Dodaj do ulubionych

Puchar Intertoto - wygrane Lecha i Pogoni

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 23:28
Cóż za fantastyczny sukces polskiej piłki. Czy już stajemy się potęgą
europejskiego futbolu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Rex Re: Jaki ten Lech glupi, IP: *.telia.com 25.06.05, 23:35
      nic nie mysla. Zamiast unikac zoltych kartek, aby zagrac z Lens, to wdaja sie w
      niepotrzebne dyskusje w meczu z cieniesami z Moldawii. Bes sensu.
      • Gość: Razor Jaki ten Rex glupi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 10:56
        Rex - nic dziwnego, ze wybrales sobie nick wlasciwy imieniu psa albo nazwy
        proszku do prania, bo sadzac po stylu (jakiej Moldawii? polecam atlas - cos dla
        Ciebie - malo tekstu, duzo obrazkow) oraz pisowni (podstawowka to dla niektorych
        jednak za wysokie progi) Twoja inteligencje mozna smialo do ww. porownywac.
        • Gość: :) Re: Jaki ten Rex glupi :) IP: *.server.ntli.net 26.06.05, 13:28
          :)
          • Gość: reissku.. Re: Jaki ten Rex glupi :) IP: *.aster.pl 26.06.05, 13:59
            Reks czyli reiss, taka ma ksywke ten poznanski zakompleksiony rasista
            • Gość: Razor Re: Jaki ten Rex glupi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 14:19
              Dzieki za wyjasnienie - nie wiem co bym bez Twojej niewatpliwe blyskotliwej
              wypowiedzi zrobil. Widac od razu, ze mam doczynienia z prawdziwym antyrasista,
              obranca ucisnionych, swiatlym filantropem i sokowirowka w jednym.
        • malarz2 Re: Jaki ten Rex glupi :) 26.06.05, 23:11
          Rex nieuku znaczy król, cesarz. !!!
      • Gość: quisque Re: Jaki ten Rex glupi, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 12:31
        dobrze za to ze Ty myslisz.Siedzisz sobie zapewne przed tv i zajadasz ....
        łatwo jest komentowac wszystko z pozycji fotela.Pomysl nastepnym razem zanim
        cos napiszesz
    • Gość: alezciebiecw..!!!! czego buraku sie odzywasz!!!!!!!!!! IP: *.icpnet.pl 25.06.05, 23:37
      czy ktos tutaj powiedzial ze to jakis wielki sukces??? to jest serwis sportowy
      wiec jak nawet beda grali z druzyna eskimosow to wynik tutaj
      podadza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • butterfly2 Re: czego buraku sie odzywasz!!!!!!!!!! 26.06.05, 00:03
        Tak jest, grali z kim grali, i wygrali. Potęga to nie jest ale serwis sportowy jest od tego żeby tu o tym pisać.

A ty Rex najpierw doczytaj z kim grał Lech, a potem dopiero pisz, bo piszesz bzdury.

PS. Pogoń zagrała dobry mecz.
        Tak jest, grali z kim grali, i wygrali. Potęga to nie jest ale serwis sportowy jest od tego żeby tu o tym pisać.

A ty Rex najpierw doczytaj z kim grał Lech, a potem dopiero pisz, bo piszesz bzdury.

• Gość: suuuper Re: czego buraku sie odzywasz!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 10:09
        HAHA Podadzą też wynik meczu z Lens, a będzie to 0:10 :P
        • Gość: j.p. dziecko odpusc juz sobie i idz z mama na spacer!!! IP: *.icpnet.pl 26.06.05, 10:32
        • Gość: Razor Re: czego buraku sie odzywasz!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 11:00
          Jakby podali wynik Twojego testu IQ tez by sie miescil w granicach 10...
          • Gość: suuuper Re: czego buraku sie odzywasz!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 11:39
            Ej chłopaki marzyciele... Zachciewa sie Wam Europe podbijać... LECHEM I
            POGONIĄ... Ledwo im starcza na łapówki żeby sie w lidze utrzymać, a gdzie tam
            jakiś puchar?! buhahaha :D
          • Gość: suuuper Re: czego buraku sie odzywasz!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 11:41
            A tak nawiasem, to masz Razor dowcip jak brzytwa - ale tępa :P
            • Gość: Razor Re: czego buraku sie odzywasz!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 13:30
              Lapowki coz... nie oceniaj swiata podlug siebie - skoro Ty bierzesz w lape to
              nie znaczy, ze wszyscy tak robia. Marzenia fajna rzecz - Ty tez mozesz sobie
              pomarzyc, ze kiedys zmadrzejesz.
              P.S Jedyna tepa rzecza tutaj jestes Ty.
    • Gość: ag a jak poszło Legii??????? IP: *.kapelusz.pl / *.kapelusz.pl 26.06.05, 00:19
      dla tempaków : to był sarkazm ...
      • Gość: zajoncpoziomka Re: a jak poszło Legii??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 02:16
        ej ale właśnie, jak poszło??????????????????????
      • Gość: peaeszet Re: a jak poszło Legii??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 05:15
        Nikt nic jeszcze nie powiedział, ale ty wyprzedzająco uderzysz 'tĘpakiem'... I
        juz lepiej się czujesz, i już jest cel i światełko, dla którego możesz wstawać
        z rana... Człowieku, co z Tobą?
        • Gość: odp takie zapytanie zrobiłem na innych portalach.... IP: *.kapelusz.pl / *.kapelusz.pl 26.06.05, 13:23
          to mi zaczeli pisac co zaniedoinformowany jestem ze Legia wcale niegra w
          Intertoto....plulo sie chyba z 8 osób i rzadna nieskumała ze to
          prowokacja...wieć na wstepie chciałem to uciąć !
    • Gość: grzmotomiot jacys niedoinformowani jestescie, panowie z wp IP: *.chello.pl 26.06.05, 11:54
      po pierwsze: Batata po kontuzji debiutowal juz duzo wczesniej, a juz na pewno
      powiniscie pamietac, ze gral z Wisla K. w PP.
      po drugie: Marek Kowal debiutowal w pierwszej druzynie Pogoni w meczu z
      Cracovia.
      po trzecie: kto sie domagal, zeby Peskovic strzelal karnego??? bylem na meczu i
      nie slyszalem czegos takiego. no chyba, ze pan redaktor byl na sektorze dla
      vip'ow i tam jeden z panow, ktorzy nie wstaja podczas fali, zazartowal sobie,
      ze Boris powinien strzelac karnego.
      macie fatalnych informatorow, musze powiedziec
    • Gość: volf Bramka KONTAKTOWA na 3:1???? IP: *.wmc.net.pl 26.06.05, 12:42
      chyba honorowa... - gdzie jest kontakt między 3 i 1???
      • r.p.mcmurphy Re: Bramka KONTAKTOWA na 3:1???? 26.06.05, 12:48
        Gość portalu: volf napisał(a):

> chyba honorowa... - gdzie jest kontakt między 3 i 1???

przez dwukropek.
        ;)
        • wlk.brytania Tak na marginesie 26.06.05, 18:09
          Czy ten kto napisal,ze REX to dobre imie dla psa lub proszku do prania ,ma
          chocby mgliste pojecie jakie jest znaczenie tego lacinskiego wyrazu ?
          • Gość: Razor Re: Tak na marginesie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 20:48
            Owszem, aczkolwiek oryginalne znaczenie tego slowa raczej nie jest adekwatne w
            stosunku do osoboty, ktora sobie to oznaczenie nadala.
            • Gość: DlaCiebiePanAdam Re: Tak na marginesie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 22:41
              Szanowny chłoptasiu o śmiesznej ksywce razor ( lubisz angielski prawda ) nie
              można mieć tak negatywnego nastawienia do wszystkich i prowokować do kłótni bo
              oprócz siwych włosów będziesz miał problemy z potencją a wtedy jakiś sąsiad o
              ksywce Rex weźmie twoja żonę na spacer i da jej słońce...hehe. co za tępota.
              razor. boże mój syn jest bardziej dorosły od takiego życiowego nieudacznika
              jakim bez wątpienia jesteś. cóż i takich trzeba żeby świat był kompletny.
              pozdrawiam. znajdź sobie laseczke o ksywce osełka to może cię troszkę naostrzy
              i tępota zniknie....na korzyść potencji.
              • Gość: Razor Re: Tak na marginesie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:07
                A kimze Ty jestes zeby mi mowic co mozna a co nie? Nie bede mowil do Ciebie per
                Pan, bo na szacunek trzeba sobie zasluzyc a Ty nie dorastasz mi do piet. Gdybys
                czytal uwaznie zauwazylbys, ze to nie ja prowokuje - moje posty to jedynie
                riposty na bzdury pisane przez innych ludzi Twojego pokroju. Przykro mi, ze
                jestes zyciowym frustratem i zeby poprawic sobie humor wypisujesz takie rzeczy
                jednak bardziej mi zal Twojej zony (o tyle o ile, sa wkoncu jeszcze bekarty),
                ktora musi z Toba wytrzymywac oraz Twojego syna, ktory niestety dziedziczy czesc
                genow po Tobie (oby jak najmniejsza) i bedzie musial z tym zyc do konca swych dni.
                P.S To, ze Ty masz problemy z potencja to nie znaczy, iz wszyscy je maja -
                zamiast wyzywac sie z tego powodu na forum radzilbym raczej isc do specjalisty.
                Nie pozdrwiam.
                • Gość: gość Re: Tak na marginesie IP: *.cofund.org.pl 27.06.05, 10:49
                  przestańcie się kłócić, cw..e!!!! macie problem to won na priva!
                  chciałem przeczytać komentrarze do artykułu o polskiej piłce a tu zamiast tego
                  kolejna kłótnia baranów!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka