Dodaj do ulubionych

Mirosław Trzeciak: Finał marzeń? Real - Barca

IP: *.range86-136.btcentralplus.com 12.09.05, 02:51
Krotka ale znakomita analiza meczu rewanzowego Wisly. Kilka ciekawych
spostrzezen co do LM. Natomiast uwazam ze w przypadku Chelsea tak samo
istotne jak czytanie gry przez Makalele na boisku, jest zachowanie Mourinho
poza nim (menagerem jest nie gorszym od Beniteza a psychologiczne zagrywki i
budowanie napiec to jego specjalnosc). Mirek Trzeciak - swietna robota w
Hiszpanii - oby wiecej rodakow tak sobie radzilo... Pozdrowka.
Obserwuj wątek
    • Gość: Howard Ale zbawca ..hohoho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 08:49
      Szkoda,że Frankowskiemu dobrze nie doradziłeś choć pewnie chciałeś.A dla piłki
      i tak twoje rady nie maję sensu bo ona się obroni sama swoim niespodziankami.Ja
      własnie postawiłbym na Villareal.I co Trzeciaczku?
      • Gość: MayK zalosne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 00:09
        wywiad zalosny...
        a final bueheh zawsze takie bzdury Trzeciak opowiada dla gazety ale widac taki juz mu uraz pozostal, sReal w finale buehha.

btw. poziom dzisiejszego komentarzu na tvp1 byl odstraszajacy od dalszego ogladania
    • Gość: chris*** real gra "piach" IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 12.09.05, 09:59
      betis tez wyjdzie z grupy. final real-barca to jakies wolne zarty! ludzie,
      przestancie z tym realem!!! dla mnie to zbieranina gwiazd i gwiazdeczek,
      ogromna promocja i malo futbolu!
      • Gość: el_bujo SŁABUITKO TRZECIAK!!! SŁABIUTKI!!! IP: *.zbymar.tarnow.pl / 80.51.164.* 12.09.05, 13:41
        W wywiadzie móiłęś że Pana. jest słaby a tu że "ciekawy"(o co chodzi?).FC PORTO
        bieże w dupe w lidze aż miło,Udine zmieniło 4 piłkarzy z pierwszej 11 i trenera
        więć co z tego że kiedyś grali dobrze(???) a z PSV to podobna histora,w
        Olimpiakosie Govanni i Rivaldo często są w tak słabej formie że nie łapią się do
        11,"Belgowie to silny i twardy zespół" to dobre do StrongMen`ów a nie do LM
        gdzie dostawli po 3:0 i , 4:0 i to z jedynym dobrym zawodnikiem który im uciekł
        do Lens.NO ale po przwdzie to ja bym też ucinał kupony z dawnej popularnośi jak
        pan Trzeciak. Powodzenia w trenerce!!!
    • Gość: Jacek Re: Mirosław Trzeciak: Finał marzeń? Real - Barca IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 12.09.05, 15:10
      Swietna robota? Mieszkam w Madrycie ponad 14 lat, malo kto slyszal o Trzeciaku.
      Gral w Osasunie i wiekszosc czasu w II lidze, ale i tak mnie to cieszy.
      Dlaczego tak malo Polakow gra w lidze hiszpanskiej?
      • Gość: Gutek Holoubek Do lujów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 15:48
        Giovanni latem wrócł do Brazylii,więc nie ma go w Olympiakosie.I dodam,że
        wtorbia mnie niebotycznie gadanie, że ktoś nie lubiu Realuy,bo to zbieranina
        gwiazdeczek, co rzekomo nie ma nic wspólnego z futbolem.A co ma?Zbieranina
        wyrobników? Co za głupoty. Real,nawet jeśli miał wyniki słabe (A w lidze
        mistrzów mu się to nie zdarzało), grał pięknie. Obok Barcelony i Deportivo La
        Coruna w ostatnich latach najładniej.
        • Gość: bartas INTER!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:35
          i tak po wszystkich przejedzie się Inter !!!
        • Gość: chris*** Re: Do lujów IP: *.dynamic.xdsl-line.inode.at 14.09.05, 09:40
          gutek holoubek! juz nie pisz nic wiecej, bo nie masz zielonego pojecia! jak
          mowie, ze madryt to zbieranina "wypalonych" gwiazd, to znaczy ze tak jest!
          LYON - MADRYT 3:0...
    • Gość: stary mason Re: Mirosław Trzeciak: Finał marzeń? Real - Barca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:46
      ja bym chcial barcelona artedia petrzalka nie wiem czemu i nie potrafie tego
      uzasadnic
      • Gość: mer Re; Bez rezeznania - Trzeciak IP: *.columbuslibrary.org 12.09.05, 21:40
        Jak na 2-go ligowca i lizusa latwo zapomina o FC Liverpool ktory jest w stanie
        powtorzyc zdobycie mistrzostwa. To bedzie fajnie z Dudkiem a bramce.
        • Gość: koneser czy ty wiesz co to jest obiektywizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 00:17
          tak jak w zeszlym roku, caly czas o hiszpanach, a w zeszlym roku byla totalna
          kompromitacja hiszpanskiej pilki, ronaldinho powiedzial ze nie bedzie angoli w
          8-ce, a sie okazalo ze nie bylo hiszpanow, repre tez slabo, selekcjoner
          torasista, a ty caly czas o hiszpanii, jestes ekspertem czy kibicem???
          • Gość: danilo Re: czy ty wiesz co to jest obiektywizm IP: *.adamnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 09:52
            jaka piłke wolisz ogladac? Ta ktora gra Barca, czy tą Chelsea? Murowanie bramki
            i jakas kontra. I to dla Chelsea jest najwazniejsze. W 1/8 finału LM w zeszlym
            sezonie Ch. nie oddala na Camp NOu nawet celnego strzalu na bramke, a gola
            zdobyli samobójczego. Ja osobiscie "wymiotuje" na to co prezentuja defensywnie
            ustawione kluby. Bramki są sensem piłki i czym ich wiecej tym lepiej dla
            rozwoju futbolu. Zastanow sie... Zobacz ilu kibicow porzychodzi na mecze
            Juventusu! Te ich ciagle wygrywanie 1-0 nie bawi juz nikogo w Turynie. Ludzie
            wola ogladac AC Torino nawet. Poczekajmy, az sie w Londynie tez znudza Chelsea.
            • Gość: koneser Re: czy ty wiesz co to jest obiektywizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 11:33
              chce przede wszystkim zeby moja druzyna (manu) wygrala, a dlaczego nie
              komentujecie faktu ze barca dostala 3 bramki w ciagu 19 minut?frajerzy tylko
              tak dostana, a wielcy strzelaja tyle bramek w ciagu 19 minut
            • Gość: kow3l Re: czy ty wiesz co to jest obiektywizm IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.05, 14:40
              Ale pie..sz gosciu. Na meczach Juve jest malo ludzi, bo stadion Delle Alpi
              raz ze jest na peryferiach to dwa wyglada jak kolos, gdzie kibice nie widza nic
              a murawe od kibicow odgradza bieznia i nie tylko. Stadion Delle Alpi często
              jest określany jako stadion "bez duszy". Obiekt ten nigdy nie został pokochany
              przez fanów w Turynie i większość z nich tęskni za starym Stadio Comunale,
              który znajduje się w centrum Turynu. Przez bieżnie znajdującą się wokół murawy,
              trybuny znajdują się zbyt daleko, przez co widoczność jest bardzo słaba.Fani
              znajdujący się na tych gorszych miejscach, mogą być podczas gry oddaleni nawet
              o 162 metry od piłki! Poza tym gowno wiesz o wynikach Juve. radze posprawdzac
              ile strzelaja bramek i jaka jest ich srednia. Defensywny Milan ma kilkadziesiat
              tysiecy widzow na San Siro bo ma lepiej usytuwany stadion i ma w miare blisko
              kibicow (choc do idealu i tak daleko). Gowno wiesz czlowieku o pilce. Jakby te
              Twoje smieszne zespoly strzelaly tak duzo bramek to by nie odpadly, cieciu.
    • Gość: rammval Re: Mirosław Trzeciak: Finał marzeń? Real - Barca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 18:20
      Mamy inne marzenia :))
    • Gość: MisticWarior Re: Mirosław Trzeciak: Finał marzeń? Real - Barca IP: *.chello.pl 13.09.05, 20:18
      Hehe... Panie Mirosławie... nie zna sie pan na piłce choć siedzi pan w niej od
      środka. Finał Real - Barcelona to będzie w tym roku jak mi noga na głowie
      wyrośnie. Po drugie zapomniał pan o Bayernie,który jak dla mnie zostanie
      wyeliminowany dopiero przez Chelsea. Ty tyle od znawcy. Nara.
    • wianuch WWW.CELTIC.BLOX.PL 18.09.05, 16:13
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka