Gość: toma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 17:12 forza Milan!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Vieri w AC Milan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 17:17 szmaciaz:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikehp No to Crespo zostaje w Chelsea albo Gila w Parmie, IP: *.lubin.dialog.net.pl 05.07.05, 17:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optimus prime Re: No to Crespo zostaje w Chelsea albo Gila w Pa IP: *.chr17.1000lecie.pl 05.07.05, 17:33 bardzo możliwe. milan ma vieri`ego za darmo, a crespo wykupić nie chcieli, tylko wypożyczyć. zatem crespo albo zostanie w cfc, albo gdzies odleci. no a gilardino moze do interu. w końcu zwolnił się tam największy we włoszech etat. tak czy owak nieźle vieri zagrał działaczom interu na nosie. gorzej z kibicami... ale przynajmniej nie musi się nigdzie przeprowadzać, a będzie w drużynie z maldinim, z którym kręci niezłe interesy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy Re: Vieri w AC Milan IP: 80.51.255.* 05.07.05, 17:46 jako fan Milanu bardzo go nie lubilem, nie wiem jak teraz zareaguje jak go zobacze w czerwonoczarnej koszulce ;] ale chyba przeboleje, inzaghiego nie lubilem bardziej :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Vieri w AC Milan IP: *.aster.pl 05.07.05, 17:52 Vieri zawsze o ile pamiętam z szacunkiem wypowiadał się o druzynach Juventusu, Milanu - w ogóle o drużynach rywali. Bo napewno zdawał sobie sprawę, że kiedyś może zagrać w Milanie. Nie tak jak Kaczorowski. Gdy grał w Lechu i zdobył z nim Puchar Polski, to spiewał wulgarnie razem z Reissem o Legii, by po sezonie... przyjść do niej grać. I nie dziwota, że kibice Legii nie chcieli go zaakceptować w drużynie i jeszcze retorycznie pytali "chcesz grać w starej ku..e" - sorry cytat. I mieli rację. Bo jeżeli jest się klasowym zawodnikiem, to powinno sie z szacunkiem wypowiadać o drużynie rywala, a być może nawet przyszłego swojego klubu. I uważam, że mimo tego, że Milan jest rywalem Interu takim samym jak Legii Polonia, Widzewa ŁKS itp., to jednak kibice Milanu zaakceptują Vieriego jako zawodnika ich ulubionego klubu. Pozdrawiam kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatez Re: Vieri w AC Milan IP: *.pool82104.interbusiness.it 05.07.05, 17:53 ja mam tak samo, mam nadzieje ze Crespo zostanie a Vieri bedzie wystepowal tylko wtedy gdy nikt inny nie bedzie mogl. A swoja drogo Inzaghi jakos mi bardziej lezy niz Vieri chociaz obaj nie sa moimi ulubiencami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Interista Kolejne wspaiałe posunięcie władz Interu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 18:34 Seedorf, Pirlo, Cannavaro, Vieri. Wymieniać dalej? Może jeszcze Davidsa oddadzą do Juve i będzie wspaniale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris interesy interu... IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 06.07.05, 11:39 inter od wielu lat prowadzi bardzo niekorzystna polityke transferowa, stad brak sukcesow. albo placa krocie za gwiazdy, ktore sie pozniej nie sprawdzaja, albo oddaja "za frico" wartosciowych graczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aztek_zory No to Milan idzie na dno,,, IP: *.ipt.aol.com 05.07.05, 19:52 Kto madry kupuje takiego konia jak Vieri?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magvane Re: Vieri w AC Milan IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.07.05, 20:00 I tak w kilka dni można przekreślić cały dorobek...Bravo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat gdzie są te bubki co tu IP: *.aster.pl 05.07.05, 20:22 parę dni temu "pastwiły" (he he he jemu to wisi) sie nad zawodnikiem gdy ogłoszono że odchodzi z Interu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulit Re: Vieri w AC Milan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 21:58 milan staje się drużyną emerytów. upodabnia się do swego właściciela. czarno widze przyszly sezon... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesoto Re: Vieri w AC Milan IP: *.chello.pl 05.07.05, 22:33 Liga włoska robi się coraz ch..owsza , kiedyś było 6-7 bardzo silnych klubów a teraz wszyscy krązą miedzu Juve Milanem i Interem Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: Vieri w AC Milan 06.07.05, 13:18 Po prostu poza Juventusem, Milanem i Interem pozostale kluby byly silne na kredyt. Pamietacie Lazio, Parme, Rome czy Fiorentine? Wszystkie jechaly na ostrym kredycie i teraz albo sa bankrutami albo zyja na krawedzi bankructwa albo paletaja sie gdzies w dolnych strefach tabeli. Tak jak Borussia Dortmund. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziejek Re: Vieri w AC Milan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 22:51 a nie lepiej bylo przejsc do górnika łęczna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proszący o Steca To już jasne, ale gdzie Stec? IP: 82.160.249.* 05.07.05, 23:54 Gdzie do cholery? Co nas obchodzi gdzie Vieri jak nie wiemy gdzie Stec? Nie czas szukać róż gdy giną lasy. Epokowe wydarzenia w sporcie a my skazani na nasz słaby rozum, bez jego wiedzy i opinii. Stecuu! Plis, kambek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stecowa Panienka Ludzie mają znieczulicę... IP: 82.160.249.* 05.07.05, 23:56 Siedzą przed telewizorem, popcorn żreją jak ja a o Stecu nikt nie pomyśli, obudzą się z ręką w nocniku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujas No i jest miejsce dla Żurawia IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 06.07.05, 19:09 Odpowiedz Link Zgłoś