Gość: BOBIK IP: 217.11.136.* 06.10.02, 13:14 BAYERN MONACHIUM JEST NAJLEPSZY NA SWIECIE I BEDZIE MISTRZEM BUNDESLIGI A MOZE UDA SIE MU TAKZE AWANSOWAC JESZCZE DO KOLEJNEJ FAZY LIGI MISTRZOW!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: taktoja szwaby są do du.. IP: *.wielun.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 22:37 Najlepszy na śiwecie jest WKS Wieluń, mimo że nie wygrają bundesligi to i tak są najlepsi. Bayern to takie szwabskie kmiotki i nic wiecej. Nie wiem jak mozna kibicować szwabom ja ich nie lubie i zycze m jak najgorzej wiem ze wielu znajomych podziela moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi WKS Wieluń IP: *.p.lodz.pl 07.10.02, 09:15 WKS Wieluń. Ambicje Wielunia są zawsze bardzo duże. Były takie również, kiedy grałem w tym klubie w latach 80-tych. Ale Wieluń jest miastem hermetycznym i "gwiazdorzy" z pierwszej drużyny są i czują się zawsze bohaterami miasta. A to bohaterstwo tak hamuje ich rozwój, że umiejętności wystarczy tylko tylko na czwartą i piątą ligę. Dlatego, jeżeli nie zmieni się ta mentalność "gwiazdorów" zawsze będziecie biegać po wiejskich boiskach w Jankowach, Mokrsku, Rychłocicach i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gano zejdz na ziemie IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 22:50 Gość portalu: BOBIK napisał(a): > BAYERN MONACHIUM JEST NAJLEPSZY NA SWIECIE- inzaghi tez tak sadzi. I BEDZIE MISTRZEM > BUNDESLIGI-slaba jak gowno ostatnio A MOZE UDA SIE MU TAKZE AWANSOWAC JESZCZE DO KOLEJNEJ > FAZY LIGI MISTRZOW-deportivo na pewno do tego dopusci,bo MILAN i tak jest poza zasiegiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś