Dodaj do ulubionych

Vieri w AC Milan

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 17:12
forza Milan!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Vieri w AC Milan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 17:17
      szmaciaz:/
      • Gość: mikehp No to Crespo zostaje w Chelsea albo Gila w Parmie, IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.07.05, 17:22
        • Gość: optimus prime Re: No to Crespo zostaje w Chelsea albo Gila w Pa IP: *.chr17.1000lecie.pl 05.07.05, 17:33
          bardzo możliwe. milan ma vieri`ego za darmo, a crespo wykupić nie chcieli, tylko
          wypożyczyć. zatem crespo albo zostanie w cfc, albo gdzies odleci. no a gilardino
          moze do interu. w końcu zwolnił się tam największy we włoszech etat.
          tak czy owak nieźle vieri zagrał działaczom interu na nosie. gorzej z kibicami...
          ale przynajmniej nie musi się nigdzie przeprowadzać, a będzie w drużynie z
          maldinim, z którym kręci niezłe interesy.
    • Gość: Indy Re: Vieri w AC Milan IP: 80.51.255.* 05.07.05, 17:46
      jako fan Milanu bardzo go nie lubilem, nie wiem jak teraz zareaguje jak go
      zobacze w czerwonoczarnej koszulce ;] ale chyba przeboleje, inzaghiego nie
      lubilem bardziej :]
      • Gość: Miki Re: Vieri w AC Milan IP: *.aster.pl 05.07.05, 17:52
        Vieri zawsze o ile pamiętam z szacunkiem wypowiadał się o druzynach Juventusu,
        Milanu - w ogóle o drużynach rywali. Bo napewno zdawał sobie sprawę, że kiedyś
        może zagrać w Milanie. Nie tak jak Kaczorowski. Gdy grał w Lechu i zdobył z nim
        Puchar Polski, to spiewał wulgarnie razem z Reissem o Legii, by po sezonie...
        przyjść do niej grać. I nie dziwota, że kibice Legii nie chcieli go
        zaakceptować w drużynie i jeszcze retorycznie pytali "chcesz grać w starej
        ku..e" - sorry cytat. I mieli rację. Bo jeżeli jest się klasowym zawodnikiem,
        to powinno sie z szacunkiem wypowiadać o drużynie rywala, a być może nawet
        przyszłego swojego klubu.
        I uważam, że mimo tego, że Milan jest rywalem Interu takim samym jak Legii
        Polonia, Widzewa ŁKS itp., to jednak kibice Milanu zaakceptują Vieriego jako
        zawodnika ich ulubionego klubu.

Pozdrawiam kibiców.
      • Gość: jatez Re: Vieri w AC Milan IP: *.pool82104.interbusiness.it 05.07.05, 17:53
        ja mam tak samo, mam nadzieje ze Crespo zostanie a Vieri bedzie wystepowal tylko
        wtedy gdy nikt inny nie bedzie mogl. A swoja drogo Inzaghi jakos mi bardziej
        lezy niz Vieri chociaz obaj nie sa moimi ulubiencami
    • Gość: Interista Kolejne wspaiałe posunięcie władz Interu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 18:34
      Seedorf, Pirlo, Cannavaro, Vieri. Wymieniać dalej? Może jeszcze Davidsa oddadzą
      do Juve i będzie wspaniale.
      • Gość: chris interesy interu... IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 06.07.05, 11:39
        inter od wielu lat prowadzi bardzo niekorzystna polityke transferowa, stad brak
        sukcesow. albo placa krocie za gwiazdy, ktore sie pozniej nie sprawdzaja, albo
        oddaja "za frico" wartosciowych graczy.
    • Gość: aztek_zory No to Milan idzie na dno,,, IP: *.ipt.aol.com 05.07.05, 19:52
      Kto madry kupuje takiego konia jak Vieri??
    • Gość: magvane Re: Vieri w AC Milan IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.07.05, 20:00
      I tak w kilka dni można przekreślić cały dorobek...Bravo!!
    • Gość: cwir YEAH! IP: *.hsd1.il.comcast.net 05.07.05, 20:03
      No to zajebiscie!
    • Gość: kat gdzie są te bubki co tu IP: *.aster.pl 05.07.05, 20:22
      parę dni temu "pastwiły" (he he he jemu to wisi) sie nad zawodnikiem gdy
      ogłoszono że odchodzi z Interu?
    • Gość: gulit Re: Vieri w AC Milan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:58
      milan staje się drużyną emerytów. upodabnia się do swego właściciela. czarno widze przyszly sezon...
    • Gość: lesoto Re: Vieri w AC Milan IP: *.chello.pl 05.07.05, 22:33
      Liga włoska robi się coraz ch..owsza , kiedyś było 6-7 bardzo silnych klubów a
      teraz wszyscy krązą miedzu Juve Milanem i Interem
      • olus_stad Re: Vieri w AC Milan 06.07.05, 13:18
        Po prostu poza Juventusem, Milanem i Interem pozostale kluby byly silne na kredyt. Pamietacie Lazio, Parme, Rome czy Fiorentine? Wszystkie jechaly na ostrym kredycie i teraz albo sa bankrutami albo zyja na krawedzi bankructwa albo paletaja sie gdzies w dolnych strefach tabeli. Tak jak Borussia Dortmund.
    • Gość: dziejek Re: Vieri w AC Milan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:51
      a nie lepiej bylo przejsc do górnika łęczna?
    • Gość: Proszący o Steca To już jasne, ale gdzie Stec? IP: 82.160.249.* 05.07.05, 23:54
      Gdzie do cholery? Co nas obchodzi gdzie Vieri jak nie wiemy gdzie Stec? Nie czas
      szukać róż gdy giną lasy. Epokowe wydarzenia w sporcie a my skazani na nasz
      słaby rozum, bez jego wiedzy i opinii. Stecuu! Plis, kambek.
      • Gość: Stecowa Panienka Ludzie mają znieczulicę... IP: 82.160.249.* 05.07.05, 23:56
        Siedzą przed telewizorem, popcorn żreją jak ja a o Stecu nikt nie pomyśli,
        obudzą się z ręką w nocniku...
    • Gość: wujas No i jest miejsce dla Żurawia IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 06.07.05, 19:09
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka