Dodaj do ulubionych

Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego

• zipek4 [...] 28.06.05, 08:31
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Tomek Jestem z Kielc i wstyd mi IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 28.06.05, 08:39
        Jestem z Kielc i (jesli ten artykul mówi prawde), to wstyd mi i czuje sie
        upokorzony przez tego typu zachowania. Głupio mi przyznawac sie, ze jestem z
        Kielc w takiej sytuacji. Buractwo i szczyt rasizmu...
    • Gość: Kielce = wioska :) [...] IP: 213.135.37.* 28.06.05, 08:38
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • antybehemot Re: Kielce = wioska :))))) 28.06.05, 08:40
        > wieśniaki, rozumiem was - siedzicie na tej wsi, świata nie znacie, boicie się
        > obcych ludzi i wszystkich "innych"....
        WIDAC PO TONEIO TWOJEJ WYPOWIEDZI KTO TU JEST WIESNIAKIEM

raz jeszcze linki
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=60&w=25750040
        www.korona-kielce.pl/forums/forums.asp?ForumId=11&TopicId=4955
      • antybehemot Re: Kielce = wioska :))))) 28.06.05, 08:49
        słuchaj kolego z "wielkiego miasta i swiata" uogolniasz to strasznie i nei
        wrzucaj wszystkich do worka z tymi debilami. Nie wszyscy w Kieclach sa tacy jak
        tych pare padalców. A Ty i Twoja wypowiedz swiadcza jak bardzo inteligente jest
        społęczenstwo w miescie którym mieszkasz
    • Gość: narat Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.globit / 195.117.63.* 28.06.05, 08:47
      Debilni rasiści - róbcie tak dalej, to na was wypnie się Hermes, którego tak
      wielbicie I CO WTEDY DURNOTY? Czy nie wicie ze swoim postępowaniem
      obrażacie j e g o dumę, przecież on też jest patriotą, a wy atakujecie jego
      ziomka. Jeżeli zaś chodzi o zarząd Korony - skoro wiedzą, którzy szalikowcy
      byli z tą "petycją", to powinni byli ich sfotografować i wydać zakaz wstępu na
      stadion Korony.
    • Gość: MB Re: Banda psycholi z Kielc IP: *.pkobp.pl 28.06.05, 08:50
      To banda psycholi w tych Kilecach. Taki niestety będzie przyszły sezon, że w
      Kilecach ta rasistowska dzicz będzie mącić atmosferę. Już teraz proponuję
      zdegradować ich do piątej ligi, jeżeli taka jest albo rozwiązać ten bajzel w
      Kielcach.
    • marecki997 Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego 28.06.05, 08:53
      Jakoś Hermes Soares im nie przeszkadzał.
    • telube Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego 28.06.05, 08:55
      Ten klub nalezy zamknac a "kibicow" do Rosji lub na Balkany wyslac.
    • Gość: adam Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.kolporter.com.pl / 80.51.223.* 28.06.05, 08:55
      i kto to napisał i na jakiej podstawie może wcześniej opisał korupcję w
      Policji - jakiś pismak napisał gó.. a wiara podnieca się jak nie wiem co ...
      żenada te wasze wszystkie (no prawie) wypowiedzi...
    • Gość: Madrid Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: 81.210.113.* 28.06.05, 08:57
      Tą całą Polską ligę zaorać, a łyse pały pomalować BIAŁĄ pastą i na Bałkany miny
      rozbrajać!!!! Dziadostwo
      • antybehemot Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego 28.06.05, 08:59
        słuchaj radomiaku i wielki kibicu kolejorza nikt nie ubliza tobie i twojemu
        klubowi wiec pochamuj sie z takimi wypowiedziami bo swiadczy to o intelighencji
        mieszkanców Radomia i Poznania
    • Gość: Szok Wstyd, wstyd rasiśći!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 08:57
      Totalna wieś, jeśli prezes klubu wystraszył się kilku rasistów, klub nie
      powienien funkcjonować i grać w Ekstraklasie
      • Gość: rasta jednak nie wies? IP: *.crowley.pl 28.06.05, 15:36
        Hernani podpisal dzisiaj 4 letni kontrakt. prezes sie nie wystraszyl. wg. co
        niektorych na tym forum, z powodu kilku oszolomow, klub nalezy zdegradowac do 5
        ligi...
    • Gość: Siegi Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.nomi.com.pl 28.06.05, 09:08
      Skąd się tacy debile biorą?? Ktoś wie?
      Kilku matołów przy piwie wymyśliło, że nie chcą tego piłkarza!
      Ciekawe czy jakikolwiek mecz widzieli....
    • Gość: dsd Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.wsip.com.pl 28.06.05, 09:13
      chołota kielecka.
    • Gość: Ania Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.zdz.kielce.pl 28.06.05, 09:16
      Gość portalu: swerd napisał(a):

> jaki rasizm? to po prostu tradycja!!!

A to Polska właśnie!
      Może to tradycja Twoja (o ile dobrze zrozumiałam Twoje intencje), ale nie moja
      i wielu innych Kielczan.
      Sama chodzę na mecze piłki ręcznej i widzę jakie bydło pasie się obok trybuny
      vipowskiej. Pijane, naćpane, śmierdzące i bezzębne dno dna!!!Mało, niekiedy dno
      szamba!
      A to kibole właśnie.
    • Gość: Mirek Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:17
      Dla mnie szalikowcy to stadionowa chołota, jak można zniżać sie do jakichkolwiek negocjacji z tą bandą szukającą mocnych wrażeń w stadionowych zadymach.
    • Gość: bialoczarny Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:18
      I na takich ćwokach żeruje Kaczuch i LPR,a my opinie mamy w swiecie taką a nie
      inną.Rasistowska Szkieletczyzna
    • Gość: tttOMEK Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:19
      Szkoda o nich pisać. Pewnie jak kupują scyzoryki to i uważają żeby rączka nie
      była czarna.
    • Gość: Radek Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:19
      Przeczytałem wszystkie opinie i jedna tylko myśl atakuje moje zwoje mózgowe -
      90% reakcji na newsa to reakcje agresywne, wulgarne, rasistowskie i
      ksenofobiczne. Większość z was, o nieszczęśni autorzy postów, jesteście tacy
      sami jak ci kibice z Kielc. Wniosek może być tylko jeden - wy wszyscy
      Kielczanie, Radomianie, Poznaniacy, Szczecinanie etc. jesteście tacy sami -
      przesączeni nienawiścią nie tylko do czarnoskórych ale i do samych siebie. Ja i
      pozostałe 10% autorów postów szczęśliwie się wyleczyliśmy z tego mentalnego
      defektu - czego także życzę wciąż przytłaczającej większości.
    • Gość: michnia Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.pl 28.06.05, 09:21
      chodze na koronke od 16 lat.w dupie mam rasistuff iich grożby.jeśli jest dobrym
      obrońcą to niech gra w kielcach i wygrywa.odwagi panie tkaczuk.
      • antybehemot Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego 28.06.05, 09:24
        >w dupie mam rasistuff iich grożby.jeśli jest dobrym obrońcą to niech gra w
        >kielcach i wygrywa.odwagi panie Tkaczuk.

POPIERAM
    • Gość: oli Szczyt debilizmu IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 28.06.05, 09:24
      takiego rasizmu to chyba nigdzie w europie nie ma jak widać poza polską :(
      • antybehemot KIELCE mówią NIE RASIZMOWI 28.06.05, 09:29
        nie wszyscy kielczanie sa tacy jak banda debili.
        nie chcemy Was na stadionie bando rasistów , bando nieuków , bando debili i
        jełopów. Wsyatwilsice bardzo ładną opinie Koronie i miastu.
        Dziekujęmy wam o "prawdziwi kibice Korony z tradycjami"
    • Gość: don kichote Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.acn.waw.pl 28.06.05, 09:31
      Nic lepszego nie mogło spotkać Koronę niż ultimatum kibiców-chuliganów: albo
      Hernani albo My!. Oczywiście zarząd klubu powinien wybrać piłkarza. A "Kibice"
      niech zabierają swoją najstarszą flagę i jadą na podkielecką wieś do C-klasowego
      klubu, bo tam jest ich miejsce!!!
    • prozzac Wstyd!!! 28.06.05, 09:34
    • Gość: Piotrek Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.hypermobile.pl 28.06.05, 09:35
      Jetsem Kielczaninem. Jest mi wstyd, że mamy takich kibiców. Debile nadal rządzą
      stadionami.
    • Gość: Mir Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: 195.116.211.* 28.06.05, 09:35
      To ja przeniosł bym klub do "normalnego" miasta gdzie są normali kibice a nie
      jakas banda gó..arzy, którzy mają jakies chore umysły. Poza tym nikt Was nie
      zmusza do chodzenia na mecze Ja chodzę od kilku lat i nie przeszkadz mi czy
      zawodnik jest czarny zielony czy niebieski. Liczy się to jak prezentuje się na
      boisku, czy myśli o tym jak grać. A tu mamy przykład szeroko ostatnio
      lansowanego pojednania Gratulacje!!!
    • Gość: Awe Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:38
      Kmiotki z szkieletczyzny najlepiej kupujcie blondasów o słomowym
      kolorze.Robicie wiochę .bIEDAKI
    • Gość: lolo Już nawet w reprezentacji Niemiec gra czarnoskóry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:39
      a Kielce proponuję przenieść za wschodnią granicę, na Białoruś, pod rządy czystego rasowo Łukaszenki.
    • Gość: Ke Ale barany! Białe barany. IP: *.pg.com 28.06.05, 09:42
      Banda idiotów, scyzoryki kieleckie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka