Gość: XXX IP: *.crowley.pl 31.08.05, 00:20 Co to znowu za teksty : "...cofnięty napastnik, czyli Maciej Żurawski..." Zurawski ma grac w przodzie chyba juz to przerabialismy prawda. Nic nie kombinowac i NA NICH!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: powietrze re:cytat dnia IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 31.08.05, 00:59 nie boj sie apostel, niedlugo wszyszcy bedziecie siedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Jak będzie krył austriaków przy rzutach rożnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 10:09 jak napastników panatinaikosu to ja już wole żewłakowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romo A po co tam jest potrzebny Apostel. IP: *.UNUSED.EPIX.NET 31.08.05, 03:26 To do zanieczyszczania atmosfery (bo tylko do tego się nadaje), lepszy jest skunks. Tylko ten ostatni zrobi to jeszcze lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: A po co tam jest potrzebny Apostel. IP: *.server.ntli.net 31.08.05, 10:48 racja, trzeba pozbyc sie darmozjadow, siedza w pzpn-nie latami i pobieraja kase, Apostel sam jako trener reprezentacji nic nie osiagnal to jeszcze kase bierze, precz z Kolatorami, Apostelami i innymi dziadami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr cofniety zurawski IP: *.sttlwa.dsl-w.verizon.net 31.08.05, 06:11 chyba cofniety w rozwoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Re: cofniety zurawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 06:49 Bardzo dobrze, napastnicy sa w dobrej formie to czemu nie wystawic trzech? Zurawski moze grac na prawej pomocy i w ataku. A Oli i Franek z przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: cofniety zurawski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.08.05, 08:06 "Sebastian Mila zagrał na lewej pomocy w ostatnim meczu el. MŚ w Baku ("W kadrze mogę grać na każdej pozycji, na której wystawi mnie trener. Oprócz bramki")." Bo by go zniosło do tej bramki... No ale życzę mu jak najlepiej, niech nabiera krzepy. Odpowiedz Link Zgłoś
aavanen Jedyna niewiadoma? 31.08.05, 09:08 Jak to? To skład jest już znany? Kto zagra za Krzynówka? Czy znowu będziemy musieli patzeć jak Rząsa się miota? Tak na marginesie - Janas mógłby powołać na następne zgrupowanie Adamskiego z Rapidu - zawodnik ma warunki i będzie grał w Lidze Mistrzów, nie widziałem jego gry ale w ciemno stawiam że jest o wiele pewniejszy od Rząsy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol' bastard Janas cos wciaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 09:20 Nie powołuje Adamskiego ,ktory gra z Austriakami na codzien,Sebastian Przyrowski powolany zamiast Kuszczaka z West Bromwich Albion, wierze,ze EBI i OLI zapewnią nam zwycięstwo,ale radze Janasowi by olał Kose, a Franka wpuścił w 2 połowie Odpowiedz Link Zgłoś
kominiara Re: Janas cos wciaga 31.08.05, 09:38 Nie to ze sie czepiam, ale wynika ze od poczatku bedzie gral Kosowski zamiast Smolarka ? CZy bedzie gral zawodnik ktory co mecz spedza na trybunach a bedzie siedzial gracz pierwszej 11 z Dortmundu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcy Nie strasz... IP: *.inetia.pl 31.08.05, 09:56 Niestety, zdaje się potwierdzać to, co piszesz. W Kijowie Kosowski zagrał z sercem, ale Ebi był 3 razy lepszy!!! Schodził do środka, mijał na pełnej prędkości rywali, rozdawał piłki - czy Janosik tego nie widzał??!! EBI w pierwszym składzie!!! Kosowski może wejść w 2 połowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Re: Janas cos wciaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 09:58 NO WLASNIE!!!!! Ale Janas wszystkich sprawdza powoli i dokladnie, i wprowadza do zespolu stopniowo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
admac Re: Janas cos wciaga 31.08.05, 10:12 Janas wtedy nie widzial. Poszedl wtedy fajke do szatni zapalic:) Solarek do boju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pandada Re: Janas cos wciaga 31.08.05, 12:17 Frankowski, Rasiak, Olisadebe Żurawski Szymkowiak, Sobolewski, Lewandowski Rząsa, Kłos, Baszczyński Boruc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Wygramy !!!! Musimy wygrać !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 10:53 Nie jestem zagorzałym kibicem polskiej reprezentacji, ale na sobotni mecz z pewnością przygotuję sobie dobre piwko i paluszki. Mam nadzieję że nasi mimo, jak dochodzi moich uszu, nienajlepszych wyników na treningach dadzą z siebie wszystko i wygrają z Austrią. Szkoda by było zaprzepaścić taką okazję jaką niewątpliwie jest mundial. A mecz z Austrią to jeden z trzech kroków do pokonania. Jestem też ciekaw jak do reprezentacji po dłuższej nieobecności wprowadzi się Olisadebe. Myślę jednak że z jego walecznością i co tu dużo mówić - klasą piłkarską wszystko się ułoży. Może strzeli bramkę, co być może powstrzyma wielu rasistów którzy wykorzystają byle powód aby go oczernić od dalszych złośliwych komentarzy. Mam nadzieję że tan sobotni mecz w końcu natchnie mnie wiarą do polskiej , mam nadzieję walecznej, reprezentacji. Powodzenia chłopcy .. nawiązując do słów znanego polskiego szkoleniowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Wygramy !!!! Musimy wygrać !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:35 jego nie trzeba oczerniać :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas fajnie by bylo jakby austriacy muru nie ustawiali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:39 Odpowiedz Link Zgłoś