Gość: jebacwisle IP: *.aster.pl 12.11.05, 19:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P Re: Trwają mecze barażowe o awans na mundial IP: 80.48.189.* 12.11.05, 19:54 DO BOJU CZESCY BRACIA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leni Re: Trwają mecze barażowe o awans na mundial IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.11.05, 20:06 Jest 1:0 - Smicer - stary , ale jary... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Trwają mecze barażowe o awans na mundial IP: 80.48.189.* 12.11.05, 20:22 Tak samo Nedved - jest klasa sam dla siebie. CZESI NA MUNDIAL ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (real)ista JA TAM PEPIKOW NIE LUBIE TAK JAK ONI NAS IP: *.gl.digi.pl 12.11.05, 22:20 dlatego stala sie wielka tragedia ://// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: da markos DLACZEGO JANAS MIAL MINE JAK GOLOTA PO GOLU FRANKA IP: *.gl.digi.pl 13.11.05, 11:47 w manchesterze?? normalnie jakby to byl trener przeciwnikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZZ Re: DLACZEGO JANAS MIAL MINE JAK GOLOTA PO GOLU F IP: *.cable.mindspring.com 13.11.05, 15:26 Dobre pytanie, chociaz juz zostalo zadane ze 100 razy... najczesciej ludzie mowili ze mu bylo glupio ze taki Rasiak jest na boisku caly mecz (jest, nie znaczy ze mu sie chce grac) a tu taki Franek wpada i wie gdzie sie ustawic, no i pilka mu dobrze "siada". W ostrzejszych postach ludzie pytali Janasa ile albo co mu Rasiak daje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hetman Re: JA TAM PEPIKOW NIE LUBIE TAK JAK ONI NAS IP: *.crowley.pl 13.11.05, 17:07 A ja lubie mimo wsyzstko !. i dobrze niech wzgra lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pindo Re: JA TAM PEPIKOW NIE LUBIE TAK JAK ONI NAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 19:16 Nie masz racji. Bywam w Czechach czesto i zawsze patrza na mnie zyczliwie. Moglibysmy sie bardzo wiele od nich nauczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martinstudent Re: JA TAM PEPIKOW NIE LUBIE TAK JAK ONI NAS IP: *.chello.upc.cz 14.11.05, 09:42 Finale V Německu? Česko - Polsko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upsss Strasznie czekam na ten mecz - ....... IP: *.man.bydgoszcz.pl 12.11.05, 22:57 Trynidad i Tobago - Bahrajn będa wielkie emocje i gwiazdy nad stadionem :) %-) pozdro skocz.pl/sporty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Trwają mecze barażowe o awans na mundial IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 22:16 jacy bracia?! nigdy nie byli naszymi bracmi i nas nie nawidza, wiec tylko plakac po dzisiejszym meczu nam zostaje - oglaszam zalobe narodowa, mam nadzieje ze bracia norwegowie w srode wywalcza swoje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega z Czech Re: Trwają mecze barażowe o awans na mundial IP: *.static.adsl.vol.cz 13.11.05, 08:31 Hej kolego, nie wszyscy bracia czescy sa jak myslisz!!!!Mam nadzieje ze zagramy na mistrzostwach razem, to wam w du** przywala. Bo to co gra wasza reprezentacja, az sie beczec chce!!!§§§ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Trwają mecze barażowe o awans na mundial IP: 81.109.165.* 13.11.05, 14:16 Ale my smiesznym narodem jestesmy :) JAkby Czechom albo Norwegom zalezalo na naszym braterstwie. A tak poza tym takie uogolnianie ze ci nas nie nawidze a tamci kochaja to jest g...no prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Trwają mecze barażowe o awans na mundial IP: 81.109.165.* 13.11.05, 14:22 Po dluzsym zastanowieniu doszedlem do wniosku ze wszystkim narodom swiata powinno zalezec na naszym braterstwie!!! No bo przeciez my jestesmy narodem wybranym Krol Polski i Wielkiego Ksiestwa Reszty Swiata, Maruda Wielki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: Trwają mecze barażowe o awans na mundial IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.11.05, 20:18 Jak dlugo moze zyc takie individuum z porazonym mozgiem??? Tutaj az prosi sie o eutanazje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Trwają mecze barażowe o awans na mundial IP: *.aster.pl 12.11.05, 20:38 Dobry wieczór wszystkim. Oglądam mecz Norwegia - Czechy i powiem krótko. Czesi są klasą samą w sobie, gdyby jeszcze grali Lokvenc i Koller, to moim zdaniem zmietliby Norwegów. Bo Norwegia to nie ten zespół, co za kadencji Egila Olsena w latach 90-ych, a grali tacy jak Thorstvedt, Bratseth, Jostein Flo. POzdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Trwają mecze barażowe o awans na mundial IP: 80.48.189.* 12.11.05, 21:23 Krotko,rzeczowo i na temat. Odnioslem podobne wrazenie ogladajac teamy Czech i Norwegii. No to teraz na Eurosporcie Francja-Niemcy i zobaczymy co pokaza Klose i Podolski w ataku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Trwają mecze barażowe o awans na mundial IP: *.aster.pl 12.11.05, 21:27 Ja raczej będę oglądał mecz Urugwaj - Australia. Bardzo chciałbym, aby awansowala Australia, bo te 0,5 miejsca dla kontynentu australijskiego to troche niesprawiedliwe. A Australia ma dobrych graczy. I powinno być jedno miejsce przyznane nawet kosztem Ameryki Południowej. I niech Australia wykopie Urugwaj. A wierzę w to - futbol maluczkich się rozwija, co pokazały ostatnie mistrzostwa Świata - mecze Senegalu z Francją czy ze Szwecją. Kibic Legii pozdrawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Trwają mecze barażowe o awans na mundial IP: *.crowley.pl 12.11.05, 21:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Trwają mecze barażowe o awans na mundial IP: *.crowley.pl 12.11.05, 21:33 No własnie Klose i Podolski w ataku. Dwaj rdzenni Niemcy...Ze 100% nasza krwią. Pozdro dla kibica Legi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szefu jebac wisle jest molestowany przez starego IP: *.gl.digi.pl 12.11.05, 21:32 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Prosty wniosek IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 12.11.05, 21:43 Jak zapewne wiekszosc kibicow jestem za awansem Czechow, Australijczykow, Szwajcarow, Trynidadian i Slowakow. Po prostu jezeli te druzyny awansuja to mundial bedzie o wiele atrakcyjniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Prosty wniosek IP: *.aster.pl 12.11.05, 21:51 Też jestem tego samego zdania. Ale mi się jeszcze jeden wniosek nasuwa. Dlaczego kontynent australijski ma ... 0,5 miejsca. Dopiero je dostaną, jak wywalczą je po barażu. Skoro mistrzostwa Świata, to każdy kontynent powinien być reprezentowany. A tak, to kontynent z Antypodów może nie mieć reprezentanta. Nawet kosztem Ameryki Południowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Prosty wniosek IP: 80.48.189.* 12.11.05, 21:56 Moze dlatego ,ze nie maja tam tak naprawde rywali godnych siebie (z reguly wszystkich gladko rozkladaja w swoich eliminacjach) ,a z druzyna z Ameryki Pld nie jest juz tak rozowo...Chociaz w tym barazu kibicuje Australii ,druzyn z Poludniowej Ameryki jest kilka ,wiec taka Australia wnioslaby wiele kolorytu... A za 5 minut Slowacy zaczynaja w Hiszpanii.Jak obstawiacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Prosty wniosek IP: *.aster.pl 12.11.05, 22:08 Ja bym chciał, aby wygrała Słowacja albo bramkowy remis dający korzystniejszą sytuację Słowacji. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: wal sie na ryj pepiki to pedaly IP: 80.48.189.* 12.11.05, 21:57 Uciekaj stad psychopato.To nie dyskusja na twoj skarlaly mozg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: wal sie na ryj pepiki to pedaly IP: *.aster.pl 12.11.05, 22:09 Nie odpowiadaj mu, olej go. Bo jemu w to graj, że uda mu się podjudzić kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebacwisle [...] IP: *.gl.digi.pl 12.11.05, 22:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Trwają mecze barażowe o awans na mundial IP: 80.48.189.* 12.11.05, 22:36 Francja-Niemcy - nudnawy mecz,z przebiegu lepsi Niemcy ,kilka akcji ale ogolnie wieje nuda. Jak ktos oglada - Urugwaj-Australia - jaki meczyk ? Jak sie uklada i kto ma przewage ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Trwają mecze barażowe o awans na mundial IP: *.aster.pl 12.11.05, 22:43 Mecz taki sobie. Oglądam fragmentami, ale niestety, zbyt dużo błędów Australijczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Trwają mecze barażowe o awans na mundial IP: 80.48.189.* 12.11.05, 22:56 W meczu Hiszpania-Slowacja do przerwy 2-0 ,chyba Slowacy nic tam nie zwojuja... Trzymam kciuki jeszcze za druzyne Trynidadu i Tobago :) Ciekawy moze byc ten mundial w Niemczech ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIC Cześi na mundialu? IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 12.11.05, 23:09 A po co czesi na mundialu? tam trzeba walczyc! grac! biegać! Pepiki do tego sie nie nadaja1 to leniuchy, cynicy, e szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Cześi na mundialu? 12.11.05, 23:16 A po co polactwo na mundialu? Ci są dopiero pracowici. Odpowiedz Link Zgłoś
bohemian1 Re: Cześi na mundialu? 13.11.05, 00:16 ...hmm, je fakt, ze nas vic zajima hokej..., ale ten "mundial" i tak VYHRAJEME, jen tak z boku, z nudy. Proste Cesko je nejlepsi..., nejkrasnejsi, nejschopnejsi, nejNEkatolictejsi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral Re: Cześi na mundialu? IP: *.devs.futuro.pl 13.11.05, 00:43 i tak zróbcie i vyhrajacie te majstrostva bede kibicowac Odpowiedz Link Zgłoś
bohemian1 Re: Cześi na mundialu? 13.11.05, 01:12 ...ale neber to moooc vazne, mej se fajn a sweet dreams... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cech Re: Cześi na mundialu? IP: 24.86.206.* 13.11.05, 03:36 Bohemian ja toz je cech ale za huja jo nie rozumia ocym ty pierodlisz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza Re: Cześi na mundialu? IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 13.11.05, 05:25 Jeszcze zapomniales bohemian dodac najodwazniejsi-tacy Francuzi Europy Wschodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Znowu kompleksik czeski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 12:42 ... że nam leją w d...? że u nas nie potrafią ani piłi kopnąć, ani w krążek trafić? Czesi zawsze mają genialną pakę - oby teraz im się udało awansować do półfinałów, coś czuję, że mogą mieć wicemistrzostwo co najmniej, ja kna Euro 96. Odpowiedz Link Zgłoś
bohemian1 Re: Cześi na mundialu? 13.11.05, 17:52 ...Ahoy, mam moc rad Francii, moje nejmilejsi, nejkrasnejsi "polovicka" je Francouzka, takze vice mi chutna champagne nez burger... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic nie przejmuj sie debilami, bracie Czechu! IP: *.boleslawiecka.k.pl / 193.239.56.* 13.11.05, 11:49 życzę Wam najlepszego na MŚ;-) no obyśmy tylko nie trafili na siebie;-) wtedy bedzie jazda trzymajcie sie! kibic, Polak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Szkoda, że Słowakom nie idzie. IP: *.osk.enformatic.pl 12.11.05, 23:09 Czesi w dobrej sytuacji. Należy im się awans. Mają świetną reprezentację, ale nie mieli szczęścia do MŚ przez ostatnie...zastanawiam się, ale czyżby od 1990r. (jeszcze w ramach Czechosłowacji)? Trzymam za nich kciuki, bo mam do nich wiele sympatii. Słowacy chyba nie dadzą rady Hiszpanom. A szkoda, bo mogłyby to być "słowiańskie mistrzostwa". I tak mogą być: Chorwacja, Serbia, Czechy, Polska, Ukraina. Całkiem nieźle. Do boju Czescy i Słowaccy bracia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Słowacy strzelili bramkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.osk.enformatic.pl 12.11.05, 23:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Słowacy strzelili bramkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 12.11.05, 23:30 No, to jeszcze zamieszają. Jeżeli się pokuszą o drugą bramkę, alebo nawet przegrają 2:1, nie są na straconej pozycji. Szkoda mi tylko Australii, ale bądźmy szczerzy, za dużo błędów popełniła, choć wygrana Urugwaju 1:0 jeszcze do końca nie wyjaśnia sprawy. POzdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leni Re: Słowacy strzelili bramkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.11.05, 23:36 Nie mają szans. Karny z kapelusza, nieumyślne zagranie ręką Hada, i do tego czerwona kartka. Słowacy w 10. Gwoli sprawiedliwości sędzia nie uznał w 1 poł. prawidłowo zdobytej bramki Raula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leni Re: Słowacy strzelili bramkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.11.05, 23:42 No i jest 5:1 - nieklasyczny hattrick Luisa Garcii, a potem wchodzący z ławki Morientes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Słowacy strzelili bramkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 12.11.05, 23:49 Czyli jednak Hiszpanie szybko sprowadzili naszych południowych sąsiadów na Ziemię. Ale jak patrzę na skład uczestników mundialu to myślę, że będzie on bardzo ciekawy. Tylko ciekawe, kto go będzie relacjonował - Polsat Sport ( Andrzej Zydorowicz )Mateusz Borek, Przemysław Pełka, Bozydar Iwanow ) czy TVP ( Dariusz Szpakowski, Tomasz Jasina, Maciej Iwański, Piotr Garliński ). Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Hiszpania-Słowacja niestety już 4:1 IP: *.osk.enformatic.pl 12.11.05, 23:42 Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej I tak Czesi mają to gdzieś. 12.11.05, 23:15 Dla nich najważniejszy jest olimpijski turniej hokejowy. I to charakteryzuje ich mądrość. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: I tak Czesi mają to gdzieś. 12.11.05, 23:44 Podobnie Słowacy. Brawa dla południowych sąsiadów! Nie bawią się w piłkarską polityczną poprawność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martinstudent Re: I tak Czesi mają to gdzieś. IP: *.chello.upc.cz 14.11.05, 10:09 Nejen olympiada v hokeji, ale i super mundial. Bude super sportovní rok!!! Zdravím polské fans:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyg@nek Szkoda. IP: *.osk.enformatic.pl 12.11.05, 23:50 Po czerwonej kartce dla Hada mecz się posypał. Gdyby nam wykartkowali na czerwono Rasiaka to gralibyśmy lepiej niż w jedenastu. Słowacy nie mają Rasiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul jeanas Polska ma Rasiaka dzieki inteligencji Janasa.... IP: *.50.194.203.acc02-dryb-mel.comindico.com.au 13.11.05, 05:10 Ja lubie patrzec jak Janas myslii i 'cieszy' sie goli strzelanych przez Frankowskiego ,JEST TO BARDZO BUDUJACE I POZWALA 'WIERZYC'W CZLOWIEKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yossaryan Urugwaj - Australia IP: 202.72.148.* 13.11.05, 04:21 Schwarzer najlepszy wa Australii?? Widocznie nikt z Gazety tego meczu nie ogladal. Urugwaj mial ze trzy celne strzaly, a Schwarzer przepuscil jeden. Kiepski raport gazeto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalina Re: Urugwaj - Australia IP: *.adslplus.ch 13.11.05, 10:57 mecz szwajcaria-turcja byl w bernie a nie w zurychu Kalina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indy niezle IP: 80.50.251.* 13.11.05, 11:01 wczoraj wieczorem hiszpanie grali ze slowacja, wchodze dzis rano na strone gazety i czytam ze wciaz graja... akurat lecial na polsacie jakis krotki dokument o skutkach braku snu;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: punta arenas Trwają mecze barażowe IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.05, 13:55 Nie lubię Czechów.Niech ich piłkarze oglądają mundial w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tojo Re: Trwają mecze barażowe IP: *.195.108.194.contactel.net 14.11.05, 21:13 ..jak tak bendzies gadac, to przestane jezdzic za granice dla serki i kielbaski, gruchu! Polacy grajom teraz dobrom pilke,jak juz dlugo nie.No i Czechy, to jest awans na MS i tam polfinal, mysle.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC POL i CZECH DO BOJU POLSKA !!!!! IP: *.range86-129.btcentralplus.com 13.11.05, 14:55 CZESI TO JAK POLSKA , SRODKOWA EUROPA . NIE MA WIECEJ TAKICH KRAII . WSPANIALY FOOTBALL !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buzek Do tych co nie lubia Czechow ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 16:05 Czesi po pierwsze dobrze graja i im sie ten awans nalezy. Ci co nie lubia Czechow to pewnie maja jakies kompleksy i tyle. Czesi sa w wielu sprawach troche do przodu, bo sie od nas lepiej organizuja i maja wieksze tradycje w wielu sprawach. Ja czesto tam jezdze do Czech, jedyne co mi moze troche u nich przeszkadza to to ze nie bardzo ich interesujemy. Jednak jesli Polacy z Czechami sie troche poznaja to zawsze jest fajna atmosferka. Czesi, Slowacy i Ukraincy to nasi najblizsi bracia (przypadek historyczny ze nie jestesmy z nimi jednym narodem). Slowianie musza trzymac sie razem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostravak Re: Do tych co nie lubia Czechow ! IP: *.karneval.cz / *.karneval.cz 14.11.05, 00:06 Hou Hou .) tak tak pozdrawiam brata i GO GO GO podbic Niemieckie stadiony .) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx DO BRACI SLOWAKOW!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 194.150.99.* 13.11.05, 16:27 Sedzia podarowal Hiszpanii zwyciestwo! Odpowiedz Link Zgłoś