Dodaj do ulubionych

Engel: trafiliśmy z formą

IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 09.08.05, 00:41
Wisła do boju!! Chłopaki, dajcie z siebie wszystko. Zagrajcie "futbol na
tak"!!
Obserwuj wątek
    • neolith Re: Engel: trafiliśmy z formą 09.08.05, 08:13
      Jak nie teraz to nigdy! Wierze w was i trzymam kciuki tak ze az mi palce
      sinieja :) Wejdzcie i zrobcie miejsce dla drugiej druzyny z Polski ,czy to
      bedzie Legia czy Groclin.
    • Gość: Pąki Dajcie czadu Panowie - proszę! IP: *.tech / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 08:37
    • Gość: Marioninho Re: Engel: trafiliśmy z formą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 08:59
      Wierzę trenerowi, dlatego dziś odwiedzam bukmachera i stawiam oszczedności na
      Wisełkę. Wygrana gwarantowana (innej opcji nie widzę) !!!!!!
      • Gość: Piotre Re: Engel: trafiliśmy z formą IP: *.telsten.com / *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 09:20
        A ja specjalnie jadę dzisiaj na mecz, aż z Bydgoszczy. Kurde już kilka razy
        specjalnie jechałem i za każdym razem w złym nastroju wyjeżdzałem ze stadionu
        Wisły w drogę powrotną. Oby dzisiaj było inaczej. Powodzenia!!!!!!!!!!!

Fan Wisły
      • Gość: chris*** Re: Engel: trafiliśmy z formą IP: 85.124.179.* 09.08.05, 10:04
        uwazaj stary bo mozesz przewalic wszystko. ile razy okazalo sie, ze polacy w
        pucharach nagle traca wszystkie atuty. na twoim miejscu ubezpieczylbym wynik 1x.
        sam trzymam mocno kciuki za wisle, ale nawet 1x nie obstawie bo to dla mnie za
        duze ryzyko.
    • Gość: JuReK Re: Engel: trafiliśmy z formą IP: 83.16.186.* 09.08.05, 10:14
      POKAŻCIE, ŻE UMIECIE GRAĆ W PIŁKĘ CAŁA POLSKA TRZYMA ZA WAS
      KCIUKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: 111 Musi kiedyś się udać! IP: *.dolsat.pl 09.08.05, 12:19
      Kurde balans! Od wczoraj nie myślę o niczym innym, jak tylko o meczu. Mam
      nadzieję, że ta pizza, co ją sobie na mecz zamówię i piwo, co by ją popić, nie
      staną mi w gardle. Panowie, jest ogromna szansa, albo to znowu tak tylko
      wygląda i zachowujemy się nieracjonalnie. Ale pal licho racjonalizm, trzeba dać
      z siebie wszytsko. Mowa także o kibicach! Pozdrawiam i trzymam kciuki.
      Entuzjasta z Bełchatowa
      • Gość: B. Re: Musi kiedyś się udać! IP: *.nl.thalesgroup.com / 193.67.10.* 09.08.05, 13:09
        Panie, Panowie odbudka!
        Spojrzcie trzezwo na rzeczywistosc. Trener nie ma zadnych atutow, druzyna jest
        oslabiona i nie ma szans. Engel jest bufonem i naleje mu sie od tylka. Bardzo
        zaluje, ze musze takie rzeczy napisac, ale zdrowy rozsadek nie pozwala inaczej.
        Serce 100% za Wisla! Alle!
        • Gość: Vidi Re: Musi kiedyś się udać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:28
          Celtic czy Trabzonspor też miały więcej atutów w poprzedniej rundzie i co? Ja
          choć Wisłę niezbyt lubię to jednak życzę powodzenia dla dobra polskiej piłki.
        • neolith Re: Musi kiedyś się udać! 12.08.05, 11:33
          Boze jaki Ty jestes smieszny ;)
    • Gość: rodzyn3k Re: Engel: trafiliśmy z formą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 13:41
      Wpadajcie na rodzyn3k.blog.onet.pl naprawde ciekawa strona i
      komentujcie! Jak macei swoje blogi to zapiszcie adresy na stronie w komencie
      albo w księdze gości!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka