Dodaj do ulubionych

Rasiaka paszport do raju

IP: *.net.autocom.pl 10.09.05, 00:09
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ernest BRAVO RASIAK !!! IP: *.plusgsm.pl 10.09.05, 00:13
      szacunek za ambicje - inni z katarów i innych egzotyk powinni brac
      przyklad....kadra nie opwinna sie otierac dla pilkarzy bez ambicji a takich
      jest chyba wiekszosc !
      • Gość: eee Stec na urlop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:17
        Eee... Stec na urlop.
        • Gość: mave he, he... wreszcie cos smiesznego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:30
          wreszcie cos smiesznego na tym smetnym portalu sportowym! czy pan Stec konkuruje
          z panem Wolowskim o to, kto napisze zabawniejszy artykul o Rasiaku? pan Wolowski
          pisal, ze Rasialdo jest nacechowane pozytywnie, a pan Stec taki dowcip wymyslil.
          sam nie wiem kto lepszy! ha, ha!
          • Gość: dede Rasiakomania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:46
            Niedługo w salonach fryzjerskich najmodniejszą fryzurą będzie "drewniany gaj"
            al'a Grzegorz Rasiak.
          • Gość: SPEC Re: he, he... wreszcie cos smiesznego! IP: *.adsl.highway.telekom.at 09.10.05, 03:29
            Ten spec od pilki noznej moze ma jakies procenty z kontraktu Rasiaka
        • Gość: rororo Przeczytwałem tytuł i wiedziałem że to Stec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:43
          napisał ten artykuł.
          • Gość: fpv Panowie... spokojnie... IP: *.milc.com.pl / 213.17.131.* 10.09.05, 09:20
            Jest weekend i jak napisał jeden z internautów chłopaki z gazeta.pl też chcą się napić!!! Choć po lekturze tego artykułu nie wiem, czy w grę nie wchodzą jakieś twardsze rzeczy... ;)
            • Gość: vel Steck do raju... IP: *.echostar.pl 10.09.05, 15:24
              ...byle out z tego portalu !
        • Gość: antystec! precz ze stecem! IP: *.cablevision.net.mx 10.09.05, 21:48
          precz ze stecem! precz z wolowskim! niech sie spuszczaja na temat wynikow
          czwartej ligi w jakims dodatku lokalnym do "gazety krosno"
        • Gość: doktor alban Stec do Faktu, toż to pacan jeden! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.10.05, 23:01
          Dla steca transfer drewna ważniejszy od awansu do finałów, ha, ha! Krokodil
          dandee! Człowiek z buszu!
    • Gość: Maniek Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:18
      Czy ten artykul to jakis zart????

Ja Rasiakowi gratuluje transferu do Tottenhamu i zycze mu jak najlepiej ale bez
      przesady!! Albo redaktor Stec jest jego olbrzymim fanem albo ma problemy z
      obiektywna ocena sytuacji... Co do mysli zawartej w dwoch ostatnich linijkach
      artykulu to nie odniose sie do niej bo zwyczajnie: BRAK MI SLOW!!!
      • Gość: grzes999 Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:20
        To prawda Steca trzeba wyslac na urlop. Kazdy TRZEZWO myslacy czlowiek zrozumie
        ze to jakies glupoty, tak samo jak artykuł o Lozano, chyba pisał to na tej
        samej działce czegos tam...
      • mike-great Bilety na mecz Polska-Anglia bez wycieczki 10.09.05, 15:27
        Kilkadziesiąt tysięcy Polaków chce kupić bilety na mecz z Anglią w
        Manchesterze, który może zdecydować o awansie naszej reprezentacji na piłkarski
        mundial. PZPN twierdzi jednak, że biletów już nie ma, i odsyła kibiców do biur
        podróży. A tam wycieczka na mecz kosztuje od 1,1 tys. do 2,6 tys. zł

- Skandal za skandalem! Ile można?! - wściekają się kibice na forach
        internetowych. - Miałem jechać z kumplami, ale nici z wyjazdu. Takie to już
        jest traktowanie polskiego kibica.

Konia z rzędem temu, kto wiedział, że 1 sierpnia na stronie internetowej
        Polskiego Związku Piłki Nożnej ukazała się informacja, że zamówienia na bilety
        trzeba składać do 5 sierpnia. Nie było żadnej reklamy, PZPN nie podał tej
        wiadomości w mediach.

- Zgłosiło się do nas wówczas 731 nabywców indywidualnych. Prawie każdy kupił
        maksymalną dopuszczalną liczbę biletów, czyli cztery - mówi "Gazecie" Zdzisław
        Kręcina, sekretarz generalny PZPN. 4 razy 731 to 2924.

Angielska federacja piłkarska ma obowiązek przekazać Polakom 6484 bilety. Co
        więc stało się z resztą? Blisko 500 wejściówek PZPN musi dać zgodnie z umowami
        swoim sponsorom. Ile dostaną piłkarscy działacze "z terenu", Kręcina nie chce
        powiedzieć.

Ponad 20 tys. zamówień na bilety przysłały biura podróży. Ile i komu sprzedał
        PZPN? - Nie potrafię powiedzieć, nie mam dokładnych danych - mówi sekretarz
        generalny.

Udało nam się ustalić, że na najwięcej - po ok. 500 biletów - mogą liczyć
        firmy... byłych sędziów pierwszoligowych - biuro Sindbad Ryszarda Wójcika i
        Albatros Zbigniewa Ziobera oraz współpracująca z PZPN Olympic Travel.

Co decydowało o wyborze tych biur? - Profesjonalizm - mówi Kręcina. - Każde
        biuro, które kupuje od nas wejściówki, podpisuje umowę, na mocy której bierze
        na siebie odpowiedzialność finansową w razie kar nałożonych na PZPN przez FIFA
        za nieodpowiednie zachowanie kibiców.

Szef firmy Sindbad Ryszard Wójcik: - Złożyliśmy w PZPN zamówienie wraz z
        imienną listą kibiców. Oczywiście jakieś biura mogą narzekać, że przyznano im
        tylko 50 biletów, ale pretensje mogą mieć wyłącznie do siebie. Nie bez
        znaczenia był także fakt, że sponsorowaliśmy wyjazd reprezentacji polskich
        bezdomnych na mistrzostwa świata do Edynburga.

- Nie ma tu mowy o żadnym kumoterstwie - zapewnia Kręcina. - Z Sindbadem i
        Albatrosem mamy bardzo dobre doświadczenia.

Większość biletów, jakie ma PZPN, kosztuje 25 funtów, czyli 145 zł. Na stronie
        internetowej Sindbada można przeczytać, że za wejściówkę trzeba zapłacić 190
        zł. Ale dla tych, którzy zdecydują się jechać na mecz z biurem, będzie to
        dopiero początek wydatków. Kibic będzie bowiem musiał jeszcze dopłacić 890 zł
        za wycieczkę do Manchesteru.

Dotychczas problemu nie było, bo wyjazdowe mecze polskiej reprezentacji nie
        budziły takiego zainteresowania. Zupełnie inaczej będzie z meczami na
        przyszłorocznym mundialu w Niemczech, jeśli Polacy się tam zakwalifikują.
        Pierwsza wolna pula 1,1 mln biletów na mistrzostwa jest już sprzedana (wśród
        kilku milionów chętnych organizatorzy zorganizowali losowanie). Kolejna pula
        zostanie rozdzielona między kraje, które awansują na mundial. Jeśli znajdzie
        się wśród nich Polska, bilety (w cenie od 35 do 600 euro) sprzedawać będzie...
        PZPN.
      • Gość: heh Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.chello.pl 10.09.05, 15:45
        W meczu z Walią od najgorszej strony pokazał się Rząsa, a zaraz za nim Rasiak.
        Gdyby nie ci dwaj zawodnicy, nie byłoby żadnych nerwów na boisku. Moim skromnym
        zdaniem Rasiak umie się promować, udzielając wywiadów stawia się w roli speca,
        oceniającego innych pretendentów ;-) Na dzień dzisiejszy uważam, że powinien
        grzać reprezentacyjną ławę, ale nikt nie wie jak się rozwinie w przyszłości. Ja
        życzę mu dobrze.
    • mike-great Nie wchodź w odbyt temu piłkarzowi !!! 10.09.05, 00:21
      Nie wchodź w odbyt temu piłkarzowi !!!
      Autor artykułu podlizując się jednemu piłkarzowi poniża innych (Frankowski,
      Bąk). Ale Rasiak nie lubi lizo-dooopów !!!

Gość portalu: kibic napisał(a):

> autora zdrowo pojeb***
      • Gość: liwer Re: Nie wchodź w odbyt temu piłkarzowi !!! IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.09.05, 14:32
        sorrka ale to nie rasiak jest gwiazdą tej reprezentacji więc może pan redaktor
        zacznie walić głową w ściane tak żeby mu się we łbie poukładało!! poza tym kto
        rasiaka okrzyknoł bohaterem meczu z austrią?? bo napewno nie ja!! poza tym niech
        się tak tym rasiakiem nikt nie podnieca bo nie wiedomo czy wogle się na boisku
        pokazywać będzie! dla mnie i tak w ataku polaków powinien być frankowski i
        żurawski! a i jeszcze jedno! to za żurawskiego zapłacili 3mln euro a nie za
        rasiaka więc ja tam nawet nie chce już bardziej poniżać wiedzy pana redaktora
        kogo transffer był w tym roku największy!
        • Gość: dahorse wyjmij łeb z własnej dupy... IP: *.pai.net.pl 10.09.05, 15:28
          ... a za Rasiaka "tylko" 2.25 mln. funtów = ok 3.7 mln euro... Więc twój tok
          rozumowania prowadzi do tego, że Frankowski (ok 800tys euro) powinien Rasiakowi
          wiązac buty...

pozdro.. :P
    • Gość: bleble Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.chr13.1000lecie.pl 10.09.05, 00:21
      autor chyba na haju
    • Gość: borracho Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.icpnet.pl 10.09.05, 00:22
      Ten tekst idealnie psauje do JoeMonstera, a nie do niby powaznego portalu.

Ale jaja. Nie no, zapisuje sobie to arcydzielo na pamiatke.
      Stecu, masz dobrego dilera.
      • Gość: Tadeusz LUBANSKIEMU KOLANO ROZLECIALO SIE SAMO... IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 10.09.05, 03:09
        Zapytaj sie sam Lubanskiego a wtedy pisz i oglupiaj...
        • Gość: Alphonisnho Re: LUBANSKIEMU KOLANO ROZLECIALO SIE SAMO... IP: *.aster.pl 10.09.05, 10:33
          PRAWDA jest taka że Lubański wyszedł na boisko
          nieprzygotowany fizycznie do meczu - po kontuzji nie grał dwa tygodnie. Noga
          puściła mu sama z przeciążenia w trakcie rajdu po skrzydle (i nie było to
          złamanie) - Lubański po latach, niestety dopiero po latach, pisze o tym w
          książce-wspomnieniach, zdejmując krzywdzące pomówienia z McFarlanda, który go
          wtedy nawet nie dotknął!
    • Gość: eRTe Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:26
      Na drzwiach redakcji sportowej GW powinna znaleźć się krótka instrukcja:
      Zabrania się pisać artykuły po pijaku.
      Zabrania się też pisać na haju, nawet lekkim.
      Po drobnej shizie też nie wolno jest pisać.
      Nawet jeśli umieszczamy tekst napisany sercem, nie rozumem dajmy jednak szansę
      koledze z redakcji na ogląd i drobne poprawki.
      Nie ma sensu kwasić w dzisiejszy piątek, tylko dlatego, że akurat się nic w
      piłce nie dzieje.

To tyle.
      Pozdrawiam autora.
    • Gość: marcin Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.chello.pl 10.09.05, 00:26
      tylko tak dalej, jeszcz kilka takich artykulikow i GW sama wysle Cie na badania
      psyche....ale za wierszowke zawsze pare groszy wpadnie, prawda???
      PS albo rzeczywiscie dobry diler...tylko rednacz tez bierze, ze puscil takie
      wypociny....i ta Polska z malej litery...korektorzy spia chyba..nad textem
      Steca :D
    • jck.x Re: Rasiaka paszport do raju 10.09.05, 00:28
      raaanyyy ! co za bzdury w tym artykule ! nie dotrwałem nawet do połowy !

przykład: jeżeli Rasiak bedzie super hero to czy inni polscy plejersi będą wykupieni na pniu ????
      • Gość: mave Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:33
        zaraz caly zachod pomysli, ze u nas nawet drewno gra w pilke nozna. ;-)
      • Gość: emeryt Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:46
        A mnie zastanawia to, że za kilka miesięcy bez formy Rasiak będzie przez 90%
        kibiców gnębiony i wyśmiewany do końca kariery. Facet miał kryzys, Janas i tak
        go powoływał. Dlaczego ksywa Dżepetto jest mniej popularna niż Drewnialdo?
        Dlaczego wszyscy wysławiają pod niebiosa Janasa, który powoływał piłkarza bez
        formy i dawał mu grać w reprezentacji? Dlaczego loża szyderców śmieje się z
        Pinokia, że jest wadliwy, skoro to Dżepetto go zrobił i on powinien przyjmować
        reklamacje? Kiedy piłkarz jest bez formy, grzeje ławę. A Grześ grał, bo Janas go
        wystawiał. Grzesia wina? Dostaje powołanie do reprezentacji i co, ma
        odpowiedzieć "sorry Dżepetto, ale jestem bez formy?". Przecież następnego dnia
        gazety by napisały "Siena zawróciła mu w głowie, Rasiak olewa kadrę".

Mija pół roku. Grześ jest gwiazdą Derby, klubu, który walczy o Premiership.
        Strzela bramki, o których Frankowski mógłby śnić (widział ktoś z was mecz ze
        Stoke?), strzela te bramki w lidze lepszej, niż polska, mało tego, strzela je w
        całkiem nowym otoczeniu, błyskawicznie się aklimatyzując. Kupuje go Tottenham.
        Jest najlepszym zawodnikiem w reprezentacyjnym meczu z Austrią. Zalicza kluczowe
        podanie w meczu z Walią.

I dla 90% kibiców dalej jest drewniany, ślepo przed meczem zakładają, że Grześ
        gra wieś i nawet na niego nie patrzą. Ale Grześ ma to głęboko w poważaniu,
        będzie sobie grał, będzie strzelał bramki w lidze, o której każdy inny polski
        zawodnik z pola może sobie tylko pomarzyć (zaraz, gdzie jest Frankowski? w
        Elche? a jak to się wymawia? a gdzie to jest? aaa, ciepło mu tam. no fajnie, to
        ja wolę Katar). A za rok razem z Żurawskim poprowadzą polski atak na
        mistrzostwach świata.
        • nauma Re: Rasiaka paszport do raju 10.09.05, 01:04
          Popieram punkt widzenia Emeryta.
        • ciumcia Re: Rasiaka paszport do raju 10.09.05, 01:12
          > zaraz, gdzie jest Frankowski?

Franek na pewno nie miał tyle szczęscia w karierze co Rasialdo, najlepsze lata
          zmarnował z Wisłą w Polsce, ale poczekajmy aż Rasiak będzie miał 31 lat i wtedy
          porównamy.
        • Gość: khmmm Za dwa lata będziecie go na rękach nosić... IP: 212.122.214.* 10.09.05, 01:37
          Popieram w zupełności. Rasiak doskonale się rozwija. Jest przeiceż młodszy od
          Żurawskiego i Frankowskiego. Choć nie aż tak młody, to w tej chwili jest
          najbardziej perspektywicznym polskim graczem. I ma charakter. Po tym gdy przez
          pół roku nie chcieli go w Sienie nie wracał jak wszystkie rodzime gwiazdy do
          Polski tylko szukał czegoś więcej, dostał szansę i ją wykorzystał. Tamta bramka
          dla Derby to jest właściwie klasyk piłki noznej niemal. Wyświetlają ją na
          stronie klubu zdaje się. A w meczu z Austrią Rasiak w kilku momentach zabłysnął
          geniuszem. I myślę ża jako jeden z niewielu Polaków RASIAK MA CHARAKTER. Jest
          tak uparty jak Boniek - ostatni wielki polski napastnik. Po nim wszyscy następni
          tylko się nad sobą użalali. Dlatego życzę mu najlepszego ;)

• Gość: zgrzyt Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 01:55
          nic nie mam do Rasiaka, jest ok, ale nie róbmy z niego Ronaldo, wirtuoza boisk,
          bo to śmieszne, jak gra widać , nieźle, ale daleko mu do tego być filarem
          reprezentacji, wystarczy obejrzeć na trzeźwo mecze polskiej kadry, dla mnie to
          za dużo w ostatnich meczach nie pokazał, i nie za bardzo pasuje do stylu kadry,
          bo jest za mało dośrodkowań ze skrzydeł
        • piotr33k2 Re: Rasiaka paszport do raju 10.09.05, 02:01
          panie emeryt my nie osądzamy rasiaka po meczach w drugiej lidze angielskiej ,my
          go osądzamy po meczach w kadrze polski i ja nie mówię że jest ostanio zły czy
          beznadziejny ale napewno nie jest najlepszy i gorszy od frankowskiego co
          potwierdz parktyka a były tu juz nawet takie głosy "nawiedzonych" znawców piłki
          że rasiak to podstawa reprezentacji ważniejsza od żurawskiego!ludzie nie róbcie
          z kota tygrysa!
        • Gość: Rex Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.telia.com 10.09.05, 15:32
          Nie zupelnie tak. Krzywde Rasiakowi zrobil prezes Groclinu. Zamiast sie
          kulturalnie dogadac to odstawil Rasiaka do lasu.
          Rasiak to zupelnie inny typ pilkarza niz Zurawski czy Frankowski.
          Ale Rasiak ma pewne zalete: korniki mu do glowy jeszcze nie doszly.
          Co znaczy ze mu nie odbija, przyklada sie do pracy, na zelu do wlosow oszczedza.
          Nie chodzi na ku..., nie pije, nie ma problemow wychowawczych.
          Nie wiem czy Rasiak jest jeszcze w stanie sie czegos nauczyc, ale jak na razie
          nauczyl sie wiele.
    • piotr33k2 Re: Rasiaka paszport do raju 10.09.05, 00:33
      no nie! autor tych peanów postradał zmysły i zapomniał że same kontrakty nie
      grają a sam rasiak póki mial jedną czy dwie asysty w meczach eliminacyjnych
      reprezentacji i to nie on nadaje ton tej kadrze ani to nie on strzela bramki
      dla tej drużyny.owszem rasiakowi idzie coraz lepiej ale poczekajmy i do jego
      gry w totenchamie i do gy na mistrzostwach świata i daje głowe że to nie on
      będzie kluczowym rozstrzygającym zawodnikiem polskim na tych
      mistrzostwach ,panie dziennikarzu fachowcu polej se pan łeb zimną wodą i spójrz
      pan trzeżwo na swiat!.
      • Gość: mp Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.dyn.optonline.net 10.09.05, 00:43
        czy to nie Lubanski jest jego menadzerem?gosc jest kumplem Janasa,to i rozumiem
        gre drewna w kadrze,ale zeby to?bez jaj,reklama na wzor amerykanski.
        • Gość: Houston 30 Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 08:21
          Jeżeli chodzi o menadżera Rasiaka to ma on ich aż dwóćh i są to Włosi, bracia
          di Giorgio. Trzeba trochę wiedzieć, żeby coś pisać.
    • Gość: gutek9 panie Stec, u mnie na rynku.... IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 10.09.05, 00:36
      u mnie na rynku stoi taki koleś który sprzedaje kapustę. No i ten koleś ma
      takiego konia który ma taki koniowaty ryj (wie pan jak wygląda głowa konia).
      proponuję żeby szedł pan to temu koniowi przeczytać co pan napisał. moze on sie
      z panem wda w jakąś polemikę bo według mnie to "troszkę" pan przesadza z tym
      rasiakiem. z resztą tak samo jak gazeta oceniła go po meczu z austrią. dostał
      wyższą notę niz kosowski (?????????). a moze piszę tak bo nigdy rasiaka nie
      trawiłem? nie wiem. zycze mu jak najlepiej ale niestety wydaje mi sie ze nic
      oprócz drewna z niego nie bedzie.
      • Gość: Geralt Re: panie Stec, u mnie na rynku.... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.09.05, 00:46
        Wiorow nie drewna.. ;)
      • Gość: endrzej Za to drewno z niego jest coraz lepszej marki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:59
        i twardsze jakby nawet. No no no. Kto by pomyslal. Niemniej drewno to drewno.
    • Gość: c`mon spurs rasiak big head IP: *.range81-153.btcentralplus.com 10.09.05, 00:45
      rasiak bedzie stal w polu karnym i pilka bedzie mu sie odbijac od wielkiej glowy po wrzutkach davidsa i
      jenasa i moze czasami wpadnie do siatki- zobaczymy. bedziemy krytykowac jak bedzie slabo gral, na
      razie musi wyczyscic buty defoe.
      • Gość: Houston30 Re: rasiak big head IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 08:28
        Dla mnie jesteś totalnym śmieciem Nigdy nie będziesz grał w takiej lidze jak
        Premierschip, nigdy nawet nie bęziesz oglądał na żywao meczu tej ligi. Skoro
        Totenham zdecydował się na zakup Rasiaka znaczy się, że prezentuje on
        umiejętności z którymi powalczy z Mido, Keanem czy Defoo. Jeszcze zobaczycie,
        wszyscy którzy potrafią tylko krytykować, że będziecie przepraszać za pisane
        bzdety. Owszem prezentuje on specyficzny styl gry, ale jest naprawdę dobry w
        tym co robi. Zobaczycie !!!!
    • Gość: Ahahahahahahahaha Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:54
      AHAHAHAHAHAHAHHAHAH nie moge przestac sie smiac, nie wierze.... "Co by było,
      gdyby mógł zagrać Rasiak?". I nie dali odpowiedzi, bo każde wyspiarskie dziecko
      by wiedziało, że Polski z Rasiakiem w tamtych czasach pokonać zwyczajnie się
      nie dało. Ahahahahahha Rasiak o losie... Co za wizja bardzo udany zarcik ale ta
      transmisja wyglada powaznie.. Mam nadzieje ze media obwieszczajac go gwiazda
      nie wyrzadza mu takiej krzywdy jak Janas powolujac go gdy nie gral w Groclinie.
      Bo wtedy nik n ie bedzie mial nad nim litosci a media napisza ze sie zmarnowal.
      Ja mu oczywiscie bie zycze tego ale w Angli sobie nie poradz on jest poprostu
      przecietny.
      • Gość: pop liverpool IP: *.range81-153.btcentralplus.com 10.09.05, 01:00
        jutro , o ile wejdzie na boisko pod koniec meczu jak juz bedzie 0;3 to pewnie gerrard wejdzie w niego
        dwoma nogami i podziekujemu rasiakowi na dlugie tygodnie
    • Gość: KuziFan Basta z Rasiakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:57
      Przybastujcie z Rasiakiem, ze drewno itd.

Rok temu smialem sie z niego do upadlego. Te wszystkie Drewnienka, "nie licze
      sloi i lat" czy "kornik na biegunach" - tak smialem sie, a sam Grzesio dawal mi
      argumenty (- robie sie na Wlocha - na pytanie, czemu zapuszcza dlugie wlosy).

Ale dzis jest inaczej. Rasiak gra w Tottenhamie, ktory nie kupilby Polaka za 2
      mln funtow dla jaj (wolalby Argentynczyka, mlodego Anglika, badz Koreanca - choc
      tego ostatniego i tak kupili, ale watpie, aby Rasiaka kupili dla wycieczek z
      Polski).

Grzesio jest jedna z wiekszych, o ile nie najwieksza obok Boruca, Zurawskiego i
      Dudka (chodzi o rozpoznawalnosc itd) polskiej pilki.
      • Gość: rob Re: Basta z Rasiakiem IP: *.range81-153.btcentralplus.com 10.09.05, 01:03
        tottenham jest znany , ze czesto nie trafia z transferami. zawsze wielkie nadzieje, dobry start do
        sezonu a potem cos sie psuje... obym sie mylil tym razem, ale juz nie raz to mowilem i inni tez. SPURS!
        ARSENAL DIE!
      • Gość: zgrzyt Re: Basta z Rasiakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 01:59
        to czego głupku śmiałeś z Rasiaka, ja zawsze go broniłem przed debilami takimi
        jak ty, ale też wcale go nie podziwiam, pasuje do stylu wyspiarskiego,
        wypromował się, to go biorą, to wszystko, żaden Real, dla mnie w kadrze gra
        średnio, ale będzie lepiej jak umocni swoją pozycję, tacy co wpadają ze
        skrajności w skrajność to kibice-idioci
        • Gość: KONOT Re: Basta z Rasiakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 02:20
          Zze Zgrzytem się zgadzam. Z Rasiaka cchłopaki nie wypada sięśmiać, bo chłop
          robi swoje: gra, strzela. Aby tak dalej w nowym klubie. A co dotyczy SSteca, to
          nie ma racji: niecch popatrzy na reprezentacje Ukrainy i zrewiduje poglady.
    • Gość: fanfan tulipan Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:58
      odniosłem to samo wrażenie. pozdrawiam
      • Gość: emeryt DLA WSZYSTKICH KRYTYKÓW RASIAKA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 01:01
        ... mam jeden adres:
        www.elchecf.es
        • nauma Franek super wzrost i waga 10.09.05, 01:09
          Buahahaha! Na ten moment wg tej strony (oficjalny skład Elche)
          www.elchecf.es/s_secciones.php?codigo=plantilla1&ID=63
          Franek ma 64 metry i waży 1,72 Kg ;))))))))))))
    • Gość: Maniek Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 10.09.05, 00:59
      Tak sie jeszcze zastanowilem chwile i stwierdzam, ze w tej tezie o dillerze cos
      jest...

panie redaktorze, niech Pan pamieta!!!! Narkotyki sa ZLE:

ZAŻYWASZ=PRZEGRYWASZ!!!!!!!
    • Gość: TLP A co z 1982? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 01:03
      Szlag mnie trafia i zdziwienie jednoczesnie, gdy wszyscy wspominaja 1974 pomijając 1982, równiez trzecie miejsce na MŚ. Czym Boniek, Smolarek, Mlynarczyk, Buncol, Piechniczek i reszta zawinili??
      • Gość: vd Re: A co z 1982? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 07:31
        Gość portalu: TLP napisał(a):

> Szlag mnie trafia i zdziwienie jednoczesnie, gdy wszyscy wspominaja 1974 pomija
        > jąc 1982, równiez trzecie miejsce na MŚ. Czym Boniek, Smolarek, Mlynarczyk, Bun
        > col, Piechniczek i reszta zawinili??

Ponieważ w RFN Polska wygrała 6 z 7 meczów, strzeliła 16 bramek. Do tej pory w
        niemieckiej telewizji mówią, że gdyby boisko w Frankfurcie nie było sadzawką
        Niemcy nie zagraliby w finale z Holandią.
    • Gość: killlp taaaaak! Polska ŻONdzi. HEHEHEHE IP: *.toya.net.pl 10.09.05, 01:04
      komuś tu przegrzało zwoje. i to mocno. to nie jest science- fiction,
      political-fiction, itp. to jest BEŁKOT i debilizm. dobranoc.
    • jkm8 Re: Rasiaka paszport do raju 10.09.05, 01:06
      ani jednego rzeczowego postu. Mozna sie zachwycac polska liga kelnerska, ale
      kelner zostanie kelnerem. Ilu Polakow gra w Lidze Mistrzow? Ilu Polakow gra w
      PIERWSZYCH ligach Anglii, Niemiec, Wloch, Hiszpanii? Jestem z pokolenia Wlodka
      Lubanskiego. I niestety to nie "autora zdrowo pojeb***" tylko tych malych
      polskich kiboli, ktorzy tutaj bulgocza. Na temat, Panowie, na temat. Ze co? Ze
      polska pilka jest O.K.? Ktora pilka? Gdyby byla OK, to na naszych stadionach
      byloby kompletnie inaczej- jak na Wyspach. Przychodzilaby kompletnie inna
      klientela. I posty tutaj bylyby zupelnie inne.
      • as.pik Kochany, to ciebie poje**** 10.09.05, 02:22
        Nie chodzi o to, jaka jest polska piłka, tylko że nie ma sensu zestawiać
        pięknej serii zwycięstw w eliminacjach z transferem jednego gracza, nawet gdyby
        był świetny (a jest dosyć średni). I stanowczo za wielkie halo robią z tego
        transferu, a przez to w ogóle dookoła sympatycznego skądinąd piłkarza. Zgadzam
        się z tymi, co uważają, że to mu raczej zaszkodzi.
    • Gość: peyotl Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.cable.ubr10.newm.blueyonder.co.uk 10.09.05, 01:07
      Ale wy wszyscy pierdo....cie
      Stec troche sie zagalopowal, ale generalnie ma racje. Ten znienawidzony przez
      was nie wiadomo dlaczego pilkarz moze byc poczatkiem dobrych lat dla naszej
      pilki. Bo kto jak kto, ale Frankowski nas nie wypromuje w drugiej lidze.
      Zurawski moze, ale on bedzie gral w prowincjonalnej lidze 3 mecze o stawke w
      tym roku. Poza Krzynowkiem i Smolarkiem to jedyny gosc w klasowej druzynie.
      .... A Premiership ogladaja wszyscy.
      Kiedys tez pluli na 'drewniaka' Kollera w Sparcie...ze niby w koszykowke
      powinien grac... i dobrze dla Czechow ze nie zaczal...
      Z Rasiakiem bedzie jeszcze lepiej. Mam nadzieje ze po mundialu bedzie juz gral
      w lepszym klubie niz podkowy. A w Premiership zaroi sie od naszych chlopakowi
      nie bedziemy sie podniecac, ze graja w dobrych klubach, bo to bedzie normalka.

• jkm8 Re: Rasiaka paszport do raju 10.09.05, 01:09
        No, nareszcie, masz racje Peytol.
      • Gość: podkowa lepszym klubie? he he IP: *.range81-153.btcentralplus.com 10.09.05, 01:12
        moze sobie pogra np. w Leyton Orient albo w Huddersfield Town razem z innym "super snajperem"
        Pawlem Abbotem?
        • Gość: peyotl Re: lepszym klubie? he he IP: *.cable.ubr10.newm.blueyonder.co.uk 10.09.05, 01:18
          No sorry podkowa, Spurs są najlepsi...
          A na Abbota tez przyjdzie kolej...
          • Gość: podkowa Re: lepszym klubie? he he IP: *.range81-153.btcentralplus.com 10.09.05, 01:22
            pewnie przyjdzie.. jak bedzie mial 34 lata i cztery operacje kolan za soba. a tottenham sa tylko dobrym
            zespolem a nie najlepszym. nie czytaj miedzy wierszami bo ci sie wzrok popsuje.
            • Gość: peyotl Re: lepszym klubie? he he IP: *.cable.ubr10.newm.blueyonder.co.uk 10.09.05, 01:30
              Nie widzialem Abbota w akcji, ty tez pewnie nie... cos tam przeczytales...
              pewnie to samo co ja. Zycie pokaze. Ja zycze wszystkim naszym chlopakom jak
              najlepiej. Dlaczego wg ciebie nie zagra nigdy w dobrej lidze w dobrym zespole?
              Rzeczowo prosze.
              • Gość: egon Re: lepszym klubie? he he IP: 150.254.101.* 10.09.05, 13:55
                peyotl, spursi to ostrogi, nie podkowy.....
                na takim malym marginiesie, for realy supporters. come on Spurs
      • Gość: franiu Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 12:05
        spurs to ostrogi nie podkowy
    • Gość: Fan Panie Stec - słonko przygrzało w główkę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 01:34
      A może spił się Pan alkoholem niewiadomego pochodzenia? A może wreszcie, w
      komplecie z Janasem i Rasiakiem tworzycie jakiś miłosny trójkąt?

No bo jak racjonalnie wytłumaczyć wzajamne wchodzenie sobie w cztery litery,
      niekończące się peany pochwalne i kompletne zakłamywanie rzeczywistości.

Panie Stec!!! Ochłoń Pan wreszcie! Rasiak jeszcze nie strzelił żadnej bramki dla
      Tottenhamu, ba nie zagrał dla niego nawet minuty! Skąd Pan wie jak będzie???

Ja mimo, że chciałbym aby Drewniakowi powiodło się w angielskiej ekstraklasie
      nie rokuję mu zbyt świetlanej przyszłości. Przecież podczas spotkań
      reprezentacji ten gość - mimo, że jest w trakcie sezonu - nie ma sił aby zagrać
      cały mecz. Snuje się bez celu i ochoty do gry przez zdecydowaną większość
      spotkania. Inni muszą biegać za niego. Jak piłka nie spadnie na Grzesia - nie ma
      akcji. Do tego - jak na napastnika - marnuje w sposób skandaliczny stuprocentowe
      sytuacje po zespołowych akcjach drużyny.

Jak on ma grać na wyspach w meczach, gdzie wymaga się od każdego zawodnika 90
      minut aktywnego biegania i nieustannego pressingu? Nawet jeśli - powiedzmy - nie
      poznają się na nim na treningach i pozwolą mu zagrać w pierwszym meczu to w
      przerwie będą musieli go reanimować...

Uważajcie, żebyście teraz nie przesadzali, bo jak chłopakowi się nie powiedzie
      to - znając Was (tzn. dział sportowy GW) - chyba go zaszczujecie.
      • as.pik Co za cholerna rasiakomania ? 10.09.05, 02:16
        Życzę mu wszystkiego najlepszego, ale na razie on jest wciąż w drugim szeregu
        polskich napastników (i lepiej żeby w kadrze za dużo nie grał), a w Tottenhamie
        jeszcze nie zagrał ani minuty.
        Co się stało tym pismakom ? Będą nową epokę w polskim futbolu liczyć od tego
        transferu ? Przecież to zupełny nonsens.
    • Gość: zgrzyt oj stec, stec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 01:49
      oj stec, stec, za dużo pijecie, i dyrdymały piszecie, tak wymyślać to mozna
      tylko po paru głębszych
    • Gość: sponsor Stec! Co ty młócisz?! I jeszcze Papieża w to ... IP: *.icpnet.pl 10.09.05, 02:07
      ech, rozumiem, że zabierasz się już z Gazety,
      ale na litość - niech Ci już dadzą odprawę i SIO!
      proszę jednak Redakcję, aby nie dawała Ci szans
      dorabiania wierszówką.
      a ja już mam dla Ciebie nową rubrykę.
      Fakt na kioskach wywiesza co ciekawsze artykuły.
      będziesz jeszcze bardziej sławny!
      a jeśli któryś z czytelników poczuje się nieswojo,
      zawsze będzie mógł zaczerpnąć świeżego powietrza.
      i tak mógłbym pisać i pisać...
      poznajesz ten styl?

ponawiam konkurs na nazwę zawodu uprawianego przez PANA STECA!
      • Gość: greg stec kochankiem łuczywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 02:56
        dlatego pozwala sobie na te wynurzenia bez obawy zwolnienia, inaczej nie można
        już tłumaczyć cotygodniowego bełkotu tego poronionego grafomana- stec oto lista
        leków która pozwoli się uspokoić- Xanax, Prozak, Bor w kapsułkach
    • Gość: AXX Panie Stec... IP: *.150.popsite.net 10.09.05, 06:08
      Lubie Pana ale wyglada ze tym razem musial pan oddac artykul go gazety i nie
      wiedzial za bardzo o czym pisac. Pozdrowiena.
    • Gość: mcarci Re: Rasiak przeca to Drewno? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.09.05, 06:48
      Bardzo proszę nie piszcie juz takich felietonów,bo się chłopcu w głowie
      przewruci.A fe!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka