Gość: Rafał Re: Rasiaka paszport do raju IP: 82.139.9.* 10.09.05, 12:25 Pewnie loży krytyków to nie ruszy, bo oni opinię podewzięli raz na zawsze, ale to jedna z reakcji na transfer z forum internetowego kibiców Derby County: "Well done the board. They have just succeded in selling one of the best players we have had in years. Certainly one who would have scored at least 20 goals a season. They also succeded in selling him just before the deadline leaving us no chance of bringing anyone else in. Really good planning. So now they have £2M what now. Murdo McKay to leave? So thats the end of any decent negotiations to bring in anyone decent on loan. Phil Brown must also be sick at loosing his best player. I'm sick as a season ticket holder with an excellant prospect of playing Forest in the 1st division next season. A suggestion to the board (if its not already planned) Put the club in receivaship, wipe out the debt, get docked 14 points (we'er going down anyway, sell the club (now without debt), make a tidy profit on your £3 investment and get out. This will then leave us, the true supporters to get on with trying to reserrect a once great club" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.aster.pl 10.09.05, 13:08 eeeh....czy chociaż zdajesz sobie sprawę że gdyby odchodził z klubu trzeciej ligi żal kibica, liczba strzelonych bramek na koncie, i komplementy byłyby większe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quark Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.crowley.pl 10.09.05, 12:46 ten artykuł to chyba jakaś kpina albo głupi żart, aż nie wiem co napisać. Przecież to co pokazywał ten drewniak Rasiak w dwóch ostatnich meczach to się wołało o pomstę do nieba. Rasiak zbawca polskiej piłki, tego nie skomentuje nie wiem co napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junk galeo Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.crowley.pl 10.09.05, 12:53 większych bzur w życiu nie czytałem. a tak wogóle jak pan Rasiak zagra jeden mecz i kilka razy usiądzie na ławce rezerwowych (a nie na trybunach) w tym Totenchamie to będę pod wielkim wrażeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosy Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 15:31 Stec(k) bzdet!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee zgadzam sie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 13:05 zgadzam sie bez dwóch zdan .. autor tekstu nieco zagrzybiony byl i straszne fobie pisal .. brrrr ... do zwolnienia ... nie lubie takich klimato gdyby gdyby ... a GDYBY BABCIA BYŁA KUKUŁK ATO VO ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic pierdo*enie IP: *.boleslawiecka.k.pl / *.NAT.WRO.Korbank.PL 10.09.05, 13:10 Pan Stec napisał fajny tekst, dzieki panie Rafale. Cepy wieszaja tu na Panu psy, a pojecia nie maja o tym, co wygaduja. Sam jestem dziennikarzem - całkiem innej branzy - i umiem ocenic, czy artykuł jest do d.. czy daje rade. Ten jest super. Zreszta nie tylko ten. Prosze nie przejmowac sie ujadającymi kundelkami. kibic, były piłkarz, dziennikarz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vel Re: pierdo*enie IP: *.echostar.pl 10.09.05, 17:07 dokładnie jak Steck - bełkot nawiedzonego Odpowiedz Link Zgłoś
maszar pomroczność jasna.... 10.09.05, 18:46 kolejna bzdura w wykonaniu Steca (przed tygodniem chciał udowodnić, że obrona Arki to w większości obcokrajowcy) - Lubański po wejściu McFarlanda miał uszkodzoną łąkotkę (lub zerwane więzadła krzyżowe) a nie złamaną nogę. Ciekawe jak długo szefostwo będzie tolerować wypociny dyletanta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robson Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.cable.ubr07.newm.blueyonder.co.uk 10.09.05, 13:15 Ty chyba jestes chory albo z oczami cos nie tak. Rasiak jest chyba ostatnim ktory zasluzyl na miano bohatera w meczu z Austria. Owszem w 1 polowie calkiem ,calkiem ale w 2? Gdzie on byl i co zrobil? Co robil przy dosrodkowaniach? Przypomne, glowkowal... do gory, jak rasowy obronca B- klasowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloc Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.150.popsite.net 09.10.05, 00:58 Dobrze ze ma przynajmniej glowe. Chcialem powiedziec leb. Co by bylo gdyby jej nie mial? He? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafaello Pamiętakm jak kiedyś wielką karierę wróżono... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 13:31 ...Wojciechowi Kowalczykowi. Też miał być nadzieją polskiej reprezentacji i podbić ligę hiszpańską grając w Betisie. Nic z tego nie wyszło i dzisiaj gra bodajże w A-klasowym Okęciu Warszawa. Z Markiem Citko było podobnie. Oby Rasiak nie skończył tak samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Pamiętakm jak kiedyś wielką karierę wróżono.. IP: *.aster.pl 10.09.05, 14:14 Wojtek Kowalczyk, Marek Citko (a także Kosa którego ostatnio dołączają do takich historii) mieli o wiele ciekawszą jazdę przez życie i więcej osiągnęli niż my tu wszyscy możemy pomarzyć, więc nie spiesz się z tymi wyrazami pogardy/litości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mns Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.05, 13:33 Pewnie. Jakby pan Stec nie wiedział, to być może kibice interesują się tylko swoją reprezentacją, ale scouci śledzą rozgrywki międzynarodowe, bo to ich zawód, więc argument, że tą drogą nie da się wybić jest nietrafiony... Poza tym Rasialdo jeszcze nie wywalczył miejsca w składzie, a pan Stec pisze o nim, jakby był już królem strzelców premiership... I jeszcze jedno - ja osobiście nie uważam, żeby Celtic był gorszy od Tottenhamu, a tam gra 2 Polaków... Dudek gra(ł) w Liverpoolu ponad 3 lata i jakoś nie zapanowała moda na Polakow, Krzynówek strzelał piękne bramki i zachwycał dryblingami w LM i jakoś nikt nie rozchwytuje Polaków... Ogólnie tezy pana re(d)aktora są totalnie głupie, co zdecydowanie ujął krótko ale trafnie mój przedmówca...Piłka to nie butik, tu nie ma miejsca na modę. Odpowiedz Link Zgłoś
kucz-mix Re: Rasiaka paszport do raju 10.09.05, 13:50 Hehehehehee dobre :) Gratuluje naszej eksportowej, najwiekszej od czasow Pele gwiezdzie...Tylko czego? chyba tego, ze wszystkich oslepil!!! Swoja gracja ruchow przed polem karnym...hehehehe Paszport do raju...heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REAL ISTA Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.server.ntli.net 10.09.05, 14:17 RASIAK NIGDY NIE ZASTAPI TOMASZA FRANKOWSKIEGO W DRUZYNIE NARODOWEJ !!! HYBA , ZE ZOSTANIE OBRONCA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC POLSKI Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.server.ntli.net 10.09.05, 14:28 TYLKO TOMASZ FRANKOWSKI , MOZE ZASTAPIC NA BOISKU , TOMASZA FANKOWSKIEGO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liwer gwiazda drewnolino IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 10.09.05, 14:50 no właśnie nie bardzo! jest jeszcze nasz ukochanytrener któremu nie ujmując brakuje 5klepki! frankowski w 2 meczach na ławce, oli na trybunach (a na ławce niedzielan który bramki nie strzelił chyba od ponad roku) a w ataku zagrała gwiazda światowej piłki Grzegorz R. zwany drewniakiem! i co zrobił? raz mu się piłka odbiła od głowy i jako asyste mu uznali! nic więcej! a strzeliliśmy 4 bramki w tych 2 meczach! 10razy lepiej grał żurawski, kosowski, smolarek, szymkowiak i chyba spore objawienie Jop i chwała janasowi że go powołał! rasiak się moim zdaniem to tej reprezentacji nie nadaje! a co najśmieszniejsze nie nadawał się od zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trasher Re: gwiazda drewnolino IP: *.aster.pl 10.09.05, 15:17 ja bym jednak wolał tego "bez piątej", niż ciebie jako selekcjonera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stecu Stecu cos ty dzis wypalil?? IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 10.09.05, 14:43 Takiej rozkminy to dawno nie widzialem paNIE REDAKTORZE. po CZYM SIE TAK DOBRZE PISZE?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ralte Re: Stecu cos ty dzis wypalil?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 19:21 wezmy Rafala na OIOM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Rasiaka paszport do raju IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 10:43 czyżby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me_gustas_tu "Stec(k) bzdur"... :> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 13:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OSTR autor felietonu chyba na głowe upadł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 15:06 Rasiak to to drewniak, któremu trzeba mocno w głowe piłką trafic zeby bramke strzelił. Sam nie wypracuje nic!!!!Porusza nogami z gracją terminatora. Ten artykuł to jakies nieporozumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek McFarland nie złamał nogi Lubańskiemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:57 To był niefart Włodka i jakieś uszkodzenie w kolanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nethrall Jak zawsze bardzo dobry artykuł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 17:33 Jest Pan bezsprzecznie jednym z najlepszych dziennikarzy Gazety, Panie Stec. Tak trzymać i nie przejmować się krytyką ze strony tych wszystkich "inteligentów", którzy nie potrafią docenić naprawdę utalentowanego dziennikarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Jak zawsze bardzo dobry artykuł! Nie zawsze! IP: *.acn.waw.pl 12.09.05, 19:55 To jest Polska. Grupa ultrasów, życzy sobie aby cały świat głosił prawdy przez nich objawione, są niewidomi na oczywiste fakty, czują ogromny dyskomfort do którego oczywiście, nie chcą się przyznać, że tak dalece nietrafnie oceniali klasę Rasiaka i cierpią katusze z tego powodu, że tacy wielcy fachowcy a tu taki Rasiak, taki "drewniak" i przytarł im nosa! Panie Rafale jest Pan młodym dziennikarzem, pamiętam jak pisał Pan straszne głupoty o Janasie, Rasiaku i w słynnym artykule w ,którym życzył Pan Polskiej reprezentacji wszystkiego najgorszego! Był Pan ulubieńcem forum, tych właśnie, którzy teraz Pana kopią. Myślę, że Kierownictwo GW powinno wtedy Pana wywalić ale Pan został i ze zdumieniem i radością obserwuję Pańską przemianę. Kolejny sensowny, wbrew potocznej opinii, artykuł. Proszę się nie przejmować opinią, tych co mają zawsze taką opinię jak większość. Proszę pisać o własnych niepokojach(Lozano) o własnych pomyłkach i fascynacjach np.karierą Rasiaka(faktycznie jego losy to bajka) o paradoksach sukcesów pewnych nacji w klubowej piłce, co się kompletnie nie przekłada na sukcesy ich reprezentacji(znakomite). Takie właśnie refleksyjne felietony proszę pisać i zakończyć raz na zawsze szukania taniej popularności, przez inspirownie różnych nagonek. Panie Rafale jak to mówili w starej W-wie może będą z Pana ludzie?!.Powodzenia. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
maszar Re: Jak zawsze bardzo dobry artykuł! 12.09.05, 22:14 gdyby p. Stec był tak utalentowany, toby nie pisał bzdur np. o złamanej nodze Lubańskiego; to nie pierwszy jego taki błąd całkowicie dyskredytujący go jako fachowca (choć muszę przyznać, że niektóre z jego felietonów czytałem z ciekawością) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasztan Rasiak ma co najwyzej szanse zamienic sie w dab... IP: *.comnet.krakow.pl 08.10.05, 16:54 albo swierk, na ten przyklad. niech sie pan, panie rafale, kopnie w czolo to moze pan wzrok odzyska. rasiak zapuszcza korzenie na polu karnym i jesli dobrze i silnie w niego kopnac to moze pilka odbije sie tak szczesliwie, ze wpadnie do bramki. i modlic sie tylko, zeby rasiak nie 'wrosl' w nasze pole karne. zanim pan sie polapie, jakie glupoty pan wypisuje, to tego schorzalego drwala zdaza wykopac...z tottenhamu, albo posadza na trybunach, zeby miejsca na lawce nie zajmowal. a nastepnym razem zamiast ukladac tekst w trakcie meczu to warto czasem rzucic okiem na tv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Rasiak ma co najwyzej szanse zamienic sie w d IP: *.wroclaw.mm.pl 08.10.05, 19:57 Autor tego artukułu jest chory albo pijany, to juz ustaliliśmy, a jeśli chodzi o Rasiaka ... hmmm ktoś mówił o pracowitości i wytrwałości ... nie wiem jak on pracuje na treningach, nie jest to dla mnie ważne. Ważne jest natomiast to jak po tych treningach spisuje sie na boisku zawodnik powołany przez selekcjonera (jaką kolwiek logiką sie selekcjoner kieruje) do gry w reprezentacji swojego kraju. Oglądałem ostatnie mecze z jego udziałem ... koszmar, każdy kto ma oczy widział. Więc co z tego że jest pracowity jeśli nie ma po pierwsze talentu, po drugie techniki, którą juz powinien sobie wypracowac oraz chęci do walki. Rasiak w tym momencie na tle innych zawodników wystawianych w pierwszym składzie wypada zupełnie nijak ... wręcz żałośnie. Jego gra jest nieskoordynowana, przypadkowa a brak czucia piłki przeraża. To dlaczego występuje w Totenhamie jest dla mnie wielką zagadką. Natomiast jestem pewien że przesiedziałby na trybunach cały sezon gdyby nie kontuzja MIDO. Możliwe, że to nagły spadek formy w ciągu ostatnich tygodni, bo nie śledziłem kariery tego zwodnika wcześniej( nie było czego śledzic). Jednak jego powołania i "gra" w reprezentacji na pozycji napastnika wzbudziły moje zainteresowanie tym "piłkarzem". Mam tylko nadzieję, że trener Janas nie wystawi go w spotkaniu z Anglią, które moim zdaniem mamy szanse zremisowac (jeśli powyższy warunek zostanie spełniony:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris o Rasiaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 19:46 Odnosząc się do tekstu Rafała Steca, ok, sukces to wielki, że Rasiak przebił się do znaczącego lubu angielskiego. Fakt jest jednak taki, że od chwili, gdy usiadł na ławce rezerwowych(powrót Mido), prędko do składu nie wróci. Co do reprezentacji, za strzelone gole chwała, ale większośc z nich wynikła z przypadku... Prawdziwą wartość Rasiak pokazał wczoraj, marnując okazje, z których Frankowski strzeliłby z zamknięty mi oczami. Konkluzja jest taka, że upiranie się Janasa przy Rasiaku w wyjściowwym składzie(oraz Rząsie), nie przyniesie Nam nic dobrego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szarik Stec, wieszałeś psy na Janasie, co teraz powiesz?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 23:28 Hau hau hau Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloc Re: Stec, wieszałeś psy na Janasie, co teraz powi IP: *.150.popsite.net 09.10.05, 00:57 No, jak to co. Ze to pies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Rasiak IP: *.acn.waw.pl 09.10.05, 00:11 Myślałem, że się mylę. Jednak Drewno to drewno, a Stec naprawdę się z c...em na głowy pozamieniał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Rasiaka paszport do raju IP: *.ds2.agh.edu.pl 09.10.05, 00:19 zobaczcie ile Grzegorz "drewniak" Rasiak szczelił bramek w eliminacjach!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość wielki drąg? IP: *.ds2.agh.edu.pl 09.10.05, 00:20 zobaczcie ile Grzegorz "drewniak" Rasiak szczelił bramek w eliminacjach!!!! Odpowiedz Link Zgłoś