Gość: bogi IP: 198.184.197.* 01.10.05, 19:03 Tottenham trzeci bo Rasiak nie gral !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tokarczyk Ławka Rasiaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 19:06 Coś mi sie wydaje ze Grzegorz dluzej na tej lawce posiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
jorn Re: Ławka Rasiaka 01.10.05, 19:57 No, usiadł na ławce. Cieszą się wszyscy frustraci, których największym osiągnięciem jest mistrzostwo w waleniu konia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Do Jorna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.05, 20:11 Prawda jest taka ze Rasiak bedzie musial niezle powalczyc zeby sie przebic do skladu. A ty palanciku pewnie uprawiasz te czynnosc o ktorej wspominasz tak czesto ze Ci sie moz zlasowal. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
jorn Re: Do Jorna 01.10.05, 22:15 Gość portalu: xxx napisał(a): > Prawda jest taka ze Rasiak bedzie musial niezle powalczyc zeby sie przebic do > skladu. A ty palanciku pewnie uprawiasz te czynnosc o ktorej wspominasz tak > czesto ze Ci sie moz zlasowal. Pozdro Jak często? Jakies przykłady? A co do Rasiaka: nie chodzi mi o to, ze będzie musiał powalczyć, bo to normalne w jednym z czołowych klubów ligi angielskie, tylko o satysfakcję, jaka wielu z wpisujących sie na tym forum czerpie z faktu, ze tym razem nie zagrał. Facet odnosi sukcesy (w końcu nie na każdego wydaja 2 mln funtów, kiedy jest tylu piłkarzy dostępnych za darmo), a tu ciągle piszecie, że Rasiak, to "drewno". I nie tylko on (chociaż jemu dostaje się najwięcej), ale tez można sie tu dowiedzieć, ze Dudek, to beznadziejny bramkarz, Janas - trener do dupy (a te 24 punkty, to przypadek), po zdobyciu mistrzostwa Europy przez siatkarki, jakiś palant napisał nawet, ze Niemczyk tylko im przeszkadzał. Rzygać sie chce, jak sie to czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sucks Re: Do Jorna IP: *.acn.waw.pl 01.10.05, 23:24 na grę rasiaka patrze z takim samym skrzywieniem jak na twój głupawy komentarz. Oprócz warunków fizycznych gość niczego od czasów groklinu nie pokazał ... przypomina mi pewnego klasowego, bardzo przereklamowanego piłkarza ... józkowiaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g1tzb1051 Re: Do Jorna IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 02.10.05, 05:12 > Oprócz warunków fizycznych gość niczego od czasów groklinu nie pokazał ... Pokazal. Grajac w poprzednim sezonie dla Derby strzelil 17 goli a przeciez gral niepelny sezon. g1tzb1051 Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_p A to nie przypadek? ;-) 02.10.05, 18:22 jorn napisał: > Janas - trener do dupy (a te 24 punkty, to przypadek) 8 maczy fuksem, z taką ręką powinienen jechać do Monte Carlo! > Niemczyk tylko im przeszkadzał A gadał tylko i zawracał głowę... (powyższe to tzw. ironia) www.slownik-online.pl/kopalinski/49198740171a13c5c12565e70063d5a7.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maerk Zegarek Re: Ławka Rasiaka IP: 69.206.224.* 01.10.05, 20:31 Przyznam sie ze jestem dosyc dobry w waleniu konia, ale do mistrzostwa mi daleko. A Rasiaka mi szkoda: Mido nie jest jakims tam wielkim pilkarzem, ale jednal Jol woli go wystawiac w podstawowym skladzie. Moze ta kontuzja Egipcjanina sprawi ze trener przekona sie do Rasiaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aero Re: Ławka Rasiaka IP: *.server.ntli.net 01.10.05, 21:16 Mido duzo biega, potrafi przeprowadzic rajd skrzydlem, a Rasiak raczej tak nie gra. Moze dlatego Mido wystawiany jest w pierwszej 11. Ogladalem poprzedni mecz Tott i Mido naprawde dobrze sie prezentowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Ławka Rasiaka IP: *.acn.waw.pl 01.10.05, 21:17 Kto widział mecz? Raczej nikt z poprzedników. Zmiana Rasiaka była już zapowiadana w tym momencie padł gol Keana. Trener postanowił bronić, niespodziewanego prowadzenia i Rasiaka zostawił na ławce. Myślę, że niezależnie od zdrowia Mido Rasiak będzie grał. Trener traktuje zawodników zadaniowo. Kean na przykład gra znakomicie, strzela gole a i tak, gra tylko końcówki. Piątka klasowych napastników i tylko 2 miejsca. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essie Najwazniejsze ZE POLACY CIAGLE JOJCZA.... IP: 203.220.52.* 02.10.05, 08:51 I WYZYWAJA SIE OD MANIAKOW SEKSUALNYCH. Duch solidarnosci w narodzie nie ginie,ZAWSZE ZWARCI I GOTOWI DO OBRZUCANIA SIE GNOJEM - STARA TRADYCJA CHLOPOW PANSZCZYZNIANYCH !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistrz Re: Ławka Rasiaka IP: *.chello.pl 03.10.05, 11:44 piAtka napastników ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qra Re: Tottenham trzeci w Premier League IP: *.egb.pl 02.10.05, 09:51 Drewnaldo z Woodlandu alias "Rasiako-kornik"Chyba grzanie ławy mu sie bedzie musiało spodobać , ciekawe z czego jest ława,jak z dobrej dębiny może sie Drewnopulos z asymiluje .Może jakis przeszczep z młodej jemioły i forma wróci hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: despot Re: Tottenham trzeci w Premier League IP: *.aster.pl 02.10.05, 11:03 swietny tekst. Panowie, zamiast krytykowac - posprzatajcie mieszkanie - zonom pomozecie. A Tych wszystkich ktorzy kibicuja Rasiakowi, Hajcie czy Kosie (...) - przesylam serdecznie pozdrowienia. To wlasnie dzieki nim nasz futbol jest jeszcze gdzies dostrzegany. (A przeciez wszystkim nam sie milo robi jak jedziemy do Aten i w jakies obskurnej knajpie mowimy "warzycha" a wino zaczyna sie lać strumieniami) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tottenham trzeci w Premier League IP: 213.199.198.* 03.10.05, 08:09 Aha...liczysz na darmowe wino. Nie stac Cie zaplacic 10 euro tylko na czyjs rachunek pijesz tak? A jak pozniej pojade to uslysze ze Polacy tylko moczymordy sa i za czyjes pija. Spieprzaj do mycia garow. Bedziesz nmial za co pic. I uczyc sie trzeba bylo a nie chlac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator ogladalem mecz... IP: *.dclient.hispeed.ch 02.10.05, 11:09 zreszta nie pierwszy od czasu przybycia do Spurs Rasiaka. 1. do wszystkich eunuchow co w zyciu nic nie osiagneli i wyzywaja sie na Rasiaku. pragne zauwazyc, ze w ciagu kilkunastu dni po przyjsciu do Tottenhamu, Rasiak zagral cale mecze przeciw takim zespolom jak Liverpool i Aston Villa. pokazcie mi innego polskiego pilkarza, ktory mial okazje grac przeciw Liverpool w ostatnim czasie. 2. Rasiak nie zostal tam sciagniety jako gwiazda czy pierwszy napastnik. taka pozycje maja tam Defoe i Mido. z zalozenia Mido ma pewne miejsce a Rasiak bedzie go zmienial (obaj sa wysocy). tak wiec bez wzgledu jak zagra Rasiak i tak ma tam pozycje wchodzacego/zmiennika tych dwoch. podobnie Keane. mimo ze strzelil ponownie wazna bramke, w nastepnym meczu i tak pewnie wejdzie jako zmiennik. mysle ze Rasiak zagre dobrych kilkanascie meczow, znajac obciazenia ligi angielskiej (Mido juz zlapal jakas kontuzje w tym meczu wczoraj...) 3. Defoe, Mido, Keane - jaki inny polski napastnik ma taka konkurencje w ataku? bo chyba ani Frankowski ani Zurawski ani Brozek ani Niedzielan. mysle ze jeden mecz z takimi przeciwnikami jak Liverpool czy ManUtd da Rasiakowi wiecej aniezeli sezon w polskiej lidze czy regularna gra w championship (drugiej lidze angielskiej). a ja i tak sie dziwie ze Janas powoluje jeszcze pilkarzy z naszej EKSTRA-KLASY. z ligi ktora jest na pozimie cypryjskiej jesli nie nizej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fkonop The Blues - The Reds IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 19:39 Jakże się ciesze! Chelsea pokazało kawał dobrej piłki. Zagrali mecz bezbłędnie taktycznie i ośmieszyli zespół Beniteza. The Reds, grając swój typowy w tym sezonie antyfutbol byli co chwila punktowani. Dobrze zagali chyba tylko Gerrard i Riise. W ogóle bardzo nie podoba mi się polityka personalna Beinteza- po co mu tacy Garcia, Sissoko, Crouch, Warnock? Ławę grzeje świetny Cisse, sprzedali do The Villans Barosa.Czerwoni grają defensywnie, goli strzelać specjalnie nie próbują(to wina taktyki). Za to Chelsea pewnie zmierza po drugi z rzędu tytuł mistrza Anglii. Zespół oparty na kolektywnej grze, a nie tandemie gwiazd, ma co najmniej parunastu zawodników potrafiących zagrać na światowym poziomie. Świetna praca Mourinho. To, że pieniądze nie wygrywają meczów widać świetnie na przykładzie chociażby Realu, czy Manchesteru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batman Re: ogladalem mecz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 08:42 Rasiakowi nie pomoze ani jeden ani nawet 1000 meczy w Premiership, on byl, jest i bedzie drewniany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qra Re: Tottenham trzeci w Premier League IP: *.egb.pl 02.10.05, 12:24 Ach ten wspaniały Drewnwładze co by Polska reprezentacja bez niego zrobiła , może jak głębiej zapóści korzenie bedzie miał stabilniejsza formę i łatwiej bedzie odbić od niego piłke wówczas jest szansa na jakąś asyste asysty , wkońcu to nasz "BUK" futbolu. Pozdrawiam wszystkich leśniczych, niezłomnch fanów talentu naszego eksportowego balu drewna, najwyższej klasy ścieralności "DARZ BÓR" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANUfan MANCHESTER RULESS!! IP: *.gorzow.mm.pl 02.10.05, 16:37 Manchester United ruless!! THE BEST CLUB IN THE WORLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essie Nie badaj glupot,ten ujajted z manszestru nadaje IP: *.80.220.203.acc05-dryb-mel.comindico.com.au 03.10.05, 06:48 sie tylko na sciery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: MANCHESTER RULESS!! IP: 213.199.198.* 03.10.05, 08:14 A Jacka i Placka ogladales? To popatrz sobie na kampanie marzycielu. Glosujesz za Lechem? Nie to wypij sobie piwo a jak tak to Spieprzaj Dzaidu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Tottenham trzeci w Premier League IP: 217.60.98.* 02.10.05, 18:34 przeciez w lidze angielskiej 4 dobrych napastnikow w jednym klubieto normalka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Tottenham trzeci w Premier League IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 02.10.05, 19:10 drewniana lawka dla drewnianego Grzesia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miruszka Nie dotyczałem sie w tekscie niczego o tytulowym IP: *.olsztyn.mm.pl 02.10.05, 19:31 meczu:liverpool - chelsea. O co chodzi ? Cóz za popelina, co ma rasiak do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Tottenham trzeci w Premier League IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 19:36 No to po Reinie. Liverpool tez juz nic nie ugra w tym sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser cyfra + jest beznadziejna IP: *.his.uni.torun.pl 02.10.05, 20:25 od kiedy beznadziejny rasiak trafil do tottenhamu non stop pokazuja mecze tej druzyny, a w polsce jest wiecej kibicow manu,arsenalu i liverpoolu, jako jedyna platforma cyfrowa daje 1 mecz w sobote z ligi angielskiej, ajak sie patrzy na platforme wloska,francuska,hiszpanska i wielu innych to widzimy jak sie traktuje kibica tam i tu u nas, tam pokazuja 3-4 mecze na zywo ( bez przesady!!), widz wybiera sobie, a u nas jestemy skazani na 1 mecz, i po cholere my tottenham?? czy cyfra+ chce mnie przekonac ze rasiak to gwiazdor?? to taki gwiazdor jak wichniar,kosowski i wielu innych co podbili europe szacunek dla polsatu sport ktory mimo ze nie ma majlepszych lig pokazuje wiecej, zdecydowanie wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: cyfra + jest beznadziejna??! IP: *.acn.waw.pl 02.10.05, 20:40 Czy kolega Koneser mógłby pisać posty, wtedy gdy jest wyluzowany a nie kiedy ma gorącą głowę. Normalnie mnie to nie obchodzi ale jeśli opowiada się głupoty, że Polsat Sport pokazuje więcej piłki, dając relacje z ligi holenderskiej i niemieckiej, to przypominam, że Canal+ relacjonuje ligę angielską, francuzką, hiszpańską i włoską oraz genialną ligę polską i to chyba jest więcej?! I nie ma co pieniaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leighton baines Brawo Wigan ! IP: *.aster.pl 02.10.05, 22:27 Po świetnym meczu przeciwko Chelsea na otwarcie sezonu (bez złosliwości pod adresem Chelsea, do której nic nie mam - trzeba przyznać, że w tym meczu ciężko było z gry wywnioskować kto tu jest mistrzem a kto beniaminkiem i to beniaminkiem po raz pierwszy grającym w najwyższej lidze) zdobyli szturmem moje serce (z równym impetem z jakim pięli sie od najniższej ligi prosto do Premier League). Jestem naprawdę pełen podziwu, kiedy wygrywają z zespołami typu Bolton czy Everton, kiedy jedyne zespoły, z którymi przegrały to akurat te z pierwszych dwóch miejsc tabeli, kiedy zrównuja sie punktami z tak klasowym klubem jak Arsenal, a gdyby im na wyrost dopisać 3 punkty za ten zaległy mecz, to wrecz mogliby przeskoczyć znajdujący się na 3. miejscu Tot'ham (drugi Charlton teoretycznie też, ale oni też mają zaległy mecz, więc ich tu nie wliczam). Szacuneczek i oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś