Gość: Polak IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 09.08.05, 00:41 Wisła do boju!! Chłopaki, dajcie z siebie wszystko. Zagrajcie "futbol na tak"!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neolith Re: Engel: trafiliśmy z formą 09.08.05, 08:13 Jak nie teraz to nigdy! Wierze w was i trzymam kciuki tak ze az mi palce sinieja :) Wejdzcie i zrobcie miejsce dla drugiej druzyny z Polski ,czy to bedzie Legia czy Groclin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pąki Dajcie czadu Panowie - proszę! IP: *.tech / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 08:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marioninho Re: Engel: trafiliśmy z formą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 08:59 Wierzę trenerowi, dlatego dziś odwiedzam bukmachera i stawiam oszczedności na Wisełkę. Wygrana gwarantowana (innej opcji nie widzę) !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotre Re: Engel: trafiliśmy z formą IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 09:20 A ja specjalnie jadę dzisiaj na mecz, aż z Bydgoszczy. Kurde już kilka razy specjalnie jechałem i za każdym razem w złym nastroju wyjeżdzałem ze stadionu Wisły w drogę powrotną. Oby dzisiaj było inaczej. Powodzenia!!!!!!!!!!! Fan Wisły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris*** Re: Engel: trafiliśmy z formą IP: 85.124.179.* 09.08.05, 10:04 uwazaj stary bo mozesz przewalic wszystko. ile razy okazalo sie, ze polacy w pucharach nagle traca wszystkie atuty. na twoim miejscu ubezpieczylbym wynik 1x. sam trzymam mocno kciuki za wisle, ale nawet 1x nie obstawie bo to dla mnie za duze ryzyko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JuReK Re: Engel: trafiliśmy z formą IP: 83.16.186.* 09.08.05, 10:14 POKAŻCIE, ŻE UMIECIE GRAĆ W PIŁKĘ CAŁA POLSKA TRZYMA ZA WAS KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Musi kiedyś się udać! IP: *.dolsat.pl 09.08.05, 12:19 Kurde balans! Od wczoraj nie myślę o niczym innym, jak tylko o meczu. Mam nadzieję, że ta pizza, co ją sobie na mecz zamówię i piwo, co by ją popić, nie staną mi w gardle. Panowie, jest ogromna szansa, albo to znowu tak tylko wygląda i zachowujemy się nieracjonalnie. Ale pal licho racjonalizm, trzeba dać z siebie wszytsko. Mowa także o kibicach! Pozdrawiam i trzymam kciuki. Entuzjasta z Bełchatowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. Re: Musi kiedyś się udać! IP: *.nl.thalesgroup.com / 193.67.10.* 09.08.05, 13:09 Panie, Panowie odbudka! Spojrzcie trzezwo na rzeczywistosc. Trener nie ma zadnych atutow, druzyna jest oslabiona i nie ma szans. Engel jest bufonem i naleje mu sie od tylka. Bardzo zaluje, ze musze takie rzeczy napisac, ale zdrowy rozsadek nie pozwala inaczej. Serce 100% za Wisla! Alle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vidi Re: Musi kiedyś się udać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:28 Celtic czy Trabzonspor też miały więcej atutów w poprzedniej rundzie i co? Ja choć Wisłę niezbyt lubię to jednak życzę powodzenia dla dobra polskiej piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
neolith Re: Musi kiedyś się udać! 12.08.05, 11:33 Boze jaki Ty jestes smieszny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzyn3k Re: Engel: trafiliśmy z formą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:41 Wpadajcie na rodzyn3k.blog.onet.pl naprawde ciekawa strona i komentujcie! Jak macei swoje blogi to zapiszcie adresy na stronie w komencie albo w księdze gości! Odpowiedz Link Zgłoś