Dodaj do ulubionych

Startuje Liga Mistrzów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 19:49
Moje typy na rozpoczecie LM:
AC MILAN - FENERBAHCE STAMBUŁ X
PSV EINDHOVEN - SCHALKE 04 GELSENKIRCHEN X tu zagralem duzee pieniedza
OLYMPIQUE LYON - REAL MADRYT 1x2 nie mam pomyslu ;) mecz nie do obstawiania
OLYMPIAKOS PIREUS - ROSENBORG TRONDHEIM 1
CHELSEA LONDYN - ANDERLECHT BRUKSELA 1 ... 3-0 dla Chelsea,
BETIS SEVILLA - FC LIVERPOOL X pachnie remisem,, ciecki mecz do typowania
GLASGOW RANGERS - FC PORTO 2 licze ze portowcy pojada z Rangersami ;) raczej
wiadomo dlaczego...

pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: as Startuje Liga Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 19:51
      a może tak skróty w tvp puszczać o 4 w nocy? myślę że taki pomysł znalazłby
      wielu zwolenników
      • Gość: Optimi GALAKTYCZNY BACKHAM bhahaha hhahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:07
        Jestem po wrażeniem tej przygaszonej gwiazdy. Niecelne lub czytelne dla
        przeciwników podania, straty piłki, brak szybkości, brak koncepcji na
        poprowadzenie drużyny "królewskich", jeszcze kartkę dostał. Oj bardzo, bardzo
        przereklamowany jest Backham.
        Mam nadzieję, że równie nieudolnie poprowadzi angielską drużynę 12 października
        naszym ORŁOM na pożarcie!
        Anglia - Polska 0:3
        • Gość: virton Re: GALAKTYCZNY BACKHAM IP: *.compnet.com.pl 13.09.05, 23:24
          Oj gościu, jaki dziś mecz oglądałeś? A Backham to kto? Niecelne podania? Nie
          lubię Davida, ale grał dziś na przyzwoitym poziomie. Poza tym OL jest od
          jakiegoś czasu powiedzmy, że w 10 najlepszych klubów Europy, a Real już dawno z
          niej wypadł. Tylko laicy podniecają się medialnym hałasem i nie znają
          prawdziwej wartości tych drużyn. Dla mnie wygrana OL to żadna sensacja. Winny
          takiej gry Realu jest prezes-idiota a nie piłkarze czy trener, który nie ma
          wolnej ręki w doborze graczy. Tylko głąb sprzedaje takich graczy jak Redondo,
          Makelele czy Solari.
          • Gość: sieradzanin Re: GALAKTYCZNY BACKHAM IP: 81.15.177.* 14.09.05, 00:43
            absolutnie sie zgadzam, lyon budowany jest od lat z wizją - nawey sprzedarz essiena niewiele im zaszkodziła. uznawanie reralu za potęge to tak, jak leppera ze swietnego prezydenta albo mandaryny za wybitna piosenkarke! chodzi mi nie o predyspozycje, ale o wnioskowanie na podstawie powiezchownych interpretacji informacji telewizyjnych
        • Gość: WIt Re: GALAKTYCZNY BACKHAM bhahaha hhahaha IP: *.net.external.hp.com 14.09.05, 10:37
          Możesz się podniecać wyśmiewując Backhama, ale jego nie raz widzialem i w tv i
          w prasie. A Ciebie jakos nie przypominam. Gratulacje, jezeli masz taka laske
          jak Victoria. ;-D
        • Gość: karaś frustraci, o co wam chodzi? IP: *.stargard.mm.pl 14.09.05, 18:36
          dlaczego zawsze w komentarzach do artykułów o Realu musze czytać obrażliwe
          sformułowania, bluzgi jakichś frustratów którzy w ten sposób chcą sie chyba
          dowartościować? nie lubicie Realu nie komentujcie!ja nie lubię wielu druzyn, ale
          nie odczuwam jakiejś perwersyjnej przyjemności w ubliżaniu innym... HALA
          MADRID!!!!!!
    • Gość: radomiak Arenal: sedziuje Gilewski IP: 193.111.166.* 13.09.05, 19:57
      Dlaczego nikt o tym nie pisze?>?
      • Gość: LOP Re: Arenal: sedziuje Gilewski IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.09.05, 20:02
        ZA ILE???????
    • Gość: FOOTBALL Re: Startuje Liga Mistrzów IP: *.server.ntli.net 13.09.05, 20:29
      CO MNIE OBCHDZI CHAMPIONSE LEGUE , BEZ WISLY . TELEWIZJA POWINNA WYKUPIC MECZE
      POLSKICH KLUBOW W PUCHARZE UEFA !!!
      • Gość: MayK Szpakowski dnooooooo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 00:14
        Szpakowski dnooo totalne... niestety nie mam polsatu sport i musialem znosic jego dupczenie to jest wrecz zastanawiajace jak mozna obrzydzic transmisje....
        • Gość: nordynek Re: Szpakowski dnooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 14:37
          "Rozejrzał się, popatrzył..." Taaak, ile lat trzeba, żeby jakiś zwierzchnik
          zauważył, że Szpakowski w swoim myśleniu i komentarzu operuje wyświechtanymi
          frazesami i banałami.
          I jeszcze jedno, czy facet, który uporczywie przekręca nazwiska nawet
          najbardziej znanych piłkarzy może kogoś przekonać, że naprawdę interesuje się
          futbolem?
    • Gość: bren Dlaczego Polsat & TVP pokazują ten sam mecz... IP: *.aster.pl 13.09.05, 20:39
      .. w tym samym czasie. To jakaś lipa... Drewno życia...
    • Gość: uran4 Re: Startuje Liga Mistrzów IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 21:17
      Real na kolanach w 32 minucie!!!
      • Gość: Miki Re: Startuje Liga Mistrzów IP: 193.170.62.* 13.09.05, 21:22
        Lyon 3-0 Real hahaha
        • Gość: luki Re: Startuje Liga Mistrzów IP: *.petrus.com.pl 13.09.05, 21:26
          o kuzwa
          galacticos na kolanach...
    • Gość: kibic Re: Startuje Liga Mistrzów IP: *.torun.mm.pl 13.09.05, 21:27
      A Real ma już 3 bramki wplecy szykuje się pogrom
      • Gość: Martinez Real - co za patałachy!!! IP: 217.153.47.* 13.09.05, 21:54
        Władowali tyle kasy w ten klub, a grają mega kaszanę!!!
        • plosiak Re: Real - co za patałachy!!! 13.09.05, 22:22
          I bardzo dobrze, że przegrali mecz! Może w końcu nazwiska zaczną grać, a nie
          tylko jeździć po całym świecie i grać w reklamach. Zresztą w tym zespole nie ma
          żadnej gwiazdy. Zidane i Carlos mają najlepsze lata za sobą. A reszta to
          przeciętniacy, którzy miewali niezłe okresy gry w karierze.
    • Gość: Vieri Robinho - śmiech! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 22:15
      To jest chłopaczek dobry na kluby z dolnej połowy ligi hiszpańskiej, grające
      bez obrońców, ale nie na dobrze poukładany Lyon albo inne europejskie klasowe
      kluby.
      • Gość: rt Re: Robinho - śmiech! IP: *.aster.pl 13.09.05, 22:20
        zaorać ten real i jego politykę "budowania drużyny"
        strata jednego Makelele (on im trzymał defensywę w kupie) nigdy nie została
        zrekompensowana choć wydali od tego czasu ponad 150mln a jemu żałowali miliona
        podwyżki

klops antysportu

VIVA LYON!
        • Gość: Not Re: Robinho - śmiech! IP: *.aster.pl 13.09.05, 22:20
          to jest klub który zachowuje się jak nowi ruscy - im drożej zapłaci za coś tym
          bardziej z siebie dumny
    • Gość: tedi GW - skonczcie z tym Dudkiem do chol.ry !!! IP: *.gd-ns.com 13.09.05, 22:20
      Juz mi sie rzygac chce od tych samych stronniczych wstawek GW, typu:
      "[w meczu Betis-Liverpool]Polski bramkarz Jerzy Dudek nie gra z powodu urazu
      łokcia."
      STANOWCZE NIE dla dziennikarskiej tandety !!! Jurek Dudek nie gra , owszem (od
      paru miesiecy), ale nie dlatego ze ma kontuzje, tylko po prostu wypadl z lask
      Beniteza, ktory zastapil go lepszym , pewniejszym, mlodszym bramkarzem Pepe
      Reina !!! I ten bramkarz spisuje sie na ogol swietnie, a menager, wladze klubu,
      koledzy i kibice sa nim zachwyceni. Nawet teraz, po I polowie meczu juz jest
      notka nastronie Liverpoolu jak swietnie sp8isuje sie reina w meczu i ze jest
      wart tych wielkich pieniedzy, jakie za niego wydano.
      Skonczcie wiec z tym Dudkiem do chol.ery i zacznijcie wreszcie pisac
      RZETELNIE !!!
      • Gość: Not Re: GW - skonczcie z tym Dudkiem do chol.ry !!! IP: *.aster.pl 13.09.05, 22:22
        Zgadza się. Dudek w ogóle ma nie grać w LM żeby można go było sprzedać gdyby
        ktos się zgłosił z LM. AC Milan mógłby, ale jakoś na razie się nie zgłosił.
      • magikal Re: GW - skonczcie z tym Dudkiem do chol.ry !!! 13.09.05, 23:59
        Reina spisuje się świetnie? A widziałeś mecz z Tottenhamem?
    • Gość: fpv REAL NA DESKACH!!! IP: *.milc.com.pl / 213.17.131.* 13.09.05, 22:35
      Galaktikos... hmmmm... czy oni cokolwiek wygrali??? Nie przypominam sobie, żeby Real z Zidanem BekChamem i innymi Ronaldami wygrał cokolwiek znaczącego... też mi galaktyczny zespół...
    • twardy25 Beckam daje dupy 13.09.05, 22:38
      Zmanierowane,tragicznie przeplacane wystarzale gwiazdy Realu znow
      przegrywaja.Nie maja ochoty ani grac ani biegac,czasem tylko zapozuja do
      kamery.Po co maja grac?Dziwnym trafem zwariowany swiat pilki noznej
      bezkrytycznie buli na fajne zycie.Krolewski Real,plebejska gra.
    • Gość: Mateusz Re: Startuje Liga Mistrzów IP: 217.98.71.* 13.09.05, 22:39
      Kiepskie te typy:p
    • twardy25 Dudek jest kiepski. 13.09.05, 22:44
      Wyjasnijmy sobie jedna rzecz raz do konca.Dudek nigdy "nie wypadl z lask",byl
      jakkolwiek "dyskryminowany"itp.Wrecz przeciwnie.Byl traktowany w Liverpoolu
      b.zyczliwie i za dobrze.Po prostu praktycznie w kazdym meczu popelnial
      b.proste,czesto decydujace o przegranej,bramki.
      Innym tematem jest Baros.Absolutny kretyn(na boisku).Calkowicie takze
      nieskuteczny.
      • Gość: rafmen A mi się wydaje że Dudek był dobry... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 22:49
        ..ale do momentu gdy grał w Feyenordzie. Potem jak przeszedł do Liverpoolu to coś z nim było nie tak, jak w klubie tak i w reprezentacji. Puszczał strasznie głupie bramki tzw. szmaty. Większość meczy miał niestety kiepskich i nie zmieni tego nawet fakt dobrego wystepu w finale LM. Liczy sie ogólny bilans.
        • twardy25 Re: A mi się wydaje że Dudek był dobry... 13.09.05, 23:02
          Dokladnie tak.Moge ci jeszcze dodac,ze na poczatku mial duze wsparcie kibicow
          Liverpoolu.No,ale wlasnie te szmaty...
      • Gość: tedi Re: Dudek jest kiepski. IP: *.gd-ns.com 13.09.05, 23:18
        Zle zrozumiales moje stwierdzenie "Dudek wypadl z lask", bo obaj w gruncie
        rzeczy myslimy i piszemy to samo. "Wypadl z lask" oznacza tu, ze menager sie w
        koncu wkurzyl i postawil na lepszego i bardziej perspektywicznego bramkarza, a
        wlasciwie na dwoch, bo Dudek jest chyba na 3. miejscu w Liverpoolu w tej chwili
        (S. Carson sie niezle spisuje, nawet broni w mlodziezowce Anglii).

Ja sie nie uzalam nad Dudkiem, jak to robi nagminnie polska prasa i niektorzy
        niemyslacy kibice. Niepotrzebnie zrobiono z niego medialnego "bohatera LM", bo
        on w to duren uwierzyl i spoczal na laurach, myslac ze teraz to juz mu beda
        podsuwac najsmaczniejsze kaski jak na "bohatera" przystalo.
        A tymczasem Benitez juz od dawna sygnalizowal swoje zamiary i Dudzio razem ze
        swoim pozal-sie-Boze menagerem powinni byli szybko szukac nowego kontraktu, na
        fali pozytywnego zamieszania wokol Finalu LM. Ale oni to przespali, obudzili
        sie z reka w nocniku, teraz doszla ta cholerna kontuzja i akcje Dudzia (rowniez
        w polskiej reprezentacji) leca na leb na szyje. Poza tym teraz Benitez jest
        wsciekly, bo mial juz pieniadze (za potencjalna sprzedaz Dudka) wkalkulowane w
        letnie zakupy wzmocnien "tylow", co mu sie zupelnie nie udalo ...

Najgorsze jest jednak to , ze polska prasa (z GW na czele !!!)uparcie lize 4-
        litery Dudka, nadal wychwalajac go pod niebiosa za wyczyn w Istambule* lub tez
        chowaja glowe w piasek i jakby nigdy nic pisza "nie gra w tym meczu z powodu
        kontuzji"
        Co za zalosna zurnalistyka, robia mu tylko (i pewnym kibicom rowniez)
        niedzwiedzia przysluga.

Jurek Dudek, czytelnicy - obudzcie sie !!! Hello, anybody home ???

---------
        P.S. Wczoraj Benitez sam powiedzial, ze trzeba jak najszybciej zapomniec o
        Istambule, bo inaczej beda uporczywie starali sie bronic tytulu, zamiast
        wygrywac mecze. Byc moze poskutkowalo dzisiaj ...
        • twardy25 Re: Dudek jest kiepski. 13.09.05, 23:32
          Dokladnie tak!Zgadzam sie.Mam nadzieje,ze Janas zacznie wreszcie szukac kogos
          porzadnego na pozycje bramkarza.
        • turtlezzz Przesadzacie 14.09.05, 02:22
          Dudek ma wady, ale ma też duże zalety. Niewielu bramkarzy na świecie może się pochwalić takim refleksem i szybkością. Jest specjalistą od rzutów karnych. Bardzo skoczny. Świetnie gra nogami. Mało ? Fakt, popełnia błędy, ale często nadrabia je świetnymi interwencjami.
          • Gość: tedi Re: Przesadzacie - czyzby ??? IP: *.gd-ns.com 14.09.05, 18:12
            Ja w ogole w swoich postach nie pisalem o jego umiejetnosciach pilkarsko-
            technicznych, tylko o jego braku wyobrazni i o kiepskiej ocenie swojej
            prawdziwej (a nie medialnej) pozycji w LFC.
    • Gość: Triste Tylko Robinho i Beckham umieją grać w tę grę z... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 22:49
      Realu!!!!!! A przynajmniej próbują! zawsze trzeba trzymać angola na boisku, bo
      on będzie zapieprzał do końca- tak jak beckham, który miał z 11 zajebistych, 40-
      metrowych podań...
      A Robinho to naprawdę Bóg techniczny- rzeczywiści moze byc kiedys lepszy od
      Zizou I ronaldinho...
      Reszta z realu(oprocz Ramosa) przypominała dziś 4-letnie baletnice
      jeśli chodzi o walkę...

Felicitations Lyonnais...j'espere que vous gagnerez Champions League
      • Gość: kow3l Re: Tylko Robinho i Beckham umieją grać w tę grę IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.05, 22:56
        Co Ty pierdzielisz Robinho gral strasznie samolubnie i mial kilkanascie jesli
        nie kilkadziesiat strat
    • Gość: LICHULOL Re: Startuje Liga Mistrzów IP: *.asta-net.com.pl 13.09.05, 22:58
    • Gość: Ryczypisk REAL NIE MA DRUGIEJ LINII IP: *.kompania.net 13.09.05, 23:10
      Wogóle nic się tam nie dzieje, bez Zidana po prostu kompletny dramat. jak tak
      dalej pójdzie to Celta Vigo w lidze to nie będzie ewenement tylko po prostu
      norma. zresztą, w to mi graj, VeB!!
    • Gość: Optimi Mam prośbę nie publikujcie swoich typów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:15
      k.mill wygląda na to, że większość twoich typów wzięła w łeb. Zrób nam tą
      przyjemność i nie publikuj więcej.
      Twoje wypociny przy Lyon - Real 1X2 to żenada. Na drugi raz zanim coś obstawisz
      u bukmachera zobacz na wyniki sondy przed meczem, większość typowała wygraną
      Lyonu.

Naprawdę żenadę odstawiłeś... juz nie chce mi sie tego dalej komentować
    • Gość: Olgierd Znasz się na piłce, jak krowa na gwiazdach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 23:22
    • Gość: kow3l Re: Startuje Liga Mistrzów IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.05, 23:31
      Jeden celny traf i to nie do konca bo Chelsea wymeczylo 1:0 a nie jak
      obstawiles 3:0. Panu juz podziekujemy za typowanie na lamach tego forum
      • twardy25 Re: Startuje Liga Mistrzów 13.09.05, 23:41
        Chelsea jest w zlej formie.Chyba przetrenowani.Lampard ewidentnie bez
        formy,linia ataku,ciagle zmieniana i z chimerycznym Drogba
        nieskuteczna.Polityka rotacyjna Mourinho kontrowersyjna i chyba jakies podzialy
        w zespole sie dokonuja.
        Za duzo gwiazd?Jose przedobrzyl?
        Jeszcze za wczesnie na osad.
    • Gość: tedi APEL DO REPRY I WISLY K-W IP: *.gd-ns.com 13.09.05, 23:37
      Jak widac na zalaczonym obrazku (nie po raz pierwszy zreszta) samymi nazwami-
      legendami i nazwiskami meczow sie nie wygrywa. Czasem wystarczy miec w miare
      porzadna, zgrana druzyne, ktora umie grac w pilke i mozna zrzucic te legendy z
      piedestalu (np. Celtic), a takie upadki sa bardzo bolesne !
      Natomiast przegrywanie meczow w szatni jest udzialem slabiutkich psychicznie,
      zakompleksionych zespolow, co pokazala juz wielokrotnie Wisla K. (chocby z tym
      samym, kiepskim od dawna Realem) jak i polska repra (we wszystkich meczach z
      Angolami od 1973 r.).
      Pora popatrzec na innych, chocby na Petrzalke (przegrali dzis tylko 0:1 z
      Milanem) i wyciagnac wnioski ...
      • Gość: tedi Re: APEL DO REPRY I WISLY K-W IP: *.gd-ns.com 13.09.05, 23:48
        sorry, Petrzalka przegrala nie z Milanem tylko z Interem Mediolan (to samo
        miasto, inny klub)
      • Gość: x DLA TWOJEJ WIEDZY TEDI IP: *.ramtel.com.pl 14.09.05, 01:40
        1.Artmedia przegrala dzis z Interem Mediolan a nie AC Mediolan (Milan).
        2 Pare lat temu Wisla wygrala u siebie z tymze Interem 1:0(Zurawski).
        W Interze byl wtedy Ronaldo.
        • Gość: tedi Re: DLA TWOJEJ WIEDZY TEDI IP: *.gd-ns.com 14.09.05, 18:09
          >1.Artmedia przegrala dzis z Interem Mediolan a nie AC Mediolan (Milan).
          Prawda, poprawilem to w poprzednim poscie (trzeba bylo przeczytac)
          >2 Pare lat temu Wisla wygrala u siebie z tymze Interem 1:0(Zurawski).
          >W Interze byl wtedy Ronaldo
          I co, czy to Wisla gra teraz w LM ??? Albo grala kiedykolwiek ???
    • arius5 Nie chcial Real Rasiaka, to dobrze im tak 13.09.05, 23:42
      Trzeba bylo brac Grzesia poki czas, teraz niech sie sami martwia
      • twardy25 Re: Nie chcial Real Rasiaka, to dobrze im tak 13.09.05, 23:47
        Rasiak zebral dobre recenzje po pierwszym meczu w Premiership.
    • Gość: Jasiek Re: Startuje Liga Mistrzów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.09.05, 00:19
      Real zagrał bardzo przyzwoity mecz,jestem zbudowany determinacją,z jaką walczył
      w drugiej połowie choćby Beckham.Ale cóż - parszywy pech prześladuje Real na
      początku sezonu:trzy dni temu sędzia wyśnił sobie gola dla Celty,a teraz do
      bramki Realu piłka wpadała jakimiś niesamowitymi kanałami.
      Ale ja jako kibic Realu wcale nie jestem zły po tej porażce - teraz mammy
      pecha,ale szczęście przyda się w ważniejszych meczach w tym sezonie.
      Tylko czemu Luxemburgo zdecydował się na jedyną zmianę? Aż się prosiło Wpuścić
      Woodgate'a za Pablo Garcię i przesunąć Helguerę do pomocy.Widzieliście ,ile
      Helguera miał celnych podań? I były to długie podania.
      • Gość: rrrradek Do Jaśka IP: 217.153.180.* 14.09.05, 10:29
        Jasiek, który mecz Realu oglądałeś? Bo chyba nie wczorajszy. Może widziałeś
        powtórkę finału Real - Valencia sprzed paru lat. Druga połowę zagrali lepiej
        ale nie dlatego bo chcieli przycisnąć Lyon lecz dlatego bo Lyon dał się celowo
        przycisnąć. Nie oglądałeś finału Liverpool - Milan? Lyon celowo dał sobie
        spokój i zagrał na zero z tyłu bo a nuż real by strzelił przypadkową bramkę,
        potem jakiś karny i jest gorąco. Po co takie szaleństwo? A tak mamy 3:0. O
        jakim pechu mówisz? Chyba chodzi Ci o nieudolność bo to co zrobił Raul sam na
        sam to nawet Włodarczyk by wykorzystał. O jakiej determinacji? Ja widziałem
        raczej bezradność i kiwki wszerz boiska. Mówisz o szczęściu w najważniejszych
        meczach. Chodziło Ci o wyjazdowy mecz z Olympiakosem o zajęcie 3 miejsca w
        grupie aby grać w pucharze UEFA jak rozumiem?
    • Gość: rossonero Kaka' Sei grande IP: *.chello.pl 14.09.05, 00:22
      Nelle previsioni era partita molto difficile da giocare con i robusti
      turchi.Imperativo -dimenticare al piu' presto possibile tremenda notte di
      Istanbul-l'ho abbiamo fatto.Stasera il Milan stentava a decollare ma era
      importante partire con il piede giusto.Mano male che abbiamo nelle nostre file
      un vero gioiello-si chiama Ricardo Izecson Dos Santos Leite cioe' Kaka'.Il
      nostro faro al centro campo ,il vero dirigente della corazzata rossonera.Con
      lui arriveremo fino il fondo .Arrivederci a Parigi.La volta succesiva il Milan
      non perdonera'.La notte turcha non succede mai!!!
      Ps Gila-Ti aspettiamo e siamo con Te
      Ieri ,oggi ,domani-Milan
      • Gość: das boot Re: Kaka' Sei grande IP: *.dc.dc.cox.net 14.09.05, 02:50
        kolega huknal lbem o sciane? moze po polsku na forum.pl...
        • Gość: rossonero Re: Kaka' Sei grande IP: *.chello.pl 14.09.05, 11:17
          really?
          • Gość: BiancoNero Kaka e finocchio... :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 12:19
    • Gość: Lele Re: Startuje Liga Mistrzów IP: *.61.134.79.host.de.colt.net 14.09.05, 07:52
      Tos gosciu niezle zmoczyl, hehe
    • Gość: stan Re: Startuje Liga Mistrzów IP: *.aster.pl 14.09.05, 08:14
      robinho sralinho
      nawet honorowej bramki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka