Dodaj do ulubionych

Wtorek i środa z Ligą Mistrzów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 14:07
Uuuch, takie mecze, a w TVP najpierw Artmedia - Rangers a jutro Lille -
Manchester. Mam wrażenie jakby to był PUEFA ;)
Chociaż z drugiej strony nareszcie zobaczę jak zagrają rewelacyjni jak do tej
pory Słowacy... Moim zdaniem to czarny koń, nawet na półfinał.
Obserwuj wątek
    • Gość: Arva Re: Wtorek i środa z Ligą Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 16:47
      to nawet nie bedzie mecz, tylko jakis skrot :/ debile z TVP
      • Gość: koneser tvp=zenada=wstyd=korzeniowski IP: *.his.uni.torun.pl 01.11.05, 16:58
        jak mozna wybierac mecz artmedia-rangers??? to najslabszy mecz, to najslabsze
        druzyny, a kto kibicuje w polsce rangersom i slowakom?? przeciez graja druzyne
        ktore sa lepsze i maja zdecydowanie wiecej kibicow od tych druzyn razem wziete,
        po raz kolejny tvp przegiela, to naprawde zalosne, liga mistrzow i ogladac
        bezbadzijemy mecz
        • Gość: sabak Re: tvp=zenada=wstyd=korzeniowski IP: *.torun.mm.pl 01.11.05, 17:53
          Ja kibicuje Słowakom i wszystkim Słowianom
          • Gość: bodzio tez kibicuje Slowakom, ale to nie znaczy, ze chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 17:58
            ogladac ich mecz, kiedy Porto gra z Interem.
            • Gość: sabak Re: tez kibicuje Slowakom, ale to nie znaczy, ze IP: *.torun.mm.pl 01.11.05, 19:00
              Wiadomo, że nigdy nie bedą wszyscy zadowoleni z wyboru meczów. Każdy chciałby
              widzieć swoją ulubioną drużynę. Meczu Artmedii jeszcze nie było w polskiej
              telewizji a jak pokazywały skróty, mecze te były emocjonujące więc uważam, że
              to wcale nie był zły wybór. Artmedia gola!!!
              • Gość: Kaś Re: tez kibicuje Slowakom, ale to nie znaczy, ze IP: *.lubin.dialog.net.pl 02.11.05, 01:09
                Też byłam trochę rozczarowana że TVP właśnie ten mecz pokazuje ale to był
                najlepszy mecz jaki widzialam od długiego czasu, obie drużyny były przeciętne
                ale sytuacji podbramkowych była masa, trochę goli też padło i mozna było
                wreszcie zobaczyć tą sławną juz Artmedię, była walka, poświęcenie i determinacja
                - świetny mecz i wieczór :).
                • Gość: Vuya Świetny mecz IP: *.starybrowar.pl 02.11.05, 08:38
                  Dawno takiego nie widziałem. Było wszystko: szybkie tempo, bramki, napięcie.
                  Napewno lepszy wybór niż np. PSV - Milan, albo Inter - Porto.
                • Gość: kijek Re: tez kibicuje Slowakom, ale to nie znaczy, ze IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 02.11.05, 09:02
                  Kasiek! Dlaczeo piszesz tak jakbyś był kobietą?
        • Gość: Jagiellonia Fan Nieprawda, swietny wybor, swietny mecz! IP: 5.3.1R* / *.abnamro.nl 02.11.05, 09:25
          Mogl sie naprawde podobac, grali ofensywnie, jedni i drudzy. Lepszy niz
          wiekszosc wczoraj rozegranych.
          To nie calcio (ogladalem ostatnio Milan - Juve w lidze - 3 akcje, 3:0, co za
          nudny mecz...).

Warto tez zobaczyc jak to robia poludniowi sasiedzi, skoro u nas zaden tepak
          tego nie potrafi...

A jak ktos chce kibicowac 'ukochanej' druzynie w LM to albo niech sie tam
          przeprowadzi albo niech kupi sobie Cyfre a nie narzeka. I tyle.

Forza JAGA!
      • Gość: black [...] IP: *.pl / 195.150.76.* 02.11.05, 06:51
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • 1pablo1 Re: Wtorek i środa z Ligą Mistrzów 01.11.05, 18:03
      ej no nie zabarzo sie zapędziłeś z tym stwierdzeniem że to czarny koń nawet na
      półfinał. Bez przesady że na półfinał chłopie to jest liga mitrzów.(zapomniałeś
      o tym). Moim zdanie to nawet dobrze że pokazują te mecze celem TVP jest to aby
      przybliżyć kibicom sylwetki nikomu nienanym piłkarzom którzy w przyszłości mogą
      zawojować świat.
      • Gość: bat Re: Wtorek i środa z Ligą Mistrzów IP: *.columbuslibrary.org 01.11.05, 20:15
        Nieznani dla ciebie. A swiata to oni nie zawojuja, najwyzej podbija serca
        kibicom.
    • Gość: XX(X) Re: Wtorek i środa z Ligą Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 20:42
      moim skromnym zdaniem to artmedia nie wyjdzie z grupy...a tak wogole to
      niektorzy działacze narzekaja, ze maja zbyt niski budżet na LM(p. drzymala),
      ale nikt mi nie wmowi ze artmedia ma wyzszy budzet niz wisla lub groclin...
    • Gość: XX(X) Re: Wtorek i środa z Ligą Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 20:48
      po 180 sekundach po meczu:D
    • Gość: nikalaj Genialne posunięcie TVP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 21:01
      TVP lansuje nową modę na egzotyczny futbol... Rangersi to są prawdziwi wirtuozi
      futbolu, a Artmedia i tak jest od nich gorsza. Może zamiast LM zaczną pokazywać
      ligę Katarską... W końcu tam gra jeden z naszych reprezentantów kraju...
    • Gość: dsfsdf Re: Wtorek i środa z Ligą Mistrzów IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.05, 21:09
      na polsat sport: Schalke 04 Gelsenkirchen - Fenerbahce Stambuł... chyba lepsze
      to co :)
      • morsa Re: Wtorek i środa z Ligą Mistrzów 01.11.05, 21:13
        Ja ogladam mecz Rosenborg - Real Madrid
    • Gość: Tomek Re: Wtorek i środa z Ligą Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 22:05
      Najlepiej oglądac Słowaków bo to nasi bracia i im można kibicować a poza tym to
      komu...?
    • Gość: Marcel a ja mam dosyć oglądania spotkań ciągle tych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.05, 22:09
      samych zespołów, wreszcie dzieje sie coś ciekawego, brawa dla telewizji za
      wybór tego meczu! Mecz jest szybki, widowiskowy, stoi na niezłym poziomie,
      wkurza tylko pieprzenie komentatorów, jakie to dziwne, że Artmedia gra na takim
      poziomie. Jak widać, budżet to nie wszystko, trzeba jeszcze mieć serce do gry i
      umiejętnosci
    • Gość: Sobol Porazka Chelsea!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 01.11.05, 22:42
      Brawo dla Betisu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Pokazali ze z Chelsea tez mozna wygrac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Leni Re: Porazka Chelsea!!!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.11.05, 22:49
        Grali bez 4 podstawowych graczy - Assuncao, Angela, Rivasa a w 20 min. kontuzji
        doznał Oliveira. Co się wydarzyło na de Lopera? Ktoś oglądał?
    • Gość: The_Playmaker Re: Wtorek i środa z Ligą Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 22:55
      Mnie osobiscie niezwykle raduje przegrana Chel$ea. Teraz w grupie G L'pool ma
      10 pkt, chelsea-7, a Betis-6! Więc jeżely L'pool pokona The Blues, a Betis
      L'Poll (założywszy, ze Anderlecht przegra wszystkie mecze), to Ruscy nie wyjda
      z grupy!
      • Gość: TG Re: Wtorek i środa z Ligą Mistrzów IP: *.merinet.pl 01.11.05, 23:04
        Ej no! Troszkę konsekwencji!

Najpierw mi mówicie, że mam kibicować słowianom, a potem się cieszycie z
        porażki Chelsea.

No to ja już nie wiem komu kibicować mam...
    • Gość: yool Powtórki w TVP dla nocnych marków IP: *.int.pl 01.11.05, 23:12
      0:40 - o tej porze właśnie TVP zapodaje co tydzień we wtorek powtórki. No wspaniała godzina szczególnie jak ktoś idze na 7,8 do pracy. Zupełnie nie rozumiem jakie są przesłanki telwizji, aby dawać o tak późnej porze program, który mogłby mieć 3x większą oglądalność gdyby był nadawany o np. 23:00. A może poprostu nie rozumiem tego telewizyjnego biznesu - zapłacić kupe kasy za prawa do transmisji i powtórek i nadawać te drugie tak poźno, żeby była znikoma oglądalność i mniejszy zwrot z reklam itp. A może poprostu w TVP mają wszystko w d...
      • Gość: Leni Re: Powtórki w TVP dla nocnych marków IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.11.05, 23:20
        Na pewno nas kibiców mają głęboko gdzieś
    • Gość: wm Re: wtorek i sroda z LM IP: *.pctc.liv.ac.uk 02.11.05, 00:01
      Ja ogladalem Liverpool - Anderlecht na ITV. Mecz byl bardzo dobry, poza tym
      gral Michal Zewlakow (Dudek na lawce). TVP tez moglaby czasem pokazac obroncow
      trofeum, nie tylko jak dojda do polfinalow..
      • Gość: lm Re: wtorek i sroda z LM IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.11.05, 00:27
        godziny skrutów to niezłe przegięcie.Ciekawe że Czesi (bo łapię ich tv dwójke)
        potrafią owe skróty pokazać w niecałe półgodziny po zakończeniu wszystkich
        spotkań.Widać dla chcącego... Choć zapewne budżet naszej kochanej tvp jest
        zapewne zbyt skromny by sprostać takim wymaganiom.Nie wspominając o pożal się
        Boże komentatorach.Przeca to nie jakaś kopanina w b klasie tylko LM i pewien
        poziom jednak jest trzymany.
    • Gość: Michał Artimedia to wzór dobrego futbolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 08:27
      Grają ładny futbol i w dodatku fair.
    • Gość: mtw [...] IP: *.aster.pl 02.11.05, 08:43
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: beholder Re: Wtorek i środa z Ligą Mistrzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 08:53
        Artmedia - Rangers - extra mecz, warto było obejrzeć. A na pewno ciekawszy niz
        transmitowany kilka tygodni temu mecz LM Chelsea - Liverpool
    • Gość: karloff Re: Wtorek i środa z Ligą Mistrzów IP: *.fota.pl / 194.9.79.* 02.11.05, 09:43
      co za straszna maniera pisania relacji z meczów tylko dla ludzi, którzy znaja
      wynik. pisze jakiś paca relację z meczu słowaków z rangersami, ale nigdzie nie
      podaje wyniku. cholera mnie bierze, jak geniusze prasowi, radiowi i telewizyjni
      zamiast zamiast podawać informacje, bawią się w niewydarzone felietony czy
      eseje. sorry, ale do tego trzeba mieć talent tomaszewskiego albo ambroziaka!!!
    • Gość: miszon bardzo fajny mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 10:18
      A moim zdaniem to bardzo fajnie, że pokazano taki mecz. Na pewno nie można
      narzekać, że był nudny, a poza tym wreszcie jakieś nowe twarze można było
      zobaczyć. A nie non stop te 8-10 klubów od 5 lat. No i to w końcu dobry
      przykład dla naszych, że jednak można powalczyć.
    • Gość: Michał Artimedia to ideał futbolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 10:35
      Mecz Art-GR był bardzo ciekawy - dużo strzałów na bramkę i napięcie, bo był gol
      za gol. Artimedia gra wzorowy futbol: precyzyjne podania, szybkie tempo gry i
      przede wszystkim pressing - widać, że przez 90 min im się chciało grać. Poza
      tym grają fair: mało przepychanek, po faulu b. często podawali rękę
      przeciwnikowi - ten motyw z podaniem bidonu był super. Życzę im żeby zaszli jak
      najdalej.
      • zbig72 Super wybór TVP - ile można Interów, Chelsea itp. 02.11.05, 10:44
        komu chce się po raz setny oglądać Real, Bayern czy Milan
        - mało bramek, schematyczna gra, zmanierowane gwiazdy, przechodzone mecze...

to był jeden z najlepszych meczy jakie ostatnio widziałem - oby tak dalej...

szkoda tylko ze dzisiaj MU-Lille - będzie 0-0 albo 1-0 i 90 minut kopaniny - a
        mogło być tak pięknie bo mozna było transmitować Thun - Ajax - będzie sporo
        bramek i walka na całego
    • nauma Re: Wtorek i środa z Ligą Mistrzów 02.11.05, 11:05
      Mecz Artmedia - Rangers nie był powalający, ale był dobry.
      A poza tym: niech polskie kmioty z ligowych drużyn, a zwłaszcza Wisła, Groclin
      i Legia, uczą się na tym przykładzie, jak nie mając kasy i nazwisk można
      wszystko nadrobić walecznością i ambicją!!!
    • witop Re: Wtorek i środa z Ligą Mistrzów 02.11.05, 12:22
      Wielkie brawa dla Artmedii. Z wielka przyjem,noscia oglądałem Słowaków i mimo
      wszystko nasuwały sie pewnw porównania z naszymi pożal sie Boże ekspotowymi
      druzynami.Słowacy pokazali naprawde niezłą piłkę a zaangazowanie i ambicja
      pozwalają przypuszczać, ze wyjda z grupy, czego Im serdecznie zyczę. A Realowi
      i włoskim murarzom juz podziekujmy.
    • Gość: kib w kołko te same odgrzewane kotlety IP: 62.180.53.* 02.11.05, 12:55
      a ja mam już dość oglądania w kółko tych samych "czołowych" europejskich drużyn
      jak Liverpool, Juventus, Milan, Real Madryt, których mecze są do wyrzygania
      nudne i pada w nich mało bramek. Oglądanie milionów dolarów biegających po
      boisku, dla celu samego w sobie nie jest zajęciem pasjonującym ani ciekawym.
      Dlatego popieram inicjatywę TVP, że pokazuje mecze zespołów, które walczą,
      pokazują ambitny i nie rzadko piękny footbol, a przy okazji strzelają gole.
      Wczorajszy mecz Słowaków był świetny w porównaniu do rzygowin sprzed dwóch
      tygodni. Mam nadzieję na dobre widowisko również dziś oraz, że wkrótce zobaczę
      w TVP znów Lyon. BTW. wszystko, tylko nie żałosny Real Madryt...
    • Gość: ems Re: Wtorek i środa z Ligą Mistrzów IP: 212.219.35.* 02.11.05, 14:50
      Liverpool - Anderlecht byl naprawde swietny, w wykonaniu Liverpoolu oczywiscie.
      Niech zaluje, kto nie widzial.
    • Gość: aurelio Re: Wtorek i środa z Ligą Mistrzów IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.05, 19:13
      jak mozna wybrac do transmisji mecz manchesteru z lille przecierz lille jest
      słabe a o formie red debils nawet nie chce mówić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka