Dodaj do ulubionych

Brożek uratował Wisłę

IP: *.wronki.sdi.tpnet.pl 21.04.01, 19:10
18-latek zawstydził "wielkie gwiazdy", zgadzacie się?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: anton Re: Brożek uratował Wisłę IP: 155.128.143.* 21.04.01, 19:14
      gdzie jest tomasz "franek" frankowski - wielka gwiazdai ponoc najlepszy
      napastnik w polsce??????? odra go wymyla?
      • Gość: Balzer Re: Brożek uratował Wisłę IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 21.04.01, 21:47
        Pawel Brozek robi oszalamiajaca kariere w Wisle. Gdyby nie on Wisla nie wygralaby z Odra. Brozek juz kolejny raz ratuje cieniutkich "mistrzow" Wiselki z opresji. Dziwie sie Nawalce ze nie obdaza go wiekszym zaufaniem.
    • Gość: greesha Re: Brożek uratował Wisłę IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 21.04.01, 23:25
      Bardzo zdolny chłopak. Wisła fartem wygrała z Odrą.
      Tak, tak...jestem z Warszawy, jestem kibicem Legii...i zauważam, że Wisełka
      powoli poznaje co to syndrom Legii. Kto nie rzadki ten się domyśli o czym mówię.
      • Gość: Rage Re: Brożek uratował Wisłę IP: *.pbpz.okey.pl 22.04.01, 13:39
        A ja bylem na meczu, w przeciwienstwie do Ciebie i
        powiem Ci, ze rownie dobrze fartem Odra nie przegrala
        4:0, wiesz? Idz przeczytaj gdzies relacje z calego
        spotkania i potem mow o farcie.
      • Gość: woojtus Re: Brożek uratował Wisłę IP: 195.205.210.* 23.04.01, 15:23
        Wypchaj się swoim syndromem Legii - w Wiśle nie marnuje się dobrych zawodników
        (w Legii to normalne, przykład choćby Śrutwy), a niektóre nasze "gwiazdy"
        posmakowały już gry w czwartej lidze i raczej nie chcą tam wracać.
        • Gość: campo Re: Brożek -to wielki talent! IP: 212.244.177.* 23.04.01, 18:14
          Czemu uratował?Zagrał,strzelił bramkę,bo ma chłopak talent i będzie z niego
          niezły piłkarz!Masz racje woojtus! Dobrze że to się dzieje w Wiśle,a nie w
          Legii gdzie jego talent został by zmarnowany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka