06.05, 09:04 To może super wspaniały PZPN zrobi taki sam apel-przepis jak przed meczami ostatnimi u siebie (a'propos tych trąbek)Bo jak będzie zakaz wnoszenia to i w Chorzowie trąbek nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yem ja niestety byłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:12 śląski podobny jest do tego z baku czyli wielki jak ruskie lotnisko , z trybun na murawę ze 100 metrów , g... widać ,chyba że masz dobrą lornetkę . jak chcesz dopingować to i tak wszystko gdzieś po drodze ginie , atmosfery zero . byłem na meczu jesienią ,zaczynał się już po zmroku . wokół stadionu egipskie ciemności , słowem syf jak w kopalni. Stadion Legii to może też nie jest Schalke Arena , ale jest znacznie lepszy do wytworzenia pozytywnej atmosfery , i kibice niepowtarzalni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: ja niestety byłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:16 Taa szczególnie ci 13-letni kibole co już nieraz swój stadion zdemolowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: ja niestety byłem IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 00:47 porównajcie Śląski do Stabułu - (finał LM) Różnica niewielka... www.worldstadiums.com/stadium_pictures/europe/poland/slaskie/chorzow_slaski.shtml www.worldstadiums.com/stadium_pictures/middle_east/turkey/marmara/istanbul_ataturk.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Janas chce grać w Warszawie IP: *.Interpl / 217.17.41.* 05.06.05, 23:18 Listkiewicz, baranie, liczy się atmosfera, a tej nigdy nie było w Chorzowie, a z reguły jest w Warszawie. Polacy walczą o mistrzostwa świata i trzeba im stwarzac najwieksze udogodnienia (skoro chca grac w Warszawie to niech grają) a nie myśleć o napełnianiu sobie kieszeni kasą z biletów. A może zrobić mecz na stadionie X-lecia- tam to i może ze 100 tys by weszło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zima001 A moze tak w CHICAGO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.06.05, 00:09 Janas mysli prosto: "dla reprezentacji najlepiej aby grala w W-wie, wtedy szanse na awans wieksze". A Listek probuje zlapac 2 sroki za ogon-i awansowac i zarobic. Tyle ze trener wie najlepiej co najlepsze dla druzyny i to on odpowiada glowa. Jest przyslowie:"nie badz chamie chytry". Jak ulal pasuje do Listkiewicza. Naprawde nie wiem ile ten czlowiek musi jeszcze spie...ic aby wreszcie zniknal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czajen Janas chce grać w Warszawie... i dobrze, niech gra IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.06.05, 23:19 Brawo panie prezesie. Następna durna i nieprzemyślana decyzja. Jeżeli reprezentacja chce grać mecze z Austrią i Walią w Warszawie to powinien pan zrobić wszystko żeby tam zagrali. Psychika w dzisiejszym futbolu jest rzeczą nie mniej ważną od techniki i kondycji (dowodem jest finał LM w Stambule), więc nie powinien pan prowokować takiej sytuacji że piłkarze będą musieli wybiegać na boisko z przekonaniem że mogli by grać gdzieś inndziej na szczęśliwym dla nich stadionie. No ale widzę że jest pan na tyle przejęty polskim futbolem i reprezentantami naszego kraju że chce pan koniecznie stać się ojcem naszej nieobecności w Niemczech, tak aby zrzucić ciężar przegranej z barków naszych piłkarzy. Gratuluje decyzji i pozdrawiam prawdziwych fanów naszej reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tijo Tylko w Chorzowie!!!! IP: *.net / 82.160.62.* 05.06.05, 23:25 Piłka nożna dla kibiców!!!!! a tych zdecydowanie w Chorzowie bedzie wiecej !!!!! nie ma co porownywac czy w Wawie jest lepiej czy w Chorzowie jak bedzie dobry wynik to atmosfera wszedzie bedzie dobra !! bawet we Wronkach:/ a argumenty typu ze nie ma atmosfery i ze Stadion Śląski jest pechowy do mnie nie trafiają zupełnie!!! po to sa duze stadiony zeby bylo duzo kibicow!!!pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: Tylko w Chorzowie!!!! IP: *.Interpl / 217.17.41.* 05.06.05, 23:29 Atmosfera nie będzie wszędzie dobra, bo mecze reprezentacji zostały opanowane prze piknikową hołotę, dla której kibicowanie na meczu oznacza dęcie w plastikowe trąby. Szczególne rozmiary osiąga to na chorzowskim molochu, gdzie nawet nie umieją zorganizować porzadnego dopingu. Jak na razie tylko w Warszawie udało się zastopować w ostatnich meczach tych kretynów. Lepsze 13 tys. porzadnych kibiców w Warszawie niz ponad 40 tys baranow z trabkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dereks czyli specu z wawy nikt nie przyjedzie?;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tijo Re: Tylko w Chorzowie!!!! IP: *.net / 82.160.62.* 05.06.05, 23:51 Ja tam sie z toba nie zgadzam ze 40 tys. baranow...?? ale takich meczy wlasnie w Chorzowie powinno byc jak najwiecej zeby sie ludzie zaczeli przyzwyczajac i nie trabic!!!moje zdanie jest takei ze do czasu jak nei wybuduja porzadnego stadionu w Polsce (wilkiego!!!!) to powinno sie grac na Ślaskim!!! jeszcze raz mowie Piłka Nożna dla kibiców!!! a wczesniej czy pozniej trabacych sie wyeliminuje i tyle!!!! P.S> a co do meczu np. w Wawie tomoze zagraja w Grodzisku albo we Wronkach przyjdzie malo ludzi i nie beda trabic To bedzie atmosfera!!! Jeatem za Ślaskim :)Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris*** Re: Janas chce grać w Warszawie... i dobrze, niec IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 06.06.05, 00:04 czajen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyListek Janas chce grać w Warszawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.05, 23:20 Listek nie wiem jak na Śląsku ,ale w W-wie to cię powitamy gromkim w........j, twój czas Prezesie się kończy , swoją drogą to znamienne , kaska się liczy czyli myślenie ekonomiczne a nie wola trenera i klimat do grania ( lepsze przecież dla ucha "śląskie trąbki " ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steek Janas chce grać w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:21 Szkoda gadać!!! Na Śląski pewnie wcisną Walię, bo Austria chyba jest atrakcyjniejszym przeciwnikiem, no i oczywiście taki mecz musi być rozegrany w Warszawie. Niemiał bym nic przeciwko gdyby w stolicy był stadion przystosowany do meczy reprezentacji, czyli przynajmniej 30 tys. No chyba, że ten mecz będzie na bazarze. Ja już nie wiem czy mam płakać, czy się śmiać? No to idę spać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Śląski nie jest do niczego przystosowany IP: *.Interpl / 217.17.41.* 05.06.05, 23:25 A typy które wpakowały w modernizację tego stadionu miliony złotych powinny znaleźć się przed sądem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tijo Re: Śląski nie jest do niczego przystosowany IP: *.net / 82.160.62.* 05.06.05, 23:54 tak samo jak ekpia piskorkiego co to walki w Warszawie krecila:)) wy macie most i metro a my duzy stadion:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yem wstydź się chłopie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:22 tak samo jak ekpia piskorkiego co to walki w Warszawie krecila:)) wy macie most > i metro a my duzy stadion:)))) śląski to nie jest obiekt nawet z czasów gierka ale gomułki czy bieruta. zamiast się tak puszyć "mamy duży stadion" powinieneś chłopie się wstydzić takiej "dumy" Śląska .na pewno ma szanse w plebiscycie na najbrzydszy stadion świata , a na pewno Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: wstydź się chłopie IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 23:40 ale lepszego dużego stadionu nie ma nigdzie w Polsce wyobraź sobie. Poza tym ten w Stambule wcale nie był lepszy - też z bieżnią i też zmodernizowany stary moloch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: humor Re: Janas chce grać w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:23 Ja cos chyba nie kumam. Listkiewicz chyba do konca nie chce awansu Polski Powinien jako prezes zrobic wszystko by druzyna wygrywala. a zamiast fundowac dzialaczom przedwyborczy wyjazd na mecz z Astria w wiedniu, mogl ta kase zostawic na premie. Panie Listkiewicz panu juz dziekujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszko Re: Janas chce grać w Warszawie 05.06.05, 23:29 listkiewicz kretynie, przeciez mozna zrobić drozsze bilety w warszawie i roznica sie wyrówna ..wiadomo ze chodzi o wlazenie w dupe slaskim dzialaczom ..ja tram nic nie mam do hanysowa ale ten chorzowski potworek jest po prostu kiepawy i pechowy to niepojete dlaczego nie mozna sie skupic na dzialaniu na rzecz repry??? wiadomo , ze jezdzenie nie sprzyja koncentracji, moze listkiewicz powinien zalozyc jakiś cyrk obwoźny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żart Re: Janas chce grać w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:27 trzeba zrobic dym na slaskim to moze UEFA jako kare zamknie ten pseudo stadion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optimus prime sranie w banie IP: *.chr17.1000lecie.pl 05.06.05, 23:40 bla bla bla. nie ma atmosfery, stadion pechowy. co za dupczenie. tak się składa, że ostatnio graliśmy na śląskim najtrudniejsze mecze, w których nasi dostawali po dupie. co na szwecji reprezentacja pokazała? gó... nawet najbardziej wytrwały kibic nie miał ochoty kibicować takim ćmokom. a uwieżcie mi, że byłem na tym meczu i siedzieli wokół mnie konkretni kibice, nie tacy od święta. zamiast gadać o pechowości tego stadionu, lepiej sobie ludzie przypomnijcie mecz z norwegią. to był ogień! pełen stadion, doping był taki, że u mnie w domu (a mieszkam 500m od stadionu) szyby się trzęsły. zatem nie wszystko zależy od kibiców. dużo zalezy od gry reperzentacji. a zawsze można zakazać wnoszenia trąbek (wkurzają mnie maksymalnie). jeszcze jedno: śląski może jest stary, od zachodnioeuropejskich stadionów odstaje pod pewnymi względami (bo na pewno nie wszystkimi-patrz: olimpijski w berlinie), ale póki co inne miasta, na czele z warszawką, mogą mu skoczyć. i ilościowo, i jakościowo. bo to coś przy łazienkowskiej trudno nawet nazwać stadionem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yem a byłeś ty na Łazienkowskiej ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 09:30 ..daję sobie głowę uciąć że nie . Nie liczy się Twoje zdanie ,tylko opinia tych co grają , bo to od nich zależy sukces lub porażka . Jak wolą kameralną Legię a nie śląskie lotnisko to powinni grać tam gdzie się lepiej czują. Zobacz jak się gra w Anglii , najbliżsi kibice siedzą ok 20 m od murawy i tam jest naprawdę kocioł. Legii znacznie bliżej do takich standartów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: a byłeś ty na Łazienkowskiej ? IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 23:44 zobacz sobie obiekt w Stambule z finału LM, poza tym, że ma dach za wiele się nie różni. Zbudujcie se w tej wawie stadion w końcu, a nie opowiadajcie o atmosferze w kurniku. To oczywiste, że na małym g..nie łatwiej stworzyć atmosferę...Żadna sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bill [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julek Re: Janas chce grać w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:50 warszfka to dziura i kibel. Nie ma tu co wypic nie ma tu co zjesc. Do dupy z warszafskimi wiesniakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Janas chce grać w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 23:56 wszedzie tylko nie w stolycy!! Jak zwykle bedzie stadion pusty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalor Re: Janas chce grać w Warszawie IP: *.arkonskie.v.pl 06.06.05, 00:23 Tylko szczecin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.bogacze.tk Re: Janas chce grać w Warszawie IP: *.access.as9105.com 06.06.05, 00:29 W chorzowie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wąsik Re: Janas chce grać w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 00:34 Panu Listkiewiczowi znowu coś sie we łbie poprzestawiało. Skoro trener chce grać w Warszawie to należy wsztstko zrobić żeby mu to umożliwić i wrazie jakiś niepowodzeń rozliczyć. A rachunki to prosze Panie Michale narazie sprawdzić sędziom, obserwatorom i tym podobnym stworom,które kręcą niemiłosiernie ligową szarością. STANOWCZE "TAK" DLA OBYDWU MECZY W WARSZAWIE. Polscy kibice chca jechać do Niemiec oglądać nasza ekipe. I z tego wyjazdu należy czerpać korzyści finansowe a nie z jednostkowego meczu. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepper Re: Janas chce grać w Warszawie IP: *.siec2000.pl 06.06.05, 01:32 klewki mecz powinien odbyc sie w klewkach ale brednie wypisujecie populistyczny redaktorek z wyborczej pisze takie brednie ... mecz ma byc dla ludzi gdyby w lesznie byl stadion na 100 tys to powinni grac w lesznie warszawa ma stadion na 10 tys ale kupe madrali za soba piszacych takie brednie ... chorzow jest stadionem na ponad 30 tys !!! wiem ze to nie czasy gierka ale nie dajcie sie zwiesc redaktorkowi z w-wy janas chcialby (gdyby mogl ) grac we wronkach bo tam sa warunki ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieski Re: Janas chce grać w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 01:34 Łaski bez! Grajcie sobie na szczesliwej i wspanialej Lazienkowskiej. Polska- Łotwa 0:1 oleee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam echh ten listek IP: *.chello.pl 06.06.05, 02:17 Oj listek listek wkurzales mnie juz 3 lata temu ai tak od tego czasu z kazdym dniem coraz mniej cie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bar Niech graja gdziekolwiek byleby awansowali. IP: *.hsd1.il.comcast.net 06.06.05, 03:48 DLA MNIE NIE MA ABSOLUTNIE ZNACZENIA CZY ZAGRAJA W WARSZAWIE, CHORZOWIE, CHICAGO CZY W KUALA LUMPUR. OSOBISCIE NIE LUBIE LEGII, ALE JESLI TO MA POMOC KADRZE, JESLI RZECZYWISCIE TAM SIE DOBRZE CZUJA I JESLI RZECZYWISCIE DZIEKI TEMU MAJA AWANSOWAC TO NIECH TAM GRAJA. REPREZENTACJA JEST NAJWAZNIEJSZA. PONAD PODZIALAMI. POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bar Re: echh ten listek IP: *.hsd1.il.comcast.net 06.06.05, 03:49 a co do Listka... przeciez to smiec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhhh Listek niech się kopnie w czoło... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 04:20 Na trupie chorzowskim przegramy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głoschamity ŁAJDAKU LEPIEJ NIE MYŚL IP: *.UNUSED.EPIX.NET 06.06.05, 04:57 Ani ekonomicznie, ani geszewciarsko, ani po chamicku. To znaczy wcale i w tym jest tylko nadzieja, że nie zrobisz gnoju. Jeżeli już nie potrafiłbyś się obejść bez myślenia, no to pomyśl jak dozgonnie zlikwidować tą maszynę do dorabiania lewych biletów przez twoich łajdaków z męciną, kolaboratorem i kręciną robiących geszeft z liściną. Nadszedł czas byście sami pomogli zawiesić sobie pętlę. No to życzę powodzenia. Tylko bez "Aj waj". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janush Re: Janas chce grać w Warszawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 07:06 Chyba cię gościu pogięło.Według was ,Warszawa to pewnie pępek Polski????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beldin Re: Janas chce grać w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 07:46 Na Slaskim nie ma atmosfery? Takie pierdoly moze pisac tylko idiota ktory nigdy tam nie byl. A ten kurnik na lazienkowskiej jak na razie na sasluguje na to zeby go stationem nazywac. Mam w nosie w jakim miescie gra kadra ,ale niech gra na obiekcie na ktory moze wejsc troche ludzi a nie same dupki z dojsciem do biletow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dida Re: Janas chce grać w Warszawie IP: *.b.jawnet.pl 06.06.05, 07:37 To moze Pan Janas zaproponuje Anglii zeby zagrala z nami w Warszawie bo mu sie tak podoba?Dlaczego tego nie zalatwil wczesniej?Mecze maja sie odbywac na najlepszych stadionach i w calej Polsce.KONIEC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kralik1 Re: Janas chce grać w Warszawie IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 06.06.05, 10:46 Mecze w Polsce, tak jak i w kazdym innym kraju powinne byc organizowane na stadionie narodowym. W Polsce tak sie sklada ze stadion narodowy znajduje sie w Chorzowie i koniec kropka, a warszawka jak chce miec kadre u siebie powinna najpierw zabudowac jakos to kartoflisko z rzedami lawek co stadionem Legii nazywaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konik Re: Janas chce grać w Warszawie IP: *.chello.pl 06.06.05, 07:55 Przecież to wstyd grać na takim stadionie, jaki ma Legia. W kraju jest dziesięć większych i dwadzieścia ładniejszych. Jeszcze z tym spikerem, ktory traktuje wszystkich jak półinteligentów... Odrobinę klasy panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek Re: Janas chce grać w Warszawie 06.06.05, 08:35 najlepiej niech graja w wronkach to przyjdzie komplet :-) po jakie gów... remontowano slaski skoro teraz pilkarze nie chca na nim grac.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdansk Re: Janas chce grać w Warszawie IP: 195.116.116.* 06.06.05, 08:39 Sa tylko 3 stadiony z porzadnymi plytami:Wisla, Amica i Legia. I tylko te stadiony powinny byc brane pod uwage. Wychodzi zatem ze reprezentacja powinna grac w Warszawie. I koniec z jezdzeniem po calej Polsce z meczami eliminacyjnymi kadry. Powinni grac stale na tym samym stadionie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Subyello Re: Janas chce grać w Warszawie IP: *.lmt.com.au / 218.185.0.* 06.06.05, 08:58 Niedlugo bedziemy kurczaki zabijali zeby pozbyc sie pecha z Chorzowa? Co za brednie, nie mozna grac na stadionie bo jest pechowy? W Chorzowie wchodzi 30tys, w Warszawie 10tys, dla mnie proste rozwiazanie i nie ma o czym gadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mop Re: Janas chce grać w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 13:52 Dlaczego wychodzi Ci Warszawa? Do jesieni pojemnosc stadionu Wisly Kraków bedzie wieksza niz Legii, do tego cztery trybuny w tym dwie zadaszone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alphonsinho Re: Janas chce grać w Warszawie - i ma rację IP: *.aster.pl 06.06.05, 09:30 Tam się gra gdzie się wygrywa - to jest najważniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Not prezes lubi dżwięk trąbek IP: *.aster.pl 06.06.05, 09:32 a najlepsze trąbki są na Ślaskim Odpowiedz Link Zgłoś