Gość: bartas IP: *.wronki.sdi.tpnet.pl 21.04.01, 19:10 18-latek zawstydził "wielkie gwiazdy", zgadzacie się? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anton Re: Brożek uratował Wisłę IP: 155.128.143.* 21.04.01, 19:14 gdzie jest tomasz "franek" frankowski - wielka gwiazdai ponoc najlepszy napastnik w polsce??????? odra go wymyla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer Re: Brożek uratował Wisłę IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 21.04.01, 21:47 Pawel Brozek robi oszalamiajaca kariere w Wisle. Gdyby nie on Wisla nie wygralaby z Odra. Brozek juz kolejny raz ratuje cieniutkich "mistrzow" Wiselki z opresji. Dziwie sie Nawalce ze nie obdaza go wiekszym zaufaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greesha Re: Brożek uratował Wisłę IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 21.04.01, 23:25 Bardzo zdolny chłopak. Wisła fartem wygrała z Odrą. Tak, tak...jestem z Warszawy, jestem kibicem Legii...i zauważam, że Wisełka powoli poznaje co to syndrom Legii. Kto nie rzadki ten się domyśli o czym mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rage Re: Brożek uratował Wisłę IP: *.pbpz.okey.pl 22.04.01, 13:39 A ja bylem na meczu, w przeciwienstwie do Ciebie i powiem Ci, ze rownie dobrze fartem Odra nie przegrala 4:0, wiesz? Idz przeczytaj gdzies relacje z calego spotkania i potem mow o farcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woojtus Re: Brożek uratował Wisłę IP: 195.205.210.* 23.04.01, 15:23 Wypchaj się swoim syndromem Legii - w Wiśle nie marnuje się dobrych zawodników (w Legii to normalne, przykład choćby Śrutwy), a niektóre nasze "gwiazdy" posmakowały już gry w czwartej lidze i raczej nie chcą tam wracać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: Brożek -to wielki talent! IP: 212.244.177.* 23.04.01, 18:14 Czemu uratował?Zagrał,strzelił bramkę,bo ma chłopak talent i będzie z niego niezły piłkarz!Masz racje woojtus! Dobrze że to się dzieje w Wiśle,a nie w Legii gdzie jego talent został by zmarnowany. Odpowiedz Link Zgłoś