Gość: jurek.s IP: 213.77.121.* 27.09.02, 12:35 W niedzielę trzy punkty!!!!Mam taką nadzieję..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
solito Re: Widzew gra z Ruchem Chorzów 27.09.02, 17:35 Trzy punkty dla Widzewa, to pewne!!! :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Widzew gra z Ruchem Chorzów 27.09.02, 23:23 jak widzew będzie gryzł trawę to wygra ,bo jest piłkarsko drużyną po prostu lepszą ,to każdy kto zna się na piłce wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Widzew gra z Ruchem Chorzów IP: *.zigzag.pl 28.09.02, 16:39 Widzew cyc malina jest lepszy,trzy punkty to pewne ....głupie ciule sam jestem kibicem Widzewa ale jak czytam takich matołów to się wnerwiam ,aa nie wiecie przypadkiem kto jest przedostatni w tabeli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HKS Re: Widzew gra z Ruchem Chorzów IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.09.02, 23:14 Dostaniecie w żić ! Bydziecie kakać ! Widzew - Ruch 0-1 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Widzew gra z Ruchem Chorzów 02.10.02, 12:33 Gość portalu: darek napisał(a): > Widzew cyc malina jest lepszy,trzy punkty to pewne ....głupie ciule sam jestem > kibicem Widzewa ale jak czytam takich matołów to się wnerwiam ,aa nie wiecie > przypadkiem kto jest przedostatni w tabeli? no ico? sam jesteś matoł ,pamiętaj neptyku że miejsce w tabeli nie zawsze odpowiada piłkarskimu potencjałowi ,dwadzieścia lat jestem kibicem naszej ligi i wiem co mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piterus Za duze ambicje IP: *.upc.es 28.09.02, 18:21 Widzew mial w tym sezonie walczyc o p.UEFA. To z pewnoscia zbyt wygorowane ambicje. W tym sezonie kibice Widzewa nie doczekali sie efektownego zwyciestwa. Jedynie wymeczone 3:2 z Polonia Warszawa. W druzynie jest na razie za duzo zawadnikow z nieustabilizowana forma. Mam jednak nadzieje, ze nie wszyscy trafia do rezerw (jak Paulo Perez, wielka nadzieja srodka pola) i ze w koncu wszystko zacznie porzadnie funkcjonowac. A wiec znowu pozostanie nadzieja, ze moze z Ruchem sie uda... Odpowiedz Link Zgłoś