Dodaj do ulubionych

Wisła treneowała z Engelem

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:23
No i Pan Jurek wiosny nie dotrzyma. Kto obstawia? Dotrzyma czy nie dotrzyma?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomasz Dotrzyma Jerzy do wiosny czy nie? Kto Obstawia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:26
      • Gość: hegemon® DYMANIE WISŁY ODCINEK 1906 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:51
        ENGEL ZARZADZIL NA TRENINGU:

GRAMY USTAWIENIEM 1:7:2:1

MOZE BEDZIE 0:0 I AWANSUJEMY DO LIGI MISTRZOW W KARNYCH
    • Gość: Tomasz Dotrzyma Jerzy do wiosny czy nie? Kto Obstawia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:26
      ????????
    • Gość: r.p.mcmurphy dotrzyma czy nie, i tak szmalec za zerwanie IP: *.halls.manchester.ac.uk 30.06.05, 20:30
      kontraktu zgarnie, nawet lepiej dla niego. szkoda Wisly bo te kretynskie,
      nieprzemyslane decyzje powaznie obciazaja budzet i po najlepszej w Polsce
      druzynie moze pozostac tylko piekne wspomnienie - niebezpiecznie przypomina mi
      to jazde po rowni pochylej koszykarskiego Slaska, wyjatkowo bolesna dla mnie z
      reszta.
      • Gość: arolo po porażkach w pucharze UEFA - out IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:35
        Z Cupialem nikt nie wytrzyma. To jest zwykly swir. Jak mozna zmieniac trenerow
        co 4 miesiace. Przeciez nawet idac do pracy w biurze musisz porozgladac sie ze
        2 miesiace zanim wejdziesz we wlasciw rytm, a co tu mowic przemodelowac i
        ustawic zle dzialajacy zespol. Szkoda tylko Wisly.
    • Gość: seven nastepca zurawskiego IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.06.05, 20:32
      nastepca zurawskiego musi zostac piotr brozek. nie ma innego wyjscia. z wypozyczenia wrocili
      uche i piotr brozek i w tej chwili trzeba zgrywac ich razem z frankowskim, piotrkiem i
      ofensywnym cantoro. w rezerwie kuzba, zienczuk, paulista, blaszczykowski, naprawde spora sila
      z przodu, nie ma sie co skupiac na transferach, tylko zgrywac, zgrywac pierwszy sklad. PORA
      POSTAWIC NA BROZKOW !!!
    • Gość: fredek Re: Wisła treneowała z Engelem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:58
      Tak "treneować" to i ja bym umiał.
      A Engel ma lepszą gadkę od Kasperczaka i Liczki i może ugadać do roku czasu.
      A poza tym krzywa Wisły leci na łeb na szyję. Już Engel o to zadba.
      • Gość: ja literówki, literówki, literówki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.06.05, 21:23
        Ja rozumiem literówki w tekście, nie czepiam się.
        Ale w tytule?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
    • Gość: piotr No i po wiselce IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.06.05, 21:31
      Engel i jakakolwiek druzyna to koniec nadziei
      • Gość: wiosna cudów Re: No i po wiselce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:38
        Wcale nie, wystarczy ze piłkarze zrobią "spółdzielnię" tak jak przed koreą.
        Wtedy jakiś awans jest zapewniony, dopiero potem przyjdzie kompromitacja. ;)
    • Gość: Tom Re: Wisła treneowała z Engelem IP: 199.198.254.* 30.06.05, 21:36
      Po finalach MS w Korei Engelowi marzyla sie swiatowa kariera trenerska. Jak
      pamietamy chetnych nie bylo i trzeba bylo w koncu wracac do Polonii W-wa. W
      swiecie ludzie znaja sie na trenerskich umiejetnosciach.
      Kompletnie nie mam pojecia, jak mozna bylo zwolnic Kasperczaka, by po czasie
      angazowac silnego w chwaleniu sie, a slabego w trenerskim fachu Engela.
    • Gość: PREZENCJA Tak na oko szusty miesiac IP: *.picr.man.ac.uk 30.06.05, 21:56
      Dajmy czas Engelowi, nie ma co krytykowac zanim nie po pracuje. Choc z drugiej
      strony to mnie jego zdjecie troche martwi, tak na oko szusty miesiac ciazy
      (:0)), niezbyt to dobry prognostyk, zwykle konczy sie urlopem macierzynskim.
    • Gość: x SADZE ZE ZURAW NIE ODEJDZIE DO CELTIKU... IP: *.crowley.pl 30.06.05, 21:59
      Podobno dzisiejszy Daily Mirror pisal ze Celtic zerwal negocjacje
    • Gość: lama Re: Wisła treneowała z Engelem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:39
      wpółczuję trenerom, nie mają lekko przy takim właścicielu
      może prezes Filipiak postępuje ostatnio podobnie, ponieważ nie chce być gorszy?
      jednak prawdę mówiąc chciałbym, żeby Ciupiał w pełni wrócił do Wisły i nie sprzedawał jej, poniewaz bądź co badź to dzięki jego pieniądzom jest w Polsce klub robiący nam nadzieję :-)
      ja lubię Jerzego Engela, nie mam mu za złe porażek na MŚ, a przecież jeśli Wisła trafi w eliminacjach na potężnego przeciwnika, nie można jej będzie źle ocenić za ewentualną (odpukać w podkładkę od myszki) porażkę
      szkoda mi tylko, że puchary pokazywać będzie TVN, ligę polską Canal+, a TVP nie da nam obejrzeć efektów pracy Jerzego Engela
    • Gość: Kacperszak ENGELEK, LICZEK, PĘTLICZEK... Jak pojdzie w takim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:00
      tempie, to chlopaki na wiosne wytrzymaja na stolku cos okolo czasu Gołoty w
      ringu. Nota bene na ile sekund zakontraktowali walke Andrew z Przemkiem S ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka