Dodaj do ulubionych

PZPN kłamie w aferze korucpyjnej

IP: *.hsd1.il.comcast.net 22.07.05, 23:06
Listkiewicz OUT!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: camilstone PZPN kłamie w aferze korucpyjnej IP: 217.153.83.* 22.07.05, 23:09
      PZPN to banda oszustów ponieważ:
      1. kłamał
      2. kłamie
      3 będzie kłamał!!!
      • Gość: tekameka są ludzie i taborety obywatelu Tomaszewski IP: *.piasta.pl 23.07.05, 07:03
        do tej pory byłem przychylny obywatelowi Janowi Tomaszewskiemu w jego
        zapowiedziach działań na rzecz likwidacji korupcji. W zasadzie mógłbym
        zakończyć, ale ja mu uwierzyłem i nie mogę się z tym pogodzić, że jest
        taboretem.
        Bowiem nas, ludzi żyje tylko kilka tysięcy, reszta to statyści.
        • Gość: chris*** Re: są ludzie i taborety obywatelu Tomaszewski IP: 85.124.177.* 23.07.05, 09:50
          ja tez sie czuje jakby mi ktos do "geby nasr.l" poniewaz wierzylem w uczciwosc
          tomaszewskiego. jak sie okazuje to tylko debilny krzykacz i prymityw. rzucil
          sie na stolek i jakies tam ochlapy, ktore mu zaproponowal listek, tylko po to,
          zeby stulil ten swoj niewyparzony pysk. mam powody podejrzewac, ze i od piasta
          cos do kieszeni wpadlo! H A N B A !!!!!!!
          • Gość: niekibol teka i chris,ile wy lat macie?Nie osłabiajcie mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 10:35
            Tkwi sobie Jasiu przez całe życie po same uszy w tym syfie, a wy chcecie, zeby
            był drugą Dziewicą Orleańską?

I co, na Doktora Senatora Leppera też ochoczo pobiegniecie głosować dlatego, że
            coś tam głośno wrzeszczy?
    • Gość: ja odwalcie sie od piasta gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 23:10
      zacznijcie od siebie
      • Gość: wójek dobra rada Re: odwalcie sie od piasta gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 23:11
        Artur Brzozowski <
        • Gość: wójek dobra rada Re: odwalcie sie od piasta gliwice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 23:20
          Panie Arurze kim pan jest by osądzac? ba! nie podajac zadnych dowodów. Nalac
          wody i pogadac jak Tomaszewski heh szkoda tylko Łobodzińskiego... Panskie
          nastawienie do klubów Dolnośląskich jest dla mnie wogóle niezroumiałe, bawi sie
          pan w oczernianie taki "wężowy język", poczekajmy tylko az sytuacja sie wyjasni
          szczególnie te bardzo mocne dowody jak to mozna było usłyszec od Janka, były i
          juz nie ma? Niech sie pan nie zdziwi lądując w sądzie za pomówienia
          • Gość: polka Brzozowski klamie! IP: *.chello.pl 22.07.05, 23:38
            a ja twierdze ze Brzozowski klamie!
            www.pzpn.pl/podstrony/aktualnosci/1.php?id=17027&kategoria=1
            PZPN wznowil postepowanie w tzw. sprawie Polaru, a kary dotycza poki co tylko
            jednego spotkania i w tym zakresie postepowanie zostalo zakonczone. Tekst o
            zalsuzonym klubie Pan Artur chyba sobie sam wymyslil...
            Nie wiem o co chodzi temu czlowiekowi ale jest tak tendencyjny ze az zeby bola.
            • arturs15 Re: Brzozowski klamie! 23.07.05, 00:28
              A dla mnie to było wyłacznie działanie na zwłokę przez PZPN. Niby cos zrobili
              ale nie zdążyli a teraz zaczną się rozgrywki i wiadomo, że degradacji być nie
              może. Proste....
        • Gość: as na bruk z korupcyjnym listkiewiczem i jego switą!! IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 23.07.05, 07:18
      • Gość: bender Re: odwalcie sie od piasta gliwice IP: 217.153.32.* 23.07.05, 12:45
        zaczynam od siebie:
        nie oszukiwałem, nie kradłem, nie dawałem i nie brałem łapówek.

OK - teraz mogę się "dowalić" do Piasta Gliwice?
    • Gość: olgierd Re: PZPN kłamie w aferze korucpyjnej IP: *.icpnet.pl 22.07.05, 23:13
      Lepiej wpuścić do II ligi Szczakowiankę?? Ona też jest zamieszana w przekręt.
      Summa summarum któryś z kantujących klubów w II lidze zagra.
      • Gość: koproza Re: PZPN kłamie w aferze korucpyjnej IP: *.aster.pl 22.07.05, 23:19
        Ja w dalszym ciągu uważam że trzeba wszystkich pilkarzy zwolnić z wykonywania zawodu i polecić zajęcie się czyms bardziej pożytecznym. Np. sprzątaniem przystanków albo naprawą ulic i dróg. Na smoluchów nadawaliby się jeszcze wszyscy inni działacze i pzpnowcy.
    • Gość: David Provan PZPN kłamie w aferze korucpyjnej IP: *.toya.net.pl 22.07.05, 23:16
      Najlepszy jest ten tekst - "Zasłużony dla polskiego futbolu" - śmiechu warte.
      Otóż Piasta Gliwice nie ma wśród około 80 polskich klubów, które wystąpiły
      choć 1 sezon w I lidze. Faktycznie, bardzo zasłużony, tak jak i Pogoń Ruda
      Śląska, Górnik Knurów, Naprzód Rydułtowy i parę innych klubów śląskich,
      popularnych w regionie, ale w Polsce nie istniejących na najwyższym poziomie.
      Zasłużone to są Górnik Ruch, GKS, Polonia, ale na pewno nie Piast. Niech już
      PZPN się nie kompromituje.
      • Gość: Tomeks Re: PZPN kłamie w aferze korucpyjnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 23:28
        2 finały pucharu Polski oraz drugie miejsce pod względem sezonów w drugiej
        lidze. Pewnie o tym nie wiedziałeś a szczekasz,choć jest to określenie lekko na
        wyrost, powtarzam - lekko.
        • Gość: David Provan Re: PZPN kłamie w aferze korucpyjnej IP: *.toya.net.pl 22.07.05, 23:40
          Faktycznie o finałach nie wiedziałem, co nie zmienia faktu, że mocno na wyrost
          jest stwierdzenie o zasłuzonym dla polskiego futbolu klubie Piast Gliwice. Jeśli
          każdy klub, który grał w II lidze pretenduje do miana zasłużonego to chyba coś
          nie tak z gradacją w PZPN-ie. I nie szczekam, kolego, lecz analizuję fakty.
          • Gość: Tomeks Re: PZPN kłamie w aferze korucpyjnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 11:06
            Szczekactwem nazywam analizowanie faktów nie znając ich.
        • Gość: madrala Re: PZPN kłamie w aferze korucpyjnej IP: *.toya.net.pl 23.07.05, 08:39
          pisze sie letko pajacu
          • Gość: gromax Re: PZPN kłamie w aferze korucpyjnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 10:37
            letko - poletko.
            takie pzpnowe. takie polskie. nasze. rodzime
      • Gość: gwóźdź Re: PZPN kłamie w aferze korucpyjnej IP: *.icpnet.pl 23.07.05, 00:16
        A skąd wniosek, że o tym kto jest zasłuzony dla futbolu decyduje liga? To nie
        jedyne kryterium
        • Gość: David Provan Re: PZPN kłamie w aferze korucpyjnej IP: *.toya.net.pl 23.07.05, 00:58
          A jest jakieś inne? Wychowankowie - reprezentanci, to ważne kryterium. Ilu ich
          wywodziło się z Piasta?
          • Gość: Tomeks Re: PZPN kłamie w aferze korucpyjnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 09:57
            > A jest jakieś inne? Wychowankowie - reprezentanci, to ważne kryterium. Ilu ich
            > wywodziło się z Piasta?

Np. Lubański , Buncol , tylko pewnie nic Ci te nazwiska nie mówią bo młody
            jesteś.
        • Gość: Rycho Re: PZPN kłamie w aferze korucpyjnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 09:31
          Jeszcze jedno pytanie do PZPN-co takiego wielkiego Piast zwojowal(oprocz
          oczywiscie skandali ),ze uzyskal statut"zasluzonego dla polskiej pilki "?
    • Gość: Thommas Listkiewicz won! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.07.05, 23:18
      Wprowadzic w PZPN zarząd komisaryczny i rozp... cale to towarzystwo kolesi! Nie
      po to przeciez kibice placa za bilety, zeby ogladac "szopki". Wszystkie "swiete
      krowy" powinny isc siedziec!
    • Gość: Tony Re: A Cracovia kupiła sobie I-lige IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 23:37
      I co jej zrobili,kasa Filipka zrobiła swoje
    • Gość: ktoś Re: PZPN kłamie w aferze korucpyjnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 23:42
      Ladnie to brzmi, korucpa.
    • Gość: corner Re: PZPN kłamie w aferze korucpyjnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 23:47
      Superkoruptor RP Michał Listkiewicz
      • Gość: Listkiewicz Re: PZPN kłamie w aferze korucpyjnej IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.05, 00:46
        sprzedam się....
    • Gość: 1964 Re: PZPN kłamie w aferze korucpyjnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 00:04
      Jestem pokoleniem JPII i Panie coś ten artykuł napiasł:
      tandeta i przewijająca się nienawiść.
      Wstyd!
      • ruzam Re: PZPN kłamie w aferze korucpyjnej 23.07.05, 00:10
        Jestem pokoleniem J23 i nie rozumiem JPII.
        • Gość: 1964 Re: PZPN kłamie w aferze korucpyjnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 00:17
          szkoda że nie rozumiesz no ale jak Bruner to twój Idol no cóż.
        • Gość: oo Re: PZPN kłamie w aferze korucpyjnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 12:43
          jestem pokoleniem J2FDG834R3YR87H3F87H32R87F47GT3290981JR4R0JF01TH38H8E7H !!!
    • Gość: ROMANO PZPN Na czele CHAMICKIEGO ZABORU POLSKI IP: *.UNUSED.EPIX.NET 23.07.05, 00:19
      Analiza poczynań (tych od szewregu lat) prowadzi do wniosku że, PZPN STOI NA CZELE
      NASZERSZEJ W POWOJENNEJ POLSCE KORUPCJI. jEST TEŻ ONA NAJWIĘKSZĄ POWOJENNĄ
      MAFIĄ. JEJ DZIALANIA ZALEGŁY CAŁĄ POLAKĘ, A MACKI JEJ SIĘGAJĄ RZĄD I
      PREZYDENTA. W ŚLAD ZA TYM CI OSTANI, DLA DOBRA PAZOŻYTNICTWA, STWORZYLI DLA PZPN
      PRAWO BEZPRAWIA, NA BAZIE KTÓREGO PZPN NIE PODLEGA SANKCJOM PRAWNYM. Ten
      zbiorowy akt sabotażu Polski jest za sprawą Kwaśniewskiego, Millera, Belki i
      Senatu JEST Antypolskim aktem żydowskiego zaboru Polski ( od 22 lipca 1945r).
      • Gość: Szrek Re: PZPN Na czele CHAMICKIEGO ZABORU POLSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 00:26
        Przez wiele miesięcy niejaki Jan "Obijsłupek" T. oprotestowywał wszystkie
        możliwe decyzje podejmowane przez Zarząd PZPN. Teraz, kiedy został szefem
        "ETYKI" w tejże instytucji dowodzi, że nadaje się tam jak jasna cholera. No bo
        kto inny jak nie człowiek prezentujący "moralność psa wyścigowego" powinien
        kierować departamentem ETYKI? Długo Jasio ślinił się przed kamerami na samą myśl
        o stołku przy korycie. Na myśl o czym ślini się teraz? Ile trzeba wybulić żeby
        szwindle w piłce uznano za "etyczne"? No Janie, powiesz nam czy Prokuratorowi?
      • Gość: zeo Re: PZPN Na czele CHAMICKIEGO ZABORU POLSKI IP: *.pl 23.07.05, 10:14
        No ręce mi opadają. Co mają do tego żydzi i jaki zabór. Kopnął cie ktoś w
        głowe, że tak bredzisz czy jakaś inna krzywda ci sie stała w dzieciństwie?
      • Gość: okazik Re: PZPN Na czele CHAMICKIEGO ZABORU POLSKI IP: *.chello.pl 23.07.05, 12:22
        człowieczku, ty chyba jesteś z metra?
    • Gość: imac skojarzenia? zaczynam - listkiewicz -> ... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 00:20
      kto dopisze?
      • Gość: cyg@nek Re: skojarzenia? zaczynam - listkiewicz -> .. IP: *.osk.enformatic.pl 23.07.05, 00:27
        Listkiewicz->gwizdek->fiuuuu(t)
        • duszam gwizdek -> lizak (taki gwizdzacy) 23.07.05, 18:26
    • Gość: adam81w to jest chore ! wiadomo ze klub kupil mecz a pzpn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 00:35
      nic nie robi . bo takie robienie to nic nie robienie . kiedy wreszcie przyjdzie
      ktos i zrobi porzadek z tym b....m
      • Gość: Listkiewicz Re: to jest chore ! wiadomo ze klub kupil mecz a IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.05, 00:52
        zapewniam, że w lidze nie ma żadnych afer korupcyjnych:), wszystkie już
        rozliczyliśmy i zalegalizowaliśmy
    • Gość: spokoś Zawiesić ligę!!! IP: *.chello.pl 23.07.05, 01:00
      Tutaj potrzeba zdecydowanych działań. Zrobił się taki syf, że nie wiadomo, jakie
      kluby powinny przystąpić do rozgrywek, które tuż, tuż! Niestety, trzeba zawiesić
      rozgrywki ligowe na rok i wycofać polskie kluby z pucharów, a ten czas
      wykorzystać na solidne "posprzątanie". I to nieważne, ile klubów (zasłużonych
      czy niezasłużonych) zdegradować, ilu zawodników zdyskwalifikować, a ilu sędziom
      i działaczom wydać dożywotni zakaz jakiejkolwiek działalności w tej branży.
      Jeżeli zaś będziemy ściemniać tak jak w tej chwili próbuje PZPN, to nie zmieni
      się absolutnie NIC!
      Odwagi!!! Naprawdę lepiej stracić jeden sezon, niż dalej tkwić w tym bagnie!
      Najlepiej byłoby, gdyby tym sprzątaniem zajęli się ludzie nie związani
      bezpośrednio z PZPN. Tylko jak to zrobić?
    • Gość: ANTIPIZIPN 6. Jak PZPN walczy z korupcją, kiedy Kowalczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 01:04
      jest jednym z decydentów. Tam jest jeszcze jakaś siatka lub sitwa, której nie
      idzie rozbić. Układy starych ramoli należy rozbić!!!
    • Gość: Redaktorka. Re: PZPN kłamie w aferze korucpyjnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 01:13
      Ten pan co pisał ten artykuł osobiście zniesmaczył mnie. Artykuł ostry ziejący
      gniewem napisany przez jakigoś zaślepionego furiata.
      Nie wiem co Panu zrobił ten cały klub Piast ale nienawiść w jego kierunku
      zaślepia Pański obiektywizm co w zawodzie dzienikarza jest najważniejsze.
      Takie "dowody" które są tylko domyślnymi to raczej poszlaki i to każdemu
      klubowi w Polsce taki zarzut można łatwo postawić. Nie niech Pan jepiej nie
      osądza bo nie ma Pan naprawde czym. Jak prokuratura by miała mocne dowody to
      już dawno skierowałaby wniosek do sadu.
      Ale czy w nim wygra?

• Gość: Gliwice Re: PZPN kłamie w aferze korucpyjnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 01:23
      czego sie czepiasz Piasta.
      Masz jak na dłoni piłkarzy Polaru że przyznali się do sprzedaży meczu Zagłebiu.
      Co to to nie, bo to dolnoslaski klubik- niby taki cacy.
      To dopiero jest "klub zasłużony".
      • Gość: konot Re: PZPN kłamie w aferze korucpyjnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 02:48
        Wstydźcie się chłoppcy i dziewczynki, zaślepione lokalnym pseudopatriotyzmem.
        Piszę z Wrocławia i wyjaśniam: pan Artur Brzozowski, dziennikarz miejscoowej
        Wyborczej, mniej więcej 2 lata temu zaczął swoją własną krucjatę przeciw
        korupcji w polskiej piłcę.To mam nadzieje dzięki niemu i ludziom z nim
        współpracującym Wrocławska prokuratura zaczęła rozpracowywać środowisko
        sprzedajnych sędziów i piłkarzy. Powinniśmy my - kibice piłki nożnej - być mu
        najnormalniej w świecie wdzięczni. Ja osobiście jestem. Dzięki, Artur.
        • Gość: chris*** Re: PZPN kłamie w aferze korucpyjnej IP: 85.124.177.* 23.07.05, 10:11
          zgadza sie! brawo panie brzozowski! tak dalej! mam nadzieje, ze polska (40 mln
          ludzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) doczeka sie chwili kiedy wyjdzie z pilkarskiego
          zascianka.
          • 2aigel Re: PZPN kłamie w aferze korucpyjnej 23.07.05, 14:23
            popieram!!! Walczyć z oszustwami, tępić pseudodziałaczy i tzw. piłkarzy-
            oszustów!!!
    • Gość: BEBETO TOMASZEWSKI A JA CI UWIERZYŁEM :((( IP: *.ny325.east.verizon.net 23.07.05, 01:25
      MYŚLAŁEM ŻE TO RÓWNY GOŚĆ A ON TYLKO CHCIAŁ WŁADZY W TEJ MAFII.

NIKOMU JUŻ NIE MOŻNA WIERZYĆ !!!
      • Gość: Sosnowiczanin Re: TOMASZEWSKI A JA CI UWIERZYŁEM :((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 09:52
        Zgadzam się z Tobą Bebeto. "Tomek" chciał nam pokazać prawdę o polskiej piłce i
        pokazał. Sprzedał się za judaszowe srebrniki. Wstyd panie Janku!
        • Gość: jebaka-gawędziorz Re: TOMASZEWSKI A JA CI UWIERZYŁEM :((( IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 26.07.05, 22:19
          polecam lekture ksiazki "cwaniaczku nie podskakuj" Tomasza Jagodzinskiego, po
          napisaniu ktorej PZPN obdarował go stołkiem rzecznika prasowego.
          Burdel!!!
          Nie wierze w nic ani w nikogo
    • Gość: dekapitator Re: PZPN kłamie w aferze korucpyjnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 03:06
      skoro Piast jet zasłużonum klubem i za handel meczami dostaje minus 10 pkt. To
      kluby jak wisła, legia, cracovia, powinni dostać według tej taryfy conajmniej
      plus 3 pkt. na starcie. A kto sprzeda/kupi wiecej plus pkt. gratis!!
    • Gość: kibol Re: PZPN kłamie w aferze korucpyjnej IP: *.toya.net.pl 23.07.05, 06:32
      W PZPN i w całej polskiej piłce nożnej potrzebne jest wielkie przewietrzenie....
    • 3glo Re: PZPN kłamie w aferze korucpyjnej 23.07.05, 06:57
      Tomaszewski to wielki krzykacz!Robi szum oskarża masę ludzi,ale jak przyszło co
      do czego i sam znalazł się "na górze" to niemoc wielka przyszla na
      niego.Zlikwidować PZPN,zaorać a potem wyrośnie coś nowego-miejmy nadzieje
      lepszego.
    • Gość: Paranoja Re: PZPN kłamie w aferze korucpyjnej IP: *.netia.piekary.net 23.07.05, 07:54
      Tomaszewski to tylko duzo pisze ale nic z tego nie wynika .Jest taki sam jak
      wszyscy w PZPN.Piast wszystkie mecze załatwiał.Szkoda klawiatury na pisanie
      dalej.Nic sie nie zmieniło -bagno bagno ,bagno.
    • Gość: wandal-barbarzyńca Re: PZPN kłamie w aferze korucpyjnej IP: *.elpos.net 23.07.05, 07:59
      Janek Tomaszewski dał d--ę .Skończył się .!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: bux Re: PZPN kłamie w aferze korucpyjnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 08:28
      a moze wyborcza zainwestuje w korektora pisze sie: korupcyjnej a nie korucpyjnej
    • Gość: Wawi Tomaszewska chorągiewka!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 08:30
      To było do przewidzenia. Dużo pier... żadnych decyzji!!!! Tak jak przewidywałem
      że Andrzej Lepper polskiej piłki czyli Jan Tomaszewski nic nie będzie chciał
      zrobić w tej sprawie. Kolejna marionetka Pana Prezesa!!!! DRAMAT W BIAŁY
      DZIEŃ!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka