Gość: Tomasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:23 No i Pan Jurek wiosny nie dotrzyma. Kto obstawia? Dotrzyma czy nie dotrzyma? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomasz Dotrzyma Jerzy do wiosny czy nie? Kto Obstawia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon® DYMANIE WISŁY ODCINEK 1906 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:51 ENGEL ZARZADZIL NA TRENINGU: GRAMY USTAWIENIEM 1:7:2:1 MOZE BEDZIE 0:0 I AWANSUJEMY DO LIGI MISTRZOW W KARNYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Dotrzyma Jerzy do wiosny czy nie? Kto Obstawia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:26 ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.p.mcmurphy dotrzyma czy nie, i tak szmalec za zerwanie IP: *.halls.manchester.ac.uk 30.06.05, 20:30 kontraktu zgarnie, nawet lepiej dla niego. szkoda Wisly bo te kretynskie, nieprzemyslane decyzje powaznie obciazaja budzet i po najlepszej w Polsce druzynie moze pozostac tylko piekne wspomnienie - niebezpiecznie przypomina mi to jazde po rowni pochylej koszykarskiego Slaska, wyjatkowo bolesna dla mnie z reszta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arolo po porażkach w pucharze UEFA - out IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:35 Z Cupialem nikt nie wytrzyma. To jest zwykly swir. Jak mozna zmieniac trenerow co 4 miesiace. Przeciez nawet idac do pracy w biurze musisz porozgladac sie ze 2 miesiace zanim wejdziesz we wlasciw rytm, a co tu mowic przemodelowac i ustawic zle dzialajacy zespol. Szkoda tylko Wisly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seven nastepca zurawskiego IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 30.06.05, 20:32 nastepca zurawskiego musi zostac piotr brozek. nie ma innego wyjscia. z wypozyczenia wrocili uche i piotr brozek i w tej chwili trzeba zgrywac ich razem z frankowskim, piotrkiem i ofensywnym cantoro. w rezerwie kuzba, zienczuk, paulista, blaszczykowski, naprawde spora sila z przodu, nie ma sie co skupiac na transferach, tylko zgrywac, zgrywac pierwszy sklad. PORA POSTAWIC NA BROZKOW !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredek Re: Wisła treneowała z Engelem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:58 Tak "treneować" to i ja bym umiał. A Engel ma lepszą gadkę od Kasperczaka i Liczki i może ugadać do roku czasu. A poza tym krzywa Wisły leci na łeb na szyję. Już Engel o to zadba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja literówki, literówki, literówki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.06.05, 21:23 Ja rozumiem literówki w tekście, nie czepiam się. Ale w tytule?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr No i po wiselce IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.06.05, 21:31 Engel i jakakolwiek druzyna to koniec nadziei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiosna cudów Re: No i po wiselce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:38 Wcale nie, wystarczy ze piłkarze zrobią "spółdzielnię" tak jak przed koreą. Wtedy jakiś awans jest zapewniony, dopiero potem przyjdzie kompromitacja. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Wisła treneowała z Engelem IP: 199.198.254.* 30.06.05, 21:36 Po finalach MS w Korei Engelowi marzyla sie swiatowa kariera trenerska. Jak pamietamy chetnych nie bylo i trzeba bylo w koncu wracac do Polonii W-wa. W swiecie ludzie znaja sie na trenerskich umiejetnosciach. Kompletnie nie mam pojecia, jak mozna bylo zwolnic Kasperczaka, by po czasie angazowac silnego w chwaleniu sie, a slabego w trenerskim fachu Engela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PREZENCJA Tak na oko szusty miesiac IP: *.picr.man.ac.uk 30.06.05, 21:56 Dajmy czas Engelowi, nie ma co krytykowac zanim nie po pracuje. Choc z drugiej strony to mnie jego zdjecie troche martwi, tak na oko szusty miesiac ciazy (:0)), niezbyt to dobry prognostyk, zwykle konczy sie urlopem macierzynskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x SADZE ZE ZURAW NIE ODEJDZIE DO CELTIKU... IP: *.crowley.pl 30.06.05, 21:59 Podobno dzisiejszy Daily Mirror pisal ze Celtic zerwal negocjacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lama Re: Wisła treneowała z Engelem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:39 wpółczuję trenerom, nie mają lekko przy takim właścicielu może prezes Filipiak postępuje ostatnio podobnie, ponieważ nie chce być gorszy? jednak prawdę mówiąc chciałbym, żeby Ciupiał w pełni wrócił do Wisły i nie sprzedawał jej, poniewaz bądź co badź to dzięki jego pieniądzom jest w Polsce klub robiący nam nadzieję :-) ja lubię Jerzego Engela, nie mam mu za złe porażek na MŚ, a przecież jeśli Wisła trafi w eliminacjach na potężnego przeciwnika, nie można jej będzie źle ocenić za ewentualną (odpukać w podkładkę od myszki) porażkę szkoda mi tylko, że puchary pokazywać będzie TVN, ligę polską Canal+, a TVP nie da nam obejrzeć efektów pracy Jerzego Engela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacperszak ENGELEK, LICZEK, PĘTLICZEK... Jak pojdzie w takim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:00 tempie, to chlopaki na wiosne wytrzymaja na stolku cos okolo czasu Gołoty w ringu. Nota bene na ile sekund zakontraktowali walke Andrew z Przemkiem S ? Odpowiedz Link Zgłoś