Gość: pdeb IP: 194.205.82.* 21.09.05, 01:19 jestem kibicem Legii i jestem za tym żeby usunąć bydło nie tylko ze stadionów ale też ulic naszych miast polecam kamieniołomy koło Soótki i Strzegomia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KOBRA Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.adsl.snet.net 21.09.05, 02:33 CZY TEGO NIE MOZNA BYLO ZROBIC WCZESNIEJ ? BRAWO LEGIA WARSZAWA !!! Kibic z KRYTEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogoń Lwów Mam idealny pomysł rozwiązujący problem!!! IP: *.dip.t-dialin.net 21.09.05, 07:00 Na 80% miejsc na stadionie bilety powinny być imienne. Bilety lub karty kibica, bez których, żeby nie wiem co, nikt nie wszedłby na najatrakcyjniejsze części stadionu. I TERAZ REWOLUCJA... Przed wydaniem imiennej karty kibica test na posiadanie szarych komórek. Tak żeby choć jedna komórka przypadała na dwóch kibiców... no, w Legii na trzech, bo wiadomo, że tam jest trudniej. A po teście... nie ma rozumku, to zapraszamy do nabycia "dekodeiro" i tam sobie tępaku oglądaj mecze. W domu sobie race zapalaj. Babci jak do kościoła wychodzi szalik zabierz i wyrzuć przez okno... Pozostałe 20%, w najmniej atrakcyjnym sektorze stadionu przeznaczyć dla kibicó przypadkowych, czyli takich, którzy na mecz przychodzą raz - dwa razy w roku. Ten sektor byłby pod wzmożoną obserwacją. Monitoring, służby porządkowe, umundurowane i tajne, fotografujące z bliska ewentualne wydarzenia nietypowe, łamiące regulamin. Tych jak mniemam, nie byłoby dużo, bo chuliganeria w rozproszeniu, oderwana od stada, traci rezon i rura im mięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Re: Mam idealny pomysł rozwiązujący problem!!! IP: *.bumar.com 21.09.05, 07:49 Dobry pomysł ... słyszalem ze w Pogoni Lwów juz sie sprawdził ... prawie, bo wszyscy siedza z dekoderkami w reku i w sketorzze dla przypadkowych kibiców - z tego co czytalem poszlo o brak szarych komórek... choc poszukiwania trwaja! powodzenia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tommy walczą nie z hools,ale z kibicami protestującymi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 08:32 przeciwnko polityce klubu, w szczególności dyrektora Dziewulskiego. Chuligani mają siędobrze, nikt ich na Legii nie rusza, ważne żeby nikt nie organizował żadnych protestów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚLĄSK WROCŁAW A we Wrocławiu wszyscy na meczach się bawią IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 21.09.05, 09:01 A we Wrocławiu wszyscy na meczach się bawią i jest wspaniała atmosfera. Przychodzą rodziny z dziećmi i jest fajnie. A frekwencja o jakiej marzą kluby I ligi. Oby tak było w całej Polsce! Wrocław pozdrawia WSZYSTKICH kibiców piłki nożnej w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jpo Re: A we Wrocławiu wszyscy na meczach się bawią IP: *.aster.pl 21.09.05, 10:48 Bawią się bawią dopóki znowu aniołki kogoś nie zadźgają...Nie rozśmieszaj mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚLĄSK WROCŁAW Re: A we Wrocławiu wszyscy na meczach się bawią IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 21.09.05, 10:50 To proszę powiedz mi kiedy kogoś na stadionie Śląska zadźgali? Pozdrawiam serdecznie ze słonecznego Wrocławia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt bravo Legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 16:17 bravo Legia, gonić kiboli, bandytów i debili, Legia to prawadziwi kibice, a nie jacyś agresywni kretyni, którzy walą głową w beton na śniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferdi wKIELCACH ZROBILItoPARE TYGODNI TEMU! JEST SPOKOJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 17:46 wyrzucili paru łysoli ze stadionu, zabronili im wstepu na stadion i na szczescie przestali chodzic tez inni("ultrasi") ich koledzy ktorzy wspieraja ich "protest" puenta: hooligani jednoczcie sie w protescie przeciw wyrzucaniu was ze stadionów dzieki temu inni przychodza na mecz w spokoju nie martwiąc sie ze im sie cos stanie! przyprowadzaja rodziny i ciesza sie z gry ich ukochanego klubu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyyliu fakt Kielce byly pierwsze w tym sezonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 17:52 widocznie wdowiec wzorowal sie na zachoawaniu waszego klubu. w koincu tam trenowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: A we Wrocławiu wszyscy na meczach się bawią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:53 w ramach tej familijnej atmosfery w Wrocławiu można też dostać nożem od waszym stadionem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚLĄSK WROCŁAW Re: A we Wrocławiu wszyscy na meczach się bawią IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 21.09.05, 11:05 Gość portalu: pawel napisał(a): > w ramach tej familijnej atmosfery w Wrocławiu można też dostać nożem od waszym > stadionem. Nie da się ukryć że Wrocław jest tak samo niebezpiecznym miastem jak każde inne ale na stadionie nikomu nic się nie dzieje I POWTARZAM NA STADIONIE wszyscy dobrze się bawią. Pod stadionem też nikt nic nikomu nie robi, bo trudno mówić "pod stadionem" o odległości ponad 1 km od niego. Pozdrawiam Serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skinheads Re: A we Wrocławiu wszyscy na meczach się bawią IP: *.icpnet.pl 21.09.05, 11:23 i flaga Skinheads Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚLĄSK WROCŁAW Re: A we Wrocławiu wszyscy na meczach się bawią IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 21.09.05, 11:27 Gość portalu: skinheads napisał(a): > i flaga Skinheads Bawią się różni ludzie o różnych poglądach ale każdy szanuje jeden drugiego, bo we Wrocławiu wszyscy KOCHAJĄ ŚLĄSK A KIBICE TO JEDNA RODZINA choć u każdego kibica poglądy na życie różne. Przekrój całego społeczeństwa A ŁĄCZY NAS MIŁOŚĆ DO WKS ŚLĄSK WROCŁAW ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasco Re: A we Wrocławiu wszyscy na meczach się bawią IP: 213.199.217.* 21.09.05, 11:44 hahahaha, kandydujesz na radnego czy (p)osla?? bo gadasz takie dyrdymaly jak reszta ubiegajacych sie o jakis stolek:) to ze nie dostaniesz na stadionie (juz praktycznie w zadnym cywilizowanym miescie nie jest to prawdopodobne), nie oznacza ze wszystko jest ok i bezpieczne, bo wystarczy ze bojowka zaczeka tak jak napisales, nie pod stadionem tylko 1km dalej i co wtedy:>?? Pozdrowienia z bajecznego, slonecznego, pelnego szczescia, milosci i pokoju, Poznania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruger Re: A we Wrocławiu wszyscy na meczach się bawią IP: 193.28.0.* 21.09.05, 11:56 W co Ty sie koles wkrecasz? Wiesz kto dzgal nozem we Wroclawiu? I wiesz kogo dzgal? Tylko nie probuj pisac ze normalnego kibica, bo Ci wtedy byli na stadionie i ogladali mecz... A na meczach faktycznie jest w tej chwili super, doping z calego stadionu i naprawde fajny sportowy klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚLASK WROCŁAW Re: A we Wrocławiu wszyscy na meczach się bawią IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 21.09.05, 12:02 A co bojówki 1 km od stadionu mają wspólnego z świetnie bawiącym się stadionem pełnym ludzi? Jeśli są 1 km od stadionu to tylko znak, że we Wrocławiu na stadionie nie ma dla nich miejsca i dla zadymy nikt nie przychodzi. Każdy przychodzi się bawić i cieszyć piłką nożną i ŚLĄSKIEM WROCŁAW. Powtarzam kolejny raz gdyby ktoś jeszcze miał problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu: WE WROCŁAWIU WSZYSCY NA MECZACH SIĘ BAWIĄ I JEST ŚWIETNA ATMOSFERA! Wrocław Serdecznie Pozdrawia Resztę Polski! A ja pozdrawiam KIBICÓW ŚLĄSKA! HEJ ŚLĄSK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasco Re: A we Wrocławiu wszyscy na meczach się bawią IP: 213.199.217.* 21.09.05, 16:26 Tak jak juz wspomnialem na niewielu stadionach sa burdy kibicow, a wszyscy swietnie sie bawia, o ile ich druzyna wygrywa:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: A we Wrocławiu wszyscy na meczach się bawią IP: *.ask.am.wroc.pl 21.09.05, 16:40 Mieszkam we Wrocławiu i w ostatnich bodajże 3 latach 2 razy byłem na meczu i w obu przypadkach byłem świadkiem skandalicznego zachowania się bydła z szalikami i kominiarkami na pustych łbach. Chodzi o mecze z Pogonią Szczecin (chłopcy się zdenerwowali, bo dostali baty 0:4) i baraż o II ligę z Arką Gdynia (też się zmartwili, bo swoją beznadziejną grą zapewnili sobie kolejny sezon na III- ligowych boiskach). Nie wspomnę o wydarzeniach, podczas których zamordowany został człowiek na ulicy Grabiszyńskiej; zdjęcia z akcji Policji widziała cała Polska. Ci bandyci byli właśnie na meczu i wyszli ze stadionu po to, żeby zrobić awanturę. Takie są fakty i nie wciskaj chłopie kitu o wspaniałej atmosferze na trybunach, bo jak tylko przyjdą porażki i szalikowcom przestanie być pięknie i przyjemnie, to szybko zaprezentują swoje prawdziwe oblicze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚLĄSK WROCŁAW Re: A we Wrocławiu wszyscy na meczach się bawią IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 21.09.05, 20:12 Jeśli ostatni raz na meczu byłeś ponad rok temu to za bardzo nie mamy o czym rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: A we Wrocławiu wszyscy na meczach się bawią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 21:17 Tak, byłem rok temu i - dopóki na stadionie będą przeważali bandyci - nigdy więcej tam nie pójdę, bo widziałem jacy ludzie przychodzą na Oporowską i w jaki sposób okradają swój "ukochany" klub (wchodzenie przez płot na krzywy ryj, niszczenie stadionu, narażanie klubu na wysokie kary). Żeby było jasne - nie jestem kibicem Śląska (nie pochodzę z Wrocławia, tu tylko mieszkam i pracuję), na stadion przyszedłem w nadziei, że obejrzę dobry mecz w przyzwoitej, piłkarskiej atmosferze. Niestety, zawiodłem się. Faktycznie - nie mamy o czym rozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚLĄSK WROCŁAW Re: A we Wrocławiu wszyscy na meczach się bawią IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 23.09.05, 08:31 Szkoda że swoich opinii o Śląsku nie wydajesz na podstawie swoich doświadczeń z przed 30 lat bo i tacy się zdarzają. Byłeś ostatni raz na meczu ponad rok temu a ja ostatnio chodzę cały czas i powtórzę ci co zaobserwowałem bo twoje ograniczenie i niezrozumienie czytanego teksu jest porażające, więc czytaj i literuj powoli a ja ci napiszę jeszcze raz jak jest na meczach Śląska. WE WROCŁAWIU WSZYSCY NA MECZACH SIĘ BAWIĄ I JEST ŚWIETNA ATMOSFERA! A jeśli chcesz dyskutować to wybierz się na mecz a nie bajdurzysz o doświadczeniach z przed lat i piszesz o czymś czego nie znasz bo nie będąc na meczu znać nie możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: A we Wrocławiu wszyscy na meczach się bawią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 18:17 Synku, zanim kolejny raz napiszesz o kimś, że jest ograniczony i nie rozumie tekstu, to zwróć uwagę na swoje wypowiedzi i popraw błędy ortograficzne, a dopierow wówczas będziesz miał prawo kogoś w ten sposób krytykować. Przyjmij do wiadomości, że zrozumiałem, co napisałeś i postaraj się zrozumieć to, co ja piszę: na Oporowską przychodzi bardzo liczna grupa stadionowych bandytów okradających Śląsk (nie muszę ich widzieć na stadionie - wystarczy, że widzę jak się zachowują w drodze na i z meczu), a to, że dotąd nie wywołali wielkiej awantury o niczym nie świadczy. Poczekajmy, aż jakiś ważny mecz (np. z Widzewem) potoczy się nie po ich myśli, to pokażą swoje prawdziwe oblicze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŚLĄSK WROCŁAW Re: A we Wrocławiu wszyscy na meczach się bawią IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 26.09.05, 09:16 Kompromitujesz się pisząc że możesz oceniać atmosferę na meczu nie będąc na nim. Jak ktoś nie ma argumentów i pisze o meczach na których nie bywa to musi czepić się ortografii :) Życzę miłego dnia i szybkiego powrotu do zdrowia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: A we Wrocławiu wszyscy na meczach się bawią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 20:37 Wiedziałem, że nie rozumiesz o co mi chodzi. Nie oceniam atmosfery na stadionie, tylko ludzi, którzy tam przychodzą. I kto tu mówi o zrozumieniu czytanego tekstu... Kompromituję się dyskutując z takimi szowinistami jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JES Re: walczą nie z hools,ale z kibicami protestując IP: 217.153.152.* 21.09.05, 12:37 NIE BŁAZNUJ PAJACU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po(L)jak Re: Mam idealny pomysł rozwiązujący problem!!! IP: *.inter / *.inter-c.pl 21.09.05, 14:27 Jestem za. Koniec chamstwa na stadionach. Wytępić sku..synów!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.aster.pl 21.09.05, 12:08 Brawo Legia. Czekamy na następnych. Wierzę że za parę lat takich działań polskie stadiony zapełnią się kibicami i sponsorami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt bravo Legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 13:59 bravo Legia, gonić kiboli, bandytów i debili, Legia to prawadziwi kibice, a nie jacyś agresywni kretyni, którzy walą głową w beton na śniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasss Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.acn.waw.pl 21.09.05, 19:59 Haha bo się uśmieje że onie do końca życia nei wejdą na stadion.Ja chodząc na Legie w tym sezonie ani razu nie zostałem wylegitymowany z dowodu ani żadnej karty kibica chociaż kupuje tańsze bilety do których mnie ta karta upoważnia.Poza tym w poprzednim sezonie wchodzilem bez problemu na karte kumpla który ma wejście za darmo!!Więc nie oszukujmy się to tylko tanie zagrywki zarządu pokazujące że niby się coś dzieje a opinia publiczna już w siódmym niebie jacy to prezesi Legii są super bo wydali wojne huliganom.pozdro Derby dla LEGII :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 02:33 Zapowiadana przez ITI wymiana kibiców rozpoczeta. Fanatyków mają zastapic piknik popcorn fans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ultras Debilos Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 03:11 Duża częśc tego stadionowego bydła to złodzieje i dilerzy narkotyków. Myślę, że wodzowie tego stowarzyszenia kibiców to właśnie tacy "git ludzie". Sobota meczyk a przez resztę tygodnia "robimy kwadraty". Pozdrawiam Kibic, co nikogo nigdy nie okradł i nie pobił w celu zaboru mienia czyli po prostu lamus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant-fanwisly do Ultras Debilos IP: *.aster.pl 21.09.05, 15:01 ja znam zupelnie innych chuliganow,w sobote i niedziele rozpierducha i ustawki,a reszta tygodnia prowadza wlasne firmy,zarabiajac 12tys miesiecznie.poza tym sam jestes debilos,skoro nie odrozniasz ultrasow od hoolsow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: do Ultras Debilos IP: *.chello.pl 21.09.05, 16:20 Dokładnie, zgadzam się z Tobą dokładnie w 100%, piwo tej osobie (lub też coś mocniejszego)!!! Ciekawe jak prospołeczni i praworządni obywetele zareagują na fakt, iż 3/4 z tych "bandziorów" nie pochodzi z rodzin patologicznych, część uczy się z niezłymi rezultatami na uczelniach i w liceach? LAMUSem nie jest dla mnie persona krojąca, ale przede wszystkim taka, która da się z mienia bez walki ograbić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogoń Lwów Fanatyków mają zastapic piknik popcorn fans. IP: *.dip.t-dialin.net 21.09.05, 07:10 Kibicuję FC bayernowi Monachium i chodzę na mecze tego klubu. Nigdy nie spotkałem się z żadnymi burdami, nikt nie zapala rac i nie zabiera kibicom szalików. A FANATYKÓW jak ich nazywasz jest na każdym meczu 10 razy tyle co na Legii przez miesiąc, że o innych kibicach nie wspomnę. I powiem Ci, że też sobie nieraz z kumplami flaszkę przemyciłem. Na pucharowych meczach, jak jeszcze graliśmy na Olimpijskim, zawsze było mniej ludzi niż na lidze, to też sobie przeszedłem do lepszego sektora, na który nie miałem ważnego biletu, ale... NIE RZUCAŁEM BUTELKAMI na murawę potem, NIE AWANTUROWAŁEM SIĘ na tych trybunach gdzie nie powinno mnie być, zresztą na innych też nie. I nikt mi słowa nie powiedział. Wychodząc wywaliłem flachę do kosza i po sprawie. No a jeśli dla Ciebie FANATYK LEGII to taki kibic, który wrzuca race na boisko, to gratuluję. Spójrz jak się kibicuje na cywilizowanych stadionach i zastanów się co sobą ta banda z naszych stadionów reprezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ang(L)oma Re: Fanatyków mają zastapic piknik popcorn fans. IP: *.banacha.amwaw.edu.pl / *.amwaw.edu.pl 21.09.05, 08:30 komu kibicujesz??szkoda pradu na kogos takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vander Re: Fanatyków mają zastapic piknik popcorn fans. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:42 Ta, naprzykład w Mediolanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: Fanatyków mają zastapic piknik popcorn fans. IP: *.ask.am.wroc.pl 21.09.05, 18:58 W Mediolanie zadyma była w ubiegłym sezonie. Byłem na inauguracji obecnego sezonu (mecz z Treviso) i nie została odpalona ani jedna raca; a widzów było ponad 60 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
korado9 Re: Legia walczy z chuliganami 21.09.05, 10:58 Tylko, że oni są w stanie (jeśli będzie bezpiecznie na stadionie) łożyć na to kasę, a nie tylko drzeć twarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emes Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 02:44 Co dobrego mozna myslec o Stowarzyszeniu Sympatykow Legii, ktorzy ida w zaparte mimo dowodow winy swoich czlonkow. Przestancie mydlic oczy i odwracac kota ogonem, pozbadzcie sie chuliganerii i bandytyzmu ze swoich szeregow a dopiero potem piszcie deklaracje i skladajcie protesty. A do wszystkich kiboli pilkarskich panawiam apel jaki kiedys wystosowal na lamach GW J. Szarzalo - zrobcie sobie chlopcy z dala od cywilizacji jedna wielka ustawke i wybijcie sie nawzajem do nogi. Ostatni nawet nie musi gasic swiatla.Obejdzie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregi Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.09.05, 03:24 I bardzo dobrze, najpierw Korona teraz Legia kiedy następne kluby również będą wyrzucać to bydło ze swoich stadionów. Jeszcze raz brawo i tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caluje ta lysinke Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.dsl.sfldmi.ameritech.net 21.09.05, 03:44 Mam jednego takiego co bardzo szkodzi Legii. Proponuje jemu rowniez wydac zakaz stadionowy. Nazywa sie Zygo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Subyello Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.lmt.com.au / 218.185.0.* 21.09.05, 04:01 Brawo, takie postempy wyjda na dobre w dluzszym terminie ..!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amt Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.centertel.pl 21.09.05, 08:23 dziecko zrob postep i naucz sie ortografi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poprawka Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.09.05, 08:58 Ojca tez na tych uniwersytetach nie douczono: "ORTOGRAFII" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz konfident ! IP: 195.205.73.* 21.09.05, 12:29 wymiana kibiców na takich ja ty i tobie podobnych .. pewnie po meczu lecisz do dzielnicowego z raportem ... na kogo bedziesz kapował jak juz sie kibiców pozbędziesz ??? spiochu ze sztazi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kavkazcenter.com w końcu!!!teraz pozostałe kluby do roboty.czy to IP: *.icpnet.pl 21.09.05, 04:05 takie trudne?chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic x Re: Legia walczy z chuliganami IP: 194.204.142.* 21.09.05, 05:31 Tak się chwalą to niech powiedzą czy zostały wyciągnięte i jakie konsekwencje (pewnie żadne)dla osób biorących udział w pobiciu piłkarzy lecha przy wręczaniu pucharu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.aster.pl 21.09.05, 06:21 Takiego zachowania, o którym piszesz nie popieram. I też jestem kibicem Legii i wstyd mi było za tych debili, co zrobili w meczu finałowym z Lechem w zeszłym sezonie. Dziwię się tylko, że Zygo bagatelizował sprawę. Ale też powinien zostać ukarany Piotr Reiss za to, że śpiewał wulgarne piosenki o Legii ( "Legia to stara k..." ), co pokazały media. Inna sprawa, że tamci kibice Legii, co zabierali medale piłkarzom Lecha, dali się sprowokować jak rozdrażnione psy i zaczęły atakowac jak psy, które miały wściekliznę i które by kwalifikowały się do zaszczepienia. I dzięki takim Legia musiała ponieśc karę finansową. Gdyby nie zachowali się jak szczeniaki i nie dali się sprowokować, to Reiss by se śpiewał i tylko on by został ukarany. Kibic Legii pozdrawia kibiców wszystkich polskich drużyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ur NIECH LEGIA LEPIEJ POWALCZY NA BOISKU... IP: *.79.221.203.acc15-dryb-mel.comindico.com.au 21.09.05, 06:35 a chuliganami powinna zajac sie policja i prokuratura.Jezeli to nie jest mozliwe, to Legia powinna grac przy pustych trybunach.W Polsce nie ma kibicow,sa za to tylko prymitywni kibole, ktorzy nie umieja poprawnie mowic i pisac po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B'V Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.09.05, 13:57 Reiss spiewal po calej akcji a nie przed nia. Rozgrzeszaj swoich kolegow dalej, z taka mentalnoscia tez lada chwila zakaz dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkr Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:40 Osoby te mają zakaz stadionowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czołgowy Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.net.perfekt.pl 21.09.05, 07:21 A co z tymi którzy po meczu finału PP bili piłkarzy Lecha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.chello.pl 21.09.05, 07:39 przez takie bydlo narmalni ludzie nie przychodza na mecze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darnell-klin_cwks Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 07:42 jestem ciekawy dlaczego GW nie zamiescilo jeszcze jednego NIEMILE WIDZIANEGO na lazienkowskiej czyli siedemnastoletniego Juliusza S ktory wniosl albo probowal wniesc race - czyzby On tez byl chuliganem , zlodziejem , bandyta , dealerem ?!?!?! Widze ze na stadionie pojawili sie Kapo ... a na mikrofony i monitoring KP Legia wyda spora sumke czyli bede czul sie inwigilowany i nawet jesli bede chcial z nerwow cos krzyknac niecenzuralnego ... to pewnie dostane zakaz !! Pomimo wszystko odzegnuje sie od zamieszek burd i chuliganstwa ktore wystepuja na polskich stadionach - ... pewnie trzeba zamiast 4m plotu postawic 6m to bedzie dore rozwiazanie ?! buaha ... Niektorzy idealizuja Kibicow z zachodniej Europy a przeciez Oni tez maja niecenzuralne przyspiewki . Jednak obecne wladze klubu daza do tego aby umarl klimat z jakiego Lazienkowska slynela ... nadchodzi epoka Kibica - Jelenia ktory czy druzyna bedzie wygrywac przegrywac On nic nie powie - wypije cole zje popcorn i pojdzie do domu ... wladze KP Legii mogly inaczej to rozegrac djac np ultimatum do samooczyszenia sie SKLW a tak kibic z zylety to ment i z nim sie nie rozmawia albo wydaje oswiadczenia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kristof Jestem kibicem Lecha - brawo dla władz Legii IP: *.pzuzycie.pl 21.09.05, 07:51 Brawo dla władz Legii. Oby tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ang(L)oma Re: Jestem kibicem Lecha - brawo dla władz Legii IP: *.banacha.amwaw.edu.pl / *.amwaw.edu.pl 21.09.05, 08:36 nie kompromituj kibicow lecha Odpowiedz Link Zgłoś
radekbo Re: Jestem kibicem Lecha - brawo dla władz Legii 21.09.05, 08:54 Ty nie kompromituj pożadnych kibiców pajacu - idź się utop razem ze swoimi ultrasami i będzie spokój przynajmniej ryby beda wieksze. Takich jak ty nalezy izolowac w pierwszej kolejności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ang(L)oma Re: Jestem kibicem Lecha - brawo dla władz Legii IP: *.banacha.amwaw.edu.pl / *.amwaw.edu.pl 21.09.05, 14:51 wiesz chociaz gamoniu co znaczy ultras? Odpowiedz Link Zgłoś
jusup Re: Jestem kibicem Lecha - brawo dla władz Legii 21.09.05, 17:51 A skąd ktoś taki może wiedzieć - jak o kibicach czyta tylko z artykułów takich jak te... Najśmieszniejsze, że to co władze Legii chcą przedstawić jako walkę z chuligaństwem jest po prostu odpowiedzią na krytykę ze strony kibiców i próbą osłąbienia jej pozycji... Czy naprawdę rzucenie rac na murawę, jakkolwiek wg mnie zachowanie głupie, to naprawde coś na dożywotni zakaz? Czy nawet odebranie szalików ludziom, którzy nie wiedzą nawet jaka jest tradycja klubu i którym wszystko jedno, czy mają na nich herb Legii czy logo jednej z firm koncernu ITI to naprawdę AŻ takie przestępstwo... A ludzie, którzy rzadko na stadionach się pojawiają jak zwykle mają najwięcej do powiedzenia, bo przeciez tam jest niebezpiecznie, bo czytali o tym w Wyborczej... Nie jestem kibicem Legii (mimo niezłych perspektyw sportowych szczerze im współczuję - i to nawet z perspektywy kibica dramatycznie dołujacego Widzewa), ale nie chcę zamiany atmosfery meczu na cyrk czy teatr... Chcę miec nawet prawo do wyzwania piłkarzy i kibiców rywala - po to też jest taki mecz, by się wyładować (nie robiąc oczywiście nikomu krzywdy, by znów jakiś baran nie pomyślał nie wiadomo czego... To jest to, co więszość z was potępia, ale jednocześnie to, co większość z was praktykuje - tylko tu, w internecie, gdzie "bezpiecznie" wyzywacie wszystkich z którymi się nie zgadzacie). Ale ludziom przyzwyczajanym tyle lat jednak do socjalizmu jakże łatwo przystosować się do monitoringu obrazu, dźwięku.. A nie można byłoby podzielić po prostu stadionu na oddzielne sektory - gdzie na jedne chodzilibyście wy, siadalibyście na numerowanych krzesełkach, wpieprzali popcorn, omawiali interesy i raz na jakiś czas patrzyli co się dzieje na boisku - a na inne sektory my, wcale nie chuligani, nie zawsze ultrasi, ale właśnie NORMALNI kibice, stojący przez cały mecz, krzyczący i śpiewający przez cały mecz, obrażający niekiedy przeciwnika, ale żyjący meczem.. My, którym race i flagi nie przeszkadzają, którzy tworzymy atmosferę stadionów... Naprawdę potrzebni jesteśmy i jedni i drudzy - bo zapewniam was, że pewnie na stadion Barcelony czy Realu warto pojechać z uwagi na sukcesy tych klubów, ale do zobaczenia prawdziwego widowiskka trzeba pójść na Atletico.... Możecie pójść i wdychać atmosferę Old Trafford czy Highbury, ale żeby poczuć to co najpięniejsze w angileskiej piłce, to trzeba jechać na St James Park czy Molineux, a lepiej jeszcze na niższą ligę... Można zachwycać się Juventusem, ale by poznać włoską ligę wybierz sie nie na Stadio del Alpi lecz na San Siro... Ale czy wy to zrozumiecie?... Szczerze wątpię :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dino Z JAKIMI CHULIGANAMI??? IP: 82.160.251.* 21.09.05, 08:18 Przeciez powody wydania tych zakazow to farsa! Jeden zajal miejsce inne niz mial na bilecie, drugi wniosl na stadion jedna race... Brak slow zeby opisac stopien glupoty wladz Legii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Poznan BURACTWO IP: 195.20.110.* 21.09.05, 08:26 Co za konfidenctwo na tym forum.Az zal czytac te zalosne wypociny.Dozywotni zakaz za wniesianie racy?Toz to paranoja.Cieszcie sie dalej barany a niedlugo bedziecie ogladac mecze wsrod panów w krawatach i przy grobowej ciszy mąconej sporadycznymi oklaskami.KIJ W OKO WSZYSTKIM KTORZY POPIEREJA TE ABSURDALNE DECYZJE! Pozdro z Poznania dla prawdziwych kibiców Legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: BURACTWO IP: 217.98.123.* 21.09.05, 08:57 Ty durniu - nie chodzi o wnoszenie rac i odpalanie ich na trybunach dla lepszej oprawy tylko o rzucanie ich na boisko i rozruby. Ciekawe jakbys zaregagował gdyby podszedł walnął Cie w twój głupi ryj i zabrał szalik żeby rzucic go na boisko? Nie przynoś wstydu kibicom Lecha i idź wsadź sobie w dupę zapalona racę - będzie jednego bezmózga mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: BURACTWO 21.09.05, 09:14 taaa...i dawać dożywotni zakaz za próbę wniesienia racy na mecz? debilizm.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logika Re: BURACTWO IP: 212.160.172.* 21.09.05, 09:15 a lepiej, żeby oglądali nie wśród panów w krawatach tylko prymitywnych i zwyrodniałych bandytach, tak?? to jest klimat rozumiem, że ci panowie w krawatach to buractwo, a ty ze swoimi kumplami w kapturkach i dresach rodem z amerykańskich śmietników, to elita, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mosso hehe LEGIA to stara.... IP: *.gl.digi.pl 21.09.05, 10:31 reszte znacie, dobrz niech sie sami spieraja i wycinaja jedni drugich warci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: BURACTWO IP: *.crowley.pl 21.09.05, 11:58 dla kibiców czy dla bandytów?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herman Re: Legia jeszcze nie ma prawdziwych IP: *.crowley.pl 21.09.05, 12:49 kibiców,niektórym się wydaje jak wypije jabola i załozy szalik to już jest kibic ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: BURACTWO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 15:59 > Co za konfidenctwo na tym forum.Az zal czytac te zalosne wypociny.Dozywotni > zakaz za wniesianie racy?Toz to paranoja.Cieszcie sie dalej barany a niedlugo > bedziecie ogladac mecze wsrod panów w krawatach i przy grobowej ciszy mąconej > sporadycznymi oklaskami. Niebawem (za 5-10 lat), jak dobrze pójdzie, to będziemy oglądać mecze jak w Anglii, wśród normalnych ludzi, którzy potrafią się zachowywać, a nie kolesi, co ci szalik zabiorą i wyrzucą. To nie są prawdziwi kibice. Odpowiedz Link Zgłoś
jusup Re: BURACTWO 21.09.05, 20:36 Stary - byłeś kiedyś na stadionach ligowych w Anglii? Choc rozumiem walkę z pewnymi zjawiskami, to jednak to co się stało w Anglii w najwyższej lidze to właśnie zabijanie kibicowania... Siedzą tam tzw "normalni" ludzie - biznesmeni, Japończycy, itp... Każdy kto był na meczach gigantów wcześniej i teraz powie ci to samo - na Old Trafford, na Highbury, powoli na Anfield - nie ma atmosfery.. Nie powiem, część kibiców próbuje jeszcze wbrew władzom swych klubów coś organizować - ale atmosfery zero... Prawdziwie piłkarska atmosfera (i nie mówię tu o żadnych burdach) to jest na meczach klubów z niższych klas i paru klubów z Premiership tylko A mają tam chociaż dobrą piłkę - więc można iść i to oglądać... U nas w 70% atmosferę robią kibice A wyrzucenie szala - moze i z lekka była to przesada, ale pomyśl - jakbyś sie zachował, gdyby przykładowo Polska teraz zbankrutowała, przejął ją za długi potężny koncern ITI twierdząc że chce oczywiscie zachować polskość itp i nagle zmienia godło polskie - by mieć je jako zastrzeżony znak handlowy - i orzeł od tej pory jest na niebieskim tle.... I na mecz reprezentacji rozdaje takim baranom szale z tym orłem - dziwiłbyś się, gdyby ktoś się zdenerwował i zabrał takiemu kretynowi ten szal i w ramach protestu wyrzucił szal na murawę... Przemyśl - moze oczywiście byś twierdził, że tylko barany mogą rzucać tymi szalami - ale wtedy nie mamy specjalnie o czym rozmawiać, bo nadajemy na zupełnie innych falach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ang(L)oma Re: Z JAKIMI CHULIGANAMI??? IP: *.banacha.amwaw.edu.pl / *.amwaw.edu.pl 21.09.05, 08:37 jednostka debilizmu - 1 zygo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny Re: Z JAKIMI CHULIGANAMI??? IP: *.seka.warszawa / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:10 pewnie przecież jeszcze nikogo nie zabili, co legia od nich chce,chłopaki chodzą do kościoła ,pomagają staruszkom a LEGIA się ich czepia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jpo Re: Z JAKIMI CHULIGANAMI??? IP: *.aster.pl 21.09.05, 10:54 Brak słów, żeby opisać Twój stopień głupoty...Zajął inne miejsce, przy okazji spuszczając wpie...ol porządkowym.A dzieciaki wnosiły race, bo na Stadionie jest taka bieda i ciemno, że trzeba doświetlić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dino Re: Z JAKIMI CHULIGANAMI??? IP: 82.160.251.* 21.09.05, 14:56 Przykro mi, ale po twojej wypowiedzi widac jak bardzo obcy jest ci klimat kibicowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Legia walczy z chuliganami IP: 83.238.100.* 21.09.05, 08:35 Brawo! Byłem na Legii nie raz i popieram w całej rozciągłości! Zero tolerancji! Na mecze przychodzi wielu normalnych ludzi, wielu "na granicy", których można albo wciągnąć do chamstwa i burd albo (zapewniając odpowiednie otoczenie) zachęcić do normalnego kibicowania; normalnie - czyli głośno, śpiewająco i bez chamstwa; a wszystkie buraki, chamy i przestępcy (pewnie z 5%) won ze stadionu; kiedyś będę chciał przychodzić na mecze ze swoimi dziećmi; i do tego czasu oczekuję od Legii, że mi stworzy ku temu warunki; czyli brak bydła, numerowane miejsca (i przestrzeganie ich zajmowania) i właśnie popcorn (i kiełbaski też); pozdrowienia - normalny kibic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewulski ty psie Re: Legia walczy z chuliganami IP: 212.76.37.* 21.09.05, 16:03 to zrozum ze fanatyczni kibice byli na Zylecie od zawsze i nie beda tu tolerowane popcorn,numerowane miejsca i piknikowe towarzystwo.Zygo jezeli mysli ze wytoczy wojne zylecie to gleboko sie myli,przeciez narazie to byly jakies skromne protesty,on jeszcze nie widzial prawdziwej burdy,czy tego co moze go spotkac poza stadionem.To samo odnosi sie do dziewulskiego,ten byly esbek jeszcze sie doigra.W sumie to dziwie sie ze do tej pory,po wielu incydentach jak chociazby kradziez flag przez ochrone,wiele absurdalnych zakazow stadionowych,zastapienie kiebasek popcornem,czy przeszkadzanie w realizacji opraw,kibice sa jeszcze spokojni.Zygo uwazaj bo naprawde przeginasz,zreszta nie wiem czy nie przegiales,wszystko okaze sie na derbach,juz teraz sadze ze burdy sa gwarantowane,wlasnie dzieki twoim decyzjom Odpowiedz Link Zgłoś
steku Re: Legia walczy z chuliganami 21.09.05, 08:38 brawo!v wreszcie! teraz czas na inne kluby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodzu stop bandytom niech żyje Legia IP: 194.7.233.* 21.09.05, 09:00 wspaniały przykład dla innych klubów bandyci precz ze stadionów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gps Pytanie do Stowarzyszenia IP: 213.199.198.* 21.09.05, 09:08 cyt. "Co na to Stowarzyszenie? Działania klubu określa jako próbę oczernienia i odwrócenia uwagi kibiców od prawdziwych problemów nękających klub, nieudolnego zarządzania, mizernych wyników, słabych transferów." Pytanie do Stowarzyszenia. Co ma wspólnego nieudolne zarządzanie, złe transfery i wyniki z tzw. zakłócaniem porządku, zwykłym chamstwem kibiców(?), rozróbami, itd.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ODPOWIEDŻ Re: Pytanie do Stowarzyszenia-NIC IP: 195.117.126.* 21.09.05, 09:34 Ale zawsze można odwrócić kota ogonem bo przecież panowie prezesi uważają, że najważniejssi są ci z żylety, że to tacy wierni kibice?Bzdura kompletna jacy oni wierni chyba sobie, a na pewno nie dla klubu przydatni!Powiedzcie wprost panowie prezesi, że się ich boicie, że was pozabijają, ale dobrze wam tak nie trzeba było chamstwa na salony zapraszać, to teraz macie! Pozdrawiam normalnych którzy chodzą na Śląsk z dzieckiem jak ja( moją córką 6-letnią)! PS.Zobaczymy czy to tylko jednorazowa akcja (wyskok), powtórka w innych klubach na razie wykluczona chyba, że się władze w nich zmienią i wywalą tą czerwoną chołotę co w nich siedzi i zadłuża kluby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi U nas w Grodzisku nie ma żadnych problemów... IP: 5.2.* / 217.8.167.* 21.09.05, 09:13 z bandytami, bo w naszym mieście ich po prostu nie ma...no może jest kilkunastu rozrabiaków, ale wszyscy ich znają, a i ochrona tez ma ich na oku...generalnie jest bardzo spokojnie, ja chodzę na mecze regularnie od kilku lat, często z dzieckiem i tylko raz czułem się zagrożony, gdy przyjechało bydło ze Szczecina ( przepraszam prawdziwych fanów Pogonii). No ale oczywiście zdaję sobie sprawę,że w małym mieście na małym stadionie łatwiej jest utrzymać porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Legia walczy z chuliganami IP: 193.109.212.* 21.09.05, 09:15 No w końcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:22 Wolek zborzowy jestes a nie kibic Legii - gdybys byl kibicem, to wiedzialbys kto dostal zakazy i wiedzialbys, ze to nie chuligani tylko w wiekszosci ludzie zajmujacy sie oprawa, oddajacy temu klubowi - swoje zdrowie, czas, energie. A z kim walczy klub? Hm......chyba z duchami, bo na pewno nie z chuliganami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP6 Re: Legia walczy z chuliganami IP: 217.153.70.* 21.09.05, 09:30 Tak naprawdę agresywnych kibiców wywołujących burdy i zamieszki powinno się karać bezwględnie i wszyscy o tym wiemy. Chodzi o to by rozróżnić prawdziwego ultrasa od hool'sa - Ci drudzy powinni nie istnieć na stadionach bo ich piłka nożna nie interesuje. Jestem za wyeliminowaniem tego bydła ze stadionów. Rozwiązań jest kilka - np. identyfikatory z przypisanym sektorem na stadionie dla każdego kibica itp. Co do idealizowania zachodnich kibiców - naprawdę nie sa oni święci: w Holandii reguralne bitwy pozastadionowe, w Anglii i Włoszech takie teksty, że większośc naszych to "lajcik". Marzy mi sie sytyacja gdzie kibica danego klubu interesuje tylko jego klub i dopinguje tylko swój klub bez przyśpiewek o innych klubach. Mam nadzieje, że kibice Polonii i Legii pokażą kulturalny doping na derbach. Do zobaczenia na Ł3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzZZZZZz Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:54 Przecież tu nie chodzi o przyśpiewki czy przekleństwa. Chodzi o egzekwowanie prawa, które jest nagminnie łamane na masowych imprezach jakimi są mecze piłkarskie, które teoretycznie są organizowane dla wszystkich, w tym na przykład dla dzieci. Przecież na stadionach są popełniane najzwyklejsze przestępstwa, z premedytacją, zagrożenie życia i zdrowia, zniszczenie mienia, gó.. kogokolwiek powinno obchodzić czy taka osoba jest kibicem, ultrasem czy innym debilem, ci ludzie powinni płacić surowe kary i lądować w więzieniach. Wyobraźmy sobie sytuację, że trzech młodych ludzi wchodzi na przykład do banku, tłucze szyby, lustra, zastrasza personel i klientów, i co.. karą dla nich ma być na przykład zakaz wstępu do owego banku?? Przecież to śmieszne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 09:45 nareszcie, oby skutecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
wlk.brytania Na co komu te rozgrywki ? 21.09.05, 10:03 Na co komu potrzebna ta cala nasza "ekstraklasa" ? Panowie "pilkarze" powinni poszukac uczciwego zajecia w innych zawodach,a ogromne pieniadze z ktorych te stada grajkow sie utrzymuje powinny byc przeznaczone na szkolenie mlodziezy.Moze za 6-7 lat bedzie u nas pilka na ligowym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woytek Re: BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.94.203.* 21.09.05, 10:04 popieram, wywalić bydło ze stadionu! w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polaczek Kibic Widzewa IP: *.toya.net.pl 21.09.05, 10:04 Witam, wiem jak kochacie widzewiaków :-), ale i tak napisze co o tym sądze... Wszystkich matołów rzucających race kamienie i inne perdy na boisko wurzucić ze stadionów!!! Kibic zdiera gardło dla swojej drużyny organizuje oprawe wizualną meczu ale nie napier.. sie na trybunach albo poza stadionem bo to normalny bandyta a bandytówe trzeba eliminować!!! Wole popcorn fanów tysiace niz 3 głupków w wieku 13, 18 lub 44 lata dal których stadion to tylko miejsce na wyrzycie. KIBICE wszystkich klubów łaczcie sie !!! :-) ale zabrzmiało heheh w walce z bandytami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polaczek Re: Kibic Widzewa IP: *.toya.net.pl 21.09.05, 10:06 a sorki za błedy ale chciałem sie wyżyć w tym poście :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)ogan Re: Legia walczy z chuliganami IP: 193.108.206.* 21.09.05, 10:05 a dlaczego pan dziennikarz nie napisał ani słowa o 17 letnim Juliuszu S. który dostał dożywotni zakaz za PRÓBĘ WNIESIENA RACY NA STADION. Zapraszam do odwiedzin oficjalnej strony legia.com - tam jest wszystko napisane czarno na białym. 17 letni chuligan bo chciał wnieść race ?? WNIEŚĆ - nie rzucić. POGRATULOWAĆ !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polaczek Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.toya.net.pl 21.09.05, 10:09 bo każde nieautoryzowane przez klub wnoszenie niebezpiecznych przedmiotów powinno być karane takim zakazem!!! sam na 99% by ja rzucił a jak nie to na 100% jakiś inny baran by to zrobił, jeśli klub sie godzi na wnoszenie jakieś ilośći rac oficjalnie to sam podejmuje odpowiedzialność a nie jakiś wyrostek se przmyci racę... niedługo kałachy beda przemycać, wiem wiem nie bea z nich strzelać przecież hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Aresztowac go za gwalt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 14:07 Nie mozna dawac zakazu za probe wniesienia racy bo ktos MOGLBY nia rzucic. Kierujac sie taka logika nalezaloby aresztowac wszystkich mezczyzn nieimpotentow za gwalt. Przeciez mogliby zgwalcic. I wszystkich za krazdiez- przciez mogliby cos ukrasc. Albo za morderstwo. Policjantow za lapowki- mogliby wziac itd itp. Mysl! PS. Przemyciles kiedys butelke piwa wiecej niz wolno przez czeska granice? :) Mnostwo ludzi tak robilo. Ale nie po to by tymi butelkami zabijac ale by wypic. I nie znaczy to ze beda przemycac kalachy :) PS1. Rzucac mozna tez tez starymi kluczmi- wyjatkowo niebezpieczne narzedzie ktorej jednak wolno wnosic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.seka.warszawa / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:05 wreszcie w coś dobrego zainwestowały władzę LEGII. precz z bydłem stadionowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrisxx CZEMU NIE PISZECIE CALOSCI?? IP: *.chello.pl 21.09.05, 10:06 Czemu nie napsialiscie o reszcie osob ktore dostaly zakazy???? Podniecacie sie oprawami a zakazy stadionowe dostaly oosby je tworzace za... wniesienia racy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polaczek Re: CZEMU NIE PISZECIE CALOSCI?? IP: *.toya.net.pl 21.09.05, 10:16 chcesz wnieść race? zgłoś to do klubu podaj swoje dane..najwyżej jak jakiś baran rzuci race na boisko Ty będziesz płacił odszkodowanie, jeśłi jakiś baran rzuci w człowieka Ty bedziesz płacił gościowi do końca życia!!! a jak sie tego nie boisz i klub tego nie zabrania ( bo może być problem prawny żeby tak automatycznie Cie obciążyć kosztami ) to wnoś se Odpowiedz Link Zgłoś
daarnor Re: CZEMU NIE PISZECIE CALOSCI?? 21.09.05, 14:38 Czemu nie napsialiscie o reszcie osob ktore dostaly zakazy???? Podniecacie sie > oprawami a zakazy stadionowe dostaly oosby je tworzace za... wniesienia [jednej] racy!!! A niejaki Dawid H. dostał dożywocie za, bagatela, zabicie jednego człowieka... Nie liczy się ilość, ale kategoria popełnionego czynu. Nieautoryzowane wnoszenie przedmiotów niebezpiecznych na imprezy masowe jest SUROWO wzbronione. Ba, w Anglii to by można podpaść pod paragraf za terroryzm, a to już by się nie skończyło tylko zakazem stadionowym, tylko konkretną karą więzienia... Odpowiedz Link Zgłoś