Gość: ToM IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.07.05, 11:56 nie kojarze chlopaka... ale wspolczuje. ['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SuperUnknown Wieczny odpoczynek racz mu dac Panie. IP: *.stat.gov.pl 18.07.05, 11:57 Wieczny odpoczynek racz mu dac Panie, a Swiatlosc Wiekuista niechaj mu swieci na wieki wiekow. Amen. Miej Boze w opiece jego rodzine pograzona w bolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Czy to ten, co prowadził Ligę+ ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:10 Jesli tak, to wielka szkoda, bo Szpakowski i inni do pięt mu nie dorastali. Genialne, inteligentne poczuci humoru, luz. Super sie ogladalo jego rozmowy z trenerami i z Witem Żelazko. Pamietam jak nabijał się z niego: <i>- Pan coś kombinuje Panie Witku!<i> Liga w Canalu jest naprawdę świetnie redagowana. I on miał w tym udział. Powiedzcie, że to nie on. Nie jestem pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Czy to ten, co prowadził Ligę+ ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:11 Na szczęście to nie on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodzik Czy to rodzina milicjanta Pluciennika z 997? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: APair nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:33 Nie, to rodzina aktora pana Płuciennika. Składam najserdecznie kondolencje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Czy to rodzina milicjanta Pluciennika z 997? IP: *.pl.bauer.com / 217.153.130.* 18.07.05, 14:44 Tamten się nazywa Płócienniczak baranie. Miejsce na żarty sobie znalazł ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Czy to rodzina milicjanta Pluciennika z 997? IP: *.aster.pl 18.07.05, 15:15 Ten z 997 to był Jan Płocienniczak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypisek-urwisek Re: Czy to ten, co prowadził Ligę+ ? IP: *.block.alestra.net.mx 18.07.05, 15:41 To nie on!Ty masz na myśli Andrzeja Twarowskiego albo Tomasza Smokowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALI Re: Łukasz Płuciennik z Canal+ nie żyje IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.07.05, 12:00 Na pewno jechal 90 km/h.......ale mimo wszystko szkoda lepka..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr-edek Re: Łukasz Płuciennik z Canal+ nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:08 Nie był to jakiś bardzo znany dziennikarz, ale dobrze wykonywał swoją robote. Tym bardziej szkoda. ['][']['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staphre Re: Łukasz Płuciennik z Canal+ nie żyje IP: *.physics.mun.ca 18.07.05, 13:53 W okolicach Czaplinka się nie da. Tam jest zakręt za zakrętem i droga wiedzie przez las. W nocy się bardzo ciężko jeździ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Łukasz Płuciennik z Canal+ nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:06 szczere wyrazy współczucia dla żony :( i dla bliskich. przykro mi ['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś
dupek.jak.kazdy.facet Re: Łukasz Płuciennik z Canal+ nie żyje 18.07.05, 12:06 Pamiętam go z radia Classic, cieszyłem się że znalazł pracę w C+. Czy to jakaś klątwa? - Jacek Płuciennik (kto dziś pamięta, że grał w reprezentacji) też zginął w wieku 28 lat w wypadku samochodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMeM Re: Łukasz Płuciennik z Canal+ nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:05 Właśnie jak przeczytałem wiadomość to też od razu przypomniał mi się Jacek (*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powoli, powoli jak szybko mknął? IP: *.jjs.pl 18.07.05, 12:07 jeżdżę zgodnie z przepisami, no może dodając +10, max +20 i widzę co się dzieje. Wściekłość, irytacja że "opóźniam" ruch. Ile można oszczędzić na wariackim wyprzedzaniu, ogromnej szybkości? Pojedyncze minuty. A stracić można bardzo dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co to za poslizg Re: jak szybko mknął? IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.07.05, 12:24 Też tak jeżdże, a zdarza się, że nawet maluch mnie wyprzedzi bo goni po dziurawej drodze na max czyli ze 110 na godzinę, ja mogę jechać i ze 180, ale jadę 80 bo i szkoda paliwa i opon i zawieszenia, na takich lokalnych drogach. Jak szybko jechał, że w tak dobrych warunkach drogowych wpadł w poślizg, 150 - 200 na godzinę i z żoną i z dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: jak szybko mknął? IP: *.acn.waw.pl 18.07.05, 13:19 Jechalem kiedys maluchem 110 km/h przez ok 220 km. Mozna to porownac bardziej do latania jak do jazdy. Po powrocie przed blokiem pekl tylni amortyzator. Cala oska wbila sie w nadwozie z kolami. Totalne szczescie i glupota zarazem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Łukasz Płuciennik z Canal+ nie żyje IP: 217.153.187.* 18.07.05, 12:16 smutne. wyrazy współczucia rodzinie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izy Re: Łukasz Płuciennik z Canal+ nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:26 No niestety... Jacek Pluciennik podobnie zginal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikpok0 Re: Łukasz Płuciennik z Canal+ nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:38 Dziwicie sie ze wpadl w poslizg to nie dziwne bo drogi w okolicach czaplinka sa paskudne a on wcale nie jechal z zarotna predkoscia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kyniu Re: Łukasz Płuciennik z Canal+ nie żyje IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 18.07.05, 12:35 moje szczere kondolencje wszystkim którzy go znali fajny chlopak umial komentowac i prowadzic wywiady z humorem, wielka szkoda ....['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajpod W cywilizowanym swiecie wycina sie drzewa przy dro IP: *.petrus.com.pl 18.07.05, 12:40 W cywilizowanym swiecie wycina sie drzewa przy drogach. Sam bym juz nie zyl, gdyby moj wypadek mial miejsce na zadrzewionej drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: W cywilizowanym swiecie wycina sie drzewa prz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:43 ['] ludzie... czy to takie wazne z jaka predkosia jechal? on nie zyje, dajmy mu spokoj... Odpowiedz Link Zgłoś
makary21 Re: W cywilizowanym swiecie wycina sie drzewa prz 18.07.05, 13:22 nie wiem jaki cywlizowany swiat masz na mysli w niemczech dosadza sie drzewa przy drogacah a wiecej mozesz sie dowiedziec w dzisiejszym duzym formacie. Przykro ze zginal ale czemu winne sa drzewa? jeszcze nie waidomo jak szybko jechal, czy sprawym autem, jak szybkosc miala sie do stau drogi.... itp. kondolenecje dla rodziny, To ogromna tragedia jak czlowiek ginie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: General Re: W cywilizowanym swiecie wycina sie drzewa prz IP: 195.116.182.* 18.07.05, 14:51 A myslales o tym ze drzewa chronia od wiatru? Nie mowiac juz o zawiewaniu sniegiem w zime? --- Smierc wariatom na drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Łukasz Płuciennik z Canal+ nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:50 wieczny odpoczywanie dajmu panie niech swiatlosc wiekulista swieci mu panie serdeczne kondolencje dla calej rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
2yoo4yoocorne2 Poslizg jest zazwyczaj pochodna duzej szybkosci 18.07.05, 13:01 Szkoda chlopa.Nie kazdy kierowca wie,ze zabawka zwana samochodem to wyjatkowo zdradliwa rzecz.Przycisniesz gaz sekunde dluzej,niz nalezy - i juz moze byc po tobie,rodzinie,kumplach w wozie.Nie znalem goscia,ale mnie zastanowilo,czy ten mlody,zdolny reporter kiedykolwiek studiowal.Jak widze w C+zaczal w wieku 20 lat,a przedtem jeszcze ze dwa lata w radio.Prawdopodobnie to byl tzw.domorosly talent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbishop Re: Poslizg jest zazwyczaj pochodna duzej szybkos IP: *.attu.pl 18.07.05, 15:26 2yoo4yoocorne2 napisał: > Szkoda chlopa. Mi tam szkoda żony. Chłop w końcu już się nie męczy. A swoją drogą żona też się nie popisała - przecież on musiał jechać naprawdę szybko - nie zależało jej na nim, na dziecku? Kobiety bywają zdecydowanie zbyt uległe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oapfja Re: Poslizg jest zazwyczaj pochodna duzej szybkos IP: 81.243.234.* 18.07.05, 16:48 to ona prowadzila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jac Re: Łukasz Płuciennik z Canal+ nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:24 Qfa, chodziłem z Łukaszem 4 lata do jednej klasy. Szok :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Łukasz Płuciennik z Canal+ nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:27 Pamiętam go doskonale z relacji ze spotkań ligowych. Miał swój styl i specyficzne poczucie humoru. Wielka szkoda :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Łukasz Płuciennik z Canal+ nie żyje IP: *.devs.futuro.pl 18.07.05, 13:35 Straszna tragedia, może więc warto skończyć dyskusje jak szybko jechał itd. Kogo to teraz obchodzi. Została żona i dziecko, najszczersze kondolencje dla nich i dla całej rodziny. To był świetny chłopak. Proszę o kontakt wszystkich, którzy chodzili z nim do XLI, trzeba go pożegnać. [nowak.agnieszka@neostrada.pl telefony chyba znacie] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzymek Re: Łukasz Płuciennik z Canal+ nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:23 Gość portalu: aga napisał(a): > Straszna tragedia, może więc warto skończyć dyskusje jak szybko jechał itd. Kog > o > to teraz obchodzi. Jednak powinno obchodzić, żeby było przestrogą dla innych i pomóc w przyszłości zapobiec chociaż jednej takiej tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyś Re: Łukasz Płuciennik z Canal+ nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 20:53 Aga, pożegnamy. Niech gdybają o tym czy jechał za szybko ci, którzy go nie znali. Nam los zabrał przyjaciela. Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: Łukasz Płuciennik z Canal+ nie żyje 18.07.05, 14:20 Byl Swietny!!! mial tyle lat co ja :( [`] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukk98 Re: Łukasz Płuciennik z Canal+ nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 14:56 [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Łukasz Płuciennik z Canal+ nie żyje IP: *.aster.pl 18.07.05, 15:14 Też dołączam sie do Was i współczuję jego rodzinie. PS.: Ci, co nie kojarzą, niech wejda na www.interia.pl. Tam przy okazji wzmianki o jego śmierci również jest i jego zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gałas Re: Łukasz Płuciennik z Canal+ nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:22 był bardzo dobrym reporterem...Współczuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Łukasz Płuciennik z Canal+ nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 15:50 Żeby wyciągnąć z takiego informacji wniosek o tym, że kobiety są zbyt uległe trzeba nie lada wyobraźni... Nawet nie wiecie, czy jechał za szybko, czy nie i o ile za szybko, jeśli już. Nie wiecie, jak się ta żona zachowywała. W ogóle nic nie wiecie. Nigdy też się nie dowiecie, co kierowało, o czym myślał w tym momencie ten człowiek, który zginął... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Re: Łukasz Płuciennik z Canal+ nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 17:22 Wszystko wskazuje na to,ze jechal za szybko. W nocy w lesie jezdnia jest czesto b.sliska. Brak wyobrazni czesto konczy sie tragicznie. Polacy maja manie ochrony drzew ("pomnikow smierci"), ktore przerwaly zycie wielu kierowcom. Na tym samym drzewie czesto ginie kilku kierowcow.Rodziny zapalaja znicze zamiast przebrac sie za drogowcow,zatrzymac ruch i sciac pila motorowa fatalne drzewo. Widzialem jak policja w poscigu za bandytami o malo co nie wpadla na drzewo, ktore rosnie sobie na srodku szerokiej, asfaltowej osiedlowej drogi. Bandyci uciekli a drzewo dalej sobie rosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dupek.jak.kazdy.facet Re: Łukasz Płuciennik z Canal+ nie żyje 18.07.05, 17:27 Ludzie, proszę was, nie bawcie się w pseudodetektywów. Od tego jest drogówka, żeby pojechać na miejsce zdarzenia i ustalić przyczynę wypadku, a nie wy, którzy wygłaszacie różne teorie prędkości, śliskości i coś o portrecie psychologicznym jego żony na podstawie jednego, krótkiego artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś
skubia Re: Łukasz Płuciennik z Canal+ nie żyje 18.07.05, 17:48 javascript:okienko('portal.interia.pl/ok.html? url=aHR0cDovL2ltZy5pbnRlcmlhLnBsL3Nwb3J0L25pbWcvTHVrYXN6X1BsdWNpZW5uaWtfRm90Xzcz NzU5NS5qcGdeXl6jdWthc3ogULN1Y2llbm5payAtIEZvdC46IFezb2R6aW1pZXJ6IFNpZXJha293c2tp ',600+10,459+10,'no') To link to jego foto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 18:08 img.interia.pl/sport/nimg/Lukasz_Pluciennik_Fot_737595.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aron HOŁD KIBICÓW LECHA POZNAŃ IP: *.crowley.pl 18.07.05, 20:07 Będziemy Cię pamiętać i Twoje komentarze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś