Gość: swerd IP: *.nyc.res.rr.com 28.06.05, 03:18 jaki rasizm? to po prostu tradycja!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Telex Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.ny325.east.verizon.net 28.06.05, 03:19 Hernaniego lubie. Czekolade tez. -------------------------------------- ----------------------------------------- -------------------------------------------- ----------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karlos Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.nyc.res.rr.com 28.06.05, 03:32 Polskie spoleczenstwo jeszcze widac nie doroslo do tego typu wydarzen. Dziwi mnie to, ze nasz narod jest przeciez zakorzeniony w tradycjach chrzescijanskich, ale jednak pelen ksenofobii, nienawisci i ciemnoty, szczegolnie na polskiej prowincji jak widac. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peether Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 03:39 czego wydatnie dowodzą ostatnie wydarzenia w "stolicy" a jeśli chodzi o Kielce.. wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AtoL Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 28.06.05, 07:56 Nawet jeśli go sprowadzą to i tak kielczanie przyjdą na mecz. Takie głupie postulaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Achachachacha!!! KIELCZAKI z manią wyższości... IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 28.06.05, 08:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny charakter Tak sobie wyobrażaaam Kielceeee IP: 195.94.222.* 28.06.05, 10:20 Piwnica Pod Baranami - Do Przyjaciół Gó..arzy Motto: Kto się za ten wiersz obraża Ten się sam za gó..arza uważa Przeglądam w myśli wszystkich mych przyjaciół twarze I myślę sobie, och psiakrew! czyż wszyscy są gó..arze? Ach, nie! Jest kilku wiernych, z tymi pojechałbym nawet do Kielc. A reszta? Ach, reszta, proszę pani, to jest gó.., wprost na szmelc. Pytacie mnie, czemu do Kielc, a nie do Afryki lub na Borneo? O, tam łatwiej przyjacielem być wśród tropikalnych puszcz, Niż gdy za ścianą woła ktoś: puszcz mnie pan, ach, puszcz. A pluskwy, ach, nietropikalne, mnożą się jak w aparacie tym ?Roneo?. O, tak w ohydnej wszawości małego miastka, Gdy metafizyk głąb wypiera dowolna wprost namiastka, Gdzie zamiast uczuć wszelkich są tylko jakieś marne substytuty, A miłość dają tylko, ach, nieszczęsne prostetuty (Bo krzywych zabrakło już), A syf i tryper biegną w krok tuż, tuż, Gdzie zwykła dorożkarska buda zastąpi wszelkie narkotyki świata, I gdzie jedyne piękno jest: na zgniłych domkach jakaś, proszę pani, wieczorna, ta tak zwana, ach, poświata, I wszystko to na tle zupełnej nędzy W smrodzie u gospodyni jakiejś potwornej wprost jędzy, W ciągłej niepogodzie, co lepsza jest od słońca, Bo wtedy wszystko zda się bliskim już, ach, końca - Tak sobie wyobrażam Kielce, symbol, jako szczyt ohydy, I jako jakieś Paramount najgorszej małomiasteczkowej brzydy. A może piękne to jest, ach, miasteczko, ach, i nawet miłe I niełatwo jest w nim złapać nawet kiłę... W każdym razie tam przyjacielem być i w tych warunkach Trudniej jest niż w afrykańskich najtropikalniejszych choćby wprost stosunkach. Gdy człowiek gębą sra, A tyłkiem podpatruje obroty gwiazd i mgławic dalekich spirale, Gdy mu muzyczka skądiś gra, A on gdzieś przy powale wydusza miliony pluskwich gniazd, Gdy beznadziejność dusi jak ohyda i śmierdząca zmora, Gdy człowiek sobie siebie widzi jako cuchnącego własnym sosem, ach, potwora - Może to wszystko przejdzie, ach, a może nie, W każdym razie to jest wszystko bardzo fe. A do tego napisane nie krwią a gównem, bardzo źle. Ja nie chcę tego, nie, nie, nie! Tak sobie wyobrażam Kielce, symbol, jako szczyt ohydy, I jako jakieś Paramount najgorszej małomiasteczkowej brzydy. Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Re: Tak sobie wyobrażaaam Kielceeee 28.06.05, 11:22 > Piwnica Pod Baranami - Do Przyjaciół Gó..arzy Przysiąglbym, że to utwór Witkacego (?!?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t. BIałystok, Chorzów i Wrocław były pierwsze IP: *.prezydent.pl / 217.153.190.* 28.06.05, 11:49 teraz się Wyborcza obudziła? Odpowiedz Link Zgłoś
cywilizowana_europa BLACK IS BEAUTIFUL !!!!!! 28.06.05, 16:34 Wy rasisci!!! Moj maz pochodzi z Afryki! Nie slyszeliscie ze black is beautiful!!! Nie chce by nasze dzieci wychowaly sie w kraju rasistowskich bialasow. Jeszcze nie slyszeliscie ze juz nie ma narodow w przestarzalej formie? Dzisiaj wszyscy jestesmy Europejczykami a cywilizowana Europa nie jest biala lecz kolorowa i tolerancyjna. Patrzcie jacy ladni dzisiaj sa Francuzi, Holendrzy i Anglicy przez to ze sie z ludzmi obcych kontynentow wymieszali. Rasizm zanika dopiero gdy ludnosc nie jest 100% biala, a ja nie chce by moje dzieci na podworku byli jedynymi Polakami z ciemniejsza skora… chce by ich rowiesnicy kulturalnie wzbogacali Polske i byli tacy ladni jak moje dzieci. Kluby futbolowe powinny wprowadzic kwoty, tak zeby w kazdym klubie byl conajmniej jeden pilkarz ciemnej skory ale tez chociaz jeden gej, poza tym w telewizji polskiej powinno byc wiecej moderatorow o nie polskim pochodzeniu, tak aby polscy widzowie przyzwyczaili sie do norm cywilizowanej Europy. Precz z granicami! Popieram otwarcie polskich granic dla ludnosci Afryki i Azji, poza tym musimy byc solidarni z cywilizowana Europa i przejac czesci ich kontyngentow uchodzcow do Polski. Dopiero wtedy nasze spoleczenstwo osiagnie mentalny skok w przyszlosc i postepowy multikulturalizm. Bedziemy bardziej europejscy, tolerancyjni i ladni gdy sie ze swiatem wymieszamy tak jak cywilizowana Europa! Na szczescie ogromna wiekszosc wypowiadajacych forumowiczow jest mojego zdania. Precz z rasizmem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mroki Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:30 to ronaldinio w kielcach nie ma czego szukać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.p-s-inter.net 28.06.05, 12:04 Pewnie jest za słaby ;-)) ale buraki w tym klubie kibica. reszcie Klielc powinno mocno zależec, żeby pokazac, że nie wszyscy mają wode w głowie. Porażka. pogońcie gównażerię gdzies do jakiejs pozytecznej pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: 217.153.131.* 28.06.05, 09:22 nie ma co sie dziwic. zapyziale i zapadle miasto Kielce i tacy sami kibice. miasto mozna jednak zmienic ale niestety idiota zawsze pozostanie idiota. i to wlasnie pokazuja "kibice" korony. palanty. wywalic ich ze stadionow. jak bym byl wlascicielem klubu to bym sie specjalnie nie przejal ze banda rasistow przestanie przychodzic na mecze. nawet bym sie ucieszyl i im podziekowal na dowidzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KręcikKoroniarz Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 19:57 Jestem z Kielc i jestem z tego dumny a ta cala paranormalna afere z Hernanim zrobilo kilku przyglupich szalikowcow-rasistow. Takich jest kilkunastu i to oni niby rzadza w tzw. mlynie. Gdyby oni nic sie nie czepiali nie byloby sprawy. Nie mozna z grupa debili utozsamiac calych Kielc i prawdziwych kibicow! To wlasnie tu za pol roku bedzie najlepszy stadion pilkarski w Polsce i raczej Kielce na wies mi nie wyglada. A ci kretyni to pojedyncza jednostka. Cala Polska w przyszlym sezonie zobaczy jak zachowuje sie najlepsza publicznosc w kraju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrajski Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:38 w żadnym wypadku nie można tego wiązać z chrześcijaństwem, gdyż akurat Kielce znane są ze stosunkowo antyklerykalnego nastawienia, wiec w tym wypadku chora reakcja kibiców ma inne podłoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Banano da Silva Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 11:22 Myślę, że rasizm kibiców Korony przeszedłby im, gdyby mieli wybierać pomiędzy Kozubkiem a Adriano inaczej wybierając Kozubka potwierdziliby własny niedorozwój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: 213.25.33.* 28.06.05, 11:11 w sumie chyba też jestem rasistą - NIE LUBIE SZALIKOWCÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.wi.res.rr.com 28.06.05, 04:38 Kielce, niestety znane sa z tego typu zachowan a wiec rasizm,ksenofobia,nacjonalizm i tp.Jesli ktos mi nie wierzy niech poczyta o pogromach ze schylku lat czterdziestych.Rzeczywiscie to sa buraki prosto z wapiennych kamieniolomow a wiec unikalne.Wszystkiego najlepszego dla Polski B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ryszarda ile jeszcze bedziecie nas winic za ta kolaboracje- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 10:17 -zsrr z im przychylnymi w polsce... brak mi slow rysiu, ton twojej wypowiedzi mnie nie zadziwia, wykazujesz sie takim samym brakiem tolerancji i ksenofobia jak nasi skini, nieznajomoscia tematu, brakiem obiektywizmu i wiedzy. wiecej w tobie nienawisci niz w 'szalikach'. innymi slowy jestes po prosty glupi jak but i nic nie wart... i glupi:) jak mozesz, i wy wszyscy, mowic o rasizmie skoro sami palacie nienawiscia do innych ludzi[nas dumnych kielczan:)] nie znasz naszego miasta, dawno w nim nie byles, nie wiesz jak jest i w ogole nic nie wiesz. zastanowcie sie zanim znowu bedziecie rzucac miesem o smaku nieaktualnych zarzutow i animozji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkika Re: ile jeszcze bedziecie nas winic za ta kolabor IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 28.06.05, 21:06 to wy macie skinow w kielcach ???? hahahah to tylko swiadczy o zacofaniu tej dziury pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OTIS [...] IP: 213.17.140.* 28.06.05, 07:45 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dorka26 Re: Ciemnota i zacofanie rasizm! 28.06.05, 08:32 No, ale nie wrzucaj wszystkich kibiców do jednego wora. Sama kibicuję Koronie i szlag mnie trafia jak to czytam. To nie byli prawdziwi kibice tylko banda jakichś oszołomów, gó..arzy i nie wiem jakiego motłochu jeszcze. A zarząd mam nadzieję nie weźmie pod uwagę byle kłapania kilku gó..arzy. Takiego zachowania nie mogę tolerować. Jestem pełna pogardy dla tych oszołomów. Taki wstyd KORONCE zrobić... SZOK I SKANDAL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ck Re: Ciemnota i zacofanie rasizm! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 10:22 j.w. dorka no brak slow, na skinow i na to cale forum szydercow mieniacych sie historykami, goegrafami, socjologami, psychologami - banda jeszcze wiekszych rasistow, ide o stowe ze ogladacie sie na ulicy za murzynami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolfuss Re: Ciemnota i zacofanie rasizm! IP: *.chello.pl 28.06.05, 10:37 Ja sie pod tym podpisze. Nie może być tak, że jakieś debile idą do klubu i mogą (!!!) robić coś takiego. Oszołomów trzeba zamykać w klatkach a nie rozmawiać z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
iontichy Re: Ciemnota i zacofanie rasizm! 28.06.05, 15:02 Masz rację. Piłka po stronie władz klubu. Powinni zrozumieć, że stracą 50, a niech będzie i 500 kiboli (chociaz w to wątpię, bo co oni mają innego do roboty), ale moga zyskać kilka tysiecy kibiców - bo kiboli to im nie przybędzie. Zresztą Klicki zapowiada ambitne plany, więc na baranów nie może sie oglądać. Nie rozumie tego Filipiak, ale już Walter to zrozumiał i na Legii odcinają pępowinę z szalikowcami. Pozdrowienia z Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do les-autora JESLI TEN ARTYKUL NAPISAL LESZEK SALWA TO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 11:11 ... niech sie lepiej w ck nie pokazuje. Jeny, pismak prowokator!!! tylko czekam az prezes powie, ze nic takiego nie mialo miejsca, przeciez ten artykuł az smierdzi wyssaniem z palca. a jeszcze te 200 osob w kilka godzin na forum palajacych wieksza nienawiscia niz ci kieleccy skini, mowie wam dajcie sobie sobie spokoj z tym miesem, a kielczanie niech sie nie stresuja banda glupcow ksenofobow (mowie o wielu forumowiczach,nie skinach) z pismakiem prowokatorem na czele ps.: KORONA KORONA KORONA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crash Jestescie burakami a nie kibicami IP: 144.134.94.* 28.06.05, 03:31 Czy w Kolporterze nie gral przypadkiem niejaki HERMES bynajmniej nie bmial on bialego koloru skory.Ale burak pozostanie burakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota [...] IP: *.fuse.net 28.06.05, 04:21 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic [...] IP: *.waw.cdp.pl 28.06.05, 05:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudi Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.arcor-ip.net 28.06.05, 11:58 Lubie czytac wasze odpowiedzi czasami sa bardzo iteresujac aczasami tak plytkie ze sie plakac chce,niwiem czy to nie od odczynnikow hemicznych albo innych substanci hemicznych jaki tam pijecie. Nawiazujac do wypowiedzi popierdulki z Niujorku!! Moze tyjestes tez Zydem i wstydzisz sie tego,albo pochodzisz z Kieleckiego Najgorsze jak brak inteligencji i wyksztalcenia.Ja tez od lat mieszkam poza granicami Polski ale wracam tam chentnie i ciesze sie jak Polskie Kluby Sportowe pzyskuja nowych zawodnikow i sa mocne aby liczyc sie na rynku eurpejskim bo to jes ich celem obojetne czy to czarny czy bial.Pozdrawiam wszystki rozsadnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG zajebisty patriota z ciebie... IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 28.06.05, 05:35 ...jak uciekłeś z naszego kraju, to lepiej siedź cicho a nie wymyślasz jakieś teorie... a co do przypadku Hernaniego to po prostu szkoda tego komentować - po prostu ręce opadają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudi Re: zajebisty patriota z ciebie... IP: *.arcor-ip.net 28.06.05, 12:32 I zkim tu dyskutowac.Zal ci ze ty niwyjechales. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaras Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 07:28 Mam nadzieję, że w Nowym Jorku znajdziesz dobrego lekarza specjalistę od psychiatrii "patrioto". Wstyd mi za takich płytkich typów jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uborka Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:22 "czysta rasa słowiańska" :| weź idź się lecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusell Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.motorola.com 28.06.05, 10:03 Powiem ze jestem generalnie podbudowany postawa forum - w miare jednoznaczne fucki dla takich postaw. A kolega z Niu Jorku to po prostu wiesniak na skale globalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 10:09 Skąd ta obsesja o "miksowaniu"? Twoja kobieta odeszła do czarnego, bo miał dłuższego penisa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz nie IP: *.pptp.stw-bonn.de 28.06.05, 11:32 bo byl madrzejszy, ladniejszy, bystry, a nie takim zacofanym pseudopolakiem ktory siedzie caly dzien w domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atom W Kielcach mieszkają same wieśniaki IP: *.cable.mindspring.com 28.06.05, 04:39 To jest po prostu szczyt zacofania, oni żyją w średniowieczu. Całe życie spędzają na wsi to później na widok czarnoskórego dostają białej albo raczej czarnej gorączki. To takie typowe zachowanie dla naszego zacofanego kraju. Nie dziwie się dlaczego na zachodzie uważa się nas za III świat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike [...] IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 28.06.05, 05:01 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brak slow Kielce musza odejsc IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 28.06.05, 05:07 To tylko utwierdza mnie w przekonaniu ze dobrze zrobilem wyjezdzajac z tego "cywilizowanego" kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.waw.cdp.pl 28.06.05, 05:18 Popieram. Pogromy mniejszości odbywają się przy użyciu takich bezmózgów jak pseudokibice. Tak było z prostym ludem. Te wieśniaki z Kielc pojechały już na całego. Pozdrawiam prawdziwych kibiców z Kielc bo wierzę że są tam i tacy. Bezmózgi do kamieniołomów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yanek Prawdziwi Kibice nie mają z tym nic wspólnego!!!! IP: *.tu.kielce.pl / *.tu.kielce.pl 28.06.05, 12:13 Ej kolo nie możesz tak jechać po całości!!! Ludzie to jest tylko grupka osób!! i Ja jako prawdziwy KIBIC KORONY nie miałem nic z tym wspólnego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.ny325.east.verizon.net 28.06.05, 05:18 wszystkim delikwentom sprzeciwiajacym sie transferowi z powodu koloru skory od razu zakaz stadionowy a flage demonstracyjnie moga sobie wywiesic na balkonie. inna sprawa ze zarzad to banda dyletantow skoro pozwala sobie na taki dyktat grupy popaprancow.ciekawe jakie zycie w tym kolporterze kielce( nazwa zaprzedana za pieniadze i jak widac ti kibice sie za bardzo nie sprzeciwiali a przynajmniej nic nie wskorali ) ma hermes ktory z tego co mi wiadomo nie jest pelnokrwistym aryjczykiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 28.06.05, 05:30 Uwazam ze ten klub powinien zostac zdegradowany do przynajmniej 3 ligi. Az strach pomyslec co sie bedzie tam dzialo gdy przyjezdna druzyna bedzie miala kolorowego gracza. Zeczywiscie pod tym wzgledem jestesmy jeszcze daleko "za murzynami". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Jacy kibice! to sa bandyci a nie kibice!Won Rasisc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 05:48 nie powiem co sadze o ludziach gadajacych podobne rzeczy jak ten pseudokibic . scyzoryk mi sie w kieszeni otwiera jak czytam ze przez takiego matola jakis zawodnik typu hernani moze nie zagrac w Polsce. Bo nie spodobal sie panu Lysa PAla . Zalosne . na was rasisci to nawet pluć nie warto . Korona to byl zawsze bialy klub . Wymyslil sobie jeden przyglup z drugim . Jedyne co bylo zawsze to twoja glupota panie " jeden z kibicow " ( jaki on k.. kibic . ja protestuje , kibic to jestem ja a nie taki bandyta ) www.90minut.pl/news.php?id=295923 • Re: Rasisci w Kielcach ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: adam81w 28.06.2005 05:33 + odpowiedz jakim prawem wogole prezes polskiego klubu pierwszoligowego spotyka sie z taka holota ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawisza [...] IP: 217.153.160.* 28.06.05, 06:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Velimir [...] IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 06:32 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomianin Kielce i wszystko jasne IP: *.udn.pl 28.06.05, 11:23 Wystarczy tylko współczuć tym ludziom, ciekawe czy jeśli ktoś z nich poślubiłby murzynkę to też jego "koledzy" wygnaliby go z rodzinnego miasta. Ci ludzie mają sieczke zamiast rozumu, W Radomiaku gra Abel Salami, a gdy tylko przechodzi osiedlem wszyscy go pozdrawiają i gratulują... UCZCIE SIĘ KIELCE!!!! WSTYD!!!! Niech zajrzą do słownika pod pojecie rasista bo chyba rzedko uczęszczali do jakiejkolwiek szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: victorec, Poznan He he IP: *.icpnet.pl 28.06.05, 12:27 Po prostu ręce opadają, takich co to mówią to tylko powiesić, albo w czarną skóre ubrać... Dają przykład całej Polsce, myśle że Kielce to nie wiocha a porządne miasto, tylko że Łyse Pały, inaczej bezmózgowcy dają taki przykład. Wiocha to PZPN i Warszawa. Wstyd mi takich polaków... STAND UP, SPEAK UP EVERYBODY! That who says black people - stop. That ppl SUCKS! Odpowiedz Link Zgłoś
baltazar.pompka Re: W końcu Kielce to wiocha:) 28.06.05, 13:39 zgadzam się. Tylko w umysle zacofanego chłopa może się coś takiego jak "strach" przed innym kolorem skóry narodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.zeork.com.pl / *.zeork.com.pl 28.06.05, 06:46 Jeśli to prawda, to Klicki powinien dać sobie spokój i zainwestować np. w bilard...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ygtjh Re: Nie mogą zainwestować w bilard bo tam jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 07:08 CZARNA kula. Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Dołączamy do Europy 28.06.05, 07:11 a ciekawe czy np. Athletic Bilbao by chciało Hernaniego bo z tego co wiem oni zatrudniają tylko Basków. czy to rasizm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermes Re: Dołączamy do Europy IP: 62.233.236.* 28.06.05, 07:45 Nie, tylko głupota !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Kaczka Kielce to moze nie rowne, ale normalne miasto:-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 06:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czaromir Jentek lap za widly... I my som w Europie tera... IP: 140.122.110.* 28.06.05, 07:17 Ale wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mteulin Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.man.poznan.pl 28.06.05, 07:18 > jaki rasizm? to po prostu tradycja!!! No to trzeba zdegradować Koronę do II ligi. W końcu brak klubu z Kielc w I lidze to tradycja, nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duch Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 07:21 więc dzięki takiej tradycji Korona za rok wróci do drugiej ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
narat Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego 28.06.05, 07:22 Przykro jest czytać niektóre komentarze na forum, w których określa się kielczan epitetami: "wieśniaki" "buraki". Jestem kibicem Korony (dawniej iskry) od 30 lat. Dawniej nigdy nie było problemu rasizmu w tym klubie, a w tej chwili garstka idiotów mieniących się kibicami wystawia opinie wszystkim kielczanom, to naprawdę wstyd. Gdyby przeprowadzić sondę wśróów kibiców, to okazałoby się ilu faktycznie jest rasistów. Do władz klubu można tylko zaapelować aby ukróciły takie praktyki, bo w końcu to oni rządzą klubem a nnie garstka szalikowców. Takim kibicom dziękujemy, a prawdziwych kibiców napewno Koronie nie zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ck Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 10:41 tak, nie ma jak szydercze opinie na temat calego miasta, klubu, prezesa.. ten klub to ewidentnie nasz prezes patriota i niech olewa ta garstke niedobitkow skinow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z$ hehe kielce hehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 07:23 hehe kielczaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 07:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bendek Re: pedalskie scyzoryki IP: *.bp.com.pl 28.06.05, 08:36 no, koleś, teraz błysnąłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogal JAKA TRADYCJA TO GŁUPOTA I IDIOTYZM IP: *.waw.prokom.pl 28.06.05, 07:29 rasiści na syberie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hermes Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: 62.233.236.* 28.06.05, 07:41 Życzę koronie aby skończyła w B klasie . Z takimi kibicami to naprawdę można się tylko pochlastać albo oflagować. Chyba że są to chłopcy gertycha, to już co innego ich trzeba leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan-telefan Pozdro Polska "B" IP: *.icpnet.pl 28.06.05, 07:51 czyli tzw. ściana wschodnia - wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4bani Wieje grozą w Kieleckiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 07:44 Chuligani mają tradycje????Dobre sobie.Jakie wartosci przekazuje tzw. klub kibola?Zdelegalizowac te wytwórnie recydywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 08:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dorka26 Jestem z Kielc!!! 28.06.05, 08:42 Nie wrzucajcie PROSZE wszystkich do jednego worka. Jest mi WSTYD za tych debili. Kielce to nie tylko ta banda idiotów. To nie są prawdziwi kibice. Co to za kibic, który szkodzi swojej drużynie??? Mam nadzieję, ze zarząd zareaguje i nie wpuści tych pajaców na żaden mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do dorki Re: Jestem z Kielc!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 10:45 dorka, luzuj to forum ma nizszy poziom niz misto czy chocby NASZ klub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ucho Re: Jestem z Kielc!!! IP: *.tnt10.fft4.deu.da.uu.net 28.06.05, 11:02 No wlasnie widze ten wasz poziom wiesniaki :) Do Kielc juz na pewno w zyciu nie przyjade, spadliscie buraki w moim rankingu ponizej Lodzi i Moskwy. No bo zeby mnie obili? U was trzeba sie na lyso golic zebz nie dostac po buzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ucha, nosa, itp Re: Jestem z Kielc!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 11:29 widzisz ucho ja wlasnie o tym mowie, ja wiem jak tam jest a ty nie za bardzo. ok moze i wiocha, bo mala, zacofana, dyskryminowana itp. ale wiekszosc forumowiczow nie ma pojecia o zmianach... zreszta co ja sie wysilam, nie przyjezdzaj jak nie chcesz, free will, a w ryj mona bardziej dostac niz w ck na bank w : radomiu, lodzi, gdyni, gdansku, poznaniu, szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ucho Re: Jestem z Kielc!!! IP: *.tnt10.fft4.deu.da.uu.net 28.06.05, 11:36 O jakich zmianach piszesz? Zreszta o czym my tu piszemy w ogole? Boicie sie Murzyna???? Matka was w dziecinstwie straszyla???? Pochodze z wioski 10x mniejszej od Kielc i jakos nikt tu nigdy nie dyskryminowal obcokrajowcow, kilku tu mieszka. A ten kibic za to co powiedzial powinien trafic do wiezienia, zrozumialyby moze buraki w koncu ze sredniowiecze sie skonczylo, nawet w Kielcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C-nik A moze kupic go i zalozyc mu biala koszulke? IP: 217.17.35.* 28.06.05, 08:11 Wtedy barany-szalikowcy sie nawet nie zorientuja, ze cos nie tak, bo to nie na ich rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Mają takie prawo! 28.06.05, 08:24 Co to was obchodzi czy oni chcą mieć samych białych, murzynów czy blondynów. Ich sprawa. W Atletic Bilbao grają sami Baskowie i nikomu to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w akurat takiego prawa nie maja ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 13:31 to nas to obchodzi ze to co napisales to rasizm . co znaczy uzaleznianie pozwolenia na gre czy tez prace jakiegos czlowieka od tego jaki ma kolor skory czy jaka ma jakas inna ceche ( np jest blondynem ) . Na przykladzie a co by bylo jakbys mial na oku wspanaila prace z pensja powiedzmy 10 tys dolarow / miech i poszedlbys do tej pracy i oni po rozmowie zobaczeniu cv ci mowia " no jest pan super ale wie pan my hcemy zeby w tej firmie pracowali tylko czarni . Bo to zawsze byla czarna firma i taka ma pozostac " . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianos2 Re: Mają takie prawo! IP: 62.233.185.* 28.06.05, 13:59 Baltazarus, ty chyba nie rozróżniasz rasizmu od lokalnego patriotyzmu. W Atletic Bilbao zatrudniają samych Basków, bo uważają, że ich ukochany klub powinni reprezentować piłkarze wywodzący się z ich ojczyzny. Czy gdyby prezes np. Polonii Warszawa chciał, aby w jego klubie grali sami Polacy to byłby to rasizm? O tych popaprańcach, którzy nazywają siebie "kibicami" Korony i przychodzą do prezesa z takim żądaniem nie można powiedzieć nic innego tylko, że są burakami i raaaasistami. Za głoszenie takich myśli powinni być sądzeni. Pozdrawiam prawdziwych KIBICÓW nie tylko Korony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Rasizm w Kielcach. Kibice nie chcą Hernaniego IP: *.aster.pl 28.06.05, 08:30 I oczywiście oburza się gdy mu powiedzieć że jest rasistą... ręce opadają Odpowiedz Link Zgłoś