Dodaj do ulubionych

Legia walczy z chuliganami

• Gość: kibic piłki Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:25
      na reszcie, tak trzymac bravo wladze legii, niech to bydlo wreszcie sie nauczy
      ze nie mozna tak sie zachowywac na stadionach, nie sa tam sami, a przez to ze
      tak sie zachowuja nie przychodza ludzie z dzieciakami a jak nie przychodza to
      kluby nie sprzedaja biletow - wiec nie ma kasy a jak nie ma kasy to nie ma
      wynikow a jak nie ma wynikow to nie ma pilki a jak nie ma pilki to pozostaja nam
      juz tylko szachy!!!!!
    • Gość: marcyk Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:26
      Nalezaloby jeszcze podawac nazwiska i upublicznic zdjecia tych idiotow.
    • Gość: BRAWO Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 21.09.05, 10:29
      BRAWO!!! Tak trzymac, moze niebawem zdecyduje sie zabrac na mecz cala rodzine -
      BRAWO!!!
      • Gość: zgrzyt bravo Legia, gonić kiboli, bandytów i debili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 14:00
        bravo Legia, gonić kiboli, bandytów i debili, Legia to prawadziwi kibice, a nie
        jacyś agresywni kretyni, którzy walą głową w beton na śniadanie.
    • Gość: siwy Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:35
      Brawo Legia:),a raczej dzialacze i prawdziwi kibice
    • Gość: stefan telefan Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.chello.pl 21.09.05, 10:58
      walnij sie w glowe i zostan kibicem polonii gamoniu
    • Gość: kibic LEGII BRAWO LEGIA, BRAWO ZYGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 11:17
      Brawo, nareszcie będę mógł zabrać swojego 7-letniego syna na mecz Legii.
      Wpoiłem dziecku już miłość do mojego ukochanego klubu, ale niegdy nie miałem
      tyle odwagi, żeby przyprowadzić go na stadion. Jak mogłem pokazać synowi BYDŁO
      STADIONOWE, które zajmuje czyjeś miejsca, klnie, wygląda jakby wyszło właśnie
      ze śmietnika. Wolę już siedzieć miedzy matkami z dziećmi i krawaciarzami lub
      jak ich to BYDŁO nazywa piknikami. Ja wreszcie chcę przyjść na mecz, żeby
      obejrzeć mecz a nie na siłę "zachwycać" sie prymitywną twórczością jakiegoś
      troglodyty siedzącego na gnieździe, który sądząc po twarzy i języku edukację
      zakończył na żłobku i tam do dzisiaj pewnie co jakiś czas go zawożą. BRAWO
      LEGIA, jeszcze raz BRAWO.
    • Gość: sch to stowarzyszenie to jakas banda bandziorów!!! IP: *.kapelusz.pl / 194.126.167.* 21.09.05, 11:26
      rozwiązac je ! niemoze byc tak ze to oni rządzą w klubie
    • Gość: fyjg kiedy zakaz dla łysych napakowanych dresów? IP: *.kapelusz.pl / 194.126.167.* 21.09.05, 11:35
      zakazy dla tych co sie leją!!! pozatym juz to widze w zyciu...przeciez oni
      pojadą na wyjazdy wejdą dziurąw płocie albo bedo mieli lewe
      dokumenty...przeciez unas niema rzadnej kontroli przy wchodzeniu na stadion!!!
      a pan listkiewicz nierobi NIC NIC NIC ! ja bymdał listkiewiczowi zakaz
      wchodzernia na stadiony!
    • Gość: pavloos oj, nie wszystko jest prawdą!!! IP: *.dominet.pl / 62.29.253.* 21.09.05, 11:37
      Jeśli chodzi o zakazy to w większości popieram, za kradzieże szalików,
      zajmownaie nie swoich miejsc na krytej. Ale race... tu bym polemizował.

Ale odnośnie niezaleznych serwisów internetowych to klub nie zwrócił się o nie
      łamanie dobrych obyczajów ale ZASZANTAŻOWAŁ redaktorów odebraiem
      akredytacji!!!!! a to juz jest bezprawiem!!!!!!
      • Gość: Dino bez przesady! IP: 82.160.251.* 21.09.05, 14:59
        za zajęcie czyjegos miejsca DOZYWOTNI zakaz? bez przesady...
    • Gość: sosnowiczanin Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.smstv.pl 21.09.05, 11:48
      i dobrze po co maja glaskac huliganow, trzeba z nimi walczyc, wydaje mi sie jak
      by przyklad DOBRY wziety byl z korony kielce. czekamy na nastepnych odwaznych
      ktorzy beda "walczyc" z huliganami i poprawia w ten sposob atmosfere na swoim
      stadionie.
      BRAWO !!!!!
      WYKOPMY RASIZM ZE STADIONOW !
      • Gość: Apasz ciebie wykopiemy :) IP: 195.205.73.* 21.09.05, 12:36
        • Gość: grom1971 Re: ciebie wykopiemy :) IP: *.bpl.vectranet.pl 21.09.05, 13:15
          wykop się sam, tylko mocno ;)
          • Gość: Apasz bedziesz musiał mi pomoc ;) IP: 195.205.73.* 21.09.05, 15:43
    • Gość: kibic123 Re: Legia walczy z chuliganami IP: 195.20.110.* 21.09.05, 12:14
      nareszcie
    • Gość: levis Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:17
      jak oni sa chuliganami to ja jestem terrorystą
    • Gość: Apasz Z kibica chcą zrobic - konfidenta i piknikowca IP: 195.205.73.* 21.09.05, 12:21
      Ja mam nadzieje ze Ekipa z (L) sie postawi bo zarząd miesza knuje robi ogolnie
      przekrety a teraz jest modny temat Chuliganow no i jest cym ludziom w głowach
      mieszac.

Razem przeciwko władzom klubów i wichrzycielom - wy macie swoje wałki a my mamy
      swojke klimaty wiec sie od tego odjeb... cie !

WKS ! pozdro dla Chuliganow z Oporowskiej choc nie jestesmy przyjaciołmi wiemy
      kiedy razem stanąc .. i przeciwko komu :)

PZDR !

• Gość: delator ty będziesz następny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 14:31
        już jesteś namierzony...
        • Gość: Apasz buhahahah ;) IP: 195.205.73.* 21.09.05, 15:43
          grozisz mi ?
          • minimum1 tak,dupku 21.09.05, 20:24
    • Gość: tolek Co na to Kraków ? Miasto uczonych, ale nie kibiców IP: *.ame.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:22
    • Gość: AEJAEJA BRAWO. W KONCU DECYZJA Z JAJAMI IP: 217.153.152.* 21.09.05, 12:27
    • Gość: zgrzyt Gonić kiboli, bandytów i debili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 13:47
      bravo Legia, gonić kiboli, bandytów i debili, Legia to prwadziwi kibice, a nie
      • Gość: MACIEK WKS Re: Gonić kiboli, bandytów i debili IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.09.05, 14:33
        sam sie gon pedale co ty mozesz wiedziec o kibicowaniu
        • Gość: zgrzyt wks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 17:44
          ty zeszmacono pedalska cioto, bezmózgu z Wszystkich Kurew Swiata
      • jusup Re: Gonić kiboli, bandytów i debili 21.09.05, 20:41
        Jasne koleś.. Ty nie jesteś agresywny, tylko ci "kibole, bandyci i debile"
        oraz "agresywni kretyni" których należy "gonić" Uważaj bo zaplujesz
        klawiaturę...
    • Gość: deep throat Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 14:22
      Dlaczego artykul o kibicach Legii pisze ta polonijna dziwka Kwiatkowski? Wiem -
      po prostu jako kibic KSP cieszy sie ze ruch kibicowski na Legii jest oslabiany.
      Ale nic to, niech spojrzy na wlasnego prezesine co chce 40 zlotych za ogladanie
      ostatniej druzyny w tabeli :D
    • Gość: MACIEK WKS Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.09.05, 14:27
      CHCA WYTEPIC NORMALNYCH KIBICOW NIE WOLNO IM NA TO POZWOLIC HEJ SLASK
      • Gość: darnell-klin_cwks Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 15:22
        Przyjdzie pora i na Wroclaw gdzie beda chcieli zrobic porzadki z kibicami ... a
        tak na marginesie nie tak dawno moze ( czyli ost 5 lat) miala odbyc sie wielka
        rozroba we Wroclawiu przed meczem Slask - Arka , skuteczna akcja Policji ... -)
        Kibice nie mieli tam rac tylko inne ciezkie sprzety !!!

Byc moze we Wroclawiu jest cudnie - OKI CHWALA WAM za to jednak WASZ Prezes
        placze ze ponad 2 tys ludzi wchodzi na lewo ... a wiec nie dajecie zarobic
        swojemu ukochanemu klubowi ktory tonie w dlugach (?) tak na marginesie zycze
        Wroclawiowi aby wrocil do ORANGE EKSTRAKLASY bo czas aby liga wrocila do duzych
        miast z tradycja ...

jestem ciekawy czy Kibice Slaska tez tak beda chetnie placic 30 zl za najtanszy
        bilet i czy frekwencja bedzie taka wysoka ...
      • Gość: roman Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 17:45
        won psie, nigdy więcej takich pedałów i ciot na meczach
    • Gość: perkoz Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.wat.edu.pl 21.09.05, 14:54
      brawo Legia - mam nadzieje, że za tym klubem pójdą i inne...
    • Gość: Dżon To jakiś koszmar! IP: *.chello.pl 21.09.05, 15:26
      Zakaz DOŻYWOTNI dostał m.in. 17tek za samą próbę wejścia z racą na stadion !!!
      To się w pale nie mieści! Niedługo może dostanę zakaz za zarzucenie wulgarnej
      piosenki? Będą z tego dymy, jak Zygo dostanie gdzies bęcki na mieście to się
      ocknie
    • Gość: bt Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.chello.pl 21.09.05, 15:48
      ten artykul to totalne porazka. ale to typowe dla wyborczej pare wyrwanych
      tekstów, brak kontekstu, istoty sprawy. czy 17letni chlopak wnoszący na stadion
      jedna race to chuligan wymagający dożywotniego zakazu wstępu na stadion.
      chuligani na Legii mają się wbrew pozorom dobrze. a kp Legia uderzyla w kibiców
      pozytywnie zakręconych na punkcie Legii. Nie o walke z chulihaństwem tu chodzi
      ale o powolna wymianę publiczności na grzecznych panów w graniturach
      zajadających popcorn pozbawionych wlasnego zdania i chęci jego głośnego
      artykułowania. iti chce sprzedwać produkt i fanatycy Legii dla kótrych ta
      druzyna to coś więcej niż tylko zespół piłkarski nie mieszczą sie w strategii
      iti. taka jest smutna prawda. nie dajcie sie zwieśc chwytliwym tytulem o walce z
      chuligaństwem, nie dajcie sobie narzucuc taku rozumowania na podstawie kilku
      zdań napisanych przez pożal sie Boże dziennikarzyne.
      • Gość: 1.45 Obsesja na punkcie popcornu?i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 16:09
        Ja nie wiem?Czy samozwańczy "prawdziwi" kibice,czyli tępe matołki silne w
        stadzie na żywca i solo przez net mają jakąś obsesje na punkcie popcornu?To się
        nadaje do leczenia.Ja rozumiem,że wizja zrobienia porządków,wyplenienia buractwa
        i debilizmu sprawia,że tym panom nerwy puszczają i cosik w główkac miesza się.Co
        jednak ma tu do rzeczy popcorn?Co,teraz jak na stadion nie będzie wjazdu to
        sprzedawców popcornu będziecie lać,wieśniaki żałosne?
        Banować bydło jak leci.Jak jest zakaz wnoszenia rac,to egzekwować,bez względu na
        wiek,"zasługi" i znajomości.Nie może grupka sfrustrowanych bęcwałów rządzić
        tysiącami normalnych kibiców.
        • Gość: bt Re: Obsesja na punkcie popcornu?i IP: *.chello.pl 21.09.05, 16:34
          Szanowny baranie,
          kibic z popcornem to alegoria i jeżlei w swoim pustym móżdżku nie jesteś w
          stanie przeskoczyć tak niskiej bariery myślenia i odnośsz wrażenie że to jest
          zbiorowa obsesja na punkcie popcornu to szczerze Tobie współczuje bo lekko w
          życiu to chyba nie masz. System kar tak, ale jasno określony, czytelny,
          adekwatny do przewinieniaa nie całkowicie oderwany od rzeczywistości i ciężaru
          przewinienia. Tobie jak jednak widzę pasuje działanie w myśl daj człowiek, a
          paragraf sie znajdzie. Kaganiec cenzury zakładany na niezależne portale legijne
          i egzekwowany najzwyklejszym szantażem też popierasz czego dałes wyraz w swojej
          wypowiedzi. Poza tym sugeruja zapoznanie się z wydarzeniami związanymi z Legia w
          przeciągu ostatniego 1,5 roku w celu lepszego zrozumienia problemu ( nie wiem
          czy zdołasz to ogarną w swojej główce) a nie ferowanie wyroku, generalizowanie a
          tym bardziej obrażnie ludzi siedząc "solo przed netem". pzdr frustrat
    • Gość: zgrzyt bravo Legii, gonić tych idiotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 16:16
      bravo Legia, gonić kiboli, bandytów i debili, Legia to prawadziwi kibice, a nie
    • Gość: elmijake Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.edipresse.pl 21.09.05, 19:19
      kibicem to ty moze jestes przed telewizorem, człowieku ostatni raz na Legii to
      byłeś pewnie na meczu Artyści vs TVN. Za wniesienie racy dożywotni zakaz - to
      skandal!!! jak tak dalej pojdzie to na meczach Legii bedzie frekwencja jak na
      konwiktorskiej!
      • Gość: kazik Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 21.09.05, 19:29
        brawo kierownictwo legii.liczy sie zawsze jakosc,a nie ilosc,a jezeli ktos z
        czytajacych jest chrzescijaninem,to niech sobie przypomni z Biblii czas potopu.
        tam tez liczyla sie jakosc a nie ilosc i jest to przykladem dla calego swiata,
        nie tylko dotyczy kibicow,ale jest pomoca w kazdej dziedzinie zycia codziennego.
        legia tak trzymac i reszta kraju brac tylko z tego przyklad.
    • Gość: alez Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.union01.nj.comcast.net 21.09.05, 20:26
      brzmi imponujaco! Moze to byc dobry start w drodze ku normalnosci... Jedyne co
      zakwestionuje to ten mezczyzna z racami. Wrzucanie ich na boisko jest
      niebezpieczne i samo w sobie glupie, aczkolwiek jest to jeszcze chyba jakas
      nawet pozytywna forma dopingu (na trybunach odkrytych oczywiscie), wiec moze
      dozywotni zakaz dla niego to przegiecie. Aczkolwiek nie znam sytuacji wiec to
      tylko domysly, moze facet zasluzyl sobie.
      • Gość: kazik Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 26.09.05, 02:40
        badz legio nawet w tym lepsza od rzadu.bo tobie to sie moze udac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka