Gość: suuuper IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 23:28 Cóż za fantastyczny sukces polskiej piłki. Czy już stajemy się potęgą europejskiego futbolu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rex Re: Jaki ten Lech glupi, IP: *.telia.com 25.06.05, 23:35 nic nie mysla. Zamiast unikac zoltych kartek, aby zagrac z Lens, to wdaja sie w niepotrzebne dyskusje w meczu z cieniesami z Moldawii. Bes sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razor Jaki ten Rex glupi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 10:56 Rex - nic dziwnego, ze wybrales sobie nick wlasciwy imieniu psa albo nazwy proszku do prania, bo sadzac po stylu (jakiej Moldawii? polecam atlas - cos dla Ciebie - malo tekstu, duzo obrazkow) oraz pisowni (podstawowka to dla niektorych jednak za wysokie progi) Twoja inteligencje mozna smialo do ww. porownywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reissku.. Re: Jaki ten Rex glupi :) IP: *.aster.pl 26.06.05, 13:59 Reks czyli reiss, taka ma ksywke ten poznanski zakompleksiony rasista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razor Re: Jaki ten Rex glupi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 14:19 Dzieki za wyjasnienie - nie wiem co bym bez Twojej niewatpliwe blyskotliwej wypowiedzi zrobil. Widac od razu, ze mam doczynienia z prawdziwym antyrasista, obranca ucisnionych, swiatlym filantropem i sokowirowka w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
malarz2 Re: Jaki ten Rex glupi :) 26.06.05, 23:11 Rex nieuku znaczy król, cesarz. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quisque Re: Jaki ten Rex glupi, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 12:31 dobrze za to ze Ty myslisz.Siedzisz sobie zapewne przed tv i zajadasz .... łatwo jest komentowac wszystko z pozycji fotela.Pomysl nastepnym razem zanim cos napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alezciebiecw..!!!! czego buraku sie odzywasz!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 25.06.05, 23:37 czy ktos tutaj powiedzial ze to jakis wielki sukces??? to jest serwis sportowy wiec jak nawet beda grali z druzyna eskimosow to wynik tutaj podadza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly2 Re: czego buraku sie odzywasz!!!!!!!!!! 26.06.05, 00:03 Tak jest, grali z kim grali, i wygrali. Potęga to nie jest ale serwis sportowy jest od tego żeby tu o tym pisać. A ty Rex najpierw doczytaj z kim grał Lech, a potem dopiero pisz, bo piszesz bzdury. PS. Pogoń zagrała dobry mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly2 Re: czego buraku sie odzywasz!!!!!!!!!! 26.06.05, 00:03 Tak jest, grali z kim grali, i wygrali. Potęga to nie jest ale serwis sportowy jest od tego żeby tu o tym pisać. A ty Rex najpierw doczytaj z kim grał Lech, a potem dopiero pisz, bo piszesz bzdury. PS. Pogoń zagrała dobry mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suuuper Re: czego buraku sie odzywasz!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 10:09 HAHA Podadzą też wynik meczu z Lens, a będzie to 0:10 :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.p. dziecko odpusc juz sobie i idz z mama na spacer!!! IP: *.icpnet.pl 26.06.05, 10:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razor Re: czego buraku sie odzywasz!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 11:00 Jakby podali wynik Twojego testu IQ tez by sie miescil w granicach 10... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suuuper Re: czego buraku sie odzywasz!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 11:39 Ej chłopaki marzyciele... Zachciewa sie Wam Europe podbijać... LECHEM I POGONIĄ... Ledwo im starcza na łapówki żeby sie w lidze utrzymać, a gdzie tam jakiś puchar?! buhahaha :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suuuper Re: czego buraku sie odzywasz!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 11:41 A tak nawiasem, to masz Razor dowcip jak brzytwa - ale tępa :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razor Re: czego buraku sie odzywasz!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 13:30 Lapowki coz... nie oceniaj swiata podlug siebie - skoro Ty bierzesz w lape to nie znaczy, ze wszyscy tak robia. Marzenia fajna rzecz - Ty tez mozesz sobie pomarzyc, ze kiedys zmadrzejesz. P.S Jedyna tepa rzecza tutaj jestes Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag a jak poszło Legii??????? IP: *.kapelusz.pl / *.kapelusz.pl 26.06.05, 00:19 dla tempaków : to był sarkazm ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zajoncpoziomka Re: a jak poszło Legii??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 02:16 ej ale właśnie, jak poszło?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peaeszet Re: a jak poszło Legii??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 05:15 Nikt nic jeszcze nie powiedział, ale ty wyprzedzająco uderzysz 'tĘpakiem'... I juz lepiej się czujesz, i już jest cel i światełko, dla którego możesz wstawać z rana... Człowieku, co z Tobą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp takie zapytanie zrobiłem na innych portalach.... IP: *.kapelusz.pl / *.kapelusz.pl 26.06.05, 13:23 to mi zaczeli pisac co zaniedoinformowany jestem ze Legia wcale niegra w Intertoto....plulo sie chyba z 8 osób i rzadna nieskumała ze to prowokacja...wieć na wstepie chciałem to uciąć ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzmotomiot jacys niedoinformowani jestescie, panowie z wp IP: *.chello.pl 26.06.05, 11:54 po pierwsze: Batata po kontuzji debiutowal juz duzo wczesniej, a juz na pewno powiniscie pamietac, ze gral z Wisla K. w PP. po drugie: Marek Kowal debiutowal w pierwszej druzynie Pogoni w meczu z Cracovia. po trzecie: kto sie domagal, zeby Peskovic strzelal karnego??? bylem na meczu i nie slyszalem czegos takiego. no chyba, ze pan redaktor byl na sektorze dla vip'ow i tam jeden z panow, ktorzy nie wstaja podczas fali, zazartowal sobie, ze Boris powinien strzelac karnego. macie fatalnych informatorow, musze powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: volf Bramka KONTAKTOWA na 3:1???? IP: *.wmc.net.pl 26.06.05, 12:42 chyba honorowa... - gdzie jest kontakt między 3 i 1??? Odpowiedz Link Zgłoś
r.p.mcmurphy Re: Bramka KONTAKTOWA na 3:1???? 26.06.05, 12:48 Gość portalu: volf napisał(a): > chyba honorowa... - gdzie jest kontakt między 3 i 1??? przez dwukropek. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wlk.brytania Tak na marginesie 26.06.05, 18:09 Czy ten kto napisal,ze REX to dobre imie dla psa lub proszku do prania ,ma chocby mgliste pojecie jakie jest znaczenie tego lacinskiego wyrazu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razor Re: Tak na marginesie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 20:48 Owszem, aczkolwiek oryginalne znaczenie tego slowa raczej nie jest adekwatne w stosunku do osoboty, ktora sobie to oznaczenie nadala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DlaCiebiePanAdam Re: Tak na marginesie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 22:41 Szanowny chłoptasiu o śmiesznej ksywce razor ( lubisz angielski prawda ) nie można mieć tak negatywnego nastawienia do wszystkich i prowokować do kłótni bo oprócz siwych włosów będziesz miał problemy z potencją a wtedy jakiś sąsiad o ksywce Rex weźmie twoja żonę na spacer i da jej słońce...hehe. co za tępota. razor. boże mój syn jest bardziej dorosły od takiego życiowego nieudacznika jakim bez wątpienia jesteś. cóż i takich trzeba żeby świat był kompletny. pozdrawiam. znajdź sobie laseczke o ksywce osełka to może cię troszkę naostrzy i tępota zniknie....na korzyść potencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Razor Re: Tak na marginesie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:07 A kimze Ty jestes zeby mi mowic co mozna a co nie? Nie bede mowil do Ciebie per Pan, bo na szacunek trzeba sobie zasluzyc a Ty nie dorastasz mi do piet. Gdybys czytal uwaznie zauwazylbys, ze to nie ja prowokuje - moje posty to jedynie riposty na bzdury pisane przez innych ludzi Twojego pokroju. Przykro mi, ze jestes zyciowym frustratem i zeby poprawic sobie humor wypisujesz takie rzeczy jednak bardziej mi zal Twojej zony (o tyle o ile, sa wkoncu jeszcze bekarty), ktora musi z Toba wytrzymywac oraz Twojego syna, ktory niestety dziedziczy czesc genow po Tobie (oby jak najmniejsza) i bedzie musial z tym zyc do konca swych dni. P.S To, ze Ty masz problemy z potencja to nie znaczy, iz wszyscy je maja - zamiast wyzywac sie z tego powodu na forum radzilbym raczej isc do specjalisty. Nie pozdrwiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tak na marginesie IP: *.cofund.org.pl 27.06.05, 10:49 przestańcie się kłócić, cw..e!!!! macie problem to won na priva! chciałem przeczytać komentrarze do artykułu o polskiej piłce a tu zamiast tego kolejna kłótnia baranów! Odpowiedz Link Zgłoś