Dodaj do ulubionych

Dziś Polska gra z Ekwadorem

IP: *.swipnet.se 13.11.05, 15:04
POLSKA! POLSKA!! POLSKA!!! POLSKA!!!! POLSKA!!!!! POLSKA!!!!!! POLSKA!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ooooooooo a transmitują gdzieś ten mecz??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 15:06
      • Gość: turikke Re: a transmitują gdzieś ten mecz??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 15:15
        a potrafimy czytac ze zrozumieniem?
        • Gość: bolo a potrafimy czytac ze zrozumieniem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 15:16
          he he. przynajmniej 2 zdania to by wiedział
          • koczisss Re: a potrafimy czytac ze zrozumieniem? 13.11.05, 15:35
            Nie dziwie się jemu, ostatnio dochodzę do wniosku, że duża część społeczeństwa to analfabeci wtórni, czytają i nic nie rozumieją!!!
            Przykład, na drzwiach sklepowych jest napisane czynne od 9.30 do 18.30, ale gdzie tam, z uporem maniaka chcą wejść do środka nawet o 20.00, bo światło jest zapalone!!!
            Nie wiem, czy to jest głupota, czy może przeświadczenie, a nóż się uda!!!
            W Szwecji jest inaczej, przynajmniej tam gdzie byłem, jak jest napisane, że zamknięte, to oznacza, że nieczynne, a tak naprawdę drzwi nie są zamknięte na klucz, a w środku nikogo nie ma.
            Raz z kumplami chcieliśmy zajść do sklepu, ale na drzwiach była wywieszka, że zamknięte, ale koleś chciał wejść, mówię do niego, że zamknięte, a ten nie podarował i pociągnął za klamkę i wszedł.
            To jest właśnie polskie niezdyscyplinowane postępowanie podszyte głupotą!!!
            • Gość: morfeusz Re: a potrafimy czytac ze zrozumieniem? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.05, 17:24

Witaj,

Koczissku zgadzam siem z tobom w 112%

- morfi -
              • lub_czasopismo Chore jest, że mecze kadry organizuje się gdzieś w 13.11.05, 18:04
                Hiszpanii. Ja rozumiem, jakby to Hiszpanie byli naszymi rywalami, ale... To już
                ci Ekwadorczycy nie mogli do nas zadków ruszyć?
                • Gość: marcin do lub_czasopisma IP: *.sympatico.ca 13.11.05, 18:10
                  Z tego co mozna bylo przeczytac przed tym meczem gramy w Hiszpanii z kilku
                  powodow. Po pierwsz to ekwadorczycy placa za naszych pilkarzy {hotel,przelot
                  itd.} Po drugie nie bylo nikogo chetnego kto chcialby z nami grac u nas w tym
                  terminie a na kim zalezalo Janasowi. Po trzecie chyba lepiej ze graja w
                  Hiszpani przynajmniej nie bedzie bojek miedzy kibicam w kraju.
                  • lub_czasopismo Re: do lub_czasopisma 13.11.05, 18:41
                    Gość portalu: marcin napisał(a):

chyba lepiej ze graja w Hiszpani przynajmniej nie bedzie bojek miedzy kibicam w
                    kraju.

Akurat na kadrze kibice nie piorą się między soba... I co to jest za argument,
                    że Ekwadorczycy płacą..?? Ja też bym zapłacił. Za bilet. I nie tylko ja. Każdy
                    kibic chciałby oglądać mecz reprezentacji na żywo, a wiadomo, że łatwiej jest
                    sie dostać do Chorzowa niż do Barcelony....
                    • Gość: marcin Re: do lub_czasopisma IP: *.sympatico.ca 13.11.05, 19:09
                      to ty szczesciarz jestes mnie np: blizej do NY lub Chicago a juz szczytem moich
                      marzen byloby zobaczyc nasza reprezentacje na zywo w Montrealu tu to akorat
                      mieszkam.
                      • lub_czasopismo Nie miałbym nic przeciwko gdyby tak... 13.11.05, 19:45
                        reprezentacja zagrała jeden mecz w Monachium gdzie ja mieszkam...
                        mógłby to być półfinał MŚ z Niemcami.
                        Polska wygrałaby 2:0 po samobójczych bramkach Podolskiego i Klose w 89 i 90+3
                        minucie. :)
                        • Gość: pumper Re: Nie miałbym nic przeciwko gdyby tak... IP: *.zab.nat.hnet.pl 14.11.05, 00:30
                          teee... a moze Hiszpania cieplejszy kraj, wiec warunki do gry mialybyc lepsze ?
                          prawda taka, ze bylo jak bylo... i padalo i 13 stopni... Jak w Polsce :)
                          • leo_tax Re: Nie miałbym nic przeciwko gdyby tak... 14.11.05, 10:08
                            Gość portalu: pumper napisał(a):

> teee... a moze Hiszpania cieplejszy kraj, wiec warunki do gry mialybyc
                            lepsze ?
                            > prawda taka, ze bylo jak bylo... i padalo i 13 stopni... Jak w Polsce :)

tiaaaaaaaaa... no jak zwykle trzeba narzekac, skoro wygrali to polak nie
                            popusci - musi znalezs inny powod do narzekan.A wogole to mozna wstrzyma
                            deszcze????zeby nie grali w blocie???jesli nie to narzekajcie na ze nie ma u
                            kogo zglosic reklamacji meteo :)
                    • Gość: kralik Re: do lub_czasopisma IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 13.11.05, 22:48
                      lub_czasopismo napisał:

> Gość portalu: marcin napisał(a):
                      >
                      > chyba lepiej ze graja w Hiszpani przynajmniej nie bedzie bojek miedzy kibicam
                      w
                      > kraju.
                      >
                      > Akurat na kadrze kibice nie piorą się między soba... I co to jest za argument,
                      > że Ekwadorczycy płacą..?? Ja też bym zapłacił. Za bilet. I nie tylko ja. Każdy
                      > kibic chciałby oglądać mecz reprezentacji na żywo, a wiadomo, że łatwiej jest
                      > sie dostać do Chorzowa niż do Barcelony....

Zkurat jestes w wielkim bledzie, bo nawet na meczach kadry, nasi wspaniali
                      mlodzi ludzie potrafia pokazac swiatu swoja nieograniczona glupote i miedzy
                      soba sie napierniczac.:)
            • Gość: dyskutant81 Re: a potrafimy czytac ze zrozumieniem? IP: *.dip.t-dialin.net 13.11.05, 17:48
              a moze glupi sa szwedzi, ktorzy nie zamykaj sklepow na klucz, ufajac ze nikt
              nie pociagnie za klamke. takiej glupoty juz dawno nie slyszalem. Nawet jesli by
              tak bylo, to nie radzilbym kopiowac tego pomyslu w zadnym kraju swiata.
              • anna-dark Dlaczego Rasiadlihno grał w chodakach ??? 13.11.05, 20:38
                Dlaczego Rasiadlihno grał w chodakach ??? To chyba dlatego mu się nogo plątały.
                W przerwie chciał założyć płetwy, ale Janas nie miał!!!
                • Gość: B_Zdura Re: Dlaczego Rasiadlihno grał w chodakach ??? IP: *.net.pl 14.11.05, 09:21
                  Kolejna głupia opinia mająca na celu ośmieszyć Rasiaka i Janasa, choć akurat w
                  tym meczu ciężko było im cokolwiek zarzucić. Trener wystawił optymalny wyjściowy
                  skład i świetnie nastawił zespół, a Rasiak dał doskonałą zmianę. Wstyd, kobieto,
                  wstyd!
                  • anna-dark Re: Dlaczego Rasiadlihno grał w chodakach ??? 14.11.05, 10:30
                    Rasiak grał dobrze, bo cały czas myślał, że to piłka wodna...
                    A tak na serio - to dobrze, że grał - ale Smolarek. Wolny Rasiak jest gorszy od
                    niego, Frankowskiego, Żurawskiego, czy nawet Piechny !
              • Gość: tomek Re: a potrafimy czytac ze zrozumieniem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 21:58
                jesli jestes zlodziejem to rzeczywiscie dla ciebie taki sklepikarz jest glupi
            • Gość: synku Re: a potrafimy czytac ze zrozumieniem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 21:15

Synku: takiś, kurhaaahhaaa, mądry, a piszesz "a nóż", a wtedy nóż mi się w
              kieszeni otwiera i a nuż ci go między żeberka wsadzę...
              • Gość: tomek Re: a potrafimy czytac ze zrozumieniem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 21:54
                no i kplejny ktory reaguje agresją na błąd gramatyczny. Mamy kulturę agresji
                zamiast kultury osobistej.
                Sam sobie wystawiasz swiadectwo.
                • Gość: mik Re: a potrafimy czytac ze zrozumieniem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 22:35
                  a nie ortograficzny?
            • Gość: bede2 Re: a potrafimy czytac ze zrozumieniem? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.05, 21:18
              Nie chciałbym być niemiły, ale chyba nie o taki NÓŻ tu chodzi... Jak już
              komentujemy cudza głupotę, to chociaż ze słownikiem w ręku. Ale pozdrawiam.
            • Gość: kuba Re: a potrafimy czytac ze zrozumieniem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 23:43
              "Produkowalibyśmy więcej konserw, gdybyśmy mieli więcej mięsa, ale nie mamy
              blachy"
              TAK NAPRAWDE TO BYLO TAK:
              Gdybysmy mieli wiecej miesa, zarzucilibysmy Europe konserwami, ale NIE MAMY
              BLACHY"!!!! :-)))
          • Gość: moso UŚPIĆ SZPAKA I SZARANOWICZA!!!!!! IP: *.gl.digi.pl 13.11.05, 19:54
            za soccera i inne grednie
            • Gość: kuba "FACHOWCY"......!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 23:39
              jak chodzi o GENIALNY dzisiejszy komentarz szpaka :-D
              "mecz rozgrywany jest na stadionie, gdzie swoje mecze gra Barca
              B - gra sie tam tez w SOCCERa czyli FUTBOL AMERYKANSKI"!!! :-D

LOL i ROTFL!!!! ;-)))
              • kralik11 Re: "FACHOWCY"......!!!!!!!!!!!!!! 14.11.05, 00:12
                Gość portalu: kuba napisał(a):

> jak chodzi o GENIALNY dzisiejszy komentarz szpaka :-D
                > "mecz rozgrywany jest na stadionie, gdzie swoje mecze gra Barca
                > B - gra sie tam tez w SOCCERa czyli FUTBOL AMERYKANSKI"!!! :-D
                >
                > LOL i ROTFL!!!! ;-)))

soccer to pilka nozna tylko amerykanie nazywaja to soccer.
                Chcialoby sie madroscia zablysnac, ale szaryc komorek zabraklo?
                • Gość: kuba Re: "FACHOWCY"......!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 00:39
                  kralik....
                  to chyba tobie czegos zabraklo...??
                  tych "szarych komorek"??
                  masz pewnie tylko JEDNA: nokie albo innego siemensa?? ;-))
                  wlasnie chodzi o to, ze SOCCER to amerykanska nazwa PILKI NOZNEJ!! (najlepiej o
                  tym wiem, bo gralem tam w SOCCER)!!
                  a nazywanie futbolu amerykanskiego (w US nazywanego FOOTBALL) SOCCERem, to
                  TOTALNA ZENADA!!!!!!!! ;-)
                  NIC NIE KUMASZ???

• Gość: B_zdura Re: "FACHOWCY"......!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.pl 14.11.05, 09:26
                    Kuba masz rację, kralik jest inteligentny inaczej.
                    • Gość: pip Re: "FACHOWCY"......!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 14.11.05, 12:09
                      boze nie macie innych problemow ????
            • Gość: B_Zdura Re: UŚPIĆ SZPAKA I SZARANOWICZA!!!!!! IP: *.net.pl 14.11.05, 09:23
              To było genialne: "soccer czyli futbol amerykański". Niech ktoś Szpakowi
              wytłumaczy różnicę, błagam.
              • Gość: B_Zdura Re: UŚPIĆ SZPAKA I SZARANOWICZA!!!!!! IP: *.net.pl 14.11.05, 09:28
                ...kralikowi też, bo nie kuma.
        • Gość: kasia Re: a transmitują gdzieś ten mecz?? INNA TV? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 17:46
          Moj chlopak jest w Niemczech i chialby go obejrzec. Jest gdzies szansa?
          • Gość: dyskutant81 Re: a transmitują gdzieś ten mecz?? INNA TV? IP: *.dip.t-dialin.net 13.11.05, 17:52
            sluchaj, ja tez jestem w niemczech i chcialem ten mecz obejrzec. niestety nie
            ma szans. mecz transmituja tylko tvp2 i teleequador. stacje te nie sa osiagalne
            przez satelite. zadne bary, knajpy i zaklady pilkarskie nie pokazuja tego
            meczu. a tak poza tym to w hamburgu nie ma w ogloe zadnych polskich knajp,
            ktore by mecze reprezentacji pokazywaly! chyba sam jedna otorze na wzor irish
            pubu. na razie pozostaje transmisja radiowa, ale jeszcze nie wiem gdzie
            • Gość: marcin Re: a transmitują gdzieś ten mecz?? INNA TV? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 23:19
              ale ty uwazaj, tam Polacy beda przychodzic :D
      • Gość: skorpios Re: a transmitują gdzieś ten mecz??? IP: *.com.pl / *.abp.pl 14.11.05, 10:40
        taaa..., ekwadorska telewizja ma transmisje, jeszcze sa miejsca na wycieczke do
        ekwadoru, zapisujesz sie?
    • Gość: rett Re: Dziś Polska gra z Ekwadorem IP: *.chello.pl 13.11.05, 15:39
      i tak wygraja Niemcy
    • Gość: rafał Łał !!! Ale genialny środek pomocy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 15:42
      Radomski i Sobolewski czyli 2 defensywnych pomocników będzie rozgrywać ku.. mać ! Czy naprawde nie da się w tym prawie 40 mln kraju znaleźć ze 2,3 środkowych pomocników grających ofensywnie ??! A od czego jest Janas, dlaczego nie spróbuje przesunąć do środka np. Smolarka lub Żurawskiego , poeksperymentoać ze składem od tego chyba sa mecze towarzyskie no nie ?!!
      • Gość: Polska 3:2 Ekwador taaak..Żurawski... IP: *.it-net.pl 13.11.05, 15:54
        Niech Janas poeksperymentuje i wstawi Żurawskiego - mimo że go nie ma bo leczy
        kontuzję ;)))) A Ebi - niech wreszcie zagra w ataku - i miejmy nadzieję, że
        pokaże co potrafi.
        • Gość: rafał Re: taaak..Żurawski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 16:02
          Przecież nie mówie że w dzisiejszym meczu, będą jeszcze inne a poza tym jak napastnicy nie będa mieli dogrywanych piłek to nawet 2 smolarków nic nie zrobi...
    • Gość: xxman Re: Dziś Polska gra z Ekwadorem IP: *.bbtec.net 13.11.05, 16:41
      No i znowu dostaniemy w dupe!
      • Gość: Sztefen Re: Dziś Polska gra z Ekwadorem IP: *.itcomp.pl / 80.51.171.* 13.11.05, 16:46
        Na piosenkę "Equador" fajnie się laski w 1997r. na Poloneza wyrywało :]:]
    • Gość: Zipeos Re: Dziś Polska gra z Ekwadorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 17:17
      "W Barcelonie o 17:45 rozpocznie się w Barcelonie..."
      Nie wiem jak Wy ale ja juz zalapalem z w Barcelonie :]
    • rechott Gooool 13.11.05, 17:46
      Kłos
    • Gość: qnk Cóż za świetny poziom realizacji... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 17:49
      Po prostu cudownie.
    • Gość: obii Realizacja transmisji... IP: *.eranet.pl 13.11.05, 17:51
      ... jest tragiczna, byly juz dwie sytuacje Polakow, ktorych nie pokazali, bo
      dawali powtorki wczesniejszych sytuacji.
      • Gość: Caputokey Re: Realizacja transmisji... IP: *.range81-158.btcentralplus.com 13.11.05, 17:59
        Gdzie mogę pooglądać lub posłuchać transmisji z meczu w internecie??
        • Gość: m,arcin Re: Realizacja transmisji... IP: *.sympatico.ca 13.11.05, 18:03
          tez bym chcial sie dowiedziec czy gdzies w necie mozna to zobaczyc nie tylko w
          fromie "minuta po minucie" wie ktos moze czy jakies radio to transmituje w
          jakimms zrozumialym jezyku? bo przekaz tv to pewnie za duze wymagania ?
          • Gość: Hispano Re: Realizacja transmisji... IP: *.Red-83-37-211.dynamicIP.rima-tde.net 13.11.05, 18:07
            ja slucham po hiszpansku. radio ekwadoru. tutaj link, moze ci sie przyda.
            www.radiosucre.com.ec/
            pozdrowienia
            • Gość: marcin Re: Realizacja transmisji... IP: *.sympatico.ca 13.11.05, 18:11
              niestety hispanski nie nalezy do jezykow ktorymi sie posluguje nie ma nic po
              francusku lub angielsku?
    • Gość: krem tekst Szpaka IP: *.toya.net.pl 13.11.05, 18:12
      na tym boisku odbywają sie mecze soccera, czyli futbolu amerykańskiego :PPPP

• Gość: kibic hehehe racja! IP: *.boleslawiecka.k.pl / 193.239.56.* 13.11.05, 18:21
        nawet sobie opis na GG na ten temat zrobilem

:-)

kibic
        • Gość: dyskutant81 radio IP: *.dip.t-dialin.net 13.11.05, 18:35
          czy jakas polska stacja radiowa to transmituje. Szukalem w necie ale nic nie
          znalazlem. czy ktos cos wie?
        • Gość: catani nt. stadionu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.05, 18:35
          Do frajerów typu "bobsley" czy jakos tak, którzy polewali we wczesniejszych
          postach że będziemy grać na bocznym boisku barcy. Widzieliscie stadion?
          Przecież u nas nie ma nawet takich.
          • Gość: bobsley [...] IP: *.icpnet.pl 13.11.05, 18:38
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: catani Re: nt stadionu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.05, 18:49
              nie wiem czy jest lepszy czy gorszy niż ten w Twoim Pierdziszewie przypominam
              Ci jedynie że drwiłeś z tego że nie grają na camp nou. Zastanów się po co,
              skoro przyszło kilka tys. ludzi. Wronki i Grodzisk - rzeczywiście wymieniłes
              najbardziej "wypasione" obiekty w Polsce.
          • Gość: kzegota Re: nt. stadionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 18:40
            no jasne stadion jest super! zwłaszcza drenowana murawa :-) poza tym nawet nie
            ma chłopców od podawania piłek. ja się dziwiłem czemu ekwador płaci nam za
            przyjazd na ten mecz. okazuje się że oszczedzili na wszystkim. a rezerwowy
            stadion barcy nie jest wcale taki wielce hallo. nie wspominam juz o realizacji.
            ja bym lepiej realizował :-) do boju biało-czerwoni!!!
          • Gość: kzegota Re: nt. stadionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 18:45
            twój stadion jest super! zamokły kable i moze nie bedzie transmisji! ja wole
            wronki i groclin!
      • Gość: Inwigilator Re: tekst Szpaka IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 13.11.05, 18:40
        Sebastian Milan... grać Bąkiem...
        ale najlepszy był wywiad z Baszczem...
        Realizacja i komentarz na wielką pałę!
        P.S. Soccer ubawił mnie po pachy :)))
      • Gość: bunio Re: tekst Szpaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 18:41
        jak ktoś taki przez tyle lat może zajmować się komentowaniem spotkań, jeżeli
        nie wie co to soccer (piłka nożna w amerykańskim angielskim)?!!
        • Gość: sepp Re: tekst Szpaka IP: *.chello.pl 13.11.05, 19:02
          Brylował w czasach gdy znający języki nie tracili czasu na jego popisy, czasy
          się zmieniły i wychodzi jego lamerstwo, ale lepszego nie ma, bo umie zrobić
          atmosferę jak nikt.
        • hawranekslonko Re: tekst Szpaka 13.11.05, 19:18
          lepszy szpak w garsci niz wrobel na dachu aa co tam slychac wciezarach w katarze
    • Gość: Niewierze I tak przegramy, po co sie emocjonowac!!! IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.05, 18:54
      I tak przegramy, po co sie emocjonowac!!!
      • Gość: nn Re: I tak przegramy, po co sie emocjonowac!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 18:58
        Oj, długo się nie urodzi w Polsce taki technik jak Ebi Smolarek. Brawa za bramke.
        • jurek7 Re: I tak przegramy, po co sie emocjonowac!!! 13.11.05, 18:59
          Ale fajną bramkę strzelił Ebi :))
        • Gość: dynek moze falochron wejdzie ? IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 13.11.05, 19:00
      • Gość: morfeusz Re: I tak przegramy, po co sie emocjonowac!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.11.05, 18:59

No proszę Państwa,no....mój Boże co ja teraz mogę Państwu,a zwłaszcza
        niedowiarkom powiedzieć.....
        • Gość: dynek wszedl :))) IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 13.11.05, 19:00
          • Gość: nn Re: wszedl :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 19:02
            Ano wszedł. I gramy teraz w dziesiątkę ;)
          • hawranekslonko Re: wszedl :))) 13.11.05, 19:02
            uwaga wchodzi drewno
          • Gość: papamobil do kałuży wszedł DREWNIANY GRZEGORZ !!! IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 19:02
    • Gość: Miguel Ent na boisku! IP: *.wilanowska.waw.pl / *.crowley.pl 13.11.05, 19:04
      A Krzynówek fajtłapa...
      • hawranekslonko Re: Ent na boisku! 13.11.05, 19:06
        krzynu jest ok
    • hawranekslonko Re: Dziś Polska gra z Ekwadorem 13.11.05, 19:05
      krzynu jest ok
    • Gość: mariu Re: Dziś Polska gra z Ekwadorem IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 13.11.05, 19:05
      Nie podniecajcie sie tak Smolarkiem i Frankiem w ataku. I tak na Mundialu musi
      grac Rasiak. Janas powie ze Smolarek jest za slaby fizycznie a Franek nie
      wykorzystal swojej szansy bo nie strzelil bramki w jednym meczu, no i jest za
      maly.
    • Gość: Miguel Szkoda, że nie gra Kałużny :-) IP: *.wilanowska.waw.pl / *.crowley.pl 13.11.05, 19:10
      • Gość: Kluivert Re: Szkoda, że nie gra Kałużny :-) IP: *.zeelandnet.nl 13.11.05, 19:13
        No, ten to by pasowal do takiego otoczenia :D
        • Gość: PRECZzKORUPCIA Re: Szkoda, że nie gra Kałużny :-) IP: *.range86-129.btcentralplus.com 13.11.05, 19:44
          RASIAK ZMARNOWAL SAM NA SAM , ZNOWU POLSKA GRA W 10(RASIAK MUSI JESZCZE W
          REPREZENTACJI SIE OGRAC,5 LAT , JEZELI ...) , CHOCIAZ SIE STARA i PREZY JAK
          MOZE , BO EKWADOR NIE ANGLIA i ZADNYCH PIENIEDZY NIE OBIECAL.POLSKA WYGRYWA
          SWOJE MECZE UCZCIWIE , JEDNAG NA MISTRZOSTWACH SWIATA DUZO MA DO POWIEDZENIA
          SEDZIA , STAC NAS JEDNAK NA WYGRANIE MUNDIALU !!!!!
          • Gość: gizmoj Re: Szkoda, że nie gra Kałużny :-) IP: *.sympatico.ca 13.11.05, 19:49
            A Krzynowek nie strzelil jedenastki, i co?
    • Gość: Fred Re: Dziś Polska gra z Ekwadorem IP: *.sinus.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 19:17
      Janas po jaki ch... wypuściłeś tego drewniaka??? NIE CHEMY RASIALDO W KADRZE
      ZROZUM TO CEPIE!!!
      • hawranekslonko Re: Dziś Polska gra z Ekwadorem 13.11.05, 19:20
        bardzo prosze nie obrazac trenera kiedy druzyna wygrywa
    • Gość: Kluivert Rasiak brazylijczyk :D IP: *.zeelandnet.nl 13.11.05, 19:34
      Dobry komentarz na onecie: 90+2 min. - GOOOOL!!! Rasiak zagrał niczym
      Brazylijczyk, popisał się serią wspaniałych zwodów z prawej strony pola karnego
      i wyłozył piłkę na piaty metr, tam do piłki dopadł Mila i podwyższył na 3:0

To mamy naszego Rasialdinho!
      • zajebus Re: Rasiak brazylijczyk :D 13.11.05, 19:38
        tak a nastepna bramke wypracuje za 2 lata,a strzeli za 5 ale juz dla Wichra
        Kobylki
      • Gość: gizmoj Re: Rasiak brazylijczyk :D IP: *.sympatico.ca 13.11.05, 19:46
        Brawo Rasiak!!!
      • Gość: bolek Re: Rasiak brazylijczyk :D IP: *.eranet.pl 13.11.05, 20:43
        Dlaczego Rasiak nie grał od początku. Franek zupełnie zawiódł. on jest dobry na
        zmeczonych obrońców.
    • hawranekslonko Re: Dziś Polska gra z Ekwadorem 13.11.05, 19:38
      seba mila wiem co to jest angina ropna
      gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Kibic666 POTEGA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 19:42
      Po meczu jestem pewien, ze Polska jest potega w pilce wodnej,
      a Rasiak powinien schowac sie w drewutni.
      • Gość: chochlik Re: POTEGA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 20:18
        ludzie zebrac chorych, kontuzjowanych i "gleboko" rezerwowych oraz "pupila R" I
        juz mamy reprezentacje na jeden mecz. A moze kupiC ich do Polski i zrobic
        ligowa druzyne.
        • Gość: Adupatam Re: POTEGA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 20:53
          Rasiak pieknie "wykiwal" obroncow przy 3cim golu, ale pamietajmy!!!
          DREWNO PLYWA W WODZIE!!!
        • gizmoj Re: POTEGA!!! 14.11.05, 01:43
          A jednak wygrywaja mecze!
    • Gość: gizmoj Re: Dziś Polska gra z Ekwadorem IP: *.sympatico.ca 13.11.05, 19:44
      Brawo Rasiak!
      • zajebus to pan Janas.. 13.11.05, 19:47
        pan Janas bedzie mial powod zeby tego pinokio drewniaka przez nastepne lata
        wstawiac,a frankowski niech lawe grzeje!`a smolarek na obrone!
        dzisiaj rasiak mogl robic za wioslo,
      • Gość: dynek syndrom Franka !? IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 13.11.05, 19:50
        Co to za piepeszenie ? I to Pol byly dziennikarz GW.
        Co to jest syndrom Franka ? Przeciez strzelil hat-trick
        z Azerami, z Serbia strzelal jak gral w I skladzie.
        Janas chyba ma faktycznie krotka pamiec skoro taka glupote
        powiedzial.A jaki jest syndrom Rasiaka w takim razie ?
    • Gość: lukasz Re: Dziś Polska gra z Ekwadorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 19:47
      Dziekujemy Ci Franek, nie przejmuj sie :)

a potega nie jestesmy, poczekajmy.. :]
    • Gość: tomeck CZY NIE DAŁO SIĘ ZAŁATWIĆ PORZĄDNEGO BOISKA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 19:52
      • Gość: K.P Re: CZY NIE DAŁO SIĘ ZAŁATWIĆ PORZĄDNEGO BOISKA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 19:56
        A czy 2-3 tygodnie temu można było przewidzieć taką pogodę ??
        Ten mecz był już dawno umówiony.
      • zajebus Re: CZY NIE DAŁO SIĘ ZAŁATWIĆ PORZĄDNEGO BOISKA? 13.11.05, 22:34
        mozna bylo grac na stadionie Garbarni napszyklad
    • Gość: AUTOR Re: Dziś Polska gra z Ekwadorem IP: *.range86-129.btcentralplus.com 13.11.05, 19:59
      KOSOWSKI MARNUJE SIE W TEJ ANGIELSKIEJ DRUGIEJ LIDZE , ZEBY GRAL CHOCIAZ W
      PIERWSZEJ TO JEST WIEKSZA KULTURA GRY , CZY ON NIE MOZE Z ZIENCZUKIEM ZAMIENIC
      SIE NA KLUBY , DLA OBU BY TO WYSZLO NA DOBRE , DLA KOSY LIGA MISTRZOW , A
      ZIENCZUK MUGLBY SIE WKONCU WYBIEGAC !!!!
    • Gość: jack Re: Dziś Polska gra z Ekwadorem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.05, 20:00
      No i Mila "gruzlik" gola strzelił - a przy okazj wywalał soę jak zawsze co
      chwila.
      • gizmoj Re: Dziś Polska gra z Ekwadorem 14.11.05, 01:48
        Gość portalu: jack napisał(a):

"a przy okazj wywalał soę jak zawsze co
        chwila".

A la DelPiero?
    • Gość: TO CIEKAWE ?! Re: Dziś Polska gra z Ekwadorem IP: *.range86-129.btcentralplus.com 13.11.05, 20:02
      CZY ANGIELSCY PILKARZE DOSTAJA INFORMACIE DO MUZGU , O TYM CO W DANEJ CHWILI
      MYSLI TRENER DRUZYNY PRZECIWNEJ i JEJ PILKARZE . JEZELI TO WYJDZIE PO LATACH ,
      TO WYNIKI ANGLII POWINNY CHYBA ZOSTAC PRZEZ FIFA ANULOWANE , CZY NIE ?!
      • Gość: marcin Re: Dziś Polska gra z Ekwadorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 23:26
        boze swiety co za glupota
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka