Gość: lary IP: *.range86-135.btcentralplus.com 27.08.05, 18:28 COME ON CHELS!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kto nas zatrzyma?! 31. mecz bez porazki z rzedu!!! Blue is the colour, football is the game... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lary TO JEST GRA!!! IP: *.range86-135.btcentralplus.com 27.08.05, 18:29 COME ON CHELS!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kto nas zatrzyma?! 31. mecz bez porazki z rzedu!!! Blue is the colour, football is the game... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutach Re: TO JEST GRA!!! IP: 217.153.80.* 27.08.05, 18:44 co Ty tam piertolisz maly?? once red always red u'll never walk alone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jose_mourinho [...] IP: *.range86-135.btcentralplus.com 27.08.05, 18:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essie LARRRY PODNIECA SIE KASA !!!!! IP: *.10.220.203.acc08-dryb-mel.comindico.com.au 27.08.05, 19:07 A KASIA LARRRRREGO MA GLEBOKO W D.... !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essie I TAK NIE 'POPLYWAJA' W HISZPANSKIM.... IP: *.10.220.203.acc08-dryb-mel.comindico.com.au 27.08.05, 18:58 BASENIE PELNYM WATROBEK.LIVERPOOL TO STRASZNE DZIADY,ALE KOLCHOZNICY Z LONDYNU I TAK Z NIMI PRZEGRAJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Re: I TAK NIE 'POPLYWAJA' W HISZPANSKIM.... IP: *.range86-135.btcentralplus.com 27.08.05, 19:27 co ty pie..sz essie? rozumiem, sobota wieczor - trzeba sie nacpac. a tak juz na powaznie - watpie by ktos w tym sezonie podskoczyl chlopakom z Chelsea. moze w lidze mistrzow bo w premierleague nie maja godnego rywala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essie Ten caly dzisiejszy football to jedno wielkie... IP: *.10.220.203.acc08-dryb-mel.comindico.com.au 27.08.05, 19:45 kretynstwo,sportem to juz nie jest,a cyrkiem tego nazwac jeszcze nie mozna, bo prawdziwych artystow tyle, co na lekarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG Nie ignorujcie potegi Manchesteru United! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 20:22 > bo w premierleague nie maja godnego rywala ...oprócz ManU :) tamten sezon to porażka, ale Manchester się odbudował -i będzie groźny!! Skład ma moim zdaniem co najmniej porównywalny, jak nie lepszy, moze brakuje mu tak dobrej ławki rezerwowych jak w Chelsea... ManU nie ma na każdą pozycję 2 tak świetnych piłkarzy jak Chelsea ale jak nie przytrafią im się znowu jakieś ciężkie kontuzje kluczowych graczy - np. RvNa lub Ronaldo - powinni nie odstawać od Chelsea... W ofensywie zawsze byli mocni, atak Rooney-RvN-Ronaldo (plus Park i Giggs) to moim zdaniem najsilniejsza ofensywna formacja w Anglii, a teraz po przyjściu w koncu klasowego bramkarza - Van Der Saara - MU w końcu też nie traci bramek... w tym sezonie tak jak Chelsea na razie w 4 meczach zero straconych :) Ja jako wierny kibic ManU zawsze wierzę w mistrzostwo, ale w tym sezonie są nareszcie ku temu podstawy :) Szkoda tylko, że MU nie kupiło jednak żadnego defensywnego pomocnika ani prawego obrońcy, pod tym względem bardziej podoba mi sie aktywność Chelsea... A bufoniastym (widać wzorują się na swoim ulubionym trenerze :P) kibicom Chelsea przypominam, ze Chelsea nigdy wielkim klubem nie byla, i raczej juz nie bedzie... za 2-3 lata jak Romkowi znudzi sie futbol zabierze swoje pieniazki, pilkarze odejda, bo maja ten klub tak naprawde w d..., kibice tez (ciekawe, czy kibicowaliscie Chelsea przed era Romka? bo ja kiedys bardzo lubilem ten klub, ale teraz juz mniej...) i znowu bedzie to jedno mistrzostwo na 50 lat... oczewiscie nie zycze nikomu tego, ale czuje ze tak bedzie... a w tym roku mam nadzieje, i wszyscy kibice powinni miec, na wielki pojedynek do ostatbiej kolejki - Chelsea-ManU - to byloby cos... Chcialbym zeby tak bylo, nawet, jezeli MU mialoby przegrac ten wyscig - w koncu najbardziej licza sie emocje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stirlitz Re: Nie ignorujcie potegi Manchesteru United! :) IP: *.debica.net / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 23:35 fajnego poscika zredagowales, ale niestety dla znacznej wiekszosci bedzie za dlugi i niezrozumialy. tu glowna zasada jest zeby sie jak najbardziej zwyzywac i ponizyc myslacych inaczej, niestety na tym polega dyskusja na forum. a tak poza tym to tez licze na MAN U Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McLarenka Re: Nie ignorujcie potegi Manchesteru United! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 23:40 moj mezczyzna tez mowi, ze ManU 4 ever! A Romkowi sie znudzi albo skonczy jak inny "ich" milioner, za kratkami (czego mu nikomu nie zycze) Odpowiedz Link Zgłoś
ulryk Re: Nie ignorujcie potegi Manchesteru United! :) 29.08.05, 20:38 stirlitz ,równy z Ciebie gość.Życze Twojemu MU jak najlepiej tzn vicemistrzostwa Anglii:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulryk Re: Nie ignorujcie potegi Manchesteru United! :) 29.08.05, 20:34 Bardzo nieliczny,chociaż w połowie merytoryczny wpis.Szanuje MU i życze sobie silnych "red devils",a nie jak w last sezonie.Wywalczone mistrzostwo drugie z rzędu,po walce do końca z MU,to byłoby dla Chelsea coś.Dalej to nie merytoryczna część wypowiedzi.Niestety.Jak możesz zarzucać Jose ,że jest bufonem,(nawet jeśli nim jest)skoro trenerem MU jest król buców,sir Alex?Poza tym nie odpowiadają mi ,również przy każdym zasraniutkim wpisie o Chelsea texty jej niepojętych wrogów o tym jaka jest metryka kibiców CFC.Kiedyś było inaczej ,każdy jakoś tam kojarzył ,Chelsea? acha Zola ,Flo...Ale przecież ja nie odwróce się od swojego ukochanego klubu ,bo paru żłobów mi powtyka na forum! COME ON CHELSEA,COME ON CHELSEA! Odpowiedz Link Zgłoś
d1e Re: TO JEST GRA!!! 27.08.05, 21:24 Eh, nie wszyscy lubią Chelsea, na przyklad ja :), kto by za nimi przepadal?? I jest nas wiecej, na przyklad tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steku Re: TO JEST GRA!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.08.05, 08:37 chelsea to najbardziej pedalski zespol calej europy budowany na zaszadzie mam kase moge kupic kazdego to jak gra na cheatami a to jest dobre dla pedalow. pedalski zespol=jego kibice tez pedalscy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Subyello Re: TO JEST GRA!!! IP: *.sunsh4.vic.optusnet.com.au 28.08.05, 17:15 Takie wymowy wlasnie pokazuja jak malo znasz sie na pilce. Chelsea nie kupuje jakies tam wygorowane gwiazdy. Kupuja mlodych pilkarzy z duzym prospektem a JM robi reszte. Nie mozna kupic druzyny o tak sobie, popatrz jak Ranieri sobie radzil w pierwszym roku? JM jest wyjatkowym trenerem ktory przyniesie do Chelsea jeszcze duzo pucharow. Odpowiedz Link Zgłoś
ulryk Re: TO JEST GRA!!! 29.08.05, 20:45 Spoko, niedo....mu sodomicie wszystko kojarzy sie jednoznacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip.wrocek Re: Sto procent Chelsea IP: *.range86-135.btcentralplus.com 27.08.05, 19:44 Hej Lary! Co tam w Londynie? Ty szczesciarzu! Kazdy z nas chcialby ogladac na zywo takie druzyny. A u nas II liga... I remis z Zaglebiem. Ale za kilkanascie lat zagramy razem:) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Sto procent Chelsea IP: 80.48.189.* 27.08.05, 19:52 hehe tylko ip masz z wysp debilu... Odpisujesz sam sobie ? A juz myslalem ze glupszego od Schuji tutaj nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip.wrocek Re: Sto procent Chelsea IP: *.range86-135.btcentralplus.com 27.08.05, 20:10 Zazdroscisz debilu? To koles ktory mieszka w Londynie, a wczesniej kibol Slaska. Masz kompleksy? Czy laska dupy nie dala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essie Zostaw chlopaka w spokoju i przestan sobie .... IP: *.10.220.203.acc08-dryb-mel.comindico.com.au 27.08.05, 20:23 zazdroscic. Kup sobie bilet i idz na mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LoRd QulaG masz ten sam IP Lary cieciu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 20:30 kogo ty chcesz oszukac?? sam do siebie piszesz jak ostatni kretyn... niestety stanowicie wiekszosc na tych wszystkich portalach... Na Ch..sea mozesz sobie pochodzic... w snach :) pewnie nawet nie stac Cie na bilet - inaczej nie dowartosciowywalbys sie w polskim portalu, tylko siedzial w jakims pubie popijajac drinki albo na meczu... a szpanowanie tym, ze jest sie teraz w Londynie troche juz nie jest na czasie - teraz jest tam polowa Polakow :) moze i ja kiedys bede, ale nie wiem czy praca jako jakis kelner bedzie dla mnie powodem do chwaly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lary Re: masz ten sam IP Lary cieciu... IP: *.range86-135.btcentralplus.com 27.08.05, 21:05 Wiec powinienes sie domyslic glabie ze jest to angielskie ip... bt-british telecom... ale ta niewiedza... Odpowiedz Link Zgłoś
qulag Re: masz ten sam IP Lary cieciu... 28.08.05, 03:28 niewiedza? zacytuj mi fragment, w ktorym watpilem, ze nie piszesz z Anglii... watpilem tylko w twoja poczytalnosc, bo normalni ludzie nie odpisuja na swoje posty, podajac sie za kogos innego... czytac ze zrozumieniem nie umiesz, wiec nadal uwazam cie za prymitywa bez szkoly, ktory stara sie jakos dowartosciowac... kompromitujesz sie kazda kolejna wypowiedzia, wiec moze lepiej sie juz nie odzywaj wiecej :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lary Re: masz ten sam IP Lary cieciu... IP: *.range86-135.btcentralplus.com 27.08.05, 21:07 A jesli zal ci dupsko sciska to podaj maila. zobaczymy kto sni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essie PRZESTAN SIE OSMIESZAC , kmiotku !!... IP: *.10.220.203.acc08-dryb-mel.comindico.com.au 27.08.05, 21:28 Wierzyny ci ,ze jestes w LONDONIE albo w jakiejs angielskiej pipidowie.Nie o to chodzi,U CIEBIE NASTAPILO ROZDWOJENIE JAZNI i jest was teraz DWOCH, A TO JEST JUZ POWAZNY PROBLEM DLA CIEBIE I DLA PSYCHIATRY ,ktory bedzie ciebie leczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
qulag Re: masz ten sam IP Lary cieciu... 28.08.05, 03:36 ja nie snie... na Ch-u-jsea nie poszedlbym nawet za doplata! Do Anglii tez mi sie nie spieszy - nie musze lizac dupy brytolom zeby godnie zyc... jak skoncze studia to moze wyjade - ale na pewno nie bede z tego powodu szczegolnie dumny... ciesz sie, ze stac cie na bilet, ja wolalbym obejrzec mecz w TV i dac glodnym dzieciom niz na klub Romka-zlodzieja... (jak ma tyle kasy to niech moze chocby np. wplywy z biletow przeznacza na domy dziecka? ale tacy ludzie nie mysla tymi kategoriami, przeciez nie dorobiliby sie wtedy takiej fortuny...) Odpowiedz Link Zgłoś
ulryk Re: masz ten sam IP Lary cieciu... 29.08.05, 20:48 645 pounds karnet.Oczywiście nie koło Romka:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Sto procent Chelsea IP: 80.48.189.* 27.08.05, 21:34 Podpowiem ci.Jestes nienormalny. Rozmawiasz sam ze soba.Pozostaje zyczyc szczescia medycynie,teraz wszystko w jej rekach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pdebek Re: Sto procent Chelsea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 20:23 schuja i larry dwa pedały ich wiedza o piłce kończy się na koszeniu trawników w Anglii i Niemczech cioty z zieleni miejskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essie Po co mu zazdroscisz ?...W TELEWIZJI LEPIEJ... IP: *.10.220.203.acc08-dryb-mel.comindico.com.au 27.08.05, 19:55 WSZYSTKO WIDAC.Co to za przyjemnosc siedziec na stadionie wsrod angielskich dickhead'ow ?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spurs Re: Sto procent Chelsea IP: 193.29.207.* 27.08.05, 22:34 Jaki brutalny faul Mido??? czy autor tekstu w ogóle oglądał ten mecz??? Czerwoną to powinien dostać wcześniej Essien za podcięcie wychodzącego na czystą pozycję Davidsa! Sędzia drukował albo jest totalną dupą wołową! Ostatnio często się to zdarza w Premiership... Jak CSKA Londyn ma zamiar w ten sposób zdobywać mistrzostwo, to ja mam takie trofeum głęboko w dupie! Na miejscu kibiców Chelski czerwieniłbym się ze wstydu. Tak klasowa (przyznaję) drużyna nie potrzebuje wsparcia sędziów. Dzisiaj gdyby grało 11 na 11, a nie 10 na 12 (Stiles w barwach CSKA Londyn) wynik mógłby być inny (np. remis). A tak ten dureń Stiles zabił piękno futbolu i zamiast fajnych derby oglądaliśmy nudne i jednostronne (od 25 minuty) zwykłe ligowe spotkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Subyello Re: Sto procent Chelsea IP: *.sunsh4.vic.optusnet.com.au 28.08.05, 17:25 Chodz jestem kibicem Chelsea, zgadzam sie. Mecze z Spurs sa dla nas wyjatkowe i nie powinny byc prowadzone bezmyslnie przez sedziego. Nie mysle ze faul byl az tak brutalny zeby dostac czerwona kartke. Szkoda bo mecz sie dobrze zapowiadal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwak bramke zdobyl Bask IP: *.nyc.res.rr.com 28.08.05, 19:55 moze GW zapoczatkuje trend o przynalaznosci etnicznej strzelcow bramek - kiedy ostatnio bramke dla naszej reprezentacji zdobyl Slazak albo Kaszub? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k@RwoL Re: Sto procent Chelsea IP: *.aster.pl 28.08.05, 20:12 posłuchAJ SzMACIARZu!! nie bedziesz mi tu gadał o niebiskim bo jest tylko jeden kolor w Premiership - czerwony, diabelski !!! tak tak MU rzadzi i zawsze bedzie rzadzic; moją klub budowany od 20 lat przez jednego skromnego szkota, a nie przez pol roku przez nafaszerowanego miliardera, ktoremu grozi wiezienie w Rosji za oszustwa podatkowe!! sciagnał najlepszych za KASE tylko KASE; nie ma nic wspolnego z footballem!! kto was powstrzyma?? oczysicie ze MU : Ronaldo, Niesterlooy, Rooney , Van Der Sar i cała plejada doswiadoczonych, zgranych graczy!! wspoluczuje Ci ze kibicujesz tak sztucznemu i fałszymeu klubowi; tak nieuczciwie i bez głowy tworzonemu....aaa i jeszcze sedzia im sprzyja bo nie daje kartki Essien'owi za brautalny faul!! czas pokaze gdzie miejsce Abramowicza... GLORY GLORY MANCHESTER UNITED !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzop Re: Sto procent Chelsea IP: *.chello.pl 28.08.05, 22:29 A "Ronaldo, Niesterlooy, Rooney , Van Der Sar i cała plejada doswiadoczonych, zgranych graczy" przeszli do MU tylko i wyłącznie z powodu uwielbienia dla tego klubu i nawet nie biorą za grę pensji ... Taaak, godna pozazdroszczenia konsekwencja w rozumowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ulryk Re: Sto procent Chelsea 29.08.05, 20:55 Wygrałeś ,Twój wpis jest najgłupszy.Skromny Szkot?Znaczy oszczędny ...dobrze kombinujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: looleck Re: Sto procent Chelsea IP: *.chello.pl 28.08.05, 22:13 chelsea to paździerze. ManCity rzondzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś