Gość: brzemienny w skutkach IP: *.wsiz.rzeszow.pl 30.09.02, 15:27 W tej wiadomosci kalkulacja mi nie pasuje. Bo zysk w porownaniu z rokiem poprzednim to wzrost o prawie 100% a nie 48... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bazuna ze Szczecina Re: Manchester jeszcze bogatszy IP: 192.249.47.* 01.10.02, 06:29 Manchester Udt. kupuje amerykanskiego mlodego pilkarza z ligi MLS.Zawodnik SANTINO QUARANTA gra w Major League Soccer (MLS) dla zespolu DC UNITED z Washington ma 18 lat i wystepowal w reprezentacji USA do lat 17 a obecnie do lat 20.Jest to wielki talent i swietny strzelec grajacy juz drugi sezon w MLS.Transwer ma szanse dojsc do skutku dopiero od stycznia kiedy w Anglii zostanie otwarty nowy sezon transferowy.M.Utd obserwuje tego zawodnika juz od ok.2 lat wiec ma dobre rozeznanie o wartosci tego mlodego gracza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bazuna ze Szczecina Manchester Utd kupuje amerykanskiego nastolatka !!!!!! IP: 192.249.47.* 01.10.02, 09:00 Tak to prawda od stycznia Manchester Utd chce sfinalizowac transfer SANTINO QUARANTA z amerykanskiej ligi MLS.Ten 18 letni pilkarz od 2 lat wystepuje w klubie DC UNITED z Washington i gra w podstawowym skladzie strzelajac bramki w lidze iwmlodziezowej reprezentacji USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasyl Re: Manchester Utd kupuje amerykanskiego nastolat IP: *.215.232.184.Dial1.Stamford1.Level3.net 01.10.02, 09:56 Dobrze sie sklada ze M.Utd chce kupic nastolatka z USA pewnie chca zarobic jeszcze wieksza kase czyli bogaci jeszcze bogatsi.W stanach pilka sie wznosi jest dobra atmosfera po WC a M.Utd ma kase wiec moze kupic zdolnego chlopaka zeby sie rozreklamowac bardziej w stanach ale dzieki tej transakcji to zyska pilka amerykanska i Manchester. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Manchester Utd kupuje amerykanskiego nastolat IP: *.acn.waw.pl 05.10.02, 17:59 Gość portalu: Bazuna ze Szczecina napisał(a): > Tak to prawda od stycznia Manchester Utd chce sfinalizowac transfer SANTINO QUA > RANTA z amerykanskiej ligi MLS.Ten 18 letni > pilkarz od 2 lat wystepuje w klubie DC UNITED z Washington i gra w podstawowym > skladzie strzelajac bramki w lidze iwmlodziezowej > reprezentacji USA. w swoim czasie grywałem w gre pt. Championship Manager 2000 i tam jako selekcjoner Man Utd kupiłem 18 letniego zawodnika z DC United niejakiego Pope`a...potem odsprzedałem go po 2 sezonach do Realu Madryt zarabiając na transferze ponad 5 mln euro...niestety nie udało mi się wtedy nabyć Jerzego Dudka bo Feyenord stawiał zaporową cenę..co do tego 18 latka nic o nim nie było wtedy wiadomo:) ps. Man Utd jest notowany na LSE...i być może jest według dziennikarzy najbogatszym klubem na świecie ale dla akcjonariuszy...no coż trzeba być optymistą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bazuna ze Szczecin Re: Manchester Utd kupuje amerykanskiego nastolat IP: *.utc.com 07.10.02, 01:07 Gość portalu: :) napisał(a): > Gość portalu: Bazuna ze Szczecina napisał(a): > > > Tak to prawda od stycznia Manchester Utd chce sfinalizowac transfer SANTIN > O > QUA > > RANTA z amerykanskiej ligi MLS.Ten 18 letni > > pilkarz od 2 lat wystepuje w klubie DC UNITED z Washington i gra w > podstawowym > > skladzie strzelajac bramki w lidze iwmlodziezowej > > reprezentacji USA. > w swoim czasie grywałem w gre pt. Championship Manager 2000 i tam jako > selekcjoner Man Utd kupiłem 18 letniego zawodnika z DC United niejakiego > Pope`a...potem odsprzedałem go po 2 sezonach do Realu Madryt zarabiając na > transferze ponad 5 mln euro...niestety nie udało mi się wtedy nabyć Jerzego > Dudka bo Feyenord stawiał zaporową cenę..co do tego 18 latka nic o nim nie > było wtedy wiadomo:) > ps. Man Utd jest notowany na LSE...i być może jest według dziennikarzy > najbogatszym klubem na świecie ale dla akcjonariuszy...no coż trzeba być > optymistą:) Hey Bezimienny.Fajnie ze grales w ta gre Championship Manager to rzeczywiscie swietna zabawa dla kibicow pilki bo ja tez sie w to bawilem.CO tyczy sie Zawodnika DC United z Ligi MLS,ktorego kupiles w tej grze to trzeba sprostowac kilka rzeczy.Chodzi tobie o Eddie'go Pope'a rzeczywiscie zawodnika DC UNITED z MLS,lecz ten zawodnik ma obecnie 29 lat wiec nawet w zabawie miales jakies zle dane bo ten zawodnik 18 lat mial 11lat temu.To naprawde bardzo dobry obronca reprezentacji USA i DC UNITED z ligii MLS.Pope ma za soba ok.60 wystepow w reprezentacji USA oczywiscie jako obronca.Gral w 2 finalach mistrzostw Swiata 1998 i w 2002 na swoim koncie ma 3 tyluly mistrza MLS z DC UNITED.Potrafi tez strzelic bramki zarowno w lige MLS i w reprezentacji USA.Potrafi uderzyc z daleka podejsc z pilka do przodu i dobrze glowkuje,wiec jest to ciekawy i uniwersalny zawodnik strzelajacy id czasu do czasu bramki co obroncom bardzo zadko sie zdarza.Zawodnik ten mial powazne propozycje z klubow angielskich gdy mial 23-24 lata ale wolal grac w USA z czasowo zrezygnowal z grania poza Ameryka pozniej byl kontuzjowany i ostatnie 2 sezony nie gral caly czas w lidze,ale obecnie znow jest w swietnej formie co pokazal z kolegami z reprezantacji w Korei.Jezeli chodzi ci o 18 latka SANTINO QUARANTA to jesto bardzo zdolny zawodnik,ktorym Manchester interesowal sie i obserwowal go od 2 lat i w koncu zamierza go kupic,ale transwer ma szanse dojsc od stycznia poniewaz w lidze angielskiej dopiero wtedy bedzie mozna zawierac nowe transfery w obecnym sezonie.S.Q.swietnie spisuje sie w kadrze USA do lat 17 i do lat 20 i strzela tam sporo bramek.Juz drugi sezon gra w MLS w druzynie DC UNITED i tez strzela gole,wiec zrozumiale ze jest nim zainteresowanie na wyspach.Ten zawodnik rok temu trenowal w Manchesterze Utd. prze pare miesiecy w czsie przerwy w rozgrywkach MLS.Manchester Utd podal nawet w swojej telewizji TVMUT,ze zamierza kupic tego zawodnika i jego obserwuje.Transfer dojdzie do skutku od stycznia chyba ze Zawodnik zlapie kontuzje lub liga MLS nie zdecyduje sie go sprzedac w tym czasie.Zobaczymy jak ten gracz sie zaprezentuje bo USA do lat 20 gra 13-17 listopada mecze eliminacyjne do mistrzostw swiata U-20,wiec najprawdopodobniej zobaczymy Santino Quaranta w kadrze,choc byl ostanio kontuzjowany i nie gral koncowke regularnego sezonu w MLS,to sadze za na eliminacje kadry zagra.Manchester Utd jak zapowiedzial obserwuje rowniez rowiesnika S.Q.tez 18 latka z kadry USA do lat 20 Eda Jonsona rowniez swietnego strzecla i zawodnika wielce uzdolnionego strzelajacego sporo bramek w kadrze i grajacego rowniez w lidze MLS w druzynie Dallas Burn,dla ktorej tez strzela bramki jako zawodnik wchodzacy.Trzymaj sie bezimienny,to bylo moje sprostowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
dawidb Re: Manchester jeszcze bogatszy 05.10.02, 14:54 Rzeczywiście Manchester United jest jeszcze bogatszy. Zaskakuje ta informacja tym bardziej, że poprzedni sezon szedł im jak po grudzie, a kupili Verona, van Nistelrooy'a, Blanca, Forlana i Ferdinanda sprzedając jednocześnie tylko Stama, Yorke'a i Cole'a! Ale wiadomo - interes się kręci. Wygląda na to, że United będzie 4 rok z rzędu najbogatszym klubem na świecie. Tak trzymać i wygrywać! Odpowiedz Link Zgłoś