zipek4 [...] 28.06.05, 08:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Jestem z Kielc i wstyd mi IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 28.06.05, 08:39 Jestem z Kielc i (jesli ten artykul mówi prawde), to wstyd mi i czuje sie upokorzony przez tego typu zachowania. Głupio mi przyznawac sie, ze jestem z Kielc w takiej sytuacji. Buractwo i szczyt rasizmu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kielce = wioska :) [...] IP: 213.135.37.* 28.06.05, 08:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot Re: Kielce = wioska :))))) 28.06.05, 08:40 > wieśniaki, rozumiem was - siedzicie na tej wsi, świata nie znacie, boicie się > obcych ludzi i wszystkich "innych".... WIDAC PO TONEIO TWOJEJ WYPOWIEDZI KTO TU JEST WIESNIAKIEM raz jeszcze linki forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=25750040 www.korona-kielce.pl/forums/forums.asp?ForumId=11&TopicId=4955 Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot Re: Kielce = wioska :))))) 28.06.05, 08:49 słuchaj kolego z "wielkiego miasta i swiata" uogolniasz to strasznie i nei wrzucaj wszystkich do worka z tymi debilami. Nie wszyscy w Kieclach sa tacy jak tych pare padalców. A Ty i Twoja wypowiedz swiadcza jak bardzo inteligente jest społęczenstwo w miescie którym mieszkasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narat Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.globit / 195.117.63.* 28.06.05, 08:47 Debilni rasiści - róbcie tak dalej, to na was wypnie się Hermes, którego tak wielbicie I CO WTEDY DURNOTY? Czy nie wicie ze swoim postępowaniem obrażacie j e g o dumę, przecież on też jest patriotą, a wy atakujecie jego ziomka. Jeżeli zaś chodzi o zarząd Korony - skoro wiedzą, którzy szalikowcy byli z tą "petycją", to powinni byli ich sfotografować i wydać zakaz wstępu na stadion Korony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MB Re: Banda psycholi z Kielc IP: *.pkobp.pl 28.06.05, 08:50 To banda psycholi w tych Kilecach. Taki niestety będzie przyszły sezon, że w Kilecach ta rasistowska dzicz będzie mącić atmosferę. Już teraz proponuję zdegradować ich do piątej ligi, jeżeli taka jest albo rozwiązać ten bajzel w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
marecki997 Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego 28.06.05, 08:53 Jakoś Hermes Soares im nie przeszkadzał. Odpowiedz Link Zgłoś
telube Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego 28.06.05, 08:55 Ten klub nalezy zamknac a "kibicow" do Rosji lub na Balkany wyslac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.kolporter.com.pl / 80.51.223.* 28.06.05, 08:55 i kto to napisał i na jakiej podstawie może wcześniej opisał korupcję w Policji - jakiś pismak napisał gó.. a wiara podnieca się jak nie wiem co ... żenada te wasze wszystkie (no prawie) wypowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madrid Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: 81.210.113.* 28.06.05, 08:57 Tą całą Polską ligę zaorać, a łyse pały pomalować BIAŁĄ pastą i na Bałkany miny rozbrajać!!!! Dziadostwo Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego 28.06.05, 08:59 słuchaj radomiaku i wielki kibicu kolejorza nikt nie ubliza tobie i twojemu klubowi wiec pochamuj sie z takimi wypowiedziami bo swiadczy to o intelighencji mieszkanców Radomia i Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szok Wstyd, wstyd rasiśći!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 08:57 Totalna wieś, jeśli prezes klubu wystraszył się kilku rasistów, klub nie powienien funkcjonować i grać w Ekstraklasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta jednak nie wies? IP: *.crowley.pl 28.06.05, 15:36 Hernani podpisal dzisiaj 4 letni kontrakt. prezes sie nie wystraszyl. wg. co niektorych na tym forum, z powodu kilku oszolomow, klub nalezy zdegradowac do 5 ligi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siegi Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.nomi.com.pl 28.06.05, 09:08 Skąd się tacy debile biorą?? Ktoś wie? Kilku matołów przy piwie wymyśliło, że nie chcą tego piłkarza! Ciekawe czy jakikolwiek mecz widzieli.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsd Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.wsip.com.pl 28.06.05, 09:13 chołota kielecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.zdz.kielce.pl 28.06.05, 09:16 Gość portalu: swerd napisał(a): > jaki rasizm? to po prostu tradycja!!! A to Polska właśnie! Może to tradycja Twoja (o ile dobrze zrozumiałam Twoje intencje), ale nie moja i wielu innych Kielczan. Sama chodzę na mecze piłki ręcznej i widzę jakie bydło pasie się obok trybuny vipowskiej. Pijane, naćpane, śmierdzące i bezzębne dno dna!!!Mało, niekiedy dno szamba! A to kibole właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:17 Dla mnie szalikowcy to stadionowa chołota, jak można zniżać sie do jakichkolwiek negocjacji z tą bandą szukającą mocnych wrażeń w stadionowych zadymach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bialoczarny Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:18 I na takich ćwokach żeruje Kaczuch i LPR,a my opinie mamy w swiecie taką a nie inną.Rasistowska Szkieletczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tttOMEK Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:19 Szkoda o nich pisać. Pewnie jak kupują scyzoryki to i uważają żeby rączka nie była czarna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:19 Przeczytałem wszystkie opinie i jedna tylko myśl atakuje moje zwoje mózgowe - 90% reakcji na newsa to reakcje agresywne, wulgarne, rasistowskie i ksenofobiczne. Większość z was, o nieszczęśni autorzy postów, jesteście tacy sami jak ci kibice z Kielc. Wniosek może być tylko jeden - wy wszyscy Kielczanie, Radomianie, Poznaniacy, Szczecinanie etc. jesteście tacy sami - przesączeni nienawiścią nie tylko do czarnoskórych ale i do samych siebie. Ja i pozostałe 10% autorów postów szczęśliwie się wyleczyliśmy z tego mentalnego defektu - czego także życzę wciąż przytłaczającej większości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michnia Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.pl 28.06.05, 09:21 chodze na koronke od 16 lat.w dupie mam rasistuff iich grożby.jeśli jest dobrym obrońcą to niech gra w kielcach i wygrywa.odwagi panie tkaczuk. Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego 28.06.05, 09:24 >w dupie mam rasistuff iich grożby.jeśli jest dobrym obrońcą to niech gra w >kielcach i wygrywa.odwagi panie Tkaczuk. POPIERAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Szczyt debilizmu IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 28.06.05, 09:24 takiego rasizmu to chyba nigdzie w europie nie ma jak widać poza polską :( Odpowiedz Link Zgłoś
antybehemot KIELCE mówią NIE RASIZMOWI 28.06.05, 09:29 nie wszyscy kielczanie sa tacy jak banda debili. nie chcemy Was na stadionie bando rasistów , bando nieuków , bando debili i jełopów. Wsyatwilsice bardzo ładną opinie Koronie i miastu. Dziekujęmy wam o "prawdziwi kibice Korony z tradycjami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don kichote Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.acn.waw.pl 28.06.05, 09:31 Nic lepszego nie mogło spotkać Koronę niż ultimatum kibiców-chuliganów: albo Hernani albo My!. Oczywiście zarząd klubu powinien wybrać piłkarza. A "Kibice" niech zabierają swoją najstarszą flagę i jadą na podkielecką wieś do C-klasowego klubu, bo tam jest ich miejsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.hypermobile.pl 28.06.05, 09:35 Jetsem Kielczaninem. Jest mi wstyd, że mamy takich kibiców. Debile nadal rządzą stadionami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mir Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: 195.116.211.* 28.06.05, 09:35 To ja przeniosł bym klub do "normalnego" miasta gdzie są normali kibice a nie jakas banda gó..arzy, którzy mają jakies chore umysły. Poza tym nikt Was nie zmusza do chodzenia na mecze Ja chodzę od kilku lat i nie przeszkadz mi czy zawodnik jest czarny zielony czy niebieski. Liczy się to jak prezentuje się na boisku, czy myśli o tym jak grać. A tu mamy przykład szeroko ostatnio lansowanego pojednania Gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Awe Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:38 Kmiotki z szkieletczyzny najlepiej kupujcie blondasów o słomowym kolorze.Robicie wiochę .bIEDAKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Już nawet w reprezentacji Niemiec gra czarnoskóry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:39 a Kielce proponuję przenieść za wschodnią granicę, na Białoruś, pod rządy czystego rasowo Łukaszenki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ke Ale barany! Białe barany. IP: *.pg.com 28.06.05, 09:42 Banda idiotów, scyzoryki kieleckie. Odpowiedz Link Zgłoś