Gość: kibic piłki Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:25 na reszcie, tak trzymac bravo wladze legii, niech to bydlo wreszcie sie nauczy ze nie mozna tak sie zachowywac na stadionach, nie sa tam sami, a przez to ze tak sie zachowuja nie przychodza ludzie z dzieciakami a jak nie przychodza to kluby nie sprzedaja biletow - wiec nie ma kasy a jak nie ma kasy to nie ma wynikow a jak nie ma wynikow to nie ma pilki a jak nie ma pilki to pozostaja nam juz tylko szachy!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcyk Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:26 Nalezaloby jeszcze podawac nazwiska i upublicznic zdjecia tych idiotow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRAWO Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 21.09.05, 10:29 BRAWO!!! Tak trzymac, moze niebawem zdecyduje sie zabrac na mecz cala rodzine - BRAWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt bravo Legia, gonić kiboli, bandytów i debili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 14:00 bravo Legia, gonić kiboli, bandytów i debili, Legia to prawadziwi kibice, a nie jacyś agresywni kretyni, którzy walą głową w beton na śniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 10:35 Brawo Legia:),a raczej dzialacze i prawdziwi kibice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan telefan Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.chello.pl 21.09.05, 10:58 walnij sie w glowe i zostan kibicem polonii gamoniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic LEGII BRAWO LEGIA, BRAWO ZYGO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 11:17 Brawo, nareszcie będę mógł zabrać swojego 7-letniego syna na mecz Legii. Wpoiłem dziecku już miłość do mojego ukochanego klubu, ale niegdy nie miałem tyle odwagi, żeby przyprowadzić go na stadion. Jak mogłem pokazać synowi BYDŁO STADIONOWE, które zajmuje czyjeś miejsca, klnie, wygląda jakby wyszło właśnie ze śmietnika. Wolę już siedzieć miedzy matkami z dziećmi i krawaciarzami lub jak ich to BYDŁO nazywa piknikami. Ja wreszcie chcę przyjść na mecz, żeby obejrzeć mecz a nie na siłę "zachwycać" sie prymitywną twórczością jakiegoś troglodyty siedzącego na gnieździe, który sądząc po twarzy i języku edukację zakończył na żłobku i tam do dzisiaj pewnie co jakiś czas go zawożą. BRAWO LEGIA, jeszcze raz BRAWO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sch to stowarzyszenie to jakas banda bandziorów!!! IP: *.kapelusz.pl / 194.126.167.* 21.09.05, 11:26 rozwiązac je ! niemoze byc tak ze to oni rządzą w klubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fyjg kiedy zakaz dla łysych napakowanych dresów? IP: *.kapelusz.pl / 194.126.167.* 21.09.05, 11:35 zakazy dla tych co sie leją!!! pozatym juz to widze w zyciu...przeciez oni pojadą na wyjazdy wejdą dziurąw płocie albo bedo mieli lewe dokumenty...przeciez unas niema rzadnej kontroli przy wchodzeniu na stadion!!! a pan listkiewicz nierobi NIC NIC NIC ! ja bymdał listkiewiczowi zakaz wchodzernia na stadiony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavloos oj, nie wszystko jest prawdą!!! IP: *.dominet.pl / 62.29.253.* 21.09.05, 11:37 Jeśli chodzi o zakazy to w większości popieram, za kradzieże szalików, zajmownaie nie swoich miejsc na krytej. Ale race... tu bym polemizował. Ale odnośnie niezaleznych serwisów internetowych to klub nie zwrócił się o nie łamanie dobrych obyczajów ale ZASZANTAŻOWAŁ redaktorów odebraiem akredytacji!!!!! a to juz jest bezprawiem!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dino bez przesady! IP: 82.160.251.* 21.09.05, 14:59 za zajęcie czyjegos miejsca DOZYWOTNI zakaz? bez przesady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sosnowiczanin Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.smstv.pl 21.09.05, 11:48 i dobrze po co maja glaskac huliganow, trzeba z nimi walczyc, wydaje mi sie jak by przyklad DOBRY wziety byl z korony kielce. czekamy na nastepnych odwaznych ktorzy beda "walczyc" z huliganami i poprawia w ten sposob atmosfere na swoim stadionie. BRAWO !!!!! WYKOPMY RASIZM ZE STADIONOW ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grom1971 Re: ciebie wykopiemy :) IP: *.bpl.vectranet.pl 21.09.05, 13:15 wykop się sam, tylko mocno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic123 Re: Legia walczy z chuliganami IP: 195.20.110.* 21.09.05, 12:14 nareszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: levis Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:17 jak oni sa chuliganami to ja jestem terrorystą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz Z kibica chcą zrobic - konfidenta i piknikowca IP: 195.205.73.* 21.09.05, 12:21 Ja mam nadzieje ze Ekipa z (L) sie postawi bo zarząd miesza knuje robi ogolnie przekrety a teraz jest modny temat Chuliganow no i jest cym ludziom w głowach mieszac. Razem przeciwko władzom klubów i wichrzycielom - wy macie swoje wałki a my mamy swojke klimaty wiec sie od tego odjeb... cie ! WKS ! pozdro dla Chuliganow z Oporowskiej choc nie jestesmy przyjaciołmi wiemy kiedy razem stanąc .. i przeciwko komu :) PZDR ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delator ty będziesz następny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 14:31 już jesteś namierzony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Co na to Kraków ? Miasto uczonych, ale nie kibiców IP: *.ame.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 12:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt Gonić kiboli, bandytów i debili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 13:47 bravo Legia, gonić kiboli, bandytów i debili, Legia to prwadziwi kibice, a nie jacyś agresywni kretyni, którzy walą głową w beton na śniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEK WKS Re: Gonić kiboli, bandytów i debili IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.09.05, 14:33 sam sie gon pedale co ty mozesz wiedziec o kibicowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt wks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 17:44 ty zeszmacono pedalska cioto, bezmózgu z Wszystkich Kurew Swiata Odpowiedz Link Zgłoś
jusup Re: Gonić kiboli, bandytów i debili 21.09.05, 20:41 Jasne koleś.. Ty nie jesteś agresywny, tylko ci "kibole, bandyci i debile" oraz "agresywni kretyni" których należy "gonić" Uważaj bo zaplujesz klawiaturę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deep throat Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 14:22 Dlaczego artykul o kibicach Legii pisze ta polonijna dziwka Kwiatkowski? Wiem - po prostu jako kibic KSP cieszy sie ze ruch kibicowski na Legii jest oslabiany. Ale nic to, niech spojrzy na wlasnego prezesine co chce 40 zlotych za ogladanie ostatniej druzyny w tabeli :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEK WKS Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.09.05, 14:27 CHCA WYTEPIC NORMALNYCH KIBICOW NIE WOLNO IM NA TO POZWOLIC HEJ SLASK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darnell-klin_cwks Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 15:22 Przyjdzie pora i na Wroclaw gdzie beda chcieli zrobic porzadki z kibicami ... a tak na marginesie nie tak dawno moze ( czyli ost 5 lat) miala odbyc sie wielka rozroba we Wroclawiu przed meczem Slask - Arka , skuteczna akcja Policji ... -) Kibice nie mieli tam rac tylko inne ciezkie sprzety !!! Byc moze we Wroclawiu jest cudnie - OKI CHWALA WAM za to jednak WASZ Prezes placze ze ponad 2 tys ludzi wchodzi na lewo ... a wiec nie dajecie zarobic swojemu ukochanemu klubowi ktory tonie w dlugach (?) tak na marginesie zycze Wroclawiowi aby wrocil do ORANGE EKSTRAKLASY bo czas aby liga wrocila do duzych miast z tradycja ... jestem ciekawy czy Kibice Slaska tez tak beda chetnie placic 30 zl za najtanszy bilet i czy frekwencja bedzie taka wysoka ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 17:45 won psie, nigdy więcej takich pedałów i ciot na meczach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perkoz Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.wat.edu.pl 21.09.05, 14:54 brawo Legia - mam nadzieje, że za tym klubem pójdą i inne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżon To jakiś koszmar! IP: *.chello.pl 21.09.05, 15:26 Zakaz DOŻYWOTNI dostał m.in. 17tek za samą próbę wejścia z racą na stadion !!! To się w pale nie mieści! Niedługo może dostanę zakaz za zarzucenie wulgarnej piosenki? Będą z tego dymy, jak Zygo dostanie gdzies bęcki na mieście to się ocknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bt Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.chello.pl 21.09.05, 15:48 ten artykul to totalne porazka. ale to typowe dla wyborczej pare wyrwanych tekstów, brak kontekstu, istoty sprawy. czy 17letni chlopak wnoszący na stadion jedna race to chuligan wymagający dożywotniego zakazu wstępu na stadion. chuligani na Legii mają się wbrew pozorom dobrze. a kp Legia uderzyla w kibiców pozytywnie zakręconych na punkcie Legii. Nie o walke z chulihaństwem tu chodzi ale o powolna wymianę publiczności na grzecznych panów w graniturach zajadających popcorn pozbawionych wlasnego zdania i chęci jego głośnego artykułowania. iti chce sprzedwać produkt i fanatycy Legii dla kótrych ta druzyna to coś więcej niż tylko zespół piłkarski nie mieszczą sie w strategii iti. taka jest smutna prawda. nie dajcie sie zwieśc chwytliwym tytulem o walce z chuligaństwem, nie dajcie sobie narzucuc taku rozumowania na podstawie kilku zdań napisanych przez pożal sie Boże dziennikarzyne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1.45 Obsesja na punkcie popcornu?i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 16:09 Ja nie wiem?Czy samozwańczy "prawdziwi" kibice,czyli tępe matołki silne w stadzie na żywca i solo przez net mają jakąś obsesje na punkcie popcornu?To się nadaje do leczenia.Ja rozumiem,że wizja zrobienia porządków,wyplenienia buractwa i debilizmu sprawia,że tym panom nerwy puszczają i cosik w główkac miesza się.Co jednak ma tu do rzeczy popcorn?Co,teraz jak na stadion nie będzie wjazdu to sprzedawców popcornu będziecie lać,wieśniaki żałosne? Banować bydło jak leci.Jak jest zakaz wnoszenia rac,to egzekwować,bez względu na wiek,"zasługi" i znajomości.Nie może grupka sfrustrowanych bęcwałów rządzić tysiącami normalnych kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bt Re: Obsesja na punkcie popcornu?i IP: *.chello.pl 21.09.05, 16:34 Szanowny baranie, kibic z popcornem to alegoria i jeżlei w swoim pustym móżdżku nie jesteś w stanie przeskoczyć tak niskiej bariery myślenia i odnośsz wrażenie że to jest zbiorowa obsesja na punkcie popcornu to szczerze Tobie współczuje bo lekko w życiu to chyba nie masz. System kar tak, ale jasno określony, czytelny, adekwatny do przewinieniaa nie całkowicie oderwany od rzeczywistości i ciężaru przewinienia. Tobie jak jednak widzę pasuje działanie w myśl daj człowiek, a paragraf sie znajdzie. Kaganiec cenzury zakładany na niezależne portale legijne i egzekwowany najzwyklejszym szantażem też popierasz czego dałes wyraz w swojej wypowiedzi. Poza tym sugeruja zapoznanie się z wydarzeniami związanymi z Legia w przeciągu ostatniego 1,5 roku w celu lepszego zrozumienia problemu ( nie wiem czy zdołasz to ogarną w swojej główce) a nie ferowanie wyroku, generalizowanie a tym bardziej obrażnie ludzi siedząc "solo przed netem". pzdr frustrat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgrzyt bravo Legii, gonić tych idiotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 16:16 bravo Legia, gonić kiboli, bandytów i debili, Legia to prawadziwi kibice, a nie jacyś agresywni kretyni, którzy walą głową w beton na śniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmijake Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.edipresse.pl 21.09.05, 19:19 kibicem to ty moze jestes przed telewizorem, człowieku ostatni raz na Legii to byłeś pewnie na meczu Artyści vs TVN. Za wniesienie racy dożywotni zakaz - to skandal!!! jak tak dalej pojdzie to na meczach Legii bedzie frekwencja jak na konwiktorskiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 21.09.05, 19:29 brawo kierownictwo legii.liczy sie zawsze jakosc,a nie ilosc,a jezeli ktos z czytajacych jest chrzescijaninem,to niech sobie przypomni z Biblii czas potopu. tam tez liczyla sie jakosc a nie ilosc i jest to przykladem dla calego swiata, nie tylko dotyczy kibicow,ale jest pomoca w kazdej dziedzinie zycia codziennego. legia tak trzymac i reszta kraju brac tylko z tego przyklad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alez Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.union01.nj.comcast.net 21.09.05, 20:26 brzmi imponujaco! Moze to byc dobry start w drodze ku normalnosci... Jedyne co zakwestionuje to ten mezczyzna z racami. Wrzucanie ich na boisko jest niebezpieczne i samo w sobie glupie, aczkolwiek jest to jeszcze chyba jakas nawet pozytywna forma dopingu (na trybunach odkrytych oczywiscie), wiec moze dozywotni zakaz dla niego to przegiecie. Aczkolwiek nie znam sytuacji wiec to tylko domysly, moze facet zasluzyl sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Legia walczy z chuliganami IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 26.09.05, 02:40 badz legio nawet w tym lepsza od rzadu.bo tobie to sie moze udac. Odpowiedz Link Zgłoś