Dodaj do ulubionych

Baszczyński wygrał z Żewłakowem

IP: *.crowley.pl 31.08.05, 00:20
Co to znowu za teksty :
"...cofnięty napastnik, czyli Maciej Żurawski..."
Zurawski ma grac w przodzie chyba juz to przerabialismy prawda.

Nic nie kombinowac i NA NICH!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: powietrze re:cytat dnia IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 31.08.05, 00:59
      nie boj sie apostel, niedlugo wszyszcy bedziecie siedziec
      • a.adas geee...nialne:) 31.08.05, 01:22
        • Gość: janusz Jak będzie krył austriaków przy rzutach rożnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 10:09
          jak napastników panatinaikosu to ja już wole żewłakowa
    • Gość: romo A po co tam jest potrzebny Apostel. IP: *.UNUSED.EPIX.NET 31.08.05, 03:26
      To do zanieczyszczania atmosfery (bo tylko do tego się nadaje), lepszy jest
      skunks. Tylko ten ostatni zrobi to jeszcze lepiej.
      • Gość: adam Re: A po co tam jest potrzebny Apostel. IP: *.server.ntli.net 31.08.05, 10:48
        racja, trzeba pozbyc sie darmozjadow, siedza w pzpn-nie latami i pobieraja
        kase, Apostel sam jako trener reprezentacji nic nie osiagnal to jeszcze kase
        bierze, precz z Kolatorami, Apostelami i innymi dziadami.
    • Gość: dr cofniety zurawski IP: *.sttlwa.dsl-w.verizon.net 31.08.05, 06:11
      chyba cofniety w rozwoju
      • Gość: @@@ Re: cofniety zurawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 06:49
        Bardzo dobrze, napastnicy sa w dobrej formie to czemu nie wystawic trzech?
        Zurawski moze grac na prawej pomocy i w ataku. A Oli i Franek z przodu.
        • Gość: he he Re: cofniety zurawski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.08.05, 08:06
          "Sebastian Mila zagrał na lewej pomocy w ostatnim meczu el. MŚ w Baku ("W
          kadrze mogę grać na każdej pozycji, na której wystawi mnie trener. Oprócz
          bramki")."

Bo by go zniosło do tej bramki...
          No ale życzę mu jak najlepiej, niech nabiera krzepy.
    • aavanen Jedyna niewiadoma? 31.08.05, 09:08
      Jak to? To skład jest już znany? Kto zagra za Krzynówka? Czy znowu będziemy
      musieli patzeć jak Rząsa się miota? Tak na marginesie - Janas mógłby powołać na
      następne zgrupowanie Adamskiego z Rapidu - zawodnik ma warunki i będzie grał w
      Lidze Mistrzów, nie widziałem jego gry ale w ciemno stawiam że jest o wiele
      pewniejszy od Rząsy.
      • Gość: ol' bastard Janas cos wciaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 09:20
        Nie powołuje Adamskiego ,ktory gra z Austriakami na codzien,Sebastian
        Przyrowski powolany zamiast Kuszczaka z West Bromwich Albion,
        wierze,ze EBI i OLI zapewnią nam zwycięstwo,ale radze Janasowi by olał
        Kose, a Franka wpuścił w 2 połowie
        • kominiara Re: Janas cos wciaga 31.08.05, 09:38
          Nie to ze sie czepiam, ale wynika ze od poczatku bedzie gral Kosowski zamiast
          Smolarka ? CZy bedzie gral zawodnik ktory co mecz spedza na trybunach a bedzie
          siedzial gracz pierwszej 11 z Dortmundu ?
          • Gość: marcy Nie strasz... IP: *.inetia.pl 31.08.05, 09:56
            Niestety, zdaje się potwierdzać to, co piszesz.

W Kijowie Kosowski zagrał z sercem, ale Ebi był 3 razy lepszy!!!
            Schodził do środka, mijał na pełnej prędkości rywali, rozdawał piłki
            - czy Janosik tego nie widzał??!!

EBI w pierwszym składzie!!!

Kosowski może wejść w 2 połowie.
          • Gość: @@@ Re: Janas cos wciaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 09:58
            NO WLASNIE!!!!!
            Ale Janas wszystkich sprawdza powoli i dokladnie, i wprowadza do zespolu
            stopniowo:-)
            • admac Re: Janas cos wciaga 31.08.05, 10:12
              Janas wtedy nie widzial. Poszedl wtedy fajke do szatni zapalic:) Solarek do boju!!!
              • admac Re: Janas cos wciaga 31.08.05, 10:15
                tzn. Smolarek:)
        • pandada Re: Janas cos wciaga 31.08.05, 12:17
          Frankowski, Rasiak, Olisadebe
          Żurawski
          Szymkowiak, Sobolewski, Lewandowski
          Rząsa, Kłos, Baszczyński
          Boruc
    • Gość: piotrek Wygramy !!!! Musimy wygrać !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 10:53
      Nie jestem zagorzałym kibicem polskiej reprezentacji, ale na sobotni mecz z
      pewnością przygotuję sobie dobre piwko i paluszki. Mam nadzieję że nasi mimo,
      jak dochodzi moich uszu, nienajlepszych wyników na treningach dadzą z siebie
      wszystko i wygrają z Austrią. Szkoda by było zaprzepaścić taką okazję jaką
      niewątpliwie jest mundial. A mecz z Austrią to jeden z trzech kroków do
      pokonania. Jestem też ciekaw jak do reprezentacji po dłuższej nieobecności
      wprowadzi się Olisadebe.
      Myślę jednak że z jego walecznością i co tu dużo mówić - klasą piłkarską
      wszystko się ułoży. Może strzeli bramkę, co być może powstrzyma wielu rasistów
      którzy wykorzystają byle powód aby go oczernić od dalszych złośliwych
      komentarzy. Mam nadzieję że tan sobotni mecz w końcu natchnie mnie wiarą do
      polskiej , mam nadzieję walecznej, reprezentacji. Powodzenia chłopcy ..
      nawiązując do słów znanego polskiego szkoleniowca.
      • Gość: lol Re: Wygramy !!!! Musimy wygrać !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:35
        jego nie trzeba oczerniać :]
    • Gość: wojtas fajnie by bylo jakby austriacy muru nie ustawiali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:39
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka