Gość: jacqplacq Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r IP: 217.98.119.* 03.08.05, 09:08 taaa... znalazł się jeden uczciwy... he he he , tylko to taka fałszywa uczciwość.. , jak sie było w 1 lidze trzeba było to zrobić.. ,a nie jak się nagle znalazło na bezdrozach polskiej piłki .. , najlepiej praktycznie wsdzystkich obrzucic błotem.. , to że się źle dzieje w polskiej piłce to wszyscy wiedzą.. ale wrzucanie praktycznie wsdzystkich do jednego wora nie jest najlepszym wyjściem .. ale.. co tam.. Dziurowiczowi przeciez juz na tym nie zależy.. , on.. ostatni sprawiedliwy... tak.. juz w to uwierzyłem... , rzygam tym panem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morg Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:32 Szczerze mówiąc guzik mnie obchodzi jakimi względami Dziurowicz sie kierował ( też wątpie żeby były to wzniosłe ideały ) najważniejsze w tym wszystkim jest że to zrobił . Bez jego zeznań ciągnęło by sie to jeszce długo a tak mamy chyba jedyną szanse żeby spróbowa coś zmienic . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundry inaczej Dziurowicz sypał na wiosnę a GKS teraz spuscili... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 11:41 ... czy to tak ciezko skumac? Dziurowicz pomagał policji przygotowac prowokacje i aresztowania. Teraz PZPN zemscila sie degradujac GKS. A nie zdegradowała skorumpowanego w oczywisty sposób Piasta, że tylko najoczywistszy przykład podam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r IP: 213.17.255.* 03.08.05, 09:10 a zurek, obecny trener podbeskidzia jak sie wyluzowal, chcial premi za wygrane mecze , mimo ze wiedzial o przekretach HEHEHE. RZYGAC SIE CHCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 09:19 He he.... Tak się zastanawiałem kiedy ktoś rzuci granat w szambo. No i masz. Ciekawy byłem dlaczego nikt do tej pory nie wytoczył sprawy cywilnej sędziom za tak bezczelne przekręty jaki miały miejsce. W końcu kluby jako osoby prawne ponoszą straty w wyniku celowych pomyłek sędziego. Byłem ciekaw i oto mam odpowiedź: Żaden klub nie wytoczy sprawy sędziemu którego wcześniej próbował korumpować. Po prostu żenada. Wystarczy popatrzeć na trybuny na pożal się Boze graczy którzy mogliby być żołnierzami w mafii. No ręce sie załamują. Dziwię sie jeszcze kto to oglądai kupuje dekoder. Niestety polscy pikarze nie uswiadomili sobie jeszcze że ich obecnosć w TV zawdzieczają Beckhamom i Raulom bez których nikt dekodera by nie kupił. ja juz polskiej piłki nie ogladam od kilku lat bo to nie jest sport. To jest jakis pól mafijny biznes którym powinien zarzadzać ktos taki jak Don King - cwaniak który sprzedaje lipny towar w dobrym opakowaniu. A tak... Żygać się chce po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: machkam Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 09:13 JESTEM W SZOKU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc IDEA Sposorem całego gówna! :) IP: *.aster.pl 03.08.05, 11:08 ale szambo zaliczyli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BERET Re: IDEA Sposorem całego gówna! :) IP: *.3.pl 03.08.05, 11:45 Zgadzam się z przedmówcą zaliczyli i to bardzo śmierdzące a era uciekła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: IDEA Sposorem całego gówna! :) IP: *.aster.pl 03.08.05, 13:50 aż mam niesmak, że korzystam z tej sieci fuuuuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Teraz wiadomo skąd takie wysokie ceny połączeń;-) IP: *.wroclaw.mm.pl 03.08.05, 13:52 Lapówy przeciez kosztują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r IP: 151.156.10.* 03.08.05, 09:14 Szkoda i słów i nerwów na takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grigor Rany boskie!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.08.05, 09:14 Rany boskie! Toż to jest spód dna z metrem mułu...nie wierzę już w żaden wynik w polskiej piłce...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Rany boskie!!! IP: 80.48.126.* 03.08.05, 10:33 Piłkarski poker trwa. K...a, a ja jak dzieciak się cieszyłem z remisu z Łęczna w 2000 roku. Siarka walczyła wtedy o utrzymanie. J..... sprzedawczyki. Szlag mnie trafia. Jednak dobrze zrobiłem przestając chodzić na rodzima ligę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re:pilka nozna ? -hehe IP: *.mlab.pg.gda.pl 03.08.05, 09:21 Widac amatorski sport... fakt ze w dzisiejszych czasach na wszystkim sie robi kase... najgorzej to mi zal kibicow. -Bo wierza tak swojej druzynie a oni ich oszukuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 03.08.05, 09:21 Tak to jest, jak w piłce rządzą zramolałe pryki, którzy myślą tylko o stołkach ( kasie). A ten Dziurowicz nie jest lepszy, ponieważ sam przyklepywał ten układ, dopóki miał z tego kasę. Teraz jak GKS poszedł na dno, to chce zrobić z siebie "ostatniego sprawiedliwego". Szkoda,że ten wywiad nie pokazał się na początku jego przekupnej drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Kwiatkowsk MECZ LEGIA - WIDZEW 2:3 <(^*,...,*^)> IP: *.3.pl 03.08.05, 09:23 Byłem wtedy jeszcze młodszy niż jestem teraz i płakałem jak dziecko może płakać. Moja ukochana drużyna przegrała w taki sposób. Rozumiem to bradziej w finale Ligi Mistrzów, ponieważ po tym co przeczytałem tracę w wiarę że to co się wtedy stało mogło mieć coś wspólnego z czystą grą <(^*,...,*^)> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewfan Re: MECZ LEGIA - WIDZEW 2:3 <(^*,...,*^)> IP: *.p.lodz.pl 03.08.05, 09:27 Chłopie, jak byś się dowiedział ile meczów załatwiła przy zielonym stoliku ta Twoja ukochana drużyna, to byś ryczał do końca świata i jeden dzień dłużej...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Kwiatkowsk Re: MECZ LEGIA - WIDZEW 2:3 <(^*,...,*^)> IP: 193.238.14.* 03.08.05, 09:48 Słuchajci nie przeczę że Legia nie kupowała meczy. I nie chodzi mi o piłkarzy. Dlaczego nikt nie pamięta ze pod koniec meczu sędzia upadł i udawał kontuzję mecz przedłużono o 5 min wtedy dostała 3 bramkę. P.S z tego co mówi Dziurowicz to wszyscy kupowali więc nie mam po co płakać nad tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: MECZ LEGIA - WIDZEW 2:3 <(^*,...,*^)> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:54 leżał na boisku 5 minut i tyle doliczył. juz nie przesadzaj, wszystkich kibicow (L) to boli i bedzie bolec jeszcze dlugo, nie ma co sie oszukiwac - sedzia nie przewrocil sie specjalnie dla Widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: striker Re: MECZ LEGIA - WIDZEW 2:3 <(^*,...,*^)> IP: *.toya.net.pl 03.08.05, 09:29 Czlowieku, zastanow sie, Legii wtedy zalezalo na zwyciestwie tak samo jak Widzewowi. Jesli juz to obie druzyny w tamtym okresie kupowaly mecze z innymi. Jesli chcialyby ustawic mecz, to nie zrobilyby tego w ten sposob. Wez gleboki oddech i przeanalizuj wszystko raz jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
gadery Re: MECZ LEGIA - WIDZEW 2:3 <(^*,...,*^)> 03.08.05, 09:41 Sugerujesz, ze Legia za malo dala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzewiak Re: MECZ LEGIA - WIDZEW 2:3 <(^*,...,*^)> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 11:50 gościu. byłem na tym meczu i ostatnie co można się domyślać w tym meczu to sprzedanie przez sędziego!!! bądź poważny! przy okazji 2:2 już rozwiazywało sprawę! za to rok wcześniej 1:2 to już śmierdziało. potem przejście szczęsnego i michalskiego do widzewa, odejscie pisza!?!?! hehee PIEKNIE BYŁO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robo (L) Widzew kupi mecz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.08.05, 13:06 Widzew kupowal i sprzedawal. Pamietam 1984. Ostatnia kolejka. widzew-gornik, legia-pogon. Po pierwszej polowie legia byla mistrzem, widzew vice a gornik na 3 miejscu. W drugiej polowie widzew sprzedal mecz gornikowi. gornik wygral 2-1 choc w pierwszej polowie gral padline i przegrywal 0-1. P otym meczu krwy łodzkie opuscil Darek Dziekanowski, za ktorego widzew zaplacil jakies niebotyczne pieniadze, rok wczesniej. Pilkarski poker powstal z relacji siedziow i dzialaczy, ktorzy przy wodeczce opowiadali jak slask robi spoldzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gadery Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r 03.08.05, 09:27 To teraz juz wiadomo dlaczego GKSa nie dostala licencji na druga lige. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Sama słodycz IP: *.aster.pl 03.08.05, 10:25 Czy nalezaloby sie spodziewac jezdzccow Apokalipsy w krotkim czasie na polskich boiskach? Z checia bym na to popatrzał.... i moze nawet zdecydowalbym sie na adonament dla C+ za relacje z takiego widowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gln Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r IP: *.chello.pl 03.08.05, 09:32 "Mam dość piłki, w której płacę pieniądze - z opóźnieniem, ale płacę, kupuję mecze dla drużyny, aby zajęła jak najwyższe miejsce, żeby piłkarze utrzymali się w lidze, żeby mieli pracę i mogli zarabiać pieniądze, a oni mnie oszukują i sprzedają mecze." - jak Piotruś kupuje mecz, to dba o drużynę, jak Piotrusiowi podkupują mecz, to jest oszustwo - no comment. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudy Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.05, 09:33 moze wkoncu dobiora sie do tylkow prezesow i dzialaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrzetu Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 09:34 Ale jaja. Za duzo tu nazwisk, faktow i ciekawych sytuacji zeby byla to fikcja. Szkoda, ze rzeczywiscie nie poczekali do konca sezonu i nie wylapali wszystkich. Mozna by juz poswiecic te pieniadze i zalatwic sprawe raz a dobrze, a tak polecialo tylko pare wloskow a glowa wciaz sie trzyma szyi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ALEKSANDRZE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:00 Czytasz TO! albo przyłożysz swą doniosłą ręke do rozwiązania PZPN-u, albo pokażesz, że jesteś tego samego gatunku, co oni. Nie masz wyboru! mimo wszystkich dwuznaczności - szacunek dla młodego Dziurowicza: wie na co się teraz naraża. gdyby dbał tylko o własny tyłek - poszedłby spokojnie na boczek... jedyne mecze, które oglądam - to na portugalskiej RTP; dawno przestałem wierzyć, że piłka nożna w Polsce to sport... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woJOWnik Dlatego nie ma Polski w piłce światowej. IP: *.europe.hp.net 03.08.05, 09:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyListek PIOTRUSIU PLACZKU, PODZIEKUJ TATUSIOWI !!!! IP: 82.139.8.* 03.08.05, 09:46 To Swietej Pamieci Twoj tatus przeciez przez tyle lat rzadzil i degenerowal to srodowisko. Wtedy bylo Wam obu dobrze, bo GKS mial uklady, a teraz jak macie problemy, to zaczynacie plakac, ze jest korupcja. Co za hipokryzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jimi Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r IP: *.wsnhid.pl 03.08.05, 09:55 Nikt jednak nie mówi o tym ż osoby ,które ustawiają mecze potem obstawiają JE u bukmacherów!!! TAM SĄ DOPIERO PIENIĄDZE!!! APEL DO LISTKA!!! CZŁOWIEK HONORU I DŻENTELMEN W TAKIEJ SYTUACJI PODAJE SIĘ DYMISJI!!! KOŃCZ WAŚĆ I WSTYDU SOBIE OSZCZĘDŻ!!! I NIE LECZ POLSKIEJ PIŁKI TYLKO IDŹ DO OKULISTY bo WZROK MASZ JAK "ŁYSEK Z POKŁADU IDY"!!! MILLER JUŻ SKOŃCZYŁ CZAS NA CIEBIE LISTKIEWICZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kosa6 Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r 03.08.05, 10:06 ze strony www.pzpn.pl : "W najblizszy weekend zostanie rozegrana 3 kolejka Ekstraklasy Idea. Zwyciestwa odniosa : Odra, Zaglebie, Gornik... Serdecznie zapraszamy na stadiony !!!" zart to czy prawda??? :-) :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmax Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 03.08.05, 10:12 Panie Dziurowicz znałem Pana ojca z czasów prezesowania GKS i jeszcze wcześniejszych i nawet w tedy pienądze które przechodziły z ręki do ręki nie brały sie tylko z drukarni papierów wartościowych. Kto płacił i komu prano i pierze się pieniądze ? na takie pytania zabrakło odwagi dziennikarzom bo Pan zna odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzew Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r IP: *.toya.net.pl 03.08.05, 10:13 Teraz wiadomo dlaczego GKS nie dostał licencji i będzie grał w 4 lidze. Pan Dziurwicz stał się niewygodny dla co niektórych i musiał za to zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
atlantel1 Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r 03.08.05, 10:14 Polska piłka jest chora. Wine za to ponosi grupa związkowych działaczy i sędziów. Mecze 'drukuje sie" na chama nawet w A-klasie. prokurator powinien zająć się "górą" PZPN i związków regionalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr ksg Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r IP: 83.238.82.* 03.08.05, 10:20 zajebiscie jakos coraz bardziej przechodzi mi ochota na chodzenie na mecze polskiej ligi :\my sie podniecamy ze sedzia komus kartke zolta dal i wogole a tu wszystko jest poustawiane. chociaz moze dziurowicz tak gada bo jest wk... ze gks gdzies tam bedzie w okregówce grał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarecki1 Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:24 oby nie skończył jak ś.p. gen. Papała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koper Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.05, 10:25 Juz dawno przestałem oglądac mecze i relacje z polskiej ligi a to co przeczytałem utwierdziło mnie w przekonaniu że nie warto bo mecz odbywa sie nie na boisku tylko poza nim. Jedyna nadzieja w kibicach może przestaną chodzić na macze (dobrze wyrezyserowane spotkania piłkarskie), bo po co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KibicRTS Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 10:27 Teraz wiadomo dlaczego GKS Katowice ma grać zamiast w II to w IV. Tomaszewski i Listkiewicz i reszta oszustów z PZPN wynocha!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 03.08.05, 10:28 jestem kibicem Jagiellonii Białystok i byłem kiedyś na meczu barażowym Jagiellonii z Zagłebiem Sosnowiec o wejście do I ligi. Pierwszy mecz Jagiellonia wygrała na wyjeździe 2-0 a w rewanżu w Białymstoku przegrała 0-2 i odpadła po rzutach karnych. Mecz wyglądał na ewidentnie ustawiony. A kilka miesięcy po meczu dowiedziałem się że został przez Jagiellonię sprzedany. W następnym sezonie Jaga awansowała do I ligi ale za trzy sezony grała juz w IV lidze. Jestem ciekaw czy ci prezesi którzy rządzili Jagą w czasach gdy na mecze przychodziło ponad 30 tysięcy widzów, gdzie były talenty na miarę Citki i Frankowskiego,pójdzie siedzieć do więzienia. Pan D Ą B R R O W S K I, który rozwalił wtedy zespół - TO JEDEN Z NICH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1X2....? Re: Przekupić, sprzedać, oszukać. Co potrzeba - r IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 03.08.05, 10:28 PZPN POWINIEN WYPŁACIĆ ODSZKODOWANIE Z NAWIĄZKĄ "TOTKOWICZOM" TOTALIZATORA PIŁKARSKIEGO ZA USTAWIANIE MECZÓW LIGI POLSKIEJ.DLACZEGO PZPN? BO SĘDZIOWIE,DZIAŁACZE,PIŁKARZE TO "JEGO" /PZPN-u/ LUDZIE!JEŻELI "TOTKOWICZE" ZŁOŻĄ ZBIOROWY DONOS O ODSZKODOWANIE - TO PZPN MOŻE PÓJŚĆ NA DNO.BYĆ MOŻE JEST TO JEDEN ZE SPOSOBÓW "OCZYSZCZENIA" POLSKIEJ PIŁKI NOŻNEJ I POZBYCIA SIĘ KOMPROMITUJĄCEJ ORGANIZACJI. Odpowiedz Link Zgłoś